2021-08-20 133 浏览
今日來到牛之鍋,入到去,環境不算好寬敞。坐低後,開始被員工既友善辛勤態度吸引左,主動溫柔詢問需要,他們雖然年輕,但態度很好,服務效率高,抵讚👍🏻!同朋友一人一鍋,有九樣湯底選,我選了椰青湯底,朋友選了皮蛋芫茜湯底。食物方面,海鮮,刺身,牛肉,串燒,甜品,炸物可以用手機點,蔬菜就在蔬菜食物bar自取,朋友話蔬菜洗得乾淨。這裡飲品選擇多,就連啤酒都三野選,雖然自己唔飲。哇,美國極上牛肉🥩來啦,滾幾下好快食得,肉味香濃,味道有驚喜喔,牛肉比其他肉好吃😋。炸物:炸芋泥香甜外脆內軟。雞翼熱烘烘,皮脆肉嫩。天婦羅蝦和炸蠔我覺得好吃,外層唔會厚。海鮮:北寄貝,三文魚,帶子都夠鮮味。甜品:有驚喜,這裡宇治抹茶芭菲係真係品嘗到抹茶味,略似日本🇯🇵果d。整體而言,食物選擇多種類,服務好,性價比高,三五知己開餐暢飲好選擇。

炸物:

海鮮:
北寄貝,三文魚,帶子都夠鮮味。

甜品: