2021-12-03
今日同過海返工既朋友仔慶祝, 搵間放題開心下.之前都試過荃灣分店覺得好正, 所以揀返佢~呢度既野食選擇真係好多,有日式料理, 又有得打邊爐, 2小時任飲任食, 勁開心!我地揀左晚市A餐, 有齊火鍋料, 刺身, 壽司, 炸物, 燒物同甜品等等~坐低就先揀一人一鍋湯底, 我地揀左蕃茄湯同花膠荳香魚湯.蕃茄湯都幾香濃, 而個花膠荳香魚湯都幾鮮味, 仲有隻小花膠O係入面!好有氣勢既刺身船! 每款都有2件, 淺嚐下~再散叫幾款~D刺身都好新鮮!然後開始叫火鍋料, 用QR code落單, 好方便, 野食都好快送到.呢度有牛肉, 羊肩肉, 牛舌, 豚肉~D肉切得比較薄片, 但勝在快熟! 我地encore左牛舌, 口感唔錯~菜既種類都多, 可以自己出去拎~飲品亦都好多選擇, 實岩飲!烚下烚下同時, 叫下D炸物同燒物~炸物: 芝麻雞翼, 蝦多士, 紫心香芋丸, 炸廣島蠔~ D炸物夠哂熱度同脆口, 而且又唔太厚粉漿, 卜卜脆呀!燒物: 串燒羊肉, 多春魚, 雞軟骨, 燒菠蘿.串燒D調味岩岩好, 菠蘿又甜又juicy!食到咁上下, 就梗係要留肚食甜品~樣樣都好吸引好想食! D甜品真係每一款都有驚喜~特別推介
之前都試過荃灣分店覺得好正, 所以揀返佢~
呢度既野食選擇真係好多,
有日式料理, 又有得打邊爐, 2小時任飲任食, 勁開心!
坐低就先揀一人一鍋湯底, 我地揀左蕃茄湯同花膠荳香魚湯.
好有氣勢既刺身船! 每款都有2件, 淺嚐下~
呢度有牛肉, 羊肩肉, 牛舌, 豚肉~
D肉切得比較薄片, 但勝在快熟!
我地encore左牛舌, 口感唔錯~
菜既種類都多, 可以自己出去拎~
飲品亦都好多選擇, 實岩飲!
烚下烚下同時, 叫下D炸物同燒物~
炸物: 芝麻雞翼, 蝦多士, 紫心香芋丸, 炸廣島蠔~
D炸物夠哂熱度同脆口, 而且又唔太厚粉漿, 卜卜脆呀!
燒物: 串燒羊肉, 多春魚, 雞軟骨, 燒菠蘿.
串燒D調味岩岩好, 菠蘿又甜又juicy!
食到咁上下, 就梗係要留肚食甜品~樣樣都好吸引好想食!
D甜品真係每一款都有驚喜~
特別推介窩夫, 外脆內軟, 拍得住出面D甜品店呀!
勁滿足! 勝價比高既選擇!