2022-11-16
收工咁攰,都想同fd搵個地方飲杯野吹下水,朋友想試呢間bar & restaurant, 話每次經過見到門口好有動感😂擇日不如撞日🍺 San Miguel Cerveza $85味道似1664,但無咁甜,岩晒怕甜既朋友仔,口感清爽😋🍺 Samuel Adams $72有陣芒果香,聞落幾Fruity,易入口,幾岩少飲酒既朋友仔😊🐮石燒prime牛小扒$148👍🏻推薦👍🏻七成熟既牛小扒,口感幼嫩,帶少少肉汁🤤配埋黑椒汁、少少蒜同蔥,每啖都食到咸香Juice又充滿濃郁牛味既肉😋🐙炸大八爪魚足$68👍🏻粉漿夠薄,八爪魚炸得好香脆🤤爽口彈牙,充滿八爪魚鮮味,點埋個酸辣汁😋真係好邪惡。🐮鹽燒牛舌心$33👍🏻牛舌心燒到7-8成熟,口感軟硬適中,食落有肉汁又咸香,火候岩岩好。🐔燒日本博多雞心$28熱辣辣既雞心咬落好香口,好岩餸酒。🐔車厘茄雞脾肉串$25雞脾肉大大串,車厘茄燒完仲係好juice🤤酸酸甜甜配雞肉一齊食,唔錯。🐟鹽燒鮮白鱔串$58白鱔外皮燒到焦香🤤,肥美既鱔肉滲出油脂,食完滿口烤魚肉香味🍄香草芝士焗雜菌$45雜菌份量十足,加埋香草芝士烤焗,菇菌幾吸味。🍍鳳梨燒$26酸酸甜甜又多汁既鳳梨,好岩
🍺 San Miguel Cerveza $85
味道似1664,但無咁甜,岩晒怕甜既朋友仔,口感清爽😋
🍺 Samuel Adams $72
🐮石燒prime牛小扒$148👍🏻
🐙炸大八爪魚足$68👍🏻
🐮鹽燒牛舌心$33👍🏻
🐔燒日本博多雞心$28
熱辣辣既雞心咬落好香口,好岩餸酒。
🐔車厘茄雞脾肉串$25
🐟鹽燒鮮白鱔串$58
白鱔外皮燒到焦香🤤,肥美既鱔肉滲出油脂,食完滿口烤魚肉香味
🍄香草芝士焗雜菌$45
雜菌份量十足,加埋香草芝士烤焗,菇菌幾吸味。
🍍鳳梨燒$26
酸酸甜甜又多汁既鳳梨,好岩解膩消滯。
燒牛油帆立貝$38
帆立貝大大粒,好香牛油味。
燒紫菜年糕串$28
口感煙韌既年糕燒到外層少少脆,咸咸甜甜。
翠肉瓜$19
串燒娃娃菜$17
黑糖雞脾肉串$24
鹽燒雞翼$24
呢度有好多種酒,少飲酒🍻既我地真係唔知點揀好,於是問職員意見,佢會推介返易入口既啤酒俾我地,服務態度有耐性、友善😊整體味道食物都唔錯。