2023-05-27
無睇錯,又係我😆😆無得去台灣住✈️,唯有中午同朋友一齊打個台式邊爐先!! 🍲牛駅 已經係第二次幫襯,因為覺得店員服務好之餘,食物質素性價比好高👍👍 唔會食到一肚氣🤣我地今次叫左鴛鴦湯底- 香濃蕃茄豬骨鍋 同 美顏花膠竹絲雞鍋 , 其實唸番我都幾長情,兩次都咁岩叫左同一湯底😅😂雖然今次係夏天來,但一入到去就見到有清酒,啤酒任飲,真係岩哂酒鬼朋友🍻🍺特別一讚個美國肩胛肉,牛味夠之餘,好軟身,色水都係新鮮的👍👍加上今次俾我發現竟然有台灣特色水蓮菜,呢樣真係唔係度度都有,仲有埋羽衣甘藍,真係幾特別,其實打邊爐除左肉類外,我對菜類既品種都有啲要求,所以呢道可以滿足到我🤗🤤講開任食,最後俾我見到有哈根大師雪糕😎😎點唔食番2-3杯先😀😀同場仲比朋友發現晚上任食有乳鴿食!已經book定下轉一定要食夜晚😏😏總括,呢個價錢,我基本會再黎,坐得舒服又多款式揀,值得來試試👍👍加上附近好多野行,行完街食番個靚邊爐,真係好嘆
無得去台灣住✈️,唯有中午同朋友一齊打個台式邊爐先!! 🍲