成日喺社交平台都見到有人介紹流水蝦、釣蝦都好想試,呢日趁得閒就同朋友嚟咗佐敦夾流水蝦😍坐低之前店員已經好貼心咁樣放定啲蝦係個爐上面,一坐低就可以即刻燒等食😏除咗蝦之外,出面仲有唔同嘅肉類同埋海鮮,好多款式!而且仲有大量飲品都係任飲㗎😃本身都好擔心咁多嘢食會唔會燒唔切,但係兩個半鐘完全夠時間!佢個燒爐勁熱,啲嘢食燒一燒好快就熟👍🏻食完一轉蝦之後就可以再夾下下一輪蝦喇~店員仲會好貼心咁樣幫你剪咗啲蝦鬚同埋手手腳腳方便燒同埋食😍啲蝦仲好彈牙好新鮮😋 啲肉類都唔錯,識落唔會覺得係勁平嗰啲肉~食完海鮮食完肉之後仲可以燒埋蒜蓉包,超正!本身想再燒多轉但係已經冇晒lu…..

想食海鮮 出面食飯逐碟叫都唔平不妨考慮下黎呢到 盡情任食燒返夠本🔥成人星期一至四$348(其他日子+$30)非晚市黃金時段入座仲有優惠 低至8折任食2.5小時 價錢唔算貴👏🏻.除咗座位旁邊嘅流水蝦出面自助區仲有超多唔同款式嘅海鮮揀🤩三點蟹、沙插、扇貝、大蜆、鮑魚、魷魚筒、東風螺、時令鮮魚等等🦀🐚入坐仲送多兩串蒲燒鰻魚比大家真係花多眼亂到 一時唔知食咩先好👀整體普遍都叫做新鮮大隻 味道幾鮮甜.佢地嘅烤爐有上下兩層📛上層燒海鮮 下層就可以燒吓其他嘢食食串燒必叫嘅燒雞皮、雞軟骨、茄子🍆bbq必食嘅芝士丸、多春魚、蒜蓉包🧄特色啲嘅玉子燒、豬仔骨、香蔥窩夫🧇仲有各式各樣諗到嘅 差不多都應有盡有.等緊嘢食燒熟嘅時候⏳仲可以去熟食區搵食醫下肚又或者整返啖雪糕雪條先🍦除咗放題常見嘅cocoberry 仲有阿波羅.而嘢飲方面都有驚喜㗎 就係居然有真露😳啱哂成班朋友聚會 唔中意啤酒苦味都可以一齊暢飲食飽傾返餐啦💁🏻‍♂️
想食海鮮 出面食飯逐碟叫都唔平
不妨考慮下黎呢到 盡情任食燒返夠本🔥
成人星期一至四$348(其他日子+$30)
非晚市黃金時段入座仲有優惠 低至8折
任食2.5小時 價錢唔算貴👏🏻
除咗座位旁邊嘅流水蝦
出面自助區仲有超多唔同款式嘅海鮮揀🤩
三點蟹、沙插、扇貝、大蜆、鮑魚、
魷魚筒、東風螺、時令鮮魚等等🦀🐚
入坐仲送多兩串蒲燒鰻魚比大家
真係花多眼亂到 一時唔知食咩先好👀
整體普遍都叫做新鮮大隻 味道幾鮮甜
佢地嘅烤爐有上下兩層📛
上層燒海鮮 下層就可以燒吓其他嘢食
食串燒必叫嘅燒雞皮、雞軟骨、茄子🍆
bbq必食嘅芝士丸、多春魚、蒜蓉包🧄
特色啲嘅玉子燒、豬仔骨、香蔥窩夫🧇
仲有各式各樣諗到嘅 差不多都應有盡有
  • 流水蝦
  • 海鮮
  • 扇貝
2022-12-10 80 浏览
餐廳好大間,有好多長形蝦缸,枱都係沿著蝦缸擺放,所以大家都可以隨時喺旁邊夾到蝦啦,非常方便!餐廳牆身掛有色彩鮮艷霓虹燈牌,漂亮又有型。枱上爐已預熱,爐上早已準備好一啲蝦俾我地食左先,蝦味香,仲有蝦膏好好味。還有每人一大鱔串燒。鱔肉質非常嫩滑,魚皮彈牙,好驚喜!重頭戲:夾蝦!首先要去冰機取冰同水,然後喺蝦缸夾蝦上黎立即放入冰水凍暈佢先至好燒。蝦缸裡有好多蝦,職員會定時refill,所以唔洗擔心唔夠食~~自取區方面,有好多海鮮!!例如魚、蟹、鮑魚、扇貝、帶子、蠔、螺等等。亦都有好多肉類,我鍾意牛仔骨,重牛味。還有好多其他食物,例如丸類、蔬果類等等,我食左墨魚腳,彈而不硬。餐廳亦有熟食供大家可以立即食到,特別菜式有醉蝦,大家可以試試,我覺得重酒味。飲品有好多選擇,特別有韓國燒酒!雪糕櫃有兩大個,有Appolo和Coco Berry。Coco Berry雪糕盒換上聖誕裝。我覺得Coco Berry Passion Fruit清新好味。2.5小時任飲任食,價錢計埋加一後每人係$383,我覺得好值。職員有禮又勤快,很好!成個用餐過程都係好開心好興奮!

餐廳牆身掛有色彩鮮艷霓虹燈牌,漂亮又有型。

飲品有好多選擇,特別有韓國燒酒!

職員有禮又勤快,很好!

成個用餐過程都係好開心好興奮!
2022-12-10 70 浏览
蝦蝦燒依個名成日都會聽到有人介紹,但今次都係第一次同朋友去試,行樓梯上一層,地方好大🤤我地安排坐係水槽隔離,方便一陣夾起鮮蝦,我地都係第一次嚟,所以店員都好仔細咁講解成個流程同注意事項,鮑魚一定要剪左個殼先放上網燒,夾鮮蝦前一定要裝左半桶冰先,以免鮮蝦係桶入面彈跳🫣🫣🫣一入座已經有一大堆蝦預備好,燒緊嘅時侯啲蝦膏一路流出嚟,蝦肉肉質結實,食落口鮮甜,可以加餐廳提供嘅孜然同辣粉,香辣味更加帶出左蝦肉嘅鮮味😂仲有每人會送一串鱔,燒完鱔肉又嫩滑又多油脂,鱔皮又好脆口,好好食😋😋😋嚟到今日嘅重頭戲,任夾生猛海鮮,好多款時令海鮮選擇,包括鮑魚、魷魚、蟹、扇貝、魚等等,多到我都唔知揀咩好,心大心細🤪除左海鮮之外,仲有好多款肉類、蔬果類、小食類,真係講得出嘅都有🤣🤣🤣🤣汽水、茶、啤酒一應俱全。🍢串燒推介:土匪雞翼,雞翼好入味,唔洗另外蘸醬汁,外皮燒到脆脆地,肉質嫩滑。台灣腸,燒完好香,食落好香口。紫薯,細細粒好快熟,好甜又好食。🐟海鮮推介:扇貝已經剪開左,好快熟,encore 左好多隻。鮑魚,易咬開,蘸啲醬汁已經好好食。魚,依個真係好驚喜,個爐燒得夠熱,好快熟,肉質滑嫩又有魚味。🍦最後都揀左2杯Co

汽水、茶、啤酒一應俱全。

🍢串燒推介:
台灣腸,燒完好香,食落好香口。
紫薯,細細粒好快熟,好甜又好食。

🐟海鮮推介:
扇貝已經剪開左,好快熟,encore 左好多隻。
鮑魚,易咬開,蘸啲醬汁已經好好食。

🍦最後都揀左2杯Coco Berry 同阿波羅雪糕,熱情果味係出面比較少見。
本來想年尾gathering 去bbq,但呢幾日太凍,就轉場去任食任燒2.5小時既蝦蝦燒!一黎到已經有大頭蝦係爐上,燒多幾下就食得,唔使等咁耐,真開心!大頭蝦彈牙,橙紅既蝦膏多,外表落左鹽醃,咸香惹味!仲有兩大串白鱔,白鱔非常肉厚,燒得金黃,外皮香脆,超級好味!重點係肉質嫩滑細緻,真係想encore!流水蝦就係隔離,隨時夾都得,好方便!啲蝦超級生猛,好活潑!有啲仲打曬交咁, 好搞笑, 又得意!睇住佢哋超開心!真係有得食, 有得玩, 仲有嘢睇!捉流水蝦要夠快,有兩隻大鉗,頭大大既佢地都多膏。食完蝦之後既主打當然係海鮮!海鮮類首推大蜆新鮮爽口,鮑魚濃味唔韌好好食,仲有燒野食比較少有既螺!海鮮吧仲有生蠔,扇貝,鮮魷魚,墨魚串任拎。所有職員都好friendly,會教你點燒,幫你倒桶內既廚餘。叔叔仲睇唔過眼幫我剪好扇貝😆肉類方面選左羊架同牛仔骨,大大塊,燒完後依然肉嫩多汁juicy!甜品有雪糕關注組大熱既阿波羅之外,仲有本土雪糕品牌100%香港製造 既Coco berry,有熱情果,蜜瓜,沖繩海鹽三款幾特別既味道,雪糕盒上仲有聖誕圖案!佢啲食物真心新鮮高質,2.5 個鐘實夠時間,食左咁多款海鮮,

佢啲食物真心新鮮高質,2.5 個鐘實夠時間,食左咁多款海鮮,平日晚市$348 一個人真係唔貴!
2022-12-06 84 浏览
鍾意食海鮮嘅朋友唔可以錯過呢一間流水蝦放題,一個價錢食足兩個半鐘,除咗有招牌大頭蝦,仲有鮑魚,扇貝,貴妃蚌,帶子,各款魚類同時令新鮮海鮮食~ 燒烤爐有兩層,可以好有效率咁燒熟晒啲食物~ 有多款調味料可以選擇,扇貝/茄子可以配蒜蓉同牛油~肉類可以加孜然粉同辣粉,好惹味~流水蝦即夾即燒,好生猛,蝦身鮮美結實,蝦頭蝦膏超香濃🤩~😍鮑魚好厚身,肉質結實又容易咬開~帶子好鮮甜~魷魚爽口結實~除咗海鮮,仲有其他肉類同其他食物都好正~燒鮮蝦/墨魚腐皮卷腐皮表面香脆,裏面香甜爽口彈牙😋~厚燒玉子香甜厚身~蒜蓉牛油多士好香脆~燒南瓜好香甜~食得滯可以食兩件燒菠蘿,酸酸甜甜好開胃解膩~窩夫配雪糕可以做甜品,牛油味香濃~整體食物選擇種類豐富,食材新鮮高質~ 服務態度貼心周到,職員會不時過嚟清理枱面,亦會只是第一次嚟嘅客人點樣燒食物~

流水蝦即夾即燒,好生猛,蝦身鮮美結實,蝦頭蝦膏超香濃🤩~

2022-12-04 126 浏览
其實個爐一點都唔係燒,係整熱d野食,個爐好慢,跟本食唔到幾多,以咁既價錢一d都唔抵。眼見周圍枱既人走哂,服務員是加蝦😅好似唔想比人食咁!我諗唔會有下次,我都比open rice呃左🙄食物其實ok,但個爐好慢好慢,真係燒到沒哂心機,唯有食下菠蘿、蒜蓉包算嘞!

2022-12-04
2022-12-04 110 浏览
#流水蝦 .幾年前喺元朗新田村食過流水蝦之後 一直念念不忘 好想好想再食 試過在專登走返去新田村 點知原來已經結業 上網搵到位於佐敦嘅Cooking Haha $368任食 海鮮方面有蝦, 魚, 帶子, 鮑魚, 蠔, 蜆, 螺 另外有雞腎, 雞軟骨, 扒類, 紅腸, 台灣腸, 廚師腸, 丸類, 蔬菜等等食品 有少量熟食 (我冇食到).先講下啲蝦 店員畀咗個桶我哋 我哋自己去攞冰塊同水 兩隊出戰然後就去咗水缸捉蝦 我盡量揀啲生猛啲游得快啲嘅蝦 🤣然後放入冰桶冰暈啲蝦🧊 就放上個爐到慢慢燒 蝦並唔算好大隻 不過不失 🦐蝦肉都幾實 不過冇乜鮮味 亦不多蝦膏 所以只係食咗一round.帶子係多人食嘅 加上蒜蓉牛油一起煮 不錯👌蠔都係 多春魚燒到外脆內軟 🐟雞翼 雞軟骨 我哋落咗勁多 孜然粉同辣椒粉 令到佢好好食❤️.燒茄子 加勁多蒜蓉 超正 😘不過最搞笑嘅係佢係成碌茄子 一開始見到眼都凸 原來係要自己切開, 唔係成碌燒🤣.燒菠蘿 解油膩🍍最後仲有雪糕做甜品 玄米茶味的雪糕同平時綠茶雪糕有點似.總括而言: ok啦, 地點比其他流水蝦餐廳算方便, 不過下一次我會試另外一間~
#流水蝦
幾年前喺元朗新田村食過流水蝦之後
一直念念不忘
好想好想再食
試過在專登走返去新田村
點知原來已經結業
上網搵到位於佐敦嘅Cooking Haha
$368任食
海鮮方面有蝦, 魚, 帶子, 鮑魚, 蠔, 蜆, 螺
有少量熟食 (我冇食到)
先講下啲蝦
令到佢好好食❤️
燒茄子 加勁多蒜蓉 超正 😘
不過最搞笑嘅係佢係成碌茄子
一開始見到眼都凸
原來係要自己切開, 唔係成碌燒🤣
燒菠蘿 解油膩🍍
最後仲有雪糕做甜品
玄米茶味的雪糕同平時綠茶雪糕有點似
2022-12-03 52 浏览
💡好味又高質的蝦蝦燒以前要燒嘢食可能都係會諗到大尾督,但每次去都好遠同好唔方便,仲要一定喺室外,天氣熱個陣真係好辛苦,一齊一獲熟😂😂而家唔洗啦,係室內可以一邊享受冷氣,一邊慢慢燒,樓底高,抽氣扇夠強,唔會燒完成身燒烤味👍👍🍽鰻魚每枱都會按人數而送鰻魚,每枱送的鰻魚大大條超好食,表皮微微有些焦脆,肉質好實好香,食落又唔會太油,反而都彈牙。🍽海鮮話明蝦蝦燒,當然不得不提佢地流水蝦,就喺每枱側邊既水糟自己夾,即撈即燒,而且會有個冰桶俾你凍暈的蝦,蝦十分「新鮮生猛」🦐,而且有好多蝦膏,鮮味十足。出面有個自助海鮮區,淨係魚都最少有6,7款、扇貝、帶子、蜆、蠔、螺、魷魚,最正係有埋鮑魚,仲要係任食,食多幾隻已經回本。🍽肉類肉類都好多選擇,牛、豬、羊、雞都應有盡有,羊架大大件,燒起上嚟超香,食落好嫩好多肉汁,食個陣仲可以加入自己喜歡的調味料,有孜然粉和辣味粉,惹味大升級。另外雞全翼一定要食,平時出邊食一隻都要20幾元,而家比你任食,肉質都非常爽嫰,🍽飲品甜品飲品有好多選擇,幾個大飲品櫃比你慢慢選。另外甜品有兩隻牌子嘅雪糕🍦食埋雪糕先叫終極完美😍
💡好味又高質的蝦蝦燒

🍽鰻魚

🍽海鮮

🍽肉類

🍽飲品甜品

2022-12-03 74 浏览
今日收工同朋友去食特色燒烤(蝦蝦燒),餐廳主要提供流水蝦放題,流水蝦放係每張枱隔離的水槽,仲好細心有冰桶比你裝蝦,蝦非常生猛又大隻,供應非常充足。餐廳還提供大量海鮮,有䱽魚,生蠔,鮑魚,三文魚,扇貝,貴妃蚌,魷魚,仲有其他不同的肉類供選擇,熟食都好吸引,還有好多款飲品供選擇。每張枱都會送一人一串鰻魚,非常厚肉,燒完又好香脆和香口,非常新鮮和好食。餐廳會預先準備流水蝦放係燒烤爐上面,非常細心,流水蝦充滿膏,又大隻,燒完非常香脆。扇貝好大隻,燒完之後好多汁,扇貝肉非常厚身和新鮮。貴妃蚌好大隻,肉質鮮嫩又多汁。深海䱽魚非常大條,好新鮮,燒完之後非常香脆,肉質鮮嫩,加上少少調味料好吸引和好味。鮑魚又爽又厚身,好新鮮。多春魚燒得好香脆,食落好新鮮。雞軟骨外脆內軟,燒到脆卜卜,加上調味料好正。翠玉瓜燒得好香脆又多汁。菠蘿好大片,燒完之後好香甜多汁。總結來說,餐廳種類好豐富,還會定期更換不同的海鮮種類,還有豐富的肉類選擇,仲有好多飲品例如酒精飲品供選擇,適合家人和朋友聚會時選擇的餐廳。

翠玉瓜燒得好香脆又多汁。菠蘿好大片,燒完之後好香甜多汁。

今日去左一間主打任食新鮮大頭蝦嘅餐廳,位於佐敦嘅「蝦蝦燒」!🤓去到先知原來有好多其他食物選擇!好有驚喜!🥳首先海鮮都超過10款!串燒、肉類、蔬菜有接近50款!多款飲品、包括啤酒燒酒都係任飲!而最重點係佢有流水蝦,俾大家即夾即燒!🤩首先,入座每人會送一串鱔,味道調好曬,燒完鱔肉又嫩滑又彈牙,仲要好多汁,真心勁好味!🫠流水蝦就係座位隔離,可以得閒夾下蝦,打下卡!體驗都幾有趣,d蝦好生猛😂放入冰桶都跳番出嚟!蝦要雪一陣,再剪啲腳先攞去燒。活蝦嘅蝦肉都比較彈牙,頭有好多膏,香濃嘅!😍最後重點推介幾款海鮮:📍扇貝:好新鮮彈牙,建議加少少酒去燒,提升香味😍📍 䱽魚:比較滑同多汁😌📍 鮑魚:腍身,快熟,可以找職員幫手起肉先😜串燒推介:📍 紫薯:細隻、快熱透、好甜,好好食!😎📍 雞軟骨:烤完外層好脆,有點肉,口感豐富!😋📍 金菇肥牛:佢串得好札實,唔會散,建邊燒邊加少少汁喺面,會更好食!🤤佢個爐下層可以燒串燒,上層燒海鮮,幾有效率!🥸雪糕方面,主要係Coco Berry 同埋阿波羅,多款口選擇。😉講真2.5小時任食,時間過得好快,嘢食又不錯,又可以有夾流水蝦嘅體驗,仲可以暢飲啤酒!300幾蚊嚟講,都算

去到先知原來有好多其他食物選擇!好有驚喜!🥳

最後重點推介幾款海鮮:
📍扇貝:好新鮮彈牙,建議加少少酒去燒,提升香味😍
📍 䱽魚:比較滑同多汁😌
📍 鮑魚:腍身,快熟,可以找職員幫手起肉先😜

串燒推介:

📍 紫薯:細隻、快熱透、好甜,好好食!😎
📍 雞軟骨:烤完外層好脆,有點肉,口感豐富!😋

佢個爐下層可以燒串燒,上層燒海鮮,幾有效率!🥸

講真2.5小時任食,時間過得好快,嘢食又不錯,又可以有夾流水蝦嘅體驗,仲可以暢飲啤酒!300幾蚊嚟講,都算幾值得😜😜😜
2022-11-21
  • 大頭蝦
  • 白鱔
  • 海鮮
2022-11-30 624 浏览
食物普通,選擇唔多,海鮮唔新鮮好似就死,死左嘅就去煮熟食,其中一位店員都非常無禮貌,我哋一行六人食下午五點果場,七點十五分一定要交枱,實際一定無兩個半小時,雖然果日係假期,但客人不算多!在完場前廿分鐘該男店員已經過嚟提示,隨後每五分鐘會過嚟一次,令人極之不安,最後十分鐘又提示要準時交枱,因為好多客人正在等待,最後五分鐘佢行過嚟我都已經極不耐煩啤住佢,佢竟然用啲恥笑嘅面容回應,覺得我地仲食緊?但事實真係未夠鐘,就算剩餘一分鐘我地都係未夠鐘!之後我地已經到原定時間早左一分鐘,佢馬上過嚟清枱,我地行到樓梯口都只有兩三個客人在等待,但近樓梯位置仲有七八張空枱,我發誓已後永不幫襯,同埋介紹朋友千祈唔好去!
2022-11-27
  • 無野直得推介,勉強有都只係飲品齊全,但我係去食野唔係飲野
本身以為得蝦食,點知黎到野食種類多到嚇親我….尤其係海鮮,有自助海鮮區,相信佢嘅種類多到一定可以滿足同我一樣嘅海鮮控!!!◎ 海鮮:鮑魚、生蠔🦪、貴妃蚌、蜆、東風螺、扇貝、魷魚🦑、蟹🦀、魚有幾款(大眼雞、烏頭魚等)當然唔少得主角~新鮮游水嘅大頭蝦🦐 ,可以無限任夾,啲蝦新鮮到會跳走,夾嘅時候要小心啲🤣☻ 所有海鮮都非常新鮮、同乾淨完全無腥味!生蠔好肥美,大頭蝦啖啖肉,就算唔用任何調味都好鮮甜😋 而且每人限定一串白鱔,不得不讚白鱔好有驚喜,燒完層皮脆脆地,肉質嫩滑,外脆內軟👍🏽◎ 串燒:有肉類、丸類、蔬菜類雞翼、雞軟骨、雞腎、雞皮、金菇肥牛、墨魚丸、牛丸、茄子、粟米、翠玉瓜…真係你講得出嘅都有!◎ 飲品:有成五大個雪櫃,放滿左唔同嘅飲品,汽水、涼茶、啤酒🍻都有幾款,仲有埋燒酒,都係無限任飲!◎ 甜品:有Coco Berry 同阿波羅雪糕🍦😍總括嚟講,食物質素非常高質,而且種類都非常多,職員嘅服務態度都好好,見你唔識燒仲會主動過嚟幫手😊 CP值超高, 只需人均三百幾就食到,真係值得黎食!!!價錢💰:$348(星期一至四)$378(五、六日及公眾假期)2.5hrs 任食任飲
本身以為得蝦食,點知黎到野食種類多到嚇親我….

◎ 串燒:有肉類、丸類、蔬菜類

甜品:有Coco Berry 同阿波羅雪糕🍦😍

價錢💰:
$348(星期一至四)
$378(五、六日及公眾假期)
2.5hrs 任食任飲
2022-11-25 53 浏览
位於佐敦的泰式流水蝦燒烤任食,用餐時間為兩個半小時,分不同時段收費。地方廣闊,空間寬敞,座位大部份都是靠在水缸旁邊,水缸裡面全都是新鮮活蝦,即夾即燒。職員又會加添新的活蝦進水缸裡,又會不時清理竹籤及海產殼的桶,確保食客用餐體驗舒適。除了主打的燒鮮蝦,外面有多款海鮮、肉類及蔬菜串燒、全都是自助形式。燒烤食品:三大個凍櫃,分別是凍肉,如豬肉、牛肉、魷魚、丸子、香腸、蔬菜、瓜類。海鮮:海產種類繁多,猶如魚市場的般,有鮑魚、沙白、蠔、蜆、扇貝、青口、冬風螺、原條大眼雞、泥鯭、黃花魚等等,任意挑選,非常新鮮。熟食:三個熱爐裡面有不同的小炒、熱葷、炸物小食等。飲品:茶飲、果汁、汽水、啤酒均有。甜品:兩個雪糕櫃,有杯裝軟雪糕及雪條,不同口味。
地方廣闊,空間寬敞,
熟食:三個熱爐裡面有不同的小炒、熱葷、炸物小食等。
飲品:茶飲、果汁、汽水、啤酒均有。
甜品:兩個雪糕櫃,有杯裝軟雪糕及雪條,不同口味。
2022-11-21 116 浏览
朋友推介呢一間食放題,可以食可以玩,幾有趣。大部份嘅座位隔離都有蝦缸,可以望住啲游水蝦一邊燒一邊夾一邊睇。爐上下兩層,上下都可以燒。其他燒物選擇都幾多,而且全部肉類都已經醃製好,唔使再調味。個人喜愛牛仔骨、叉燒、羊架、土匪雞翼、多春魚、原味台灣腸、鮮蝦腐皮卷、鵪鶉蛋、小甜薯、格仔餅等等。熟食推薦蝦仁西蘭花、韭菜豬紅、炸蟹鉗。醬汁方面推介泰式辣汁,基本上係百搭。新鮮海鮮例如有䱽魚、鮑魚、蠔、帶子、扇貝等等,refill速度快,食完臨走發現有蟹Tim,可惜Miss咗。飲品,有啤酒、解茶等等,啤酒有好多個品牌例如青島 Heineken ,仲有韓國燒酒等等。各款No Sugar嘅汽水同童年回憶qoo 亦應有盡有。而且qoo仲係少甜version,蘋果青提子蜜桃味齊曬。食到尾聲可以清清地烚下菜烚吓烏冬,再食返個雪糕。整體唔錯可以encore。