2020-06-19
依一間適合種植意食辣,但又唔食得好辣既朋友仔我得叫左原價要388蚊2人套餐,但如果你即場join佢會員,就可以用288蚊享受2人套餐 我覺得係呢個靓靓地既環境288蚊食到咁多嘢真係算幾抵食啦。首先前菜係口水雞同涼拌木耳口水雞我本身唔係好鍾意食口水雞,因為我覺得凍食既雞有陣好重D雞味(唔知有冇人同我一樣,鍾意食雞,但又唔鍾意重雞味既雞🤣但係呢一間就整得好好食,完全唔會有我擔心既事,同佢個醬都好香,凉拌木耳就普通冇乜特別。跟住主菜就有水煮牛肉同酸菜魚比你2揀1咁我就揀左個招牌菜酸菜魚酸菜魚酸菜魚 2個人食就魚肉略少,酸菜都係好少。但係個湯就好好飲,唔會太油。因為去食酸菜魚我都好少會去飲佢D湯,太油!但呢一間就恰到好處幹煸四季豆。冇我想像咁好食,同上菜時略為凍左D 同D肉碎一起炒,反而D肉碎同我朋友係搶住食😂噴火小籠包一定要用湯羹食,因為入邊有好多湯汁同埋辣辣地都幾過癮有2個水餃🥟都係肉餡。甜品係南瓜露,冇影到相😅 不過好鍾意呢個甜品,3秒飲曬,佢飲落去係有椰香同南瓜既甜味呢個套餐美中不足就係沒有白飯送,另外叫一碗白飯15蚊一碗,
首先前菜係口水雞同涼拌木耳
口水雞
凉拌木耳就普通冇乜特別。
跟住主菜就有水煮牛肉同酸菜魚比你2揀1
咁我就揀左個招牌菜酸菜魚
酸菜魚
幹煸四季豆。
噴火小籠包
一定要用湯羹食,因為入邊有好多湯汁同埋辣辣地都幾過癮
有2個水餃🥟都係肉餡。
呢個套餐美中不足就係沒有白飯送,另外叫一碗白飯15蚊一碗,