2022-05-23 738 浏览
蕃茄湯底超正 必點!!仲有辣菜圃!!!! 叫咗花甲 好鮮!👍🏻紫菜加咗落去 會令個湯再升華咗🤤魚餅都好食 值得一試星期六6:30pm 等到7:00就有位高質!!!!!!
蕃茄湯底超正 必點!!
仲有辣菜圃!!!!
叫咗花甲 好鮮!👍🏻
紫菜加咗落去 會令個湯再升華咗🤤
魚餅都好食 值得一試
星期六6:30pm 等到7:00就有位
高質!!!!!!
  • 辣味魷魚
  • 特濃蕃茄薯仔湯
2022-05-18 718 浏览
菜餃大大舊,好多料,正,好味.配豬紅一流!叫左蒙麵,幾得意,都好味.陳皮魚蛋,我個人覺得一般.多春魚(好似係)都幾特別,無話特別好食或唔好食.魚皮餃正常。加沙爹汁,但唔係加左好多,被湯沖淡曬.聞到燒叉燒好香,下次先試.叫左燒雞翼蒜香2隻,都好食!不過略嫌小貴 XD
菜餃大大舊,好多料,正,好味.
配豬紅一流!
叫左蒙麵,幾得意,都好味.
陳皮魚蛋,我個人覺得一般.
多春魚(好似係)都幾特別,無話特別好食或唔好食.
魚皮餃正常。
加沙爹汁,但唔係加左好多,被湯沖淡曬.
聞到燒叉燒好香,下次先試.
叫左燒雞翼蒜香2隻,都好食!
不過略嫌小貴 XD
店主好有性格 1點先開門🥸 我1245去到已經排緊隊🚶🏻‍♀️🚶🏻🚶🏻‍♂️🚶🏻‍♀️究竟值唔值得排隊呢? 佢又串唔串得起呢?😎▪️自選車仔麵 (三餸起) 1️⃣🥢麵底🥢 必點招牌既蒙麵😎 蒙麵其實係Q彈版烏冬, 煙煙韌韌, 幾得意, 可以一試🤣2️⃣🍲湯底🍲 免費湯底係滷水湯底, 好清甜😋想滋味D既話可以加$12轉蕃茄薯仔湯底🍅 好有屋企既味道, 好濃, 真材實料, 仲有蕃茄蓉係度添😍正👍🏻3️⃣🥟餸🥟新鮮花甲($33): 份量都算多, 而且鮮甜😋溏心蛋 ($13): 用鴨蛋, 所以大粒D, 醬汁微甜, 唔錯😉韭菜餃 ($12): 勁大粒!!成舊都係菜, 無肉, 但好香🤣其他滷水既餸都好入味, 除左牛腩有D肥之外😮▪️招牌蜜汁叉燒串 ($26) ‼️必點‼️佢由好耐以前既$6一串, 加到而家$26一串, 幾鬼串‼️😎不過我都覺得佢真心串得起🤣🤣👍🏻👍🏻串燒即叫即燒, 燒到好焦香🔥蜜汁唔會過甜 而且好入味😋半肥瘦既叉燒食落唔覺得好肥, 而且比我想像中大舊, 超正🤩🤩‼️車仔麵來講真係唔錯, 絕對唔係求其一碗拿渣麵咁🤣加上佢個叉燒又真係好鬼正, 所以真係串得起😎👍🏻評分: ⭐️⭐️⭐️⭐️
店主好有性格 1點先開門🥸
我1245去到已經排緊隊🚶🏻‍♀️🚶🏻🚶🏻‍♂️🚶🏻‍♀️
究竟值唔值得排隊呢? 佢又串唔串得起呢?😎

▪️自選車仔麵 (三餸起)
1️⃣🥢麵底🥢
必點招牌既蒙麵😎
蒙麵其實係Q彈版烏冬, 煙煙韌韌,
幾得意, 可以一試🤣
2️⃣🍲湯底🍲
免費湯底係滷水湯底, 好清甜😋
想滋味D既話可以加$12轉蕃茄薯仔湯底🍅
好有屋企既味道, 好濃, 真材實料,
仲有蕃茄蓉係度添😍正👍🏻
蒙麵

3️⃣🥟餸🥟
新鮮花甲($33): 份量都算多, 而且鮮甜😋
其他滷水既餸都好入味, 除左牛腩有D肥之外😮
自選車仔麵

▪️招牌蜜汁叉燒串 ($26) ‼️必點‼️
佢由好耐以前既$6一串, 加到而家$26一串,
幾鬼串‼️😎
不過我都覺得佢真心串得起🤣🤣👍🏻👍🏻
串燒即叫即燒, 燒到好焦香🔥
蜜汁唔會過甜 而且好入味😋
半肥瘦既叉燒食落唔覺得好肥,
而且比我想像中大舊, 超正🤩🤩‼️
蜜汁叉燒串

車仔麵來講真係唔錯, 絕對唔係求其一碗拿渣麵咁🤣
加上佢個叉燒又真係好鬼正, 所以真係串得起😎👍🏻
評分: ⭐️⭐️⭐️⭐️
蒙麵
自選車仔麵
蜜汁叉燒串
幫襯勁買💛Cart Noodles 蒙麵 🎩@蒙麵 見餐廳門外寫住營業時間由中午12點(盡量)到夜晚10點(一定準時),已經感受到老闆嘅霸氣✂️🧵🧶 🖌🖍「好食是應該的」「天道酬勤」「廢話少講 專注出品 多做事 少說話」「醒少少寫枱號 走葱早響」原來餐廳嘅白底紅藍字小巴牌🪢同手寫告示都係來自老闆開業至今嘅親身經歷,每汲取新教訓之後就會貼多一張係餐廳📄 加埋牆身貼滿充滿時代感嘅舊報導,見證左餐廳如何走過一年又一年📜三餸牛腩汁米線🐚 $74新鮮花甲|柱侯牛腩|蠔仔煎蛋呢三款餸都係餐廳嘅得意之作🎖花甲肉厚冇沙,花甲亦煮得岩岩好好,彈嫩鮮甜,更重要嘅係令湯底提鮮🌊花椒八角香味濃郁,牛腩燜得入味又夠軟腍✴️蛋香十足,食到粒粒蠔仔,不過第一次煎蛋放湯,個人都係鍾意酥脆嘅口感多啲🙊三餸牛腩汁油麵🌱 $49金錢牛肚|韮菜餃|豬紅牛肚調味同牛腩相近,爽口唔腥💫三角形嘅韮菜餃好似手掌咁大,菜多肉少📐落單嗰陣聽到有人黎嗌淨豬紅外賣,所以決定跟機,豬紅正正方方,又嫩又滑🟥網上見好多人都大讚呢到嘅蕃茄薯仔湯底🍅🥔不過覺得車仔麵總係要食腩汁湯底,所以就留返下次先試啦🤪招牌蜜汁叉燒串🍖 $26即叫即燒,需時15-20分
幫襯勁買💛

Cart Noodles 蒙麵 🎩
@蒙麵

🧵🧶 🖌🖍
「好食是應該的」
「天道酬勤」
「廢話少講 專注出品 多做事 少說話」
「醒少少寫枱號 走葱早響」

三餸牛腩汁米線🐚 $74
新鮮花甲|柱侯牛腩|蠔仔煎蛋

新鮮花甲柱侯牛腩蠔仔煎蛋牛腩汁米線

呢三款餸都係餐廳嘅得意之作🎖
花椒八角香味濃郁,牛腩燜得入味又夠軟腍✴️

三餸牛腩汁油麵🌱 $49
金錢牛肚|韮菜餃|豬紅

金錢牛肚韮菜餃豬紅牛腩汁油麵

牛肚調味同牛腩相近,爽口唔腥💫
三角形嘅韮菜餃好似手掌咁大,菜多肉少📐

招牌蜜汁叉燒串🍖 $26

即叫即燒,需時15-20分鐘,不設加單✏️
一舊舊半肥瘦叉燒,啖啖肉,配上香甜嘅蜜汁同埋焦香嘅燶邊,非常惹味🍯

呢到一碗車仔麵的價錢,足以同一碗日本拉麵匹敵🇯🇵 但大家對港式食物嘅價錢接受程度普遍都比其他嘅低,反而覺得只要係有質素嘅出品,就係好菜🥦

雖然見好多人都用「串嘴」嚟形容老闆,不過用餐期間只見老闆默默做,無乜出聲,以行動說話對食物嘅堅持✊

支持良心小店💛
新鮮花甲柱侯牛腩蠔仔煎蛋牛腩汁米線
金錢牛肚韮菜餃豬紅牛腩汁油麵
2022-05-14 326 浏览
蕃茄湯底正常但唔算係頂瓜瓜。晚上8點才到,排隊4人大概5分鐘有位坐。已經沒有魷魚和花甲,非常可惜。叉燒很好吃食材用料上乘。比錢時跟老細說了叉燒好好味,他禮貌回覆說好食是應該的
义燒
义燒
2022-05-02 639 浏览
無論午飯定下午茶時段都爆滿,因為店主堅持每樣野都即叫即整,黎得食真係要預左要排半個鐘左右。生炸雞翼$25即叫即炸,入面醃得夠味好嫩滑,冇沾炸粉直接生炸,所以個皮好薄脆車仔麵面底都有8種選擇,今次揀咗河粉,夠薄夠滑好吸汁,辣味魷魚個辣汁超正,多到可以淋埋落個面韭菜餃應該係自家製,入面超多韭菜,同埋好乾爽好嫩綠,(如果有得買生餃返屋企就perfect)花甲$33/份都有成20隻,粒粒超大粒飽滿,平時就咁去街市買一斤要$60up花甲真心推介,同埋想食嘅話建議早啲去食(當日大約3點半就賣哂)蜜汁叉燒串食麵食到大半就差唔多會上,因為即叫即燒需時,啱啱上枱熱到辣嘴
無論午飯定下午茶時段都爆滿,
因為店主堅持每樣野都即叫即整,
黎得食真係要預左要排半個鐘左右。

炸雞翼$25
即叫即炸,入面醃得夠味好嫩滑,
冇沾炸粉直接生炸,
所以個皮好薄脆
生炸雞翼

車仔麵面底都有8種選擇,
今次揀咗河粉,夠薄夠滑好吸汁,

辣味魷魚
個辣汁超正,多到可以淋埋落個面

韭菜餃
應該係自家製,入面超多韭菜,
同埋好乾爽好嫩綠,
(如果有得買生餃返屋企就perfect)

花甲$33/份
都有成20隻,粒粒超大粒飽滿,
平時就咁去街市買一斤要$60up
花甲真心推介,
同埋想食嘅話建議早啲去食
(當日大約3點半就賣哂)
花甲粉

蜜汁叉燒串
食麵食到大半就差唔多會上,
因為即叫即燒需時,

花甲粉
蜜汁燒叉燒串
  • 蒜香生炸雞翼
2022-04-26 400 浏览
依間野想食好耐但係因為佢個位置有啲遠平時唔順路所以冇食尋日終於經過!但係見佢內部好迫所以都係叫外賣即刻試咗我想試好耐嘅蕃茄薯仔湯佢個湯真係超級濃郁😍一路食貓貓一路望實😂😂啲薯仔仲要煲到好淋 好入味叫咗牛筋大腸金菇俾咗勁多牛筋🥰🥰完全冇諗過會咁飽佢仲有三樣配料揀我揀咗辣醬 菜甫 仲有一樣唔記得咗😂不過一句講晒係好食嘅喺出邊食唔到嘅味 好特別飲湯嘅時候食到有洋蔥應該係爆香左啲洋蔥再煲湯好優秀 叫外賣都影響唔到佢嘅美味🤣🤣下次經過可以再食
依間野想食好耐
應該係爆香左啲洋蔥再煲湯
好優秀 叫外賣都影響唔到佢嘅美味🤣🤣
下次經過可以再食
2022-04-14 506 浏览
-{黃埔性格車仔麵😍}食過蒙面好多次今次再出po讚下個湯底☺️排左大半個鐘先入倒🤧🤤喇沙湯底(+$12) 配蒙麵 (+20)🤤喇沙湯底個椰汁味偏重另外再加豆卜同埋好多芽菜😜想介紹埋另一個餸就係多春魚脆炸多春魚真係好香口 食到係外皮極脆入邊勁多春😇👖褲評: 8/10啲餸同埋湯底仍然咁好食😍不過叉燒串加咗價🥺性價比: 8.6/10服務: 7/10環境: 7/10🚩蒙麵🚩地址: 紅磡差館里9-15號協輝大廈地下1號舖
{黃埔性格車仔麵😍}

服務: 7/10
環境: 7/10

🚩蒙麵🚩
地址: 紅磡差館里9-15號協輝大廈地下1號舖
喇沙湯底(+$12) 配蒙麵 (+20)
喇沙湯底(+$12) 配蒙麵 (+20)
一直都想試蒙麵,但無奈次次去到都未開門。今次行過終於見到佢開,目測前面仲有6/7個排緊,所以就買外賣返去食😤-🥢招牌蜜汁叉燒串$23/串(兩串抵食啲)|好在拎到返去都仲係熱辣辣,叉燒入味啖啖肉🤩有少少肥,但唔會咬到反胃。望落賣相係有啲燶,不過麵叫可以接受,反而仲有啲焦香😋難怪成為招牌之一。講到明即叫即整,要等15-20分鐘係ok嘅(反正都等緊碗麵😌)-🥢車仔麵每碗三個餸起:特濃蕃茄薯仔湯 $12、鹵水豆腐 $9、溏心鹵蛋 $12、辣味魷魚 $13、油麵$14|配料都揀咗👍🏻推介,辣味魷魚爽口入味,但辣汁撈埋番薯仔湯,就唔太食到湯底原味🙈湯底附有三大嚿薯仔🥔同生菜🥬;溏心蛋🥚熟度啱啱好,蛋黃部分都係流心的~🤩-雖然加加埋埋,價錢同喺附近食拉麵差唔多,但配料選擇多,份量十足,飽肚感UP!💯餐廳舖仔細細,座位唔多,要唔趕時間先好去試。下次有機會再去堂食先~

外卖自取
2022-04-04 325 浏览
Follow🐷 @chuchu_hkfoodietag埋你啲朋友仔like下我啲po♥️需要你的支持喔🥺🙆🏻‍♀🐷💬每一篇食評都好認真打架—————————————————————📍 蒙麵 🐷好鐘意食車仔麵,但都冇乜邊間好好食,通常都係得一兩個餸好食,但蒙麵係樣樣都好好食😚 必須登上 #chuchu推介!嗰日約左朋友專登黎食,係紅磡同黃埔站中間,搭地鐵黎都要行10-15分鐘,但偏僻啲都一定要黎!黎到都要排隊,唔好諗住閒日冇咁多人,都排左15分鐘,因為入面較細,最多都係坐10個人左右,坐得好逼,所以食快啲比下一枱人入嚟!不過好遺憾食唔到花甲,🐷下次黎一定要食,一定會早啲黎!好多食評都話老細好串,🐷覺得佢唔串仲nice,比錢嗰陣仲問我哋好唔好食😚⭕️: 價錢唔算平但好高質,真好食!—————————————————————❣️ 自選車仔麵 (必須3餸起) total $70🍜麵底- 蒙麵 $17 係彈牙版嘅烏冬,煙煙韌韌,同湯底好夾!🍅湯底- 蕃茄薯仔湯 $13 大推‼️足料到飲曬都得,真材實料,冇用茄膏,好濃蕃茄味,仲有好多蕃茄蓉!同埋薯仔好淋!係屋企媽咪煲湯嘅味道,應該冇落味精,因為無口渴🤣🐖
Follow🐷 @chuchu_hkfoodie
tag埋你啲朋友仔like下我啲po♥️
需要你的支持喔🥺🙆🏻‍♀
🐷💬每一篇食評都好認真打架
📍 蒙麵
⭕️: 價錢唔算平但好高質,真好食!

❣️ 自選車仔麵 (必須3餸起) total $70
🍜麵底- 蒙麵 $17
係彈牙版嘅烏冬,煙煙韌韌,同湯底好夾!
🍅湯底- 蕃茄薯仔湯 $13
🐖滷水大腸 $13
好入味同埋夠淋,乾淨!好味!
🦑辣味魷魚 $14
小小辣,個汁香好惹味,魷魚好彈牙
🥚糖心鴨蛋 $13
用鴨蛋,比平時雞蛋香啲,個流心好正,都入味
❣️自選車仔麵 total $69
麵底同湯底都同上面一樣😂係正嘅!
🍄蠔油冬菇 $13
炆得夠入味夠淋,香冬菇味
🐖南乳豬手 $13
炆得好淋!好香,一入口差舊骨就即融
🥚糖心鴨蛋 $13 同上🤣
❣️ 招牌蜜汁叉燒 $26/串
必食必食必食!即嗌即燒,所以食食下先出現,香到流口水,一啖一舊,舊舊都係半肥瘦,肉好淋,醃得好入味,蜜汁唔會過份甜,仲燒到有少少焦香!冇影相🥹🥹好後悔!
不專業評分
👅好味指數:5/5
💰性價比:4/5 偏貴但值得
👍🏻推薦:5/5
—————————————————————
🏡地址: 蒙麵 (紅磡)
紅磡差館里9-15號協輝大廈地下1號舖
#chuchu食在紅磡
#chuchu食港式

#香港美食 #hkfood #852food #相機食先 #香港好去處 #hkfoodie #hkblogger #hkfoodiestagram #週末好去處 #食好西 #美食推薦 #好食 #食食食 #tasty #美食 #飲品 #甜品#follow #like #like4like #人氣食店

2021-11-04
  • 特濃蕃茄薯仔湯
  • 溏心鹵蛋
  • 辣味魷魚
位於紅磡內街,有性格既小店,由大學時期已經好出名,紅磚大學既人一定聽過😝1️⃣三餸車仔麵🔹 自選餸菜🔹今次叫左2碗分別試左豬紅,蘿蔔,豬腸,花甲,辣魷魚同🔹必推花甲,份量足,都有成廿幾隻,味道清甜,唔係渣流攤既料😆🔹湯底推介蕃茄薯仔湯,足料到飲埋都得☺️2️⃣招牌蜜汁叉燒串🔹即叫即整🔹熱辣辣食非常惹味味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/5一直覺得車仔麵界黎講,蒙麵啲餸應該係數一數二🧐雖然好多餸其他鋪頭都有,但蒙麵啲餸就係好食啲。豬紅無腥味,夠實淨;辣味魷魚個辣汁勁正,又夠爽口;花甲就更加高汁..招牌叉燒串即叫即燒,燒到有少少焦香,肥瘦適中🤤飲品就無咩特別,都係啲大路野價錢:⭐️⭐️/5車仔麵黎講,蒙麵應該都係數一數二咁貴🤣大家預當食一餐拉麵咁上下既價錢~但係如果以車仔麵黎講絕對係偏貴既~交通:⭐️⭐️/5 位置其實係紅磡站同黃埔站中間,紅磡街市對面,所以搭地鐵黎都要行10-15分鐘,反而巴士可能會比較方便。揸車反就唔太建議,因為啲街都比較窄無咩位泊車環境:⭐️⭐️/5成間鋪最多都係坐10-12個,座位都算逼逼地,同唔好諗坐得耐慢慢嘆,都係食完就快快趣要走性價比:⭐️⭐️⭐️/5貴價車仔麵,但價錢對得住質素,隔唔時食下都幾好🤪

1️⃣三餸車仔麵
🔹 自選餸菜
🔹今次叫左2碗分別試左豬紅,蘿蔔,豬腸,花甲,辣魷魚同
🔹湯底推介蕃茄薯仔湯,足料到飲埋都得☺️

2️⃣招牌蜜汁叉燒串
🔹即叫即整
🔹熱辣辣食非常惹味

味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/5

價錢:⭐️⭐️/5

交通:⭐️⭐️/5
揸車反就唔太建議,因為啲街都比較窄無咩位泊車

環境:⭐️⭐️/5

性價比:⭐️⭐️⭐️/5
貴價車仔麵,但價錢對得住質素,隔唔時食下都幾好🤪
午餐
2022-03-24 274 浏览
平時車仔麵一般都係頹食之選~😛 不過今日黎到蒙麵,我食到一碗極之豐富嘅車仔麵!午飯時間黎到,因為店內座位唔多,都等咗超個半小時先有位🙈🕐 不過等待係值得嘅~🎉今次試咗「蒙面+蕃茄薯仔湯底+ 韮菜餃/蘿蔔/響鈴+花甲」~😋 湯底蕃茄味濃郁,食到有唔少薯仔同蕃茄,用料實在~🍅🥔 蒙面似係烏冬麵,都幾彈牙~ 韮菜餃皮薄餡靚,幾好食~ 花甲係精髓!大大隻而且好厚肉、鮮味十足!整體黎講呢碗麵幾高質,如果唔使排隊我應該會成日黎!🤣

整體黎講呢碗麵幾高質,如果唔使排隊我應該會成日黎!🤣
2022-03-23 313 浏览
甚少寫食評,一來60幾蚊嘅車仔麵實在太名過於實,二來是侍應的態度。以前過佢出名嘅燒叉燒,睇別人的食評抱太大期望去,結果一試太鹹,而多人嗌的菜圃蛋亦是整定,就好似食三送飯的一送,沒太大驚喜。事隔多年再試多次,今次叫熱門的番茄湯底,招牌蒙麵,最主要想試小食香草雞翼($25/3隻)。車仔餸叫了枝竹、蠔油冬菇、煎蠔仔蛋,正常發揮,湯底不過不失,過於被吹捧。香草雞翼實在太鹹,好像當初食叉燒一樣鹹,寧願食三哥/譚仔的雞翼好味得多。另外個人不太喜歡蒙麵的質感,叫薯粉會比較好。今餐盛為90蚊,雖然每樣餸都份量充足,但車仔麵來說頗貴。至於那位呀姐的態度,雖然看到紙上寫到車仔麵要三餸起,但我好好語氣問她若我叫了小食,可否叫兩餸,怕食唔哂,她的反應直接:「車仔麵係車仔麵,小食還小食,見唔見到兩張紙呀!」落雨濕濕,我兩手都拿著東西,連著外賣板和筆給她,她很不耐煩的樣子把筆放回原處,嫌我沒有將筆放回去,我心中已諗幾好食都好,不會有下次,幸好味道都沒有讓我回頭的感覺。

2022-03-11 217 浏览
-<<🥷🏻🍜>>無人不曉紅磡車仔麵店💛店主好有性格👀佢地一點先開門位置有限 多得朋友早少少排隊🥰入面坐得有啲迫~有好多memo.1️⃣自由配搭車仔麵 | ~$50 | 7.8/10蕃茄薯仔湯好濃 好有住家感覺🏡蒙麵($17)係彈牙版嘅烏冬~唔算特別掛湯配料幾特別 我要左蛋角($10)同陳皮魚蛋($9)菜脯煎蛋鹹香十足🤩🤩魚蛋非常實身.2️⃣新鮮花甲 | $33 | 7.5/10花甲份量好多都算鮮甜~紫菜($9)正常發揮另外加配左糖心蛋($12)👶🏼標榜用鴨蛋 我地食落就覺得分別不大~個流心jeng✨.3️⃣招牌蜜汁叉燒串 | $44/2 | 8.2/10即叫即製大約等20分鐘~可以食住等外皮焦脆 叉燒半肥瘦😝沾滿蜜汁肉夠淋~美中不足嘅係鹹咗少少🙈🙈.📍蒙麵 紅磡差館里9-15號協輝大廈地下1號舖

<<🥷🏻🍜>>
無人不曉紅磡車仔麵店💛
店主好有性格👀佢地一點先開門
位置有限 多得朋友早少少排隊🥰
入面坐得有啲迫~有好多memo
1️⃣自由配搭車仔麵 | ~$50 | 7.8/10
蕃茄薯仔湯好濃 好有住家感覺🏡
蒙麵($17)係彈牙版嘅烏冬~唔算特別掛湯
配料幾特別 我要左蛋角($10)同陳皮魚蛋($9)
菜脯煎蛋鹹香十足🤩🤩魚蛋非常實身
肉夠淋~美中不足嘅係鹹咗少少🙈🙈
📍蒙麵
紅磡差館里9-15號協輝大廈地下1號舖
2022-02-22 199 浏览
平時喺紅磡返工都會探索下附近有咩好嘢食,之前同事就大大推薦呢間車仔麵,我都好好奇呢間餐廳嘅車仔麵有咩特別之處🤭點知就一試難忘,成日都會心思思想去食,係一間好有誠意嘅餐廳😍😍🤍 蠔仔煎蛋、五香牛筋、豬紅配生菜底 $48呢間車仔麵有菜底可以選擇,好啱我呢啲食量唔大嘅人,而今日嘅菜底就有生菜,食落又甜又爽又脆,用料好新鮮。蠔仔煎蛋亦煎得好香,蠔仔嘅份量都好多,食落feel到一粒一粒喺口入面唧出嚟,味道鮮甜。牛筋都有好香,我最欣賞嘅係舊牛筋食落口係入口即融,膠質好豐富,用材高質,鍾意食牛筋嘅一定唔可以錯過!🤍蒜香生炸雞翼 $25@3因為同同事一齊食所以都點咗雞翼小食,雞翼炸到脆卜卜,入面嘅肉質又鮮嫩,灑上香脆惹味嘅炸蒜粒,正啊😋😋🤍黑白芝士炸雞翼 $26@3呢款雞翼都係炸嘅,但上面就配咗一層香噴噴又creamy嘅芝士醬同黑芝麻粒,好好味!大滿足!👍🏻👍🏻👍🏻

🤍 蠔仔煎蛋、五香牛筋、豬紅配生菜底 $48

🤍蒜香生炸雞翼 $25@3