2016-11-05
睇玩飲食男女介紹 又話咩全港首間吉列牛 咪襯女神生日同女神去試試 位就預左難book 估唔到真係gum多人 入到去環境都好既 而且gum多人 質素應該幾好啦 滿心期待 入去坐低 環境就好似一般居酒屋裝修 無咩特別 不過勝在夠新 點知拿起餐牌個餐牌好似好簡陋gum 野食選擇又少 仲要唔平 心諗係咪中伏啊 不過心諗同女神食生日飯都唔覺多幾樣野等等比佢上高登唱迷死 所以一次過叫了兩個牛加d小食 今次真係大破財d野食都要等一等先有 不過人多無計啦 一人一個爐仔真係幾特別 最緊要係女神有得影下相 入正題 講番野食先 d牛份量對女神就剛好 我就勉強左d 好彩飯有得加 牛就看來都靚既 我諗 至少好過一田掛😅不過一開始就失敗了 第一舊燒太耐有d難咬 心諗不妙 gum就浪費左幾十蚊 第二舊起大概掌握燒十秒就夠 哇出面脆入面香 最緊要係女神好似好鍾意 得啦 成功取悅女神 其他咩都ng重要了 小食一定要食明太子雞翼 正到無倫 魚生就咪試了 好一般