2022-10-31
《台式高質麻辣火鍋🔥》———————————————-#牛駅麻辣火鍋放題 🌶️ -朋友最近帶咗我去呢間CP值極高嘅台式火鍋放題,可以任食120分鐘,而且不少食材由台灣直送🇹🇼-一共有九款台式養生湯底可供選擇,加$48仲可以做鴛鴦湯底,我哋分別揀咗牛駅秘製麻辣鍋同滋補豬筒骨鍋😆 麻辣鍋夠哂惹味,就算嗌少辣都好厲害,嗜辣一族一定要嚟挑戰下😛-套餐除咗有SRF美國特級肩胛肉眼片,色澤超靚,肥瘦均勻,牛味突出🐮 仲包咗美國牛肩胛片、巴西牛脷、美國豬梅肉片、澳洲羊肉片、西班牙五花片等肉類😉 -另外呢間放題店嘅一大特色就係有提供麻辣小龍蝦任食🦞 非常抵食,要去狂掃☺️ Scan QR code仲可以嗌好多唔同嘅火鍋配料,非常豐富~-行出去自助區,亦都有唔少前菜,我哋就攞咗啲海蜇、泡菜同中華沙律,另外亦都可以拎啲丸類同配菜,應有盡有,特別啲嘅例如有鹹蛋流心丸、凍豆腐、蟲草花、食羽衣甘藍等等🌱 主食類亦好有台式風味,例如有新竹米粉、菠菜麵同刀削麵✌🏻-除咗一般飲品之外,佢仲有自家製冷泡茶,重點係連清酒、梅酒、啤酒都係任飲🍻 最後仲有甜品,必點爆漿糍粑,一咬落去就流哂啲黑糖醬出嚟,超正👍🏻 自助區亦有得食軟
———————————————-
#牛駅麻辣火鍋放題 🌶️
除咗一般飲品之外,佢仲有自家製冷泡茶,重點係連清酒、梅酒、啤酒都係任飲🍻 最後仲有甜品,必點爆漿糍粑,一咬落去就流哂啲黑糖醬出嚟,超正👍🏻 自助區亦有得食軟雪糕,分別有抹茶同朱古力味,質地軟熟,大滿足😍
⭐價錢參考:(另收加一)
SRF美國特級肩胛肉眼片任食:$288
🍌抵deal 指數:8/10