2021-12-14
《豐富日式火鍋🥰》———————————————-#牛之鍋 🎊-好想食放題,男朋友仔揀咗呢間餐廳,一次過滿足哂我所有願望,日本料理+火鍋配料+甜品全部都有得食🤗-款式多樣,任君選擇,有得打邊爐,牛肉、海鮮同各款火鍋配料都可以揀😌 另外仲有刺身、沙律、一品料理、燒物、壽司、手卷、軍艦、天婦羅同揚物等多種日式料理,2小時任飲任食吃到大滿足😋-Scan QR code order,上檯都幾快,所有食物都以人頭份量分配,夠哂有彈性,想食幾多就幾多😍晚市時段仲有免費升級刺身,份量十足大大盤,都幾抵食~-大家一定要留肚食甜品啊🤤可以點到好多份細細份嘅袖珍甜品,例如有芒果糯米飯、珍珠伯爵茶奶凍、糖不甩等等,特別推薦宇治抹茶芭菲,香滑濃郁,加埋朱古力脆米粒,口感非常豐富🍵-⭐ 參考價錢︰(另收加一)火鍋A餐:$238🍌 抵deal 指數:7/10
———————————————-
#牛之鍋 🎊
⭐ 參考價錢︰(另收加一)
火鍋A餐:$238
🍌 抵deal 指數:7/10