2021-09-26
第三站 (旺角)📍旺角洗衣街39號金雞廣場25樓08-09室📢希望可以同朋友傾耐D,當然去樓上Cafe,今次我地去左Station 3 Cafe 邊玩邊食邊傾,我地坐到十點先走都無俾人趕走,食完系到慢慢玩店舖所提供既board game。而餐廳裝潢以白色為主,簡約明亮,大大的白色梳化位,座位寬敞舒適,另外職員都好親切👍🏻👉🏻蜜糖芥茉單骨雞翼$76一共有六隻單骨雞翼,啲雞翼原本系炸左,會有炸雞既感覺。另外再配上蜜糖芥茉點黎食,簡直無得彈!👉🏻西班牙煙鴨胸燴飯$112呢個飯配有有蘑菇、鴨胸、青椒同紅椒,咁煙鴨胸既份量都幾多。而個燴飯整得亦好香濃,D醬汁包住每一粒白飯。成個配搭食落好味滿足,食到小編停吾到口呀🤩👉🏻煙三文魚野菌忌廉燴闊條麵$126呢個飯配有煙三文魚、菇同洋蔥,份量同樣都好多🤩煙三文魚好厚肉 味道唔太鹹。而醬汁方面,忌廉味濃郁,好味😋✨以上套餐可以額外加$38 配一客田園沙律+ 蛋糕。蛋糕方面可選法國朱古力蛋糕、藍莓芝士蛋糕、紐約芝士蛋糕。另外,以上套餐可點飲品$38,$38以上可補差價小編就叫左以下飲品:👉🏻水蜜桃乳酪$48不甜但好有味道既水蜜桃乳酪,你可以選擇要cream
📍旺角洗衣街39號金雞廣場25樓08-09室
👉🏻蜜糖芥茉單骨雞翼$76
👉🏻西班牙煙鴨胸燴飯$112
👉🏻煙三文魚野菌忌廉燴闊條麵$126
小編就叫左以下飲品:
👉🏻水蜜桃乳酪$48
不甜但好有味道既水蜜桃乳酪,你可以選擇要cream 或者吾要cream
👉🏻小天使花茶系列$58
呢個花菜會有薰衣草,紅玫瑰花,茉莉花,檸檬草安定情緒,解憂鬱,改善失眠,舒緩頭痛。味道又好甘香👍🏻 飲完仲可以叫職員幫你加水再飲多一壼,即使再沖多一壺 個味道都仲系會咁濃,所以系抵飲