第三站

Station 3 Cafe
2021-09-20 31 浏览
係金雞廣場嘅Station3 已經開咗一段時間,不過都好耐冇嚟過,今次想同朋友仔食下野慢慢坐低傾吓計所以就揀咗呢間。入到去見到有好多桌上遊戲,如果鍾意玩都可以當係一個玩game嘅地方。當然嘢食方面都好緊要,晚市餐牌都有好多款式可以揀。 煙三文魚野菌忌廉燴闊條麵$126超鍾意佢好多忌廉汁,好creamy,而且份量十足,口感彈牙,上面整到好似玫瑰咁嘅煙三文魚有充足鹹香,另外粒粒野菌菇彈牙Juicy。黑松露帶子鮮菌燴意大利飯$122裏面除咗有黑松露香味之外,仲有一粒粒帶子,彈牙有口感,而意大利飯質感唔會太硬,比較適中。升級套餐$38有沙律及蛋糕沙律方面就用咗胡麻醬,仲有多款唔同嘅沙律菜,爽口開胃!甜品方面就有幾款口味,我哋就揀咗藍莓芝士蛋糕,無論賣相同味道都好突出,賣相方面側邊有啲好似叉嘅朱古力粉,蛋糕質感比較軟身。特濃芝士薯條$58除咗上面有好濃郁嘅芝士醬外,仲有好多煙肉火腿片,鹹香十足。Oreo曲奇奶昔+$20青蘋果紅茶飲品方面我就揀咗奧利奧曲奇奶昔,甜香十足,表面仲有cream同埋Oreo。朋友青蘋果紅茶就唔使加錢,甜甜味道都唔錯。

煙三文魚野菌忌廉燴闊條麵$126

黑松露帶子鮮菌燴意大利飯$122