2018-03-22
陪屋企人去旺角行街買野!行到好肚餓,經過兆萬中心,樓下有人派傳單,見到一間自助火鍋,新開張,價錢都幾抵,又咁肚餓,就決定上去食!入到餐廳,座位都好新好潔淨,員工向我們介紹一下湯底,佢地推薦食蘿蔔崩沙牛腩煲,話出面好少有,食落口牛腩好淋好夠味,蘿蔔亦都好爽口,濃底夠濃,好足料!自助醬料吧~有好多款調味料,最特別嘅係有魚乾花生,好惹味火鍋材料是任點的!打邊爐點可以唔食海鮮,海蝦好大隻好爽口!另外,是日海鮮係蜆,都好厚肉好鮮甜,仲好新鮮雪花肥牛都好靚,有口感,好好食一定要推薦大家食鮮蝦丸!!好好味,成粒丸係爽口彈牙,重蝦味,我地order左幾次😂安格斯牛柳粒都唔錯,估唔到打邊爐都有食仲有炸魚皮~打邊爐點都要食返d蔬菜,什菇任食飲品都係任飲,好多款汽水同韓國飲品!另外仲有自家制嘅竹蔗汁,好甜好清潤呢間火鍋店用材新鮮,價錢便宜,位置都方便,下次我都要約埋班朋友再黎!
自助醬料吧~有好多款調味料,最特別嘅係有魚乾花生,好惹味
火鍋材料是任點的!
雪花肥牛都好靚,有口感,好好食
仲有炸魚皮~
打邊爐點都要食返d蔬菜,什菇任食