2005-09-24
公司面臨dept change,我o既鬼佬boss唔再head我o地team lu~ 於是o係last day成team人去左火間土食餐big dinner,當係紀念~ 不嬲都知依度service唔太好,又限食飯時間(weekday都一樣)又唔問下就抽起哂d椅子…有彈都有讚,佢o既景又真係好靚,對住港島seaview,真係好殺架~ 十個人,狂風掃落葉式落單,叫左超多野食!不鹿盡錄,只寫底一d好食o既推介菜式:toro刺身(鬼佬boss o既推介,貴但好食)、天婦羅炸蝦、吉列生蠔、燒三文魚腩條、海鮮pizza(好italian,芝士勁香!)、軟殼蟹沙律卷等…唔抵食則有特選鹽魷魚(生o既魷魚,好腥!)同火間土特上刺身($340但冇野好食!)~ 食完一round後,我o地仍然狀態良好,又掃埋desserts…依個人口味排,好味程度由多至少分別為:拖肥醬多士雲呢拿雪糕、沖上雲霄、日式抹茶Tiramisu、什錦雪糕碟、香芒雪糕盤、雪芭…其實甜品overall都好好味,仲要賣相勁靚,正!開心o既一餐~ ^^