2022-11-11
天氣涼涼地真係令人好想打邊爐啊😆聽朋友講呢間火鍋好高質,而且都幾食,咁就梗係唔可以錯過啦💕 今次揀咗~SRF美國極黑肩胛肉眼片放題😍除咗放題,仲有啲特式小食:醉豬手、泡椒魚皮、水牛芝士條等✨甜品有三色芋圓、奶凍、雪糕及珍珠奶茶等等..真係好豐富😍😍😍美顏花膠竹絲雞鍋~花膠可以任添!打邊爐都可以養生😚自助飲食嘅選擇豐富,10多款醬料區、蔬菜、麵食等等..好多都係香港比較少見嘅✨ 而且仲比我發現到有日本酒區🍶 心諗會唔會太豐富🤣🤣🤣特別推薦香滑爽甜嘅蝦滑、彈牙蛋餃、兩款牛都好食~SRF美國極黑肩胛肉眼片,奶香十足,勁大片好滿足;美國牛肩胛片牛味濃!海鮮都好新鮮,種類豐富✨例如有海蝦、帆立貝、沙白、青口給及白鱔片等‼️真係好正😍😍最後見到做會員計劃,每次食都有優惠!真係好抵‼️我諗我都會做返會員再去食先😋