2021-08-31
其實都好一段時間冇食火鍋,某日就約左朋友們去試呢間任食火鍋。點餐係用QR code掃描我就要咗個蟲草湯底,有朋友就叫咗個沙嗲湯底,我趁未真正開始打邊爐嘅時候已經飲好多啖湯,好香藥膳蟲草蔬菜同飲品就自助喺出邊自取首先我哋就叫咗啲刺身,我同我1個朋友一齊落order,而另外兩個朋友係兩公婆所以佢哋就指點自己嗰份,方便點方便食刺身都好新鮮,雖然佢同我地點嘅份量唔同但係佢啲三文魚唔係話切到博切切,都有啲厚度食落有口感。然後帶咗幾件壽司,好得意細細粒,岩哂過口癮牛肉同豬肉都擺得好靚🥰仲有蠔,另外牛柏葉冇影到,我想講牛柏葉勁好味勁爽口d蝦都算中大尺寸,很好🥰你哋呢個炸香芋球勁好味,一個人又係可以食兩三粒,外脆內軟好香口我哋四個都勁鍾意食甜品所以基本上每樣都有叫🥰 甜品真係好值得一讚,同平時嘅放題好唔同,佢呢啲甜品係屬於真係自己整,而且個質素係甜品舖嘅質素😍仲有綿綿冰,瞓到細細份好啱一個人或者兩個人一齊食!甜品呢度真係好加分,唔係人哋嗰啲出邊普通雪糕/唔好味嘅蛋糕😂大家都食到勁飽🥰不過要留意一夠鐘之後就冇得再落order😃
點餐係用QR code掃描
蔬菜同飲品就自助喺出邊自取
然後帶咗幾件壽司,好得意細細粒,岩哂過口癮
牛肉同豬肉都擺得好靚🥰
仲有蠔,另外牛柏葉冇影到,我想講牛柏葉勁好味勁爽口
d蝦都算中大尺寸,很好🥰
大家都食到勁飽🥰
不過要留意一夠鐘之後就冇得再落order😃