2019-02-12
第二次黎啦!之前食過唔錯,所以今日再黎食!上次食左普通果只牛肉放題,難得過節,所以試最吸引既M9和牛!聽見都流晒口水!呢個就係主角-M9和牛啦!望個樣都見到正!雪花牛,分佈得好靚!又唔會太多肥肉!味道方面,滾幾秒,一放入口,好稔,好有牛羶味!好多肉汁!超好食!唔需要點任何醬料,已經好有味道!食過呢只牛,應該食唔返普通果只肥牛😂所以當晚我無叫其他牛啦,食左幾碟!好滿足!仲有牛柳粒同金錢展都好正!好新鮮,無雪藏味,啖啖肉得離仲好嫩滑,多肉汁!海鮮方面都係任食!大大只,好新鮮,無腥味!魷魚好爽口,蠔夠肥美,元貝鮮甜!中意食海鮮既朋友一定唔會放過!湯底有好多款揀,我地揀左北海道3.5牛乳牛骨湯,湯底好濃,牛骨味相比牛乳味重。加上食物新鮮,所以唔洗點點醬料都好好食!右下角係墨魚滑,好爽口彈牙!仲有好多丸類、蔬菜、甜品等係自己夾。唔好以為甘就停,仲可以任食刺身同炸物!呢度有個特色,就係自己揀食物,再自己落粉去炸。夠晒新鮮、脆卜卜甜品有雪糕櫃同芝士蛋糕、泡芙等。幾唔錯!不過movenpick 每人只限一杯黎呢度食野真係要空肚黎,咪試唔晒甘多野食到好飽好好食既一餐!推薦既餐廳!
呢個就係主角-M9和牛啦!
望個樣都見到正!雪花牛,分佈得好靚!又唔會太多肥肉!
海鮮方面都係任食!
右下角係墨魚滑,好爽口彈牙!
仲有好多丸類、蔬菜、甜品等係自己夾。
唔好以為甘就停,仲可以任食刺身同炸物!