第三站

Station 3 Cafe
2021-09-03 26 浏览
旺角shopping完,既然係Sunday night,一定要約friend一齊happy gathering🥳呢一間旺角嘅board game Cafe係我哋嘅聚腳好去處,因為唔止有遊戲玩,而且佢哋嘅cheese cake都好好味!❤我最鍾意嘅,一定係藍莓芝士蛋糕,佢面頭有香濃嘅藍莓醬,🫐食落去酸酸味味好開胃,佢嘅芝士蛋糕,係我鍾意嘅硬身款,所以食落去好香芝士味!而且奶味都好香滑。🧀所以係甜品嘅Perfect choice!佢哋同場嘅其他主食,小食,都好唔錯可以嚟試吓~

佢哋同場嘅其他主食,小食,都好唔錯可以嚟試吓~
2021-09-03 134 浏览
一句講哂:比錢買難受,希望大家唔好中伏。cafe黎講真係算難食,又唔係平,見評價唔差打算朋友生日同佢試下,野食一到食兩啖,見到佢個樣唔講都知佢覺得難食。連隔離台都大大聲話難食,見到成個飯無郁過咁濟......搞到勁唔好意思......啲冷氣又凍,生日飯想慢慢食傾耐啲,食完都凍到拿拿臨要走......以下並非食評,係為左要比個負評而打既。本人真係第一次有一間餐廳難食到可以令我有動力打足200字去比個負評佢,可想而知有幾難食有幾失望。希望大家唔好中伏。
一句講哂:比錢買難受,希望大家唔好中伏。

以下並非食評,係為左要比個負評而打既。
希望大家唔好中伏。
庆祝纪念
生日
有時候約朋友出街真係唔知去邊度好🤪 朋友就提議咗去樓上cafe坐吓,佢話呢間有board game可以玩👯‍♀️又有得食又有得玩好似都唔錯喎👀Cafe位於旺角金雞廣場25樓,景觀都唔錯,室內空間都闊落!啲梳化位坐得幾舒服😺 呢度仲有間房仔可以提供俾一大班人聚會,間房都幾大幾光猛,仲有一排玻璃窗可以望到日落景🌆呢度有最低消費,每位要叫一個晚市套餐。晚市套餐有八款,套餐係連埋$38嘅飲品🤓 如果要田園沙律同蛋糕,可以加多$38!❤️ 意式芝士肉醬闊條麵 $98估唔到都幾大兜喎😲 麵條唔會太淋,肉醬分量都唔少,每條麵都沾到肉醬😛 面頭仲有芝士,有少少拉絲,如果芝士分量再多啲就好啦😆❤️ 墨西哥香辣肉丸燴意粉 $108呢款意粉有少少酸辣都幾開胃,辣度算輕微,唔太食辣嘅朋友都可以試吓😏 肉丸都幾彈牙,意粉煮得啱啱好😜❤️ 蜜糖雞翼 $52一上枱熱辣辣🔥 雞翼幾大隻,外皮焗得都幾香脆,入面醃得入味,唔會焗得太乾,咬落去有肉汁💦 呢個價錢有六隻雞翼都幾抵食👌🏻❤️松露薯條 $56薯條即叫即炸,分量都係幾多吓!佢哋用咗粗薯條,配埋松露粉好香松露味,好香脆!🍟 可以一邊玩board game一邊食,幾正🤣❤️ 朱古

❤️ 意式芝士肉醬闊條麵 $98

❤️松露薯條 $56
松露薯條

❤️ 朱古力奶昔 +$14 & 芒果乳酪 +$10
朱古力奶昔 & 芒果乳酪
杯朱古力奶昔令我童年回憶返哂嚟,係以前經常飲嘅味道!朱古力味好濃好甜,啱哂我呢啲朱古力控🙌🏻 芒果乳酪就相對清新,甜度無咁高,最重要係佢芒果味唔會好假🥭

餐廳推薦度:⭐️⭐️⭐️✨ (3.5/5)
有時去吓呢啲樓上cafe都唔錯,呢間又有得玩又有得食,啱哂同朋友仔過嚟hea一日!🌞
2021-08-29
$185.9 (晚餐)
黎到位於旺角金雞廣場呢間cafe station 3 ,入到去見到梳化用左全白色調,感覺乾淨企理。裡面又多卡位,環境寬敞舒適,私隱度亦都幾高,好適合同朋友2個人傾計食飯丫!🤗另外,門口又擺放左好多board game , 真係好岩一大班人黎食飯,食完又有得玩game😜晚餐有dinner set,選擇種類都好多,我地最後叫左2個dinner set 再加一份小食。🔹田園沙律🥗及甜品 (套餐加配+$35)沙律菜好新鮮,再配埋芝麻醬,好fresh 好健康。🔹松露薯條🍟($56)薯條即叫即炸,外脆內軟,非常香口,再配埋好香既黑松露同埋茄汁,真係食到停不了😋🔹意式芝士焗肉醬闊條麵(98)佢個肉醬超多,滿佈麵條🍝上,每一啖麵食到芝士拉絲同肉醬,值得推介!🔹墨西哥香辣肉丸燴意粉($116)肉丸份量都吾少,味道非常彈牙。仲有佢個汁有啲似羅宋湯咁,酸酸辣辣的,非常開胃。🔹紐約芝士蛋糕及藍莓芝士蛋糕🍰最後當然吾少得甜品。佢個芝士蛋糕🍰真係做得幾吾錯,芝士味非常濃郁,入口即溶,甜度亦剛剛好,吾會太過甜。同埋擺盤上都好有心思,令人食指大動😋😋🔹飲品(套餐跟$38飲品,over $38 就補差價)我同朋友分別叫

🔹田園沙律🥗及甜品 (套餐加配+$35)
沙律菜好新鮮,再配埋芝麻醬,好fresh 好健康。

🔹松露薯條🍟($56)

🔹意式芝士焗肉醬闊條麵(98)

🔹墨西哥香辣肉丸燴意粉($116)

🔹紐約芝士蛋糕及藍莓芝士蛋糕🍰

🔹飲品(套餐跟$38飲品,over $38 就補差價)
我同朋友分別叫左水蜜桃乳酪及荔枝梳打。乳酪個杯原本係有cream 既,咁店員都會因客人口味,會問我係咪需要加cream? 我覺得呢個舉動都幾caring , 因為我本來就吾想要cream 呢🤗

整體而言,呢間cafe 人手充足,店員都非常貼心,因為我地被安排轉角位,牆身有個小鐘,店員安排入坐後,都話我哋知如有任何需要都可以按下鐘仔。另外,我地食完佢哋都會好殷勤咁收拾。同埋呢間cafe無限時,成餐飯都食得好舒服,吾會趕人走,非常推薦👍🏻

🐝第三站 station3cafe🐝…今日同男朋友去左旺角shopping,之後就揾左間樓上cafe食dinner,所以就嚟左呢到,覺得有驚喜!…Dinner Set G 黑松露帶子鮮菌燴意大利飯 $122個黑松露味超級濃呀,嚟到嘅時候就聞到超大陣味,帶子食落都幾新鮮,意大利飯呢就好有咬口。🥰…Dinner Set H 煙三文魚野菌忌廉燴闊條麵 $126煙三文魚就夠鹹,個闊條麵嘅忌廉都好多,好creamy啊!所以都好推介。😍…西班牙雪糕咖啡 $52咖啡嘅苦味同雲呢拿雪糕嘅甜味交融埋一齊,超好食,咖啡瞬間變得更加滑,啲雪糕都唔會太甜,有點咖啡味喺度。👍👍…oreo曲奇奶昔 $58呢個oreo奶昔就好有曲奇味,有啲oreo喺上面,又有曲奇碎咬,個味道同麥旋風我差唔多。😋…紐約芝士蛋糕+沙律 (+$38)沙律醬好足,好味! 至於個紐約芝士蛋糕,個人覺得好甜,不過芝士味係好出嘅,所以都幾咸。🥗🧀🍰…整體評分食物:🤍🤍🤍🤍服務:🤍🤍🤍🤍🤍環境:🤍🤍🤍🤍價錢:🤍🤍🤍🤍…📍旺角洗衣街39號金雞廣場25樓08-09室
🐝第三站 station3cafe🐝

西班牙雪糕咖啡 $52

oreo曲奇奶昔 $58

紐約芝士蛋糕+沙律 (+$38)

整體評分
食物:🤍🤍🤍🤍
服務:🤍🤍🤍🤍🤍
環境:🤍🤍🤍🤍
價錢:🤍🤍🤍🤍

📍旺角洗衣街39號金雞廣場25樓08-09室
2021-09-01 19 浏览
朋友最鍾意搵樓上cafe食嘢,今次去呢間就喺旺角,可以休閑用餐,又可以借board game玩樂消遣(●'◡'●)ノ.🍤 特級海鮮拼盤 $98海鮮拼盤有5款炸物:炸蝦、魚手指、帶子、蟹鉗及吉列蠔,每款有3件,十分豐富。炸物沾上麵包糠炸漿都幾薄身,食落去唔會覺得只有炸漿而食唔到海鮮本身的口感,炸得香脆亦唔會有油膩感。.Dinner Set 包主菜及$38飲品1杯($38以上可補差額)🍝 墨西哥香辣肉丸燴意粉 $108肉丸經過煎焗口感紮實,搭配三色椒及洋蔥,口感更豐富。意粉燴得幾入味,醬汁香辣惹味,令人食慾大增。.🍲 黑松露帶子鮮菌燴意大利飯 $122 意大利飯食落似燉飯,飯粒微軟但仍煙煙韌韌,唔會有一般Risotto果種熟唔透嘅口感。黑松露醬汁包住飯粒,濃稠又creamy,飯裡面混入珍珠帶子和鮮菌,令鮮味提升不少。.🍌香蕉奶昔 +$20奶昔口感細膩濃稠,奶香滑口,感覺係用新鮮香蕉和牛奶,無任何添加,健康美味。.🌹女皇 +$10呢杯飲品顏色好吸晴,成份有玫瑰、檸檬及乳酪沙冰,質感比奶昔稀少少,玫瑰加入檸檬汁,香甜中增添一份清新。.總括而言:Cafe以簡約純白色裝修,地方雖然唔大,但全部都係

🍤 特級海鮮拼盤 $98

🍝 墨西哥香辣肉丸燴意粉 $108

🍲 黑松露帶子鮮菌燴意大利飯 $122

🍌香蕉奶昔 +$20
🌹女皇 +$10

總括而言:Cafe以簡約純白色裝修,地方雖然唔大,但全部都係卡位坐得幾舒服,仲有間獨立房啱晒一班朋友聚會!食物及飲品質素都不錯,去旺角食嘢不妨去試吓ᕕ(ᐛ)ᕗ
早排同👭朋友聚會,經過重重篩選,終於簡左呢間簡約風格嘅cafe☕️白色嘅梳發望落幾舒服乾淨,而且由於cafe樓層幾高下所以都有景睇點左一個叫‘小天使’嘅花茶,一個水蜜桃紅茶🍵,‘小天使’入面嘅薰衣草味道有啲濃,而水蜜桃紅茶嘅🍑味十足,入口🍑香撲鼻特式拼盤入面有雞翼、日式餃子🥟、洋蔥圈、咖喱角、芝士球黑松露帶子鮮菌燴意大利飯就有啲失色,飯嘅口感偏軟意大利芝士肉醬闊條麵嘅肉醬幾香,而啲芝士仲可以拉絲,個人認為肉醬配意粉🍝先係完美配搭

特式拼盤入面有雞翼、日式餃子🥟、洋蔥圈、咖喱角、芝士球

黑松露帶子鮮菌燴意大利飯就有啲失色,飯嘅口感偏軟

意大利芝士肉醬闊條麵嘅肉醬幾香,而啲芝士仲可以拉絲
,個人認為肉醬配意粉🍝先係完美配搭

約咗個好耐冇見既朋友食飯,想揾間坐得舒適既餐廳可以慢慢傾、慢慢坐,於是就諗起呢間位於旺角既樓上舖。🥰呢度裝修白色為主,座位好濶落,整潔舒適。睇完餐牌決定叫兩個Dinner Set,有主食+飲品。($38以上飲品補差價)加$35 仲有沙律+蛋糕 。煙三文魚野菌忌廉燴濶條麵 🍝兩大片煙三文魚,非常慷慨,味度唔太咸,好食! 濶條麵芝士味好濃,個汁好creamy ,麵條軟硬度適中! 黑松露帶子鮮菌燴意大利飯 🥘帶子雖然唔係大粒帶子,但都好彈牙,菇菌味都好香,整體不錯。BBQ單骨雞翼 $66🍗單骨雞翼,雞肉向外反,炸至金黄色。非常香脆,雞肉好入味。法國朱古力蛋糕 🍫好軟滑,有啲似朱古力慕思! 藍莓芝士蛋糕 🫐🧀係甜咗少少,都幾軟滑。朋友點咗 熱焦糖咖啡☕個樣好邪惡呀!我點咗凍飲隱者:士多啤梨/熱情果梳打🍹梳打唔會太甜,好香熱情果味! 呢間餐廳真係幾好坐,唔會急急趕趕,約埋三兩個朋友慢慢坐吓、食吓,都係唔錯既選擇!👍👬👫
呢度裝修白色為主,座位好濶落,整潔舒適。

加$35 仲有沙律+蛋糕 。

煙三文魚野菌忌廉燴濶條麵 🍝

黑松露帶子鮮菌燴意大利飯 🥘
帶子雖然唔係大粒帶子,但都好彈牙,菇菌味都好香,整體不錯。

BBQ單骨雞翼 $66🍗
單骨雞翼,雞肉向外反,炸至金黄色。
非常香脆,雞肉好入味。

法國朱古力蛋糕 🍫
好軟滑,有啲似朱古力慕思!

藍莓芝士蛋糕 🫐🧀
係甜咗少少,都幾軟滑。

朋友點咗 熱焦糖咖啡☕
個樣好邪惡呀!

我點咗凍飲
隱者:士多啤梨/熱情果梳打🍹
梳打唔會太甜,好香熱情果味!

2021-08-12
  • BBQ單骨雞翼
  • 煙三文魚野菌忌廉燴闊條麵
帶住一個小朋友出街麻煩,帶埋佢去食嘢仲麻煩,要搵間坐得舒服,又要啲嘢啱佢食😩呢度嘅環境好好,啱啱好可以安排一個角落頭俾我哋坐❤️有個大單邊窗,藍色嘅天空白嘅色梳化,個環境好舒服好靚🥰🥰。仲有好多大富翁之類嘅遊戲提供,一班朋友黎玩都唔錯,佢有間大既VIP Room👫🏻👭🏻👫🏻👬🏻👫🏻呢度有好多種類嘅飲品,花茶、咖啡、乳酪、沙冰甚至奶昔都有,小朋友一定好鍾意奶昔☺️就咁叫一杯其實都唔貴。另外食物以小食同埋套餐為主。有小朋友喺度薯條雞翼一定走唔甩,套餐包一杯$38既野飲,特飲都只係補返差價。仲可以加$35追加沙律同甜品🍮嘢飲都算好大杯,味道濃厚,又唔會一大杯冰,小朋友好中意。芒果奶昔特濃朱古力松露薯條 $56蜜糖雞翼 $52新鮮炸出嚟,係好粗嗰啲薯條☺️,好脆又有咬口加上黑松露嘅味道好香,小朋友點晒成碟茄汁。🤣雞翼又五隻,隻隻都大大隻,不過如果多幾隻感覺抵食啲,小朋友食到唔夠食。香甜既蜜糖味,雞翼入邊都唔會太乾,好juicy!黑松露帶子鮮菌燴意大利飯 $122依個好味😋黑松既味道好出同芝士夾埋一齊好好味,成個飯好creamy,飯粒岩岩好唔會好硬,我鍾意呢個質感。當然有啲人會鍾意食硬身啲。

嘢飲都算好大杯,味道濃厚,又唔會一大杯冰,小朋友好中意。
芒果奶昔

松露薯條 $56

蜜糖雞翼 $52

黑松露帶子鮮菌燴意大利飯 $122

2021-08-24 29 浏览
兩個人一齊食,每人一個set, 平均人均唔洗一百蚊,野食又大大份好抵食,士多啤梨乳酪又好好飲🤤🤤🤤 個薯條係新鮮炸,一上台熱辣辣好好食😋 最後加多左個花茶,個味幾特別🤤🤤🤤🤤
2021-08-23
蟹肉雜菌忌廉闊條麵 $108雖然話係雜菌但食落係得三色椒為主🫑 而蟹肉既份量都幾慷慨 鋪滿成碟意粉既面頭😍 食落好重忌廉味 而闊條麵都幾掛汁 成碟都好creamy 加上偏大份 食到後期會有啲膩 不過勝在有健康既三色椒同蟹肉平衡一下 整體來講不過不失喇😆評分: 7/10🌟 煙三文魚野菌忌廉闊條麵 $126呢碟意粉份量都係好足料 兩個人share都冇問題 而且煙三文魚同磨菇既份量都幾多 食落啲忌廉帶三文魚香同菇既鮮味 感覺比蟹肉個個忌廉更有層次同冇咁膩 個人鐘意呢款多啲✨評分: 7.5/10🌟沙律&法國朱古力芝士蛋糕 套餐+ $35本身以為加$35係得蛋糕 點知原來有埋沙律🥗 沙律食落幾新鮮 加埋啲麻醬食就更加滋味 而蛋糕就有3種口味揀 今次就揀咗🍫 一黎到已經見到個賣相幾靚 幾有驚喜🤩 食落似慕絲個種質地 好軟滑 而且朱古力粉都幾濃 沾埋cream同朱古力粉就更加好食🤤評分: 8.5/10🌟香蕉朱古力 套餐+ $6每個餐都會送$38既野飲 所以係旺角黎講野食大份又可以坐低玩boardgame係好抵食的 🤣 🍫面頭仲加咗cream 成個賣相好靚 飲落好重🍌味 每一啖都有 感覺有少少蓋過朱古
蟹肉雜菌忌廉闊條麵 $108
評分: 7/10🌟

煙三文魚野菌忌廉闊條麵 $126
評分: 7.5/10🌟

沙律&法國朱古力芝士蛋糕 套餐+ $35
評分: 8.5/10🌟

香蕉朱古力 套餐+ $6
每個餐都會送$38既野飲 所以係旺角黎講野食大份又可以坐低玩boardgame係好抵食的 🤣 🍫面頭仲加咗cream 成個賣相好靚 飲落好重🍌味 每一啖都有 感覺有少少蓋過朱古力本身既味道 整體黎講一般🤧
評分: 6/10🌟

特濃朱古力 套餐+ $6
呢杯係家姐叫既 怕肥既佢走咗cream 仲叫咗少甜😂😂😂 但飲落都好濃郁既朱古力 少甜咗既甜度剛好 更加突出朱古力既香味 怕甜既朋友都可以叫少甜haha😎
評分: 7/10🌟
———————————————————————
第三站 (旺角)
旺角洗衣街39號金雞廣場25樓08-09室
香蕉朱古力
2021-08-19 50 浏览
同一個好耐冇見嘅朋友,約咗喺旺角夜晚食飯,所以去咗呢間cafe試下。1️⃣黑松露帶子鮮菌燴意大利飯 (Set)意大利飯好足料,黎到勁香黑松露味,入面有好多菇同埋小元貝,食落口感好豐富,飯嘅質感啱啱好,唔會太硬,成個飯好creamy,幾易入口。2️⃣煙三文魚野菌忌廉燴闊條麵 (Set)賣相好好睇,有一朵玫瑰花煙三文魚係中間, 攤開嚟大大塊,唔會好似其他餐廳咁樣碎上。闊條麵煙韌彈牙, 忌廉汁都能夠掛喺面條上面,唔會乾爭爭3️⃣蜜糖雞翼 賣相好好,黎到熱辣辣,表面有少少香草調味,食落外皮好脆,好大陣蜜糖味,食得出好足料,雞肉都唔會老,算係我食過嘅蜜糖雞翼當中好唔錯嘅一個4️⃣松露薯條 薯條黎到好大兜,炸到好脆,有番茄醬畀我地點,整體都有黑松露味,幾香5️⃣ 水蜜桃沙冰好大杯呀,d沙冰砌到好高,沙冰好細滑,冇大嘅冰塊。 6️⃣青蘋果綠茶好清新嘅感覺,唔會太甜。

1️⃣黑松露帶子鮮菌燴意大利飯 (Set)

2️⃣煙三文魚野菌忌廉燴闊條麵 (Set)

3️⃣蜜糖雞翼

4️⃣松露薯條

5️⃣ 水蜜桃沙冰
好大杯呀,d沙冰砌到好高,沙冰好細滑,冇大嘅冰塊。

6️⃣青蘋果綠茶
好清新嘅感覺,唔會太甜。

2021-08-17
Station 3 🌟✌🏻👆🏻🙈通常朋友之間相約都係 係旺角居多,感覺係大家既中間點,旺角有不少樓上cafe, 提供到一個休閒食飯既地方。今次就約左朋友去 Station 3 慢慢食個飯。😋我地各叫左一個dinner set, 每個餐加$35 就可以有沙律同甜品一份,仲包一杯飲品。🍛西班牙煙鴨胸燴飯 $112份量很多。米飯粒粒分明,應該係用左了珍珠米去煮。整體醬汁都幾濃郁,包住每一粒白飯。米飯口感適中剛好。煙鴨胸份量也不少。🍝墨西哥香辣肉丸燴意粉 $116份量也是很多。意粉口感軟硬適中,可以更加彈牙。醬汁是偏向比較稀身的,味道都濃郁。配料份量都好足,肉丸大大粒,唔知點解好似有d似牛肉球既味道咁。醬汁唔辣,食唔到辣既朋友都可以試下。🐣蜜糖雞翼推介!每一隻都肥美,甜度很夠。外皮有點微脆,肉質很嫩滑。一份既份量好多,有6隻🍰法國朱古力蛋糕好夠凍,仲有d冰雪既口感。朱古力味有d似朱古力奶既味道。上面個層係軟身既朱古力醬,下面應該就係蛋糕體同慕斯。🍰紐約芝士整體味道偏向鹹香既路線,有少少乳酪既酸味,餅底牛油味香。🍹芒果乳酪尼杯幾好飲。芒果味唔算假,乳酪味濃郁,凍冰冰好好飲☕️熱柑橘紅茶柑橘味濃郁。
Station 3 🌟✌🏻👆🏻

🍛西班牙煙鴨胸燴飯 $112

🍝墨西哥香辣肉丸燴意粉 $116

🐣蜜糖雞翼

🍰法國朱古力

🍰紐約芝士
整體味道偏向鹹香既路線,有少少乳酪既酸味,餅底牛油味香。

🍹芒果乳酪
尼杯幾好飲。芒果味唔算假,乳酪味濃郁,凍冰冰好好飲

☕️熱柑橘紅茶
柑橘味濃郁。

2021-08-07 98 浏览
呢間樓上餐廳都幾受後生仔歡迎😳坐得幾舒服,仲有間房仔可以約大班fd一齊食野玩下broadgame🤩菜式唔會太五花八門,但一定有你鍾意既!西班牙煙鴨胸燴飯,個燴飯整得好香濃,食落去味道有啲似昇華版嘅KFC蘑菇飯,比起本身就好好食嘅蘑菇飯,多咗種青椒同埋鴨胸嘅香味😋成個配搭食落好味滿足,食唔停口🤩墨西哥香辣肉丸燴意粉,個意粉多汁但唔會過鹹調味啱啱好,啲肉丸好紮實,比某kea既肉丸更彈牙食落更香口😂😂整體來講都唔錯👍🏻海鮮拼盤 呢個海鮮拼盤入邊包含咗好多種炸物,炸魷魚圈,炸蟹鉗,炸魚手指,炸帶子同炸蝦。啲炸嘢就算擺咗一陣凍咗,都依然好香脆。點埋中間嗰個醬一齊食,做小食一流呀。可以一路食住,一路玩board game👍🏻野飲分別嗌左星星✨同月亮🌝分別係桃味冰沙同荔枝味冰沙,夏天飲真係一流🤩🤩冰上腦!都可見到個份量好多,堆左上去,可以飲住傾好耐計啦😘總括而言野食質素唔錯,下次想黎試下其他小食🤩🤩

總括而言野食質素唔錯,下次想黎試下其他小食🤩🤩
2021-08-03
  • 特級海鮮拼盤
  • 墨西哥香辣肉丸燴意粉
  • 西班牙煙鴨胸燴飯
喺旺角真係好多樓上𝒄𝒂𝒇𝒆💕嗰日就同朋友嚟咗呢間幾高人氣嘅食飯👭🏻餐廳係純白簡約風 好舒服😌.📌黑松露帶子野菌燴意大利飯 $86因為嗰日冇𝒓𝒊𝒔𝒐𝒕𝒕𝒐😢所以就轉咗做闊條麵😋帶子其實係元貝仔 份量都多 不過唔算太鮮甜 始終係雪藏❄️闊條麵口感都幾煙韌 個汁唔算太杰但好掛汁😍忌廉同黑松露味都好濃 麵好入味😚仲有好多菇同洋蔥🧅好甜好爽口🤤仲有好多芝士碎喺面 味道好豐富🥳.📌煙三文魚野菌燴闊條麵 $86個闊條麵同上面差唔多😝好香忌廉味 同樣好掛汁😌菇同洋蔥都係好多🤩煙三文魚好厚肉 味道唔太鹹 唔錯🤤.📌煙三文魚沙律 $72個醬係芝麻醬 偏多咗少少🤏🏻除咗面頭有一片片三文魚 底都仲有啲碎碎😛沙律菜同三文魚呢個價錢其實就唔算好多🙈煙三文魚就同麵嗰個一樣 生菜都新鮮🤣.📌墨西哥雞翼 $56味道辣辣地 幾惹味🌶雞翼好入味 幾肥美大隻 不過就唔𝒋𝒖𝒊𝒄𝒚燒得有啲乾😢仲有啲三色椒 好𝒄𝒐𝒍𝒐𝒖𝒓𝒇𝒖𝒍🫑.講完主食同小食之後 呢間𝒄𝒂𝒇𝒆真係好抵食🤑午市套餐包一杯$38嘅飲品🥤加$35仲有齊沙律同埋一件𝒄𝒂𝒌𝒆 超抵玩🥗🍰.📌田園沙律&特色芝士蛋糕 +$35個沙律同啱啱嗰款一樣 不過就細份啲同冇煙三文魚🤣揀
📌黑松露帶子野菌燴意大利飯 $86

煙三文魚沙律

📌墨西哥雞翼 $56
墨西哥雞翼

📌田園沙律&特色芝士蛋糕 +$35
個沙律同啱啱嗰款一樣 不過就細份啲同冇煙三文魚🤣揀咗紐約芝士蛋糕🧀口感好軟滑𝒄𝒓𝒆𝒂𝒎𝒚 唔會好實淨🥳芝士味幾濃 不過味道有啲偏鹹🧐旁邊仲有一大𝒑𝒂𝒕 𝒄𝒓𝒆𝒂𝒎 都幾滑 味道甜甜地 配埋個鹹味嘅蛋糕食都唔錯😎

📌𝑶𝒓𝒆𝒐奶昔 $56
𝒍𝒖𝒏𝒄𝒉 𝒔𝒆𝒕包一杯$38野飲😗質感似沙冰 唔算太杰身😛飲落奶味都重 𝒐𝒓𝒆𝒐味都出🥛面頭𝒑𝒂𝒕 𝒄𝒓𝒆𝒂𝒎就同蛋糕嗰舊一樣 都係偏甜🙈
𝑶𝒓𝒆𝒐奶昔

📌神仙 $56
食咁多膩嘅野食 飲番杯茶就啱晒🫖佢係用咗茉莉花,檸檬草,杞子,桂圓肉 好養生嘅味道👅佢可以舒緩腸胃,不適頭暈,月經脹痛,改善貧血 女士恩物🥰有淡淡花香味 甜甜地 仲有檸檬草 幾𝒇𝒓𝒆𝒔𝒉🌸
神仙

黑松露帶子野菌燴意大利飯