2018-12-05
番到黎香港,同朋友一定會約黎紅磡食串燒!呢度價錢唔貴,質素高,美中不足既係服務態度同成日都要等位今次我地晏晝黎食,但都冇諗過係坐滿人不過唔緊要,起碼冇隊先.....因為我地得兩個人,等左唔洗10分鐘就有位。我地特登唔揀夜晚,因為每次夜晚都排特別耐坐低後,我地好快就叫左野食。叫左三串雞全翼,一串雞肉同燒賣,一份司華力腸同一份蛋炒腸粉落完單等左好耐,都仲未有,明明係我地order左先,但第二檯又早過我地有,有少少嬲!!!因為勁肚餓等多左陣,黎左碟腸粉,咁我地就食住先啦,食到一半都仲未有串燒,咁我地就吹單,個員工既態度真係幾差,原來佢地係漏單!!!激死我講番食物,蛋粉腸粉係好食既,不過我覺得甜醬唔夠多,同埋太油另外雞翼係次次都黎會叫,26蚊三隻好抵食,好好味!雞肉麻麻地,味道唔係好夠,又有d乾司華力腸同燒賣都好難會唔好食,只要控制到唔會比佢燶就唔會難食得好邊。外脆內軟總括黎講,食物質素都仲ok好味,價錢亦冇大上落,不過服務態度同漏單問題真係要改善下
講番食物,蛋粉腸粉係好食既,不過我覺得甜醬唔夠多,同埋太油
另外雞翼係次次都黎會叫,26蚊三隻好抵食,好好味!
雞肉麻麻地,味道唔係好夠,又有d乾