2022-01-01
小編暫時食過最好食嘅車仔麵🍜小店有好多告示講明食好嘢要等、貪平勿吃😌可能大家覺得寸寸貢,但真係食過就知咩料🤤#小胖遊紅磡🐠 #小胖遊黃埔🐠—————————————————🔹自選3餸車仔麵 (小店必須叫3餸起) $71▪️金錢牛肚 $14|五香牛筋 $14|蠔仔煎蛋 $13|蒙麵 $17配🍅特濃蕃茄薯仔湯🥔 $13蕃茄湯超好飲💯,真材實料去煲,濃郁清甜蕃茄味,有好多蕃茄蓉🥰同埋超腍薯仔🥔飲完有勁幸福嘅感覺🥰成身暖晒,差唔多飲晒成碗(完全無口渴🙆🏻♀️)呢個升級湯底係額外要加$13,但絕對係精心餚製湯底🤗超級推薦!🐮牛肚醃得入味又爽口,份量都幾多🤩🐄牛筋勁大嚿又好腍身,充滿滿滿骨膠原,係3款餸中最喜歡💕🦪蠔仔煎蛋🍳都幾鮮甜,不過蠔仔就偏細同小,雖然好食但相對普通😌小店獨有蒙麵🍜食落似係煙韌版偏腍嘅烏冬,口感幾得意,配🍅🥔湯都幾夾,未食過都推薦試下😆————————————————🧜🏻♂️口水度:🌕🌕🌕🌕🌗🤑CP值💰:🌕🌕🌕🌑🌑🧚🏻♀️打卡值:🌕🌕🌕🌑🌑🥰舒適度:🌕🌕🌑🌑🌑👅再食指數:🌕🌕🌕🌕🌑————————————————車仔麵超好食,價錢唔平但咁高質都抵,難得成日咁多人排隊😋不過小店空
小店有好多告示講明食好嘢要等、貪平勿吃😌
可能大家覺得寸寸貢,但真係食過就知咩料🤤
#小胖遊紅磡🐠 #小胖遊黃埔🐠
—————————————————
🔹自選3餸車仔麵 (小店必須叫3餸起) $71
配🍅特濃蕃茄薯仔湯🥔 $13
🐮牛肚醃得入味又爽口,份量都幾多🤩
🐄牛筋勁大嚿又好腍身,充滿滿滿骨膠原,係3款餸中最喜歡💕
————————————————
🧜🏻♂️口水度:🌕🌕🌕🌕🌗
🤑CP值💰:🌕🌕🌕🌑🌑
🧚🏻♀️打卡值:🌕🌕🌕🌑🌑
🥰舒適度:🌕🌕🌑🌑🌑
👅再食指數:🌕🌕🌕🌕🌑
————————————————
車仔麵超好食,價錢唔平但咁高質都抵,難得成日咁多人排隊😋
不過小店空間偏細,未必坐得好舒服🐒同埋衛生就嘛嘛哋🙈(例如有位置係喺洗手間門口)大家有定心理準備😂
小編仲係好想再食,特別係想試埋花甲