2021-10-28 464 浏览
同朋友一齊食慶生飯,朋友係預約時再次確認完餐時上甜品,甜品上要加字 happy birthday 係9:20分左右,職員問去地廚房last order 有冇野要加,我地就加左個義大利飯,然後飯未到甜品就到左,我地同職員講我地仲有個飯未到,甜品可唔可以後上,然後戴眼鏡男人經理就態度開始唔好咁話無計咖,廚房收工😑然後佢話咁同你擺埋一邊囉(如圖),咁我地一望份甜品無加字,就連簡單一枝生日蠟燭都無,係我地討論之際,戴眼镜男經理再次行過來同樣唔好態度咁講,洗唔洗加反枝比你呀😥我地真係好唔明,隔離臺同樣食慶生飯,戴眼镜男人經理上蛋糕比其他客人時仲會唱生日歌,為何去到我地個臺態度如此惡劣?因為我地係last order 時加左個飯?未至於態度咁惡劣?真係第一年食生日飯受到如此對待😮‍💨
同朋友一齊食慶生飯,朋友係預約時再次確認完餐時上甜品甜品上要加字 happy birthday
庆祝纪念
生日
2021-10-26 345 浏览
呢間新開泰式fusion 菜真係有驚喜,而且環境靚,服務又nice,令我過幾日同朋友生日又推薦過嚟慶祝😆有室外座位,秋天吹少少風幾enjoy 餐湯各$42波士頓龍蝦湯🦞龍蝦肉多,濃味濃,不過係想像到嘅味道呢個泰國椰汁🥥南瓜🎃雞湯真係有驚喜😆十分creamy,每一口都食到淡淡南瓜🎃和椰子🥥味,十分推薦,好少係岀味食到呢隻味☺️波士頓龍蝦闊條麵餐廳用新鮮龍蝦🦞而且只係$238,真係超值龍蝦肥美鮮甜,肉質同急凍真係兩回事🥰闊條麵掛上龍蝦汁,十分惹味而且擺盤又靚,真係啱曬我打卡📸參巴醬燒銀雪魚配珍寶虎蝦銀雪魚個皮煎得好脆口,而且配上參巴醬,幾有特色芒果糯米飯飯有不同嘅顏色,包括蝶豆花等,色彩繽紛配檸檬🍋tart

有室外座位,秋天吹少少風幾enjoy

餐湯各$42

波士頓龍蝦湯🦞
龍蝦肉多,濃味濃,不過係想像到嘅味道

呢個泰國椰汁🥥南瓜🎃雞湯真係有驚喜😆

波士頓龍蝦闊條麵
餐廳用新鮮龍蝦🦞而且只係$238,真係超值
龍蝦肥美鮮甜,肉質同急凍真係兩回事🥰
闊條麵掛上龍蝦汁,十分惹味
而且擺盤又靚,真係啱曬我打卡📸

參巴醬燒銀雪魚配珍寶虎蝦
銀雪魚個皮煎得好脆口,而且配上參巴醬,幾有特色

芒果糯米飯
飯有不同嘅顏色,包括蝶豆花等,色彩繽紛

配檸檬🍋tart
新餐廳所以試❤️環境佳🌄啱朋友聚餐 可以好放心傾計基本食物質素高🍴❤️等朋友嘅時候叫咗一個dinner set 小食拼盤 當晚大愛 又平又好食😋想叫多個啲飲品杯杯都幾正叫咗五杯 其中一杯芒果沙冰都好正(無影相📸️)海南雞飯啲飯好食🤣呢杯叫到 大家都覺得係打卡able😂Btw全部人都覺得好好飲🇹🇭泰式奶茶燒春雞(全隻) 超級juicy🥰😋切開啲汁不斷流最後甜點 芒果🥭糯米飯大推!😋😋😋😋芒果好味唔酸友人覺得個飯好食
新餐廳所以試❤️
環境佳🌄啱朋友聚餐 可以好放心傾計
基本食物質素高🍴❤️
等朋友嘅時候叫咗一個dinner set
特價dinner  set

小食拼盤 當晚大愛 又平又好食😋想叫多個
小食拼盤

啲飲品杯杯都幾正

叫咗五杯 其中一杯芒果沙冰都好正(無影相📸️)
冬蔭功意粉

小食拼盤
海南雞飯
燒春雞全隻
芒果🥭糯米飯加是日甜點
喺OpenRice搵到呢間見到個環境都唔錯,所以book咗位同朋友一齊嚟試吓食,順便聚下舊。我一去到,見到個環境非常之靚應該係新裝修的,好適合我靜靜地傾吓計,又或者係啲周年紀念結婚,或者生日飯食都OK。我叫咗羊扒配薯蓉我朋友叫咗咖喱牛腩飯羊扒即叫即燒,肉質嫩滑,無雪味,配上醬真係好好味呀。我朋友叫嘅咖喱牛腩,我都試咗,無論係薯仔定係牛腩都好入味,入味得來又唔會鹹,咖喱味重,我朋友撈咖喱汁食晒啲飯同牛腩,哈哈,佢仲要只係$98 ,呢個價錢係呢種高級餐廳度,絕對係抵啦,其他餐廳一般都要百幾蚊㗎。仲有佢杯泰式奶茶,係要倒落去另一杯好多波波冰粒度,然之後先至飲,幾得意下
我一去到,見到個環境非常之靚
我朋友叫咗咖喱牛腩飯
羊扒
2021-10-20
羊扒
2021-10-20 1730 浏览
山林道餐廳林立,今日我哋揀咗位於銀座38嘅茴香。餐廳主打泰式fusion菜,裝潢偏向歐陸風情。餐廳另設有室外座位,景色絕對一流。套餐價錢由$68至$128,呢個價錢係尖沙咀來講唔算貴。另外加$25可以任食自助吧既食物,自助吧包括沙律菜、薯仔沙律、木瓜沙律,甚至青口🤩- 蘇格蘭煙三文香草包,美國薯條本身係bagel,不過冇晒貨所以轉左香草包。煙三文魚配酸忌廉味道好夾,香草包外脆內鬆軟。套餐仲有薯條、牛油果同沙律,份量好足🔥- 冬陰功肉醬溫泉蛋意粉冬陰功既酸度係足夠,不過略嫌唔夠辣,溫泉蛋令意粉口感更加滑溜,另外仲有蘑菇作配菜。套餐仲附送飲品,包括熱薑蜜同蘋果綠茶👍🏻

套餐價錢由$68至$128,呢個價錢係尖沙咀來講唔算貴。

- 冬陰功肉醬溫泉蛋意粉
冬陰功肉醬溫泉蛋意粉

套餐仲附送飲品,包括熱薑蜜同蘋果綠茶👍🏻

2021-10-10
冬陰功肉醬溫泉蛋意粉
十月終於等到第二期消費劵來臨,俾二千蚊我哋使就等如皇恩浩蕩😑。其實拎住呢舊錢都唔敢大吃大喝,所以都係精明為上。我同呀媽星期六去咗尖沙咀嘅「茴香」食晏,因為見佢週末都有提供午市套餐,好似幾抵食咁。餐廳位於山林道銀座17樓,居高臨下,客人可將尖沙咀一帶嘅城市景色一覽無遺🌆。同時,呢度裝修亦都唔錯,擺放咗唔少植物作點綴,環境讓人舒服放鬆。午餐一共有九款選擇🍽,價錢由$68至$128不等,包指定冷熱飲品。除咗牛扒較貴之外,我認為其他款式一律可以用性價比高嚟形容,唔好忘記呢度係尖沙咀區喎。新西蘭鮮牛肉眼配泰國蝦片黑松露野菌汁($128),店員溫馨提示牛扒係偏薄身,咁都好嘅,等客人掌握多啲資訊先確定落單😛。牛扒其實都OK嘅,夠大塊,厚度就類似牛小排,但始終偏薄,所以熟度比較難控制,幸好肉質並無變韌,牛味亦保持濃郁🥩。伴旁嘅黑松露汁幾惹味,鹹香十足。配菜部份幾繽紛,嗰幾塊泰國蝦片超爽脆,而另外嘅薯菜亦幾好食🥔。去骨海南雞飯配當歸蘿白雞清湯($78),呢碟海南雞飯好高質,就連呀媽都讚不絕口👍。海南雞同油飯都處理得好好,份量亦適中。首先,佢啲海南雞整得超級嫩滑🐔,但同時亦不乏彈性。雞肉去骨去得好乾淨,白
去骨海南雞飯配當歸蘿白雞清湯
去骨海南雞飯配當歸蘿白雞清湯($78),呢碟海南雞飯好高質,就連呀媽都讚不絕口👍。海南雞同油飯都處理得好好,份量亦適中。首先,佢啲海南雞整得超級嫩滑🐔,但同時亦不乏彈性。雞肉去骨去得好乾淨,白𠽌𠽌無瘀黑,又夠入味,沾埋三色醬食(即係黑醬油、酸辣醬同薑蓉),更可還原傳統風味。🍚油飯呈淡黃色,並滲透出啖啖油香,但如果能夠乾爽啲會更佳。
當歸蘿白雞清湯
當歸蘿白雞清湯,湯品比平日嘅冬瓜湯好飲得多🤤,味道濃郁,又夠熱。由於加咗當歸同紅棗杞子等一齊煲,所以帶點藥膳湯嘅感覺,但唔算苦,易入口。
凍芒果綠茶
飲品方面,餐飲包凍芒果綠茶同熱柚子蜜,我哋都要咗凍飲,天氣熱嘛。🥭芒果綠茶好大杯,味道都幾香,但有少少甜,溝啲水會好啲。
午餐有加配選項,其中加$28(每人)可享沙律吧🥗。我認為食物選擇唔算多,不過勝在價錢唔貴。自助吧有得拎西瓜、紅火龍果、雞絲木瓜沙律、薯仔雞蛋沙律、番薯、羽衣甘藍、沙律菜同椰汁西米糕,另外亦有多款醬汁可選。
我哋乜都拎咗啲,食下食下都幾飽️。椰汁糕好重椰香,必食推介🥥。
總括嚟講,今日同媽媽品嚐咗一頓唔錯嘅半自助泰式午餐🇹🇭😍,大家都好滿意,並一致認為可再次幫襯。後來我向喺尖沙咀返工嘅朋友們推介呢度,佢哋話一早就知呢間正嘢,仲成日去食添啦!
2021-10-02
2021-10-14 1200 浏览
小茴香 - 其香甜是餐桌上的好夥伴,亦令人想起地中海和東南亞風味🌴 而Fennel 是一間混合泰式及西式料理的餐廳,其深藍色的牆壁及冷灰色拼的餐桌帶點法式風格,籐製木椅卻帶點東南亞的簡約風,正好符合餐廳的料理風格。—————🥯 蘇格蘭煙三文魚香草包 配薯條($88)煙三文魚配上cream cheese 的內餡,加上烘過的意大利香草包,是不會出錯的配搭💕香脆的薯條上帶點辣粉,就算沒有沾上茄汁也很好吃 🥑 還附有半個我最愛的牛油果👉🏻 餐牌上為bagel, 但今天沒有🍝 泰國蝦頭油大蝦帶子意粉($98)意粉用洋蔥及青紅椒絲調味,再加上蝦頭油及芝士炒過,提升了整體的香氣❣️🥢 去骨酸辣鳳爪($68)酸辣又夠爽口,開胃之選☕️ 菊花薑蜜(餐熱飲)薑蜜味突出💫 餐廳為於17樓,坐窗邊可俯瞰佐敦/尖沙咀一帶的景色

—————

🥯 蘇格蘭煙三文魚香草包 配薯條($88)

👉🏻 餐牌上為bagel, 但今天沒有

🍝 泰國蝦頭油大蝦帶子意粉($98)

🥢 去骨酸辣鳳爪($68)

酸辣又夠爽口,開胃之選

☕️ 菊花薑蜜(餐熱飲)薑蜜味突出

💫 餐廳為於17樓,坐窗邊可俯瞰佐敦/尖沙咀一帶的景色
2021-10-14
  • 泰國蝦頭油大蝦帶子意粉
2021-10-14 701 浏览
茴香位於尖沙咀山林道38號銀座38 17樓。餐廳裝潢顏色以藍色,綠色為主,走田園風格,周圍都有擺設不同的植物,環境優雅,而且還有室外,可以欣賞美麗的景色。波士頓龍蝦湯(加$48升級)龍蝦湯喝起來非常濃郁,好Creamy,且香氣逼人,啖啖龍蝦味道蜜糖雞翼($68)雞翼炸得香脆,雞翼Juicy,我比較喜歡甜一點,如果可以再多一點蜜糖會更好。星洲喇沙特級肥牛慘慘($78)湯底味道濃稠,濃郁的椰香味,不會過份辣,只係微辣,我唔食得辣都食到,而且入口順滑,我超鍾意佢地既湯底,配料有特級肥牛、豆卜、流心蛋、芽菜、豆卜吸盡湯汁精華,好惹味。麵底摻摻,而以到既麵底係油麵+粉絲的組合,可以吃到兩種不同麵條的口感。比利是格仔窩夫伴雪糕($78)比利是格仔窩夫外脆內軟,窩夫底下亦有新鮮水果,伴以雪糕一齊食,口感極滿足。經典泰式奶茶($42)冰粒是用上茶製作,不會愈飲愈淡味,口感香醇滑順。
茴香位於尖沙咀山林道38號銀座38 17樓。

波士頓龍蝦湯(加$48升級)

蜜糖雞翼($68)

星洲喇沙特級肥牛慘慘($78)

比利是格仔窩夫伴雪糕($78)

經典泰式奶茶($42)
冰粒是用上茶製作,不會愈飲愈淡味,口感香醇滑順。
2021-10-12 481 浏览
今日老婆帶左我去山林道新開的FENNEL 食泰式fusion 菜,加入了西式的元素,菜式和味道有驚喜。餐牌有意粉、飯、慘慘、pizza 、小食、甜品、飲品,而且仲可以升級,加$28 任食沙律吧、加$42餐湯,加$48甜品,款式多元化。加拿大頂級西冷牛扒配德國芝士乳酪腸(燒汁)原本配泰式酸辣汁,但因為要暫時戒辣,所以我地配了燒汁最意想不到,德國芝士乳酪腸整條上。加拿大頂級西冷牛扒夠大塊,又厚身,點了5成熟,牛味濃郁,充滿肉汁,不柴口,燒汁有驚喜,食落有淡淡的酒香,沾上牛扒一齊食,味道更有層次,另外配菜有焗薯和炒雜菜,配菜一樣出色,炒雜菜炒得好香口又惹味。巴馬火腿蜜瓜卷賣相精緻,巴馬火腿和蜜瓜一齊食,甜味中和了鹹味,味道恰到好處煙三文魚卷我地比佢個名呃左,一心以為平時食開的煙三文魚卷卷成玫瑰花,原來一上枱係紙米卷加入了煙三文魚,有驚喜,透薄米紙柔軟中帶煙靱,而且帶點米香味,入面包了沙律菜和煙三文魚,味道鹹香又清新。抹茶鮮奶抹茶味道濃郁柑桔檸檬

加拿大頂級西冷牛扒配德國芝士乳酪腸(燒汁)
原本配泰式酸辣汁,但因為要暫時戒辣,所以我地配了燒汁

最意想不到,德國芝士乳酪腸整條上。

巴馬火腿蜜瓜卷

煙三文魚卷

抹茶鮮奶
抹茶味道濃郁

柑桔檸檬
🌀When the typhoon is gone, let’s escape the hustle & bustle of city life🌞🏃🏃‍♀️!A new Thai fusion cuisine restaurant - 茴香FENNEL is now opened at Hillwood Road, Tsim Sha Tsui. The interior decoration of restaurant is simple and elegant. As one steps out from the lift, greeting you is a well-designed botanical feature wall🌴 craved with the name of the restaurant. We ordered Scottish Smoked Salmon Bagel with American French Fries & Thai Crab Head Oil and Prawn Salon Spaghetti. These two dainty deligh

A new Thai fusion cuisine restaurant - 茴香FENNEL is now opened at Hillwood Road, Tsim Sha Tsui. The interior decoration of restaurant is simple and elegant. As one steps out from the lift, greeting you is a well-designed botanical feature wall🌴 craved with the name of the restaurant. We ordered Scottish Smoked Salmon Bagel with American French Fries & Thai Crab Head Oil and Prawn Salon Spaghetti. These two dainty delights are defo alluring and tasty. You can also add $28 to enjoy a free flow salad bar, which encompasses six various refreshing morsels, such as the signature Thai desserts Coconut Sago Pudding and Pitaya.

There is a private guest room and a city view balcony which is highly recommended for hosting parties!

📍茴香 FENNEL
2021-10-10
2021-10-12 764 浏览
位於尖沙咀的茴香,是一間新開業的新派泰西Fusion餐廳。餐廳以泰國菜為設計藍圖,再加入西式的烹調技巧。在港人見慣見熟的泰國菜式中,添加新元素和新驚喜,開業不久已經客似雲來,非常厲害呢~ 餐廳設在樓上舖,地方不算超大,但依然有私人廂房,適合一大班朋友仔相聚哦~中央設有沙律吧,擺放著8款不同口味和菜系的沙律,賣相不俗。 餐牌的主食選擇多,反而小食和甜品方面比較少,如果多一點的話,就更好了~ 沙律吧 +$28 每位客人可加$28仼食沙律吧,價錢超值,而且沙律質素不錯,推介你們也要試試哦。 精選泰西新派菜晚餐 $198(特價) $388(原價)最近推出的特價套餐,深受客人歡迎。套餐包括: 泰國椰汁南瓜雞湯、泰式春卷、波士頓龍蝦冬陰公意大利飯和青瓜梳打。泰國椰汁南瓜雞湯,充滿濃濃的椰汁和南瓜甘甜氣味,味道不錯。如果雞肉嫩一點點,就更好了~泰式春卷春卷香脆可口,包裹著大量餡料,口感清爽。 波士頓龍蝦冬陰公意大利飯 波士頓龍蝦不算大隻,勝在肉質鮮甜,不過有鉗位不夠熟,要煮久一點哦。意大利飯粒粒飽滿,冬陰公味淡淡的,濃一點更好。 比利時格仔窩夫伴雪糕 $78 甜品賣相不錯,如果窩夫是熱的,就更合我心
位於尖沙咀的茴香
,是一間新開業的新派泰西Fusion餐廳。

沙律吧 +$28

精選泰西新派菜晚餐 $198(特價) $388(原價)

泰式春卷

春卷香脆可口,包裹著大量餡料,口感清爽。

波士頓龍蝦冬陰公意大利飯

比利時格仔窩夫伴雪糕 $78

甜品賣相不錯,如果窩夫是熱的,就更合我心意了。
2021-10-08
今日喺附近Staycation 所以就去咗呢度食晚飯一入到去就見到自助沙律吧沙律吧都只係每人加28蚊真係好抵 佢唔係只係得平時嗰啲沙律菜 佢仲有薯仔沙律 青口同火龍果 最好食嘅係佢嘅柚子沙律 辣辣地又清甜作為前菜就非常醒胃喇泰式蚧膏忌廉汁大蝦意大利粉香濃嘅忌廉汁 每一啖意粉都好creamy 正呀一碟意粉入邊有六隻大蝦🦐 每一隻都非常新鮮 爽口彈牙真係好值得一讚冬陰功三文魚意大利飯 意大利飯有冬陰功嘅味道 不過唔會太辣太搶 好特別三文魚煮嘅生熟程度啱啱好 外皮香脆 肉質粉嫩 香滑多汁泰西小食拼盤 非常豐富總共有六款食物泰式蝦餅好好食 好重香茅味 外皮香脆 肉質爽彈有嚼勁酸辣鳳爪亦都整得好入味泰式芒果糯米飯配是日蛋糕是日蛋糕令人好驚喜 莓子好香甜 蛋糕分三個層次 唔會好甜 令人忍唔住食完一啖又一啖呢度嘅食物每一樣嘅份量都充足美味 令人食得好滿足呢個泰西嘅混合版 令我覺得好似去咗清邁咁
今日喺附近Staycation 所以就去咗呢度食晚飯

泰式芒果糯米飯配是日蛋糕

呢度嘅食物每一樣嘅份量都充足美味 令人食得好滿足

呢個泰西嘅混合版 令我覺得好似去咗清邁咁

2021-10-11 240 浏览
個個都知尖沙咀山林道呢到好多好野食,成日都有啲好靚既西餐廳,今日就黎左銀座呢邊試下新野,估唔到好正!呢間FENNEL環境一流,又光猛又用左好多綠色植物做裝飾,同樣係泰式餐廳,呢到個feel好唔同!野食方面偏向泰西fusion,好有特色。套餐加錢可以食出面自助沙律吧,好吸引,仲有椰法糕任食添,不過我同朋友怕食唔晒就無加熱柑桔蜜同芒果綠茶,唔會太甜,飲落亦好fresh,唔錯白酒煮蜆,個汁勁正,食得出有少少酒香,用蜆殼裝埋啲湯連蜆肉食,超級正叫左個海南雞飯,配紅棗當歸湯,海南雞好香好嫩滑,大大份,個盤都好靚好整齊,淨係睇都食指大動啦!泡菜鰻魚飯配味噌湯,隻碗真係好靚,好想拎一隻返屋企鰻魚外皮脆卜卜,啲肉好香,鰻魚汁都唔少,用黎送飯一流

野食方面偏向泰西fusion,好有特色。

熱柑桔蜜同芒果綠茶,唔會太甜,飲落亦好fresh,唔錯

泡菜鰻魚飯配味噌湯,隻碗真係好靚,好想拎一隻返屋企
鰻魚外皮脆卜卜,啲肉好香,鰻魚汁都唔少,用黎送飯一流
2021-10-10 172 浏览
星期四晚諗住山林道搵嘢食, 睇咗OpenRice見到銀座38 開咗呢間新嘅泰式fusion菜, 所以就諗住上去試吓。上到去裝修好西式, 完全唔似食泰國菜。一入到去就見到有個Salad bar, 入面除咗沙律菜仲有甜品同水果。睇咗佢哋Menu原來加$28就可以食佢哋嘅Salad bar, 加$48就可以食佢哋嘅甜品芒果糯米飯或佢哋嘅甜品蛋糕, 真係幾抵。同埋佢啱啱開張我哋叫咗佢嘅新開業既388優惠餐, 飲品有青瓜薄荷梳打, 湯擇左個椰汁南瓜雞湯加頭盤泰色春卷沙律, 主菜有波士頓龍蝦半隻冬陰功意大利飯。另外再叫咗個芒果沙冰同芭堤雅燒羊鞍配泰式青咖喱汁再加$48試吓個泰式芒果糯米飯。個南瓜雞湯熱辣辣有好溶嘅南瓜係幾好飲, 不過泰式春卷就一般冇乜驚喜, 而且杯芒果沙冰太甜, 如果吾落咁多糖水會好好多。但係個龍蝦同意大利飯真係幾好食有泰式嘅風味亦有西式嘅煮法, 果然fusion泰西菜。個燒羊鞍配上呢個青咖喱汁亦都幾配, 羊鞍肉好嫩配辣既青咖喱汁真係唔錯而且賣相一流可以打咭。最後食埋個甜品正忠泰國芒果糯米飯真係好圓滿嘅一餐。佢哋嘅環境好好, 雖然唔係好大不過有個露台。同三五知己來傾吓計食下野都唔錯
最後食埋個甜品正忠泰國芒果糯米飯真係好圓滿嘅一餐。佢哋嘅環境好好, 雖然唔係好大不過有個露台。同三五知己來傾吓計食下野都唔錯。

2021-09-23
今日約咗媽咪出黎尖沙咀一齊買民族嘢🥰帶咗佢黎食呢間泰西Fusion菜,媽咪都表示好滿意🤍餐廳環境係無得輸,好有田園feel之餘,仲有好大塊落地玻璃,岩哂好中意自然光嘅我🥰而且餐廳座位非常寬敞,我亦好中意深藍加金色呢個色tone,感覺好elegant😘<星洲海鮮喇沙滲滲>配料十足!好大隻蝦😍好中意個喇沙湯底,好香椰汁味,麵條軟硬程度亦剛剛好👏🏻<新西蘭鮮肉眼,配泰國蝦片,黑松露野菌汁>肉眼份量多,肉味香濃,配菜好豐富,有薯仔、菇🥰加$25/位就可以任食沙律吧!沙律吧有生果、沙律、甜品😍質素好高,有我至愛嘅紅龍果!又有super food 羽衣甘藍!甜品都好好食,我食咗3件椰汁西米糕🥰值得一讚嘅係,餐廳店員好熱心同好有禮貌🤍下次再黎食!

<星洲海鮮喇沙滲滲>

<新西蘭鮮肉眼,配泰國蝦片,黑松露野菌汁>
肉眼份量多,肉味香濃,配菜好豐富,有薯仔、菇🥰

加$25/位就可以任食沙律吧!
值得一讚嘅係,餐廳店員好熱心同好有禮貌🤍下次再黎食!
下午茶
  • 星洲海鮮喇沙滲滲