2021-09-27
Cafe嘅裝修以純白色為主,梳發坐落舒適闊落,有好多隻PePe公仔🤣💛呢度仲有board game玩,想私隱度高啲嘅話仲可以book房,適合同一班朋友上來聚會傾偈,作為樓上Cafe來講,食物質素算係唔錯👍Dinner Set🌟煙三文魚野菌忌廉燴意粉 $126 賣相唔錯,煙三文魚被捲成玫瑰花形狀🌹,忌廉醬汁份量多又creamy~🌟黑松露帶子鮮菌燴意大利飯 $122黑松露味道濃郁,食落先發現有勁多粒帶子,細細粒嘅帶子咬落嫩滑唔韌,Risotto嘅軟硬度啱啱好 Salad 🥗 & Cake 🍰 +$38田園沙律配嘅係我最鍾意嘅麻醬,開胃又清新~三款cheese cake中揀咗New York cheese cake, 芝士味勁濃厚,食到好飽🐷🌟蜜糖雞翼 $62聚會小食又點少得雞翼,雞翼啱啱整好上枱嘅時候仲夠熱,外皮香脆但肉質仲係嫩滑,好食😚🌟青蘋果乳酪 +$10 青蘋果味道足夠,可以再酸少少就好🤣🌟Latte +$8咖啡味道都幾香濃~
Dinner Set
🌟煙三文魚野菌忌廉燴意粉 $126
🌟黑松露帶子鮮菌燴意大利飯 $122
Salad 🥗 & Cake 🍰 +$38
🌟蜜糖雞翼 $62
🌟青蘋果乳酪 +$10
青蘋果味道足夠,可以再酸少少就好🤣
🌟Latte +$8
咖啡味道都幾香濃~