2023-08-22
牛大人旗下台式爆爆鍋店登場!😆$200 內套餐,教你地逐個step揀☺️1️⃣主食 - 素菜/雞/牛 $78起2️⃣送一碗白飯或新竹米粉或寬粉❤️3️⃣任選7款鍋底(其中台灣爆炒石頭鍋+$0 )4️⃣追加小食:鹽酥四季豆、鹽酥雞、涼拌章魚、涼拌鵝腸、炸魷魚🦑5️⃣罐裝汽水飲品或台式飲品$7起經我精心計算後,最平一個套餐$78+10% = $86 就食到😱😱自助蔬菜區超過八種蔬菜配料😍😍自助醬料區發揮小宇宙去配搭一款最台式嘅醬料味道😙我食咗爆炒烏雞鍋🙌店員先用大火加酒炒烏雞,爆香烏雞後再加火鍋湯底。飲啖鮮味靚湯,烏雞肉質竟然唔鞋口,非常嫩滑好有驚喜!另外排骨鍋湯底一樣鮮味十足❤️綜合海鮮拼盤都值得推介,冰鎮海鮮🦞蝦、蜆、魷魚都非常之爽口彈牙😌啲蜆仲識吐沙架~🙌🙌而牛小排嘅肉都好新鮮啊,好味好味🤤最後講吓台式小吃~涼拌鵝腸同台灣街頭食嘅風味好相似😍勁推介呀!最最後仲會請我地食甜品🍮大滿足!人均$200左右已經食到飽,真心抵😁😁▼・ᴥ・▼
$200 內套餐,教你地逐個step揀☺️
1️⃣主食 - 素菜/雞/牛 $78起
2️⃣送一碗白飯或新竹米粉或寬粉❤️
3️⃣任選7款鍋底(其中台灣爆炒石頭鍋+$0 )
5️⃣罐裝汽水飲品或台式飲品$7起
▼・ᴥ・▼