2022-11-10
見到呢間餐廳有得任飲梅酒清酒同啤酒,熱食仲有得任拎麻辣小龍蝦,價錢仲要唔太貴,一於去試試佢🤩今次叫咗SRF美國特級肩胛肉眼片套餐放題,秘製麻辣湯底配藥膳牛骨鍋👅 麻辣湯麻辣味好燶,本身一入餐廳已經聞到香噴噴,試落仲有麻辣香味(辣度可選),藥膳牛骨鍋除咗有淡淡嘅藥膳香味,仲有牛骨嘅鮮甜味👍🏿SRF美國特級肩胛肉眼片套餐放題 ($278)✨ 牛肩胛肉眼片🥩肉片唔會太厚,油脂分佈均勻👍🏿食落亦重牛味,好有食完一塊又一塊嘅衝動😋✨ 花膠|黑松露墨魚滑🤤花膠大大塊唔會厚到難咬,淥完之後已經吸哂湯底精華,食落去軟淋淋好正👍🏿墨魚滑少少黑松露味,質感軟,正👍🏿✨ 麻辣小龍蝦🦞入口肉質彈牙~滲哂麻辣香味,對於bb辣嘅我絕對係大辣😂十分適合鐘意食辣嘅你地✨ 甜品🍮除左雪糕櫃同任唧雪糕之外,甜品櫃都有幾款迷你甜品,總共都成十幾款甜品呀!絕對係有誠意👍🏿✨ 酒🍶試咗梅酒,容易入口~味道酸酸甜甜~平時唔太飲酒嘅都可以一試👍🏿❤️ 整體性價比高!款式多!味道唔錯!值得再戰😋😋
SRF美國特級肩胛肉眼片套餐放題 ($278)
✨ 牛肩胛肉眼片🥩
✨ 花膠|黑松露墨魚滑🤤