2020-10-13
不可能漢堡飽 $128第一次食impossible meat🍔真係令小編十分驚奇!首先塊扒係有返咁上下厚度 切開塊扒中間係粉嫩色 聽聞係由紅菜頭整成 食落又真係有牛味 亦唔會乾爭爭 無論味道或者外貌都好似真牛肉 完全唔覺得食緊素🤩burger仲有火箭菜同車打芝士 各款配料既味道都配搭得好好 另外有炸蕃薯條 夠脆又有蕃薯甜香 好快清哂😋日式吉列豬扒意大利飯 $98呢塊豬扒都係由素肉整成 望落亦好似真既吉列豬扒 炸皮唔太厚 不過肉質略為乾散 反而底下既咖哩risotto幾好味 每粒飯都帶有香辣既咖哩汁 而露筍、車厘茄同杏鮑菇又可以中和返濃汁既油膩感 順帶一提 呢到既份量超級多 尤其係個飯 我地兩個女仔僅僅食得哂所有野 建議可以嗌少飯 咪做大哂鬼🤡香蕉火龍果蕉燕麥奶 +$36香蕉味無想像中咁重 反而火龍果既清香好出 令成杯野好清新 燕麥攪碎左融入喺奶昔入面 飲完會更加飽😂.藍莓黑提子燕麥奶 +$36黑提味好明顯 藍莓味略為欠奉 唔知有無額外加糖水 相對香蕉火龍果會較甜 但係清新既甜
不可能漢堡飽
日式吉列豬扒意大利飯 $98