餐厅: 漁獲浜燒
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
🔸龍蝦浜燒 ($678)龍蝦即足即燒即食🦞肉質鮮嫩彈牙浜燒形成了一層微焦的外皮,增添了一種獨特的香氣和口感。龍蝦尾啖啖肉,十分滿足😍🔸細芝麻鹽醬椰菜 ($25)椰菜的口感爽脆,帶有微微的甜味,同時搭配上細磨的芝麻和鹽醬,為菜品增添了豐富的風味。🔸池魚王壽司(2件) ($68)池魚王肉質細嫩,亦較爽口,帶有淡淡的海洋味道🔸生吞拿魚壽司 ($48)生吞拿魚肉質鮮嫩細滑,色澤鮮亮🔸火灸左口魚邊壽司(2件) ($68)左口魚味道鮮甜🐟火灸為左口魚邊獨特的香氣和口感🔸北海道馬糞海膽壽司 ($98)北海道馬糞海膽有濃郁的海洋味道,而且沒有腥味,十分新鮮🔸北海道牡丹蝦壽司 ($88)北海道牡丹蝦肉質鮮嫩🦐帶有甜味和輕微的彈性。口感豐富且令人滿足。 🔸藍莓芝士窩夫 $72外層窩夫煙韌,中間入大大舊cream cheese及藍莓🫐果醬,十分邪惡😈
🔸龍蝦浜燒 ($678)
龍蝦即足即燒即食🦞
肉質鮮嫩彈牙
浜燒形成了一層微焦的外皮,增添了一種獨特的香氣和口感。
龍蝦尾啖啖肉,十分滿足😍

🔸細芝麻鹽醬椰菜 ($25)

🔸池魚王壽司(2件) ($68)
池魚王肉質細嫩,亦較爽口,帶有淡淡的海洋味道

🔸生吞拿魚壽司 ($48)
生吞拿魚肉質鮮嫩細滑,色澤鮮亮

🔸火灸左口魚邊壽司(2件) ($68)
左口魚味道鮮甜🐟火灸為左口魚邊獨特的香氣和口感

🔸北海道馬糞海膽壽司 ($98)
北海道馬糞海膽有濃郁的海洋味道,而且沒有腥味,十分新鮮

🔸北海道牡丹蝦壽司 ($88)

🔸藍莓芝士窩夫 $72
  • 波士頓龍蝦
2023-12-26 171 浏览
12月是朋友生日聚餐唔知去邊到食,最後揀左銅鑼灣漁獲浜燒,聽聞這間燒海鮮不錯,所以去試下,當晚朋友叫了多款海鮮,職員很好每次燒海鮮之前會show給我們看,海鮮很新鮮,北海道活帆立貝有兩種口味選擇,一種係牛油蒜蓉燒另一種係清酒高湯煮,我們兩款都有試, 清酒高湯可以食到佢嘅鮮甜,而牛油蒜蓉比較香濃,即燒即食,特別最好味就係佢個龍蝦刺身還會將龍蝦頭連龍蝦膏一齊燒,總之食每道菜大家都會贊好味好味好味,大家食到樂而忘返,食得非常開心,還有甜品菠蘿雪芭都很good,下次一定會見埋朋友再來(還有折扣👍👍👍)😋😋😋
2023-12-21
  • 白鱔
  • 活帆立貝
  • 刺身盛合
  • 北寄貝
今日同朋友嚟左銅鑼灣嘅間居酒屋🏮居酒屋嘅環境好舒服 用咗簡約木材設計恍如置身日本一樣我哋就揀咗食二人浜燒海鮮套餐極盛盒二人份係一個超豪華嘅餐盒,啱哂兩個人一齊食。全部都好好食,服務又唔錯,真係好值得再嚟㗎~特製黑松露炙燒平目魚邊沙律燒熟嘅平目魚加上特製嘅黑松露醬汁,再配上新鮮蔬菜同沙律醬食落有層次感,味道豐富。酸汁都好好食首先就係極盛盒壽司黑松露活帶子:子肉質鮮嫩,再加埋黑松露嘅香氣池魚王: 新鮮嘅池魚勁好味,啖啖肉,油香豐盛北海道拉丹蝦:蝦肉鮮美,一食即化絕對係海鮮愛好者嘅最愛味噌蟹甲羅燒蟹殼裡近乎填滿的蟹膏份量🦀每一口都係濃郁蟹膏嘅滋味 附以鹹餅 口感豐富燒A5和牛扒選用頂級嘅A5和牛肉,經過精心燒烤,肉質鮮嫩多汁,入口即化,絕對係牛肉控嘅至愛。而漁獲海鲜鍋配稻庭烏冬 超豪華且足料嘅海鮮火鍋鍋裡滿滿嘅新鮮海鮮,包括蝦、帶子、帶子等再加上鮮嫩嘅稻庭烏冬,湯頭鮮甜濃郁,烏冬幼滑好味😋一試難忘最後,作為甜品嘅蘋果雪葩同椰子雪糕為呢頓盛宴畫上完美嘅句號蘋果雪葩:清新嘅蘋果香氣,口感爽脆可口椰子雪糕:濃郁嘅椰香,雪糕嘅香滑口感極盛盒二人份真係好豐富多樣呢個價位屬於合理 因為佢地既海鮮真係超
今日同朋友嚟左銅鑼灣嘅間居酒屋🏮
居酒屋嘅環境好舒服 用咗簡約木材設計
恍如置身日本一樣

我哋就揀咗食二人浜燒海鮮套餐
極盛盒二人份係一個超豪華嘅餐盒,啱哂兩個人一齊食。
全部都好好食,服務又唔錯,真係好值得再嚟㗎~

特製黑松露炙燒平目魚邊沙律
燒熟嘅平目魚加上特製嘅黑松露醬汁,再配上新鮮蔬菜同沙律醬
食落有層次感,味道豐富。酸汁都好好食

首先就係極盛盒壽司
黑松露活帶子:子肉質鮮嫩,再加埋黑松露嘅香氣
池魚王: 新鮮嘅池魚勁好味,啖啖肉,油香豐盛
北海道拉丹蝦:蝦肉鮮美,一食即化
絕對係海鮮愛好者嘅最愛

味噌蟹甲羅燒
蟹殼裡近乎填滿的蟹膏份量🦀
每一口都係濃郁蟹膏嘅滋味 附以鹹餅 口感豐富

燒A5和牛扒
選用頂級嘅A5和牛肉,經過精心燒烤,
肉質鮮嫩多汁,入口即化,絕對係牛肉控嘅至愛。

而漁獲海鲜鍋配稻庭烏冬 超豪華且足料嘅海鮮火鍋
鍋裡滿滿嘅新鮮海鮮,包括蝦、帶子、帶子等
再加上鮮嫩嘅稻庭烏冬,湯頭鮮甜濃郁,
烏冬幼滑好味😋一試難忘

最後,作為甜品嘅蘋果雪葩同椰子雪糕為呢頓盛宴畫上完美嘅句號
蘋果雪葩:清新嘅蘋果香氣,口感爽脆可口
椰子雪糕:濃郁嘅椰香,雪糕嘅香滑口感

極盛盒二人份真係好豐富多樣
呢個價位屬於合理 因為佢地既海鮮真係超鮮甜架

2023-12-19 103 浏览
最近去咗銅鑼灣一間專食浜燒嘅日本餐廳食嘢,好食得嚟對得住價錢。特製黑松露炙燒平目魚邊沙律 (前菜)。沙律菜好新鮮,有黑松露味,平目魚炙燒過好香口,咬落滿口魚香味,肉質軟嫩。手握壽司分別有黑松露活帶子、池魚王、北海道牡丹蝦各兩件。池魚王肉厚得嚟幾鮮,鮮甜而彈牙。大大隻北海道牡丹蝦,肉質細嫩,鮮得嚟又清爽。黑松露活帶子壽司鮮嫩多汁,黑松露增添咗一層奢華感。第一次食甲羅燒,係好特別嘅菜色。首先將蟹蓋放喺烤爐上焗熟,再加入鵪鶉蛋。焗嘅時候攪拌蟹膏、蟹肉同鵪鶉蛋。之後羹仔舀出嚟食配黑芝麻餅乾一齊食,令我諗起出面啲吞拿魚夾餅餐,係好Cutie嘅做法!蟹膏同鵪鶉蛋Mix埋一齊,口感滑順,味道香口。每一啖都有蟹肉同蟹膏嘅甜味,配上麵包糠同蔥花嘅,令層次昇華。燒A5和牛扒,較為薄切,熟嘅程度啱啱好,肉質細膩嫩腍,好香牛味,咬落滿口燒過嘅牛脂,配上黑椒調味,味道一流。主食就揀咗漁獲海鮮鍋配稻庭烏冬,鍋入面有蝦、帆立貝、蠔、魷魚,仲有豆腐、菇、菜。海鮮好新鮮,湯底有淡淡嘅海鮮味,稻庭烏冬係偏幼身,索咗湯汁好惹味,食落煙韌同彈牙,易入口。甜品就揀咗蘋果雪芭,採用原隻蘋果,清清甜甜好fresh。

甜品就揀咗蘋果雪芭,採用原隻蘋果,清清甜甜好fresh。
見呢間浜燒夜晚都唔平,而且搵唔到咁多飯腳既我決定都係lunch 黎獨食一下。A(燒海鮮1件)+B(main)加埋一齊計一set, 第二set有半價但一個人食唔到咁多不過A既海鮮另外單點都有7折,所以豪一豪要左三件侍應無啦啦攞盤野俾我睇,先知原來佢會show下一陣燒俾你食既食材,真係好新鮮同埋好!乾!淨!(有洗開海鮮既朋友會知,d腸同邊邊位既內臟都清得好乾淨)然後佢就會係隔離燒,大部分都係butter +herb, 可以先原味食再點佢既miso (小辣)/ 柚子鹽/甜燒醬,隻隻都好match!馬刀貝好大隻,蟶子皇黎講真係好甜、高溫燒到岩岩好 鎖住肉汁又爽口,很推薦btw 前菜既小卷物係熟三文魚沙律飯卷,估唔到都好食 ,仲有去日本會去超市掃既三色芝麻(梅子味同海苔味),魔鬼在細節呢!Scallop 當然都正,白色肉係介乎生同熟之間,膏就岩岩好熟咁超嫩同鮮甜榮螺係以昆布湯煮形式上,好清淡既味,螺肉彈牙,但湯好淡所以無飲到,同前面既浜燒比,會想燒既多d🥹主菜本來無乜期望,但反而係最有驚喜的!薄薄既燒和牛已經好重牛味,油香十足,中間唔係金菇 而係芽菜同少少韮菜,好爽脆又多汁,呢個combo非常

不過A既海鮮另外單點都有7折,所以豪一豪要左三件

馬刀貝/蟶子皇

榮螺

主菜本來無乜期望,但反而係最有驚喜的!薄薄既燒和牛已經好重牛味,油香十足,中間唔係金菇 而係芽菜同少少韮菜,好爽脆又多汁,呢個combo非常好!飯夠香同飽滿,完全吸收晒牛油同芽菜爆出黎既汁
(我仲將食完既scallop 牛油汁倒埋入去一齊食

和牛卷飯

lunch time 經理仲送左甜品,係造型好靚既lemon sorbet ,冰好細滑,酸甜味好balanced…
感動。

希望下次搵到飯腳一齊share, highly recommended 👍🏼
馬刀貝/蟶子皇
榮螺
和牛卷飯
1K
✨池魚王壽司✨火炙左口魚✨北海道牡丹蝦壽司 ✨北海道馬糞海膽壽司 ✨黑松露帶子壽司厚肉 以為主打食海鮮,冇諗過壽司同樣有質素,每件都肥美厚肉,鮮味十足,調味亦唔會蓋過魚料本身嘅味道。✨活北寄貝浜燒 ✨香草牛油燒馬刀貝 ✨鮑魚浜燒 海鮮主打原汁原味,只用簡單調味,例如高湯同清酒作輕輕點綴,亦提供柚子胡椒同七味味噌醬汁。海鮮新鮮,生熟度剛剛好,有嚼勁之餘,唔會有乾柴同過火嘅感覺。個人最鍾意就係活北寄貝,口感彈牙,海洋風味較濃。✨燒一夜干薩摩雞翼 ✨白鱔浜燒 燒物都唔錯,尤其白鱔趁熱食更滋味,肉質亦唔會太軟腍。雞翼就正常發揮。✨椰子雪糕 用椰子承載嘅雪糕,椰子香甜口味,👌🏻

✨池魚王壽司

✨鮑魚浜燒

✨燒一夜干薩摩雞翼
✨白鱔浜燒

✨椰子雪糕
用椰子承載嘅雪糕,椰子香甜口味,👌🏻
原本見到openrice review咁高分都好期待啲嘢食,點知上到嚟分量非常細,味道亦一般..🙃想每樣嘢食都叫吓,有叫刺身、壽喜燒、烏冬、浜燒、手卷..無論係一般熱食定係佢哋招牌浜燒嘅質量都非常一般,完全不值佢哋嘅價錢..而且未上任何嘢食就放低咗3碟沙律,職員完全無講過係需要收費,顧客當然以為係跟嘢食嘅前菜..直到埋單見到先知道..最後溝通完先肯免咗收費Openrice嘅優惠亦有非常多限制,除非係一早計劃好嚟食呢間嘢先用到

2023-11-16 353 浏览
漁獲浜燒位於銅鑼灣,店內採用日式座椅布置,整體佈置簡潔大方。光影突顯烹調桌上的生動燒香色澤。點了二人分享餐+活龍蝦浜燒。入座後,香濃的燒烤味馬上遊移來鼻腔,讓食客流哂口水。一款款醬汁的調味與風味,海鮮豉油帶苦中帶甜,柚子胡椒濃郁辛辣兼帶清新,亦有七味味噌各顯特點。鮮活的活龍蝦正中眼底。鮮嫩多汁的肉質誘人無比,外部帶著誘人的焦香,讓人垂涎三尺。龍蝦鮮活保持了鮮美的口感和甜美的味道。被巧妙地燒烤, 外皮烤至金黃酥脆, 內部肉質鮮嫩多汁。每一口都彷彿在嘴裡爆發出龍蝦的鮮味, 讓人欲罷不能。搭配上浜燒的獨特醬汁, 增添了一層豐富的風味. 不僅味道出眾, 而且在視覺上也非常吸引人, 絕對是龍蝦愛好者的一道必試菜式.芝麻鹽醬椰菜清新又入味。日式TACO的火炙海鳗 & 火炙左口魚邊表面有香脆的紫菜, 整體火候掌握得宜,外脆內嫩,滑彈可口,內在依然濕潤多汁,有青瓜酸瓜。浜燒盛合:珍寳大蝦x1 +鮑魚x2 + 貴妃蚌x2 + 蠔x2 +蟶子皇x2是今日重頭戲,各海鮮被揮灑綿密的燒焦味包圍,肉質柔嫩誘人。珍寳大蝦霎時引起目光聚焦。鮮嫩多汁,帶著誘人的香韻,襯上Q彈爽脆的蛤蜊,舌尖上的滋味簡直回味無窮。而兩

入座後,香濃的燒烤味馬上遊移來鼻腔,讓食客流哂口水。

芝麻鹽醬椰菜清新又入味。

珍寳大蝦霎時引起目光聚焦。鮮嫩多汁,帶著誘人的香韻,襯上Q彈爽脆的蛤蜊,舌尖上的滋味簡直回味無窮。而兩件鮑魚滿滿發出鮮美的海鮮氣息。貴妃蚌帶著豐富的香氣,搭配多汁肥美的蠔,更增添全盤中的味蕾享受。

尤其是兩枚蟶子皇,嫩滑的質感和香醇的鮮蟶味,簡直成為全盤的首選。各海鮮的完美搭配,令人讚嘆廚師高超的浜燒技藝。

隨後上桌的牛小扒石鍋飯,散發牛肉香氣,帶點飯焦, 適當的麵飯增添飽足。檸檬雪葩清新,朱古力窩夫則帶著可可香醇感,飽滿入味。

漁獲浜燒日式料理水準高,視覺與味覺同樣被精緻地提供。日式海鮮烹調至佳之處,更重要是滿滿原汁原味的口感饗宴。全餐以活龍蝦頂級海鮮為首推,絕對是難忘的日式體驗。
銅鑼灣的漁獲浜燒真係一家好值得推薦嘅餐廳。海鮮都是新鮮的,是這家餐廳的一大特色。他們非常重視食材的品質,堅持只使用新鮮的海鮮來製作菜品。所有的海鮮都是當天新鮮捕獲或保存良好的活魚活蝦。這確保了菜品的口感和味道都能達到最佳狀態。他們的甲羅焼是一道非常特別的菜品。服務生會將蟹蓋放在烤爐上燒烤至半熟,然後加入鵪鶉蛋。在烤的過程中,他們還會攪拌蟹膏、蟹肉和鵪鶉蛋,直到水分收乾。這道菜以小匙直接舀出來吃,蟹膏與鵪鶉蛋混合在一起,質感特別幼滑,味道香噴噴。每一口融合了蟹肉與蟹膏的甜美味道,再加上麵包糠和葱花的點綴,口感更加豐富。他們的極上北海丼是另一個推薦的菜品,裡面有甜蝦、帶子、魷魚、松葉蟹棒和三文魚子。這道丼飯擁有豐富的海鮮口味,每一口都帶來新鮮的海洋風味。配料新鮮,質量上乘。如果你喜歡鮑魚,他們的鮑魚浜焼是一道不能錯過的菜品。鮑魚經過烤製後,擁有鮮嫩的口感,搭配上他們特製的醬汁,味道更加美味。他們還有香草牛油燒馬刀貝和香煎蒜片厚切牛舌等其他精緻的燒烤菜品,絕對能滿足您對肉類的口腹之慾。最後,他們的菠蘿雪葩是一個美味的甜點選擇,清涼的雪葩搭配上新鮮的菠蘿,口感清爽。除了美食,漁獲浜燒的服務態度
銅鑼灣的漁獲浜燒真係一家好值得推薦嘅餐廳。

除了美食,漁獲浜燒的服務態度也非常好,讓人感到舒適和受到重視。而且,該餐廳位於銅鑼灣地區,交通方便,讓您輕鬆到達。

總體而言,如果你對美味的燒烤和海鮮料理感興趣,可以考慮到銅鑼灣的漁獲浜燒一試。他們的特色菜品、良好的服務態度和便利的地理位置都會讓您有一個愉快的用餐體驗。

前菜👅沙律 酸酸甜甜 好開胃👅麵豉湯 味道剛好 不太濃不太咸👅三文魚他他 食落好似一款魚肉配餅乾既零食食唔停 好好味店員介紹時話會不時轉其他款式👅手握壽司六貫配稻庭烏冬 $218壽司每件都好精緻 成套藝術品咁而且刺身好新鮮 爽口嫩滑仲有我最鍾意食嘅稻庭烏冬湯底味道唔會太咸份量對女士嚟講啱啱好👍🏻👅浜燒鮑魚 $98👅香草牛油燒馬刀貝 $88👅日本處女北寄貝 $88配有浜燒醬汁七味味噌、柚子胡椒、海鮮豉油新鮮燒既海鮮真係唔同啲 口味爽口彈牙店員建議鮑魚先試原味之後再配柚子胡椒汁鮮味出晒黎😍😍😍馬刀貝即係大蟶子用香草、牛油即燒爽口到食落真係索索聲北寄貝用左昆布、清酒、高湯煮超級鮮甜👍🏻👅檸檬雪葩 $78物盡其用 用晒原個檸檬做呢個甜品檸檬皮用容器 檸檬肉打成雪葩好清新好好食😋😋餐廳仲做緊12:00-15:30 午餐優惠時段指定套餐可以享有最高30%折扣11月仲有另一個優惠就係第二位半價 幾抵喎👍🏻
前菜

👅浜燒鮑魚 $98
👅香草牛油燒馬刀貝 $88
👅日本處女北寄貝 $88
配有浜燒醬汁
七味味噌、柚子胡椒、海鮮豉油
新鮮燒既海鮮真係唔同啲 口味爽口彈牙
店員建議鮑魚先試原味
之後再配柚子胡椒汁
鮮味出晒黎😍😍😍
馬刀貝即係大蟶子
用香草、牛油即燒
爽口到食落真係索索聲
北寄貝用左昆布、清酒、高湯煮
超級鮮甜👍🏻

就係第二位半價 幾抵喎👍🏻
2023-11-05
午餐
2023-11-10 181 浏览
我同老友都好鍾意食海鮮,今日就揀咗去銅鑼灣聚餐。 魚獲浜燒就喺SOGO附近,係一間以新鮮海鮮為主打嘅餐廳,提供多種海鮮料理,即撈即燒即嚐~ 日式裝潢,以木系傢具佈置。首先叫咗個招牌菜「活龍蝦浜燒」,店員攞隻龍蝦俾我地照吓相先,龍蝦好活躍,證明真係好新鮮。 劏洗之後就將隻龍蝦慢慢燒烤,上面仲搽咗一層厚厚嘅蟹膏,雙種鮮味融合,龍蝦肉質鮮嫩,蟹膏香滑濃郁,超正!另外點咗一個【漁獲浜燒 二人前】。 先以簡單嘅芝麻鹽醬椰菜作為一道清爽開胃菜。五款中選兩款材料做日式TACO手卷,我哋揀咗火炙海鰻同火炙左口魚,墨西哥TACO食得多,今次日式用咗紫菜做外層,再以天婦羅方式製作。外皮酥脆,內裡鮮嫩,鍾意火炙左口魚多啲,油脂特別豐富。主角當然係海鮮,珍寶大蝦、鮑魚、貴妃蚌、蠔、蟶子皇,全部燒烤得恰到好處,店員真係好專業,完全保持咗海鮮嘅鮮甜同嫩滑。主食係熱辣辣嘅牛小排石鍋飯,嫩滑牛小排加上雞蛋蔥花提味,石鍋底部有一層金黃酥脆嘅飯焦,讚!飯後甜品可以選雪葩或窩夫,上枱時有點驚喜,檸檬雪葩有真檸檬外殼包裏,做型別緻,冰涼清新。 窩夫係日本窩夫,用料十足。精緻美味嘅一餐!

精緻美味嘅一餐!
2023-10-24 283 浏览
同朋友慶祝生日,上網見到呢間評論幾好就黎試下。當日平日其他顧客唔算多,lunch time時間食。一入去坐窗邊位置,夠空間好坐,員工態度好。叫左龍蝦兩食,一個刺身食,好新鮮好食。另一個做法就焗,呢個食法都ok,但上面嘅醬就有啲cover左龍蝦嘅鮮味。另外就叫左啲主食同壽司,呢啲嘅味道就正常,唔算突出。記得埋單800左右。呢個價錢有隻靚龍蝦食cp值都算唔平。同埋地點好方便,銅鑼灣地鐵站一岀就係,下次會再黎食!

庆祝纪念
生日
2023-10-24 227 浏览
同朋友在銅鑼灣想食海鮮,發現呢間好似幾吸引,一入到餐廳每位員工都熱情招待,有被重視的感覺😊,餐廳主打是燒海鮮,正啱我這個海鮮控,店員介紹我一個招牌沙律$138,真的好好味,我們叫了一個浜燒海鮮盛合,入面有珍寶大蝦,南非鮑魚,大蟶子,生蠔,還有一種我都唔記得咗什麼貝$788,朋友話海鮮好新鮮,好好味,仲話要配清酒,清酒種類有八至九款左右選擇$3xx起,我們又不是清酒控,所以叫了一支$388的清酒都很足夠了!總括成餐飯都食得好滿意,我同朋友全程都很歡樂!埋單時店員介紹了一個二人套餐$1680有龍蝦,燒白鱔,A5和牛扒選擇,11月份還有七五折優惠,嘩😳抵食到爛,所以我一定會約朋友上來食佢呢個餐,正👍
2023-10-21
  • 特製黑松露炙燒平目魚邊沙律
  • 鮑魚
2023-10-24 166 浏览
好耐冇嚟食!聽講有啲新套餐就去試吓!又真係幾抵食!有個極盛盒二人套餐又有澳洲龍蝦又有壽司還有沙律前菜主食等等成個套餐有六道菜(包括甜品)甜品有生果雪葩同窩夫選擇!兩個人食幾乎食唔晒!新鮮度非常好!還保持水準.!我最鍾意佢個甜品有檸檬雪葩清新又解膩!真係唔錯,呢排香港經濟麻麻地要支持下本地消費!👍💪如果要我推介我會推介佢個龍蝦麵豉醬燒龍蝦頭野味又新鮮!仲有佢本身都好出名嘅生燒白鱔同蚧甲羅燒!至於服務方面也很好!氣氛不錯!經常聽到侍應叫口號令到氣氛好似喺日本咁👍
好耐冇嚟食!聽講有啲新套餐就去試吓!
又真係幾抵食!有個極盛盒二人套餐又有澳洲龍蝦又有壽司還有沙律前菜主食等等成個套餐有六道菜(包括甜品甜品有生果雪葩同窩夫選擇!
2023-10-18 246 浏览
我地叫左二人餐主菜簡左龍蝦刺身甲羅燒兩食簡左主菜之後佢會比你睇一睇個海鮮先之後就上前菜,每人一碗沙律覺得份量唔多但好食有3款壽司,黑松露帶子、北海道牡丹蝦仲有一款忘記左🤣壽司都好食新鮮剛剛好接住就上龍蝦刺身龍蝦刺身好新鮮好食🤤推薦👍🏼會覺得唔夠想再食但其實食完成個餐已經好飽另一款主菜簡左味噌蟹甲羅燒另外仲有兩款什錦天婦羅同白鱔浜燒店員有叫試其他主菜因為兩樣主菜都係甲羅燒就會太漏但我鍾意甲羅燒所以都照揀甲羅燒好推介👍🏼👍🏼👍🏼必食海鮮鍋配稻庭烏冬我哋都覺得一般,比較普通甜品椰子雪糕推介👍🏼好濃椰子味
我地叫左二人餐
主菜簡左龍蝦刺身甲羅燒兩食
簡左主菜之後佢會比你睇一睇個海鮮先

之後就上前菜,每人一碗沙律
覺得份量唔多但好食

因為兩樣主菜都係甲羅燒就會太漏
但我鍾意甲羅燒所以都照揀

甲羅燒好推介👍🏼👍🏼👍🏼必食

海鮮鍋配稻庭烏冬
我哋都覺得一般,比較普通

甜品椰子雪糕推介👍🏼好濃椰子味
龍蝦刺身甲羅燒兩食