2018-07-26 4113 浏览
位於銅鑼灣的老鍋台式火鍋,是一間深受年青人歡迎的火鍋店。在炎熱夏天,竟有超多客人光顧火鍋餐廳,想必質素一定很好哦。美人鍋+養生鍋$228特色鍋底有四種,包括: 麻辣,酸菜白肉,美人鍋和養生鍋,可以選雙拼湯底,是次選擇最出名的雙種嚐嚐。美人鍋有原隻烏雞,桃膠,金華火腿等,養生美顏,而養生鍋有人參,老雞等肴制,保氣益身。湯底非常美味,鮮而不膩,油份超少,材料豐富,愛喝湯的我,喝了三四碗阿。特級安格斯雪花肥牛$188餐廳的肉類勻不便宜,所以點一兩份,人均消費已經頗高了哦。肥牛份量不少,色澤鮮紅,肉質非常軟腍,牛味濃香,很新鮮呢。鮮做極品水餃$48長大後,我變得超喜歡吃餃類的東西。這裡的餃子全部每天新鮮製造,皮薄餡靚。水餃的肉餃滿滿,爽脆的木耳絲令整體囗感極佳。鮮做鮮蝦雲吞$48相比起水餃,其實我更愛雲吞。雲吞跟水餃同樣餡料豐富,一咬內餡,原隻蝦肉彈出來啦,新鮮彈牙,吃掉半盆,也沒困難哦。
位於銅鑼灣的老鍋台式火鍋,是一間深受年青人歡迎的火鍋店。

在炎熱夏天,竟有超多客人光顧火鍋餐廳,想必質素一定很好哦。

美人鍋+養生鍋$228

特級安格斯雪花肥牛$188

鮮做極品水餃$48

鮮做鮮蝦雲吞$48

2018-07-24
2018-07-24 70 浏览
先講下餐廳環境先檯同檯之間係夠闊既但椅就木製 無墊同無pat pat位不過見隔離檯走時 其中一個座位有座墊所以估計係有得借既食物質素方面豬肉非常好食雞都幾好食 煮一陣拎番上黎仲好嫩口但羊肉就一般 切得有d偏厚蔬菜盆既菜吾差 起碼無乜蟲蛀洞又無農藥味另外仲叫左少少芋絲好吸味 一定要放麻辣湯底果邊挑戰一下而最後 講到湯底我叫左鴛鴦湯底一邊藥膳 一邊係麻辣藥膳方面 絕對足料幾支人蔘游來游去 當然仲有其他我吾識咩名既藥材啦不過係好飲既 甘甘地 苦苦地咁而麻辣方面相比起內地既火鍋店其實椒既比例落吾岩 感覺上只有辣享受吾到麻辣既快感但香港既「麻辣」普遍都係咁所以呢間既麻辣 係香港黎講 係幾好了
先講下餐廳環境先

黑毛豬
鴛鴦湯底
雞肉
2018-07-21 89 浏览
由於實在太掛住台灣嘅火鍋,發現里間主打台式火鍋就試一試😛⠀▫美人鍋+養生鍋(HKD 228)🍲美人鍋啱哂女仔食🙋🏻‍♀️因為勁養顏☺️✨湯底有含豐富膠原蛋白嘅桃膠😻滋陰又嫩滑嘅烏雞🐔🖤 仲有杞子 南棗 金華火腿 一齊用老火肴制🤤而養生鍋有多款中藥材 勁大棵人參😳配火腿 老雞 豬肉 肴制而成✨好鍾意佢濃濃嘅人參味啊👍🏻飲咗好幾碗湯😋⠀▫手工丸拼盤(HKD 108)5款共10粒🍡有墨魚丸/蝦丸/流心鹹蛋黃豬肉丸/梅菜豬肉丸/芝士牛肉丸 唔係講笑真係款款都好好味😚連我平時唔鍾意有餡同鹹蛋黃都覺得啲丸好味💛⠀▫羽衣甘蘭(HKD 68)🌿羽衣甘蘭好似太老 烚咗好耐都仲好硬好柴 同埋太苦🙈 明明試過其他地方打邊爐烚羽衣甘蘭係好味架🤔⠀▫新竹米粉(HKD 48)湯底滾滾下有啲咸 不過加米粉吸哂濃郁嘅湯底就岩哂😋⠀▫️Menu⠀P.S: 湯底係好味同好足料既,不過如果同台灣嘅無老鍋比,個人覺得無老鍋係更加好味既😂
由於實在太掛住台灣嘅火鍋,發現里間主打台式火鍋就試一試😛

▫美人鍋+養生鍋(HKD 228)🍲
美人鍋+養生鍋

▫手工丸拼盤(HKD 108)
手工丸拼盤

▫羽衣甘蘭(HKD 68)🌿
羽衣甘蘭

▫新竹米粉(HKD 48)
湯底滾滾下有啲咸 不過加米粉吸哂濃郁嘅湯底就岩哂😋
新竹米粉

▫️Menu

美人鍋+養生鍋
手工丸拼盤
新竹米粉
2018-07-21 81 浏览
我家先生學成歸來,為解他思鄉之情,特意帶他去吃台式火鍋。地點:餐廳位於銅鑼灣中心地帶,就在崇光百貨旁走2分鐘可到,窗邊位更對著希慎廣場。在台灣吃過幾間出名的養生火鍋,這裡主打也是有美人鍋及養生鍋,但愛辣的我當然要挑麻辣鍋,最後選擇了養生及麻辣鍋,一次滿足兩個願望我們座位被安排在靠窗位置,比較安靜而且窗外景觀開揚。在座位後剛好是調味醬罐擺放位置,方便得很。不過,正宗台灣人指出醬料缺少沙茶醬,台式火鍋之名就差那麼一點點囉卡座位好寬敞,而且都好有自己空間感,坐得舒適。麻辣鍋:湯底配料豐富,有我最愛的鴨血,這裡用的是千葉豆腐,鴨血不要急著吃,等滾到半個鐘以後再吃會更入味千葉豆腐就一開始已經入晒味,只係我自己覺得如果換成滷豆腐的話口感更滑順可口。麻辣不算太辣太麻,一般少吃辣的朋友也可接受的程度。至於養生鍋真是讓我有驚艷到,撈起就見到一堆參足及大大支人參,證明湯底用料充足,所以個湯頭才如此濃郁好味,先生忍不住未落料就連喝兩碗湯頭我覺得比起台北有名的更有過之而無不及因為我們都是吃量不太大的人,只點了幾個火鍋料,鮑魚鮮嫩黑毛豬肉嫩滑推介之一整體來說:地理位置方便,環境舒服,服務周到,最重要是火鍋水準高

我家先生學成歸來,為解他思鄉之情,特意帶他去吃台式火鍋

我們座位被安排在靠窗位置,比較安靜而且窗外景觀開揚。

卡座位好寬敞,而且都好有自己空間感,坐得舒適。

養生麻辣鴛鴦湯底

麻辣不算太辣太麻,一般少吃辣的朋友也可接受的程度。

我覺得比起台北有名的更有過之而無不及

鮑魚/廣島蠔
黑毛豬肉片

因為我們都是吃量不太大的人,只點了幾個火鍋料,鮑魚鮮嫩
黑毛豬肉嫩滑
推介之一

整體來說:地理位置方便,環境舒服,服務周到,最重要是火鍋水準高,回頭指數
2018-07-09
養生麻辣鴛鴦湯底
鮑魚/廣島蠔
黑毛豬肉片
2018-07-20 62 浏览
前兩日同朋友兩個人撐檯腳去左打邊爐,一路食一路girl’s talk!上黎之前,已經睇中左佢個酸肉白肉鍋!因為又有腩肉又有寬粉,全部都係我最愛!咋外叫左麻辣鍋變左做鴛鴦鍋!就算鴛鴦鍋都唔使額外加錢!麻辣鍋入面都有唔少料,又有台式豆腐同鴨血。值得一提係酸菜鍋入面嘅粟米非常甜,湯底又唔算太酸,岩岩好。雪花一口牛 份量夠兩個女仔食啦~牛都算新鮮,食落爽口!四種餃最好食係雲吞同水餃,入面D蝦大隻爽口彈牙,豬肉份量都唔少,好飽肚!鵝肝墨丸入面的確係有粒鵝肝,墨丸打得幾好,墨魚肉份量唔少,好有咬口!

咋外叫左麻辣鍋變左做鴛鴦鍋!
就算鴛鴦鍋都唔使額外加錢!
麻辣鍋入面都有唔少料,又有台式豆腐同鴨血。
值得一提係酸菜鍋入面嘅粟米非常甜,湯底又唔算太酸,岩岩好。

雪花一口牛 份量夠兩個女仔食啦~
牛都算新鮮,食落爽口!

2018-07-12 64 浏览
最近發現新開了很多火鍋店,而且各有特色,今晚選了老鍋試試!內裏環境中式,古色古香,感覺舒適。湯底選了鴛鴦鍋,美人鍋和大辣麻辣鍋。我不吃辣,朋友吃辣,2種味道正合我們心意!店員送上湯底,滾了一會兒,辣湯泡過了美人鍋,令2邊湯底也變辣,店員十分貼心,立刻把湯換新一鍋,很感動呢。美人湯有原隻烏雞,其實好抵食,麻辣也有足料豬紅豆腐我們點了手工丸類拼盤,蝦丸,牛丸,蟹肉丸,魚丸,龍蝦丸,各2顆,丸類新鮮製作,肉質鮮美彈牙。羽衣甘藍,很少餐廳有這款菜,通常是製作沙律,火鍋一定要試,感覺挺厚實,健康!即炸響鈴,送上時還熱騰騰,沾上湯汁,脂肪增加也要吃!
最近發現新開了很多火鍋店,而且各有特色,今晚選了老鍋試試!

內裏環境中式,古色古香,感覺舒適。

即炸響鈴,送上時還熱騰騰,沾上湯汁,脂肪增加也要吃!
2018-07-04
2018-07-01 138 浏览
係OpenRice 見到呢間台式火鍋店食評唔錯,見有Apps優惠 早D食平D,咪去試下!其實係早食架,book 咗黃昏5點(因為半價😜)以為食兩小時,原來今日假期只可食個半鐘😏反正去到門口,咪照食!點知比咗個卡位我哋坐,又窄又熱,肥小小都食得辛苦!Order 咗麻辣拼養生喎、魚骨腩片、黑松露蝦丸、花膠、黑毛豬肉片、雲吞、韮菜餃、魚腐及蔬菜藍 (飲品~一支啤酒及一樽烏梅汁)麻辣拼養生喎~冇咩料,得鴨血、粟米及豆腐可以食,湯又冇咩味,同養心殿比較差好遠👎魚骨腩片~正常都新鮮黑松露蝦丸~彈牙又新鮮👍花膠~比想像中好味黑毛豬肉片~ok 喎,有D驚喜雲吞、韮菜餃~一般魚腐~唔覺得好食,可以不叫(可能放咗雪櫃兩日,冇咩味,其餘兩個人,食咗一舊就唔食,我食到傻)蔬菜藍~ok 最後覺得有D店員服務態度麻麻,例如我點了雲吞、韮菜餃及黑松露蝦丸,以為選咗半份,到上枱成份咁多,問穿藍色衣服女店員為何咁多,佢用對眼啤住我,大聲話我係點咁多,仲拿張點餐紙比我看話我點咗呢行,我想改半份再加份牛肉都費事出聲,見佢咁嘅態度之後食到一個鐘,另一位男店員又問我加唔加嘢last order,唔加嘢就埋張單先埋單~折實3個人

魚骨腩片~正常都新鮮
黑松露蝦丸~彈牙又新鮮👍
花膠~比想像中好味

黑毛豬肉片~ok 喎,有D驚喜

雲吞、韮菜餃~一般

蔬菜藍~ok

埋單~折實3個人合共over $800 以上 ,以半價咗,唔算平,又食得急😆

同區另一間食同樣嘅嘢,價錢相差都係$100蚊左右,無論食物及員工服務態度都好好多,而且環境地方又大D,食嘅時間又充足,坐得又舒服D!

最後我應該唔會再來呢間店,小費都冇比,吹吹貢
某啲店員服務態度又差

2018-07-01
用餐优惠
優惠券
2018-06-29 3154 浏览
好友生日一直說未嘗過台式美人鍋,我這個火鍋當然要找家自己也未試過一同試試看!這一次是因上次在銅鑼灣澳門逸園中心看到的,名叫老鍋!一進去便同到人群湧湧,非常滿座,但今天只是星期一來!地點也很大,可以有30-50人左右。美人鍋配麻辣鍋 $228一上檯看到每個鍋都是這個外貌,很美觀。店員說明不要自行拿起鍋蓋。放了一會兒,兩邊都滾起來了。美人鍋內有桃膠,含有豐富膠原蛋白,還有原隻烏雞,可以滋陰,是女士養顏之選麻辣鍋即可以小、中、大辣,我們選了小辣。內有多種香料及食材,還有大量鴨血及凍豆腐,非常惹味。精選手切牛肩肉 $198看menu 覺得很肥,剛好隔離檯也有點牛肉,問了店員才知道就是牛肩肉。我們還要求不要太肥的,吃了很多次火鍋,發現我比較喜歡吃中等的牛肉。鮮味牛味都很足夠!鮮炸響鈴 $68即炸響鈴,但份量很大,原來有8件。不會太油,非常鬆脆。炸午餐肉 $68份量也不少,炸過了的午餐肉比較油,但放入鍋中嘗可接受~嘉美農場雞肉 $78雞肉比我想像中新鮮,而且放了入兩邊鍋中,味道也很適合!寬粉條 $48吃麻辣鍋必叫的就是這個,因為放進了,由不辣也會變成大辣,而且口感一流!Kirin 生啤 $78想不
這一次是因上次在銅鑼灣澳門逸園中心看到的,名叫老鍋!
一進去便同到人群湧湧,非常滿座,但今天只是星期一來!
地點也很大,可以有30-50人左右。

美人鍋配麻辣鍋 $228

一上檯看到每個鍋都是這個外貌,很美觀。
店員說明不要自行拿起鍋蓋。
放了一會兒,兩邊都滾起來了。

麻辣鍋即可以小、中、大辣,我們選了小辣。
內有多種香料及食材,還有大量鴨血及凍豆腐,非常惹味。

精選手切牛肩肉 $198
鮮味牛味都很足夠!

鮮炸響鈴 $68
即炸響鈴,但份量很大,原來有8件。
不會太油,非常鬆脆。

炸午餐肉 $68
份量也不少,炸過了的午餐肉比較油,但放入鍋中嘗可接受~

嘉美農場雞肉 $78
雞肉比我想像中新鮮,而且放了入兩邊鍋中,味道也很適合!

寬粉條 $48

Kirin 生啤 $78
想不到這個價錢在銅鑼灣還會這麼大杯的啤酒!
2018-06-21 138 浏览
座位夠寬闊 適逢世界杯 有電視有波睇四人叫左美人鍋 湯底夠藥材味 超愛飲 而且本身湯上 亦有加烏雞 令湯底更加入味美人鍋-上枱滾起,即刻就要先飲一碗,試試味再落野食牛- 夠新鮮 厚薄度剛剛好 熟左都吾UN 醉雞- 一上枱 已好香酒味 滾完都仲有酒香味一般出去打邊爐,好多醉雞,都係無醉雞味,但呢一間係值得一試!響鈴- 新鮮炸起 即再淥就 都依家脆脆的另外叫仲叫左杯五花茶吾太甜整體不錯👍價錢略貴了少少但如果想坐好D 又想有空間傾計不防試試🙌
座位夠寬闊 適逢世界杯 有電視有波睇
四人叫左美人鍋
湯底夠藥材味 超愛飲
而且本身湯上 亦有加烏雞 令湯底更加入味
美人鍋-上枱滾起,即刻就要先飲一碗,試試味
再落野食

價錢略貴了少少
但如果想坐好D 又想有空間傾計
不防試試🙌

2018-06-16 165 浏览
連續下了好幾天雨,又勾起打邊爐的癮。老鍋座位寬敞,相當適合朋友相聚。是次選了美人鍋拼麻辣鍋。麻辣選了小辣,內有鴨血及凍豆腐,風味十足;美人鍋有烏雞,杞子,桃膠等,湯底十分清甜可直接喝上一碗。一食愛上的寬粉條,即使滾了很久也不會軟爛。必食一品花雕醉雞件,非常入味,雞件即使經湯底滾過仍帶酒香,一致好評!精選手切牛肩肉油脂分部平均,雪花均勻好看,肉味香濃。日本廣島蠔隻隻肥大飽滿,鮮甜不腥,用料可見一班!
連續下了好幾天雨,又勾起打邊爐的癮。

老鍋座位寬敞,相當適合朋友相聚。

寬粉條

一食愛上的寬粉條,即使滾了很久也不會軟爛。

一品花雕醉雞件

精選手切牛肩肉

精選手切牛肩肉油脂分部平均,雪花均勻好看,肉味香濃。

日本廣島蠔

日本廣島蠔隻隻肥大飽滿,鮮甜不腥,用料可見一班!
寬粉條
一品花雕醉雞件
精選手切牛肩肉
日本廣島蠔
2018-06-13 2033 浏览
講起想食台式火鍋,朋友就介紹黎食下銅鑼灣新開不久的老鍋,地點方便,價錢都相宜。夜晚7點黎到都比較满座了,好彩打電話訂到位啦。門口側邊有個醬料區,我地可以自己溝唔同口味的醬汁。今次叫咗個鴛鴦鍋,美人鍋拼養生鍋。美人鍋的湯底好濃郁,有桃膠,烏雞,杞子,金華火腿等淆制而成,飲落十分清甜,可以就咁裝一碗湯飲再落料打邊爐。養生鍋就以老雞,人參,多種藥材等煲成,人參的味道好突出,飲落好甘甜。半份鮮做極品水餃,好鐘意佢個皮係勁爽滑的質感,煮的時候唔會咁易爛同散開,入面有韭菜同豬肉,比例適中,咬落多汁鮮甜。半份蝦丸,手打蝦肉特別彈牙,膠質多,咬落富有嚼勁,蝦味濃郁。老鍋鮮魚腐,炸過的皮入面包住軟稔的魚腐,肉質鮮甜嫩滑,有魚香味。鮮炸響鈴,即叫即炸的,咬落卜卜脆,豆皮味好重,滾一滾湯食,軟身之中又帶脆口惹味,是必叫之選。寬粉條,粉條晶瑩剔透,質感煙韌,煮一煮就好淋身,食落彈牙有咬口,吸收晒湯底的精華,食晒成碗好满足。
夜晚7點黎到都比較满座了,好彩打電話訂到位啦。
門口側邊有個醬料區,我地可以自己溝唔同口味的醬汁。
今次叫咗個鴛鴦鍋,美人鍋拼養生鍋。

2018-06-12 144 浏览
打邊爐都可以打得健康,位於銅鑼灣的老鍋台式火鍋,出名材料新鮮,湯底夠養生,於是今晚便相約朋友試試新派的台式火鍋。場內設置多張卡位,中國風的裝修風格很有特色。湯底選了美人鍋拼養鍋,美人湯內有烏雞和大量桃膠,滋陰養顏。麻辣鍋香辛惹味,不會太油膩。手切牛肩肉肥瘦分布均勻,入口即溶。一品花雕醉雞肉質鮮美,吃起來有淡淡的酒香,品質很高!日本廣島蠔和北海道帶子大大隻不欺場,新鮮爽甜。魚肉小湯包的魚肉彈牙,湯包內的肉碎惹味,很有驚喜。寬粉條盡吸湯底精華,爽滑嫩口,很惹味。皇帝菜爽脆新鮮,值得一提的是店家有很多特別的蔬菜提供,例如雨衣甘藍和冰菜,下次一定要試試。總括來說老撾台式火鍋的環境舒適,食物優質,不容錯過。

場內設置多張卡位,中國風的裝修風格很有特色。

手切牛肩肉肥瘦分布均勻,入口即溶。

一品花雕醉雞肉質鮮美,吃起來有淡淡的酒香,品質很高!

日本廣島蠔和北海道帶子大大隻不欺場,新鮮爽甜。

魚肉小湯包的魚肉彈牙,湯包內的肉碎惹味,很有驚喜。

寬粉條盡吸湯底精華,爽滑嫩口,很惹味。

總括來說老撾台式火鍋的環境舒適,食物優質,不容錯過。
2018-06-05
2018-06-12 115 浏览
今日又去左食麻辣火鍋,成日總是心血來潮好想食裡面既格局真係好有特色,有好多屏風,感覺都幾懷舊今次想食麻辣鍋,所以無要鴛鴦鍋,個麻辣味越食越刺激當中既蜂巢豆腐同鴨血份量都唔少自家鮮做韮菜餃併鵝肝墨魚丸韮菜餃好足料,不過略嫌餃子皮有點厚!而墨魚丸好爽口彈牙咬開一半,真係有鵝肝係中間的增加左味道&質感既層次極品黑毛豬梅肉雖然我唔知梅肉即係豬既咩部位不過呢個好值得食完全無豬羶味,而且一啲都唔肥膩,雪花分怖得好靚口感好嫩鴛鴦雙蚌兩種蚌都好爽,好新鮮,又無腥味不過我個人較喜歡珊瑚蚌新竹米粉配麻辣湯簡直一流吸哂湯既麻味同辣味我食左足足兩碗呀
今日又去左食麻辣火鍋,成日總是心血來潮好想食

裡面既格局真係好有特色,有好多屏風,感覺都幾懷舊

今次想食麻辣鍋,所以無要鴛鴦鍋,個麻辣味越食越刺激
當中既蜂巢豆腐同鴨血份量都唔少

自家鮮做韮菜餃併鵝肝墨魚丸

韮菜餃好足料,不過略嫌餃子皮有點厚!
而墨魚丸好爽口彈牙
咬開一半,真係有鵝肝係中間的
增加左味道&質感既層次

極品黑毛豬梅肉
雖然我唔知梅肉即係豬既咩部位
不過呢個好值得食
完全無豬羶味,而且一啲都唔肥膩,雪花分怖得好靚
口感好嫩

鴛鴦雙蚌
兩種蚌都好爽,好新鮮,又無腥味
不過我個人較喜歡珊瑚蚌
新竹米粉配麻辣湯簡直一流
吸哂湯既麻味同辣味
我食左足足兩碗呀

2018-06-11
2018-06-10 66 浏览
夏日炎炎 , 嘆住冷氣打邊爐最盞。呢度好在可以鴛鴦鍋, 叫了美人鍋及養生鍋,不用額外加錢。湯來了先飲碗湯先,美人鍋真係原隻烏雞,有濃厚嘅藥材味, 仲有啫喱狀嘅骨膠原。養生鍋味道會比較濃, 有少許人參味。一開始我們落了蔬菜, 冬瓜,番茄及冰菜, 務求不破壞湯底,喝了幾碗湯。 冬瓜愈煲愈林, 夏天啱曬。最後我們才落羊肉及魚肉小湯包, 落完之後整個湯就咸了些, 但尚可以入口。養生鍋做湯底, 夏天唔覺得好燥熱,滋味一流, 加上呢度裝修古色古香, 平日冇咁多人, 約埋朋友嚟打邊爐, 不失為夏天嘅好活動。
夏日炎炎 , 嘆住冷氣打邊爐最盞。

呢度好在可以鴛鴦鍋, 叫了美人鍋及養生鍋,不用額外加錢。
2018-06-09 80 浏览
今日放工後同朋友嚟銅鑼灣老鍋打邊爐,呢度有好多特色湯底選擇,絕對令人花多眼亂!最終我哋揀咗鴛鴦鍋 $158,咁就可以迎合唔同人嘅口味,大家都可以試多啲款式。麻辣鍋(小辣)酸菜白肉鍋雪花一口牛粒 $138雪花牛色澤鮮紅,非常新鮮,肉質軟腍,分量亦多,值得推薦!鵝肝墨魚丸(半份)$58半份有四粒,墨魚丸彈牙,配合鵝肝,感覺幾新鮮。黃金咸蛋黃豬肉丸(半份)$58呢個簡直係必點!相信冇人可以抗拒咸蛋黃,包入丸做內餡非常特別~自家鮮做極品水餃(半份)$48自家鮮做鮮蝦雲吞(半份)$48餃類都新鮮飽滿,唔錯。鮮炸響鈴 $68魚肉小湯包 $48芋絲 $48寬粉條 $48透明,類似薯粉的,口感幾煙韌,好吃。呢餐食左咁多野,每入都係$200幾蚊,但食物質素好好,感覺賺到了!

麻辣鍋(小辣)

酸菜白肉鍋

雪花一口牛粒 $138
雪花牛色澤鮮紅,非常新鮮,肉質軟腍,分量亦多,值得推薦!

鵝肝墨魚丸(半份)$58
半份有四粒,墨魚丸彈牙,配合鵝肝,感覺幾新鮮。
黃金咸蛋黃豬肉丸(半份)$58

自家鮮做極品水餃(半份)$48
自家鮮做鮮蝦雲吞(半份)$48
餃類都新鮮飽滿,唔錯。

鮮炸響鈴 $68

魚肉小湯包 $48

芋絲 $48

寬粉條 $48
透明,類似薯粉的,口感幾煙韌,好吃。

2018-06-04