2020-04-18 88 浏览
一坐低當然一定要叫生蝦啦,因為散客係本人的最愛,但可惜質量好似差過以前,因為有少少唔新鮮。跟住就輪到個炒通菜,通菜叫做不過不失,最後輪到冬陰功海鮮炒飯,我覺得呢個值得推介,因為有冬陰功味但又唔會太辣,容易入口
2020-04-09 3568 浏览
今日早收,去旺角睇下口罩順便等女友放工~行到攰,於是就係彌敦道726號睇下有咩岩食最後揀左呢間「泰屋」👍.打卡指數:🌕🌕🌕🌖由於肺炎關係,進入前都要度體溫仲要隔開一張枱坐原本室內已經夠哂寬敞,依家著空間感仲大.款式指數:🌕🌕🌕🌗當然係圍繞住泰國菜啦~由於係lunch time period有抵食lunch set,共有19款價位係$47~$68之間包飲品之餘,仲免加一添,不錯👍.🔸海南雞飯 $68美味指數:🌕🌕🌕🌕海南雞份量都幾多,仲要去哂骨👍件件雞塊都係肉厚而皮薄咬落嫩滑又實肉!配埋油飯,食落零捨香😈醬汁有經典泰式辣醬同蒜蓉泰式辣醬係辣中帶酸同雞塊一齊食,起開胃作用😎PS. 仲送上冬菇湯架~青檸梳打係用左泰國枝裝梳打所以,氣泡強勁持久🥳.🔸春卷拼蝦餅 $45美味指數:🌕🌕🌕🌗午市中,有六款小食做緊特價我當然都叫一份黎食啦😜春卷同蝦餅都係即叫即炸食落熱辣辣,好正!蝦餅食落彈牙又酥脆而春卷餡好足料有雲耳,粉絲,肉碎,紅蘿蔔等食落口感豐富又香脆~

今日早收,去旺角睇下口罩
順便等女友放工~
行到攰,於是就係彌敦道726號睇下有咩岩食
最後揀左呢間「泰屋」👍
打卡指數:🌕🌕🌕🌖
由於肺炎關係,進入前都要度體溫
仲要隔開一張枱坐
原本室內已經夠哂寬敞,依家著空間感仲大

款式指數:🌕🌕🌕🌗
當然係圍繞住泰國菜啦~
由於係lunch time period
有抵食lunch set,共有19款
價位係$47~$68之間
包飲品之餘,仲免加一添,不錯👍

🔸海南雞飯 $68
美味指數:🌕🌕🌕🌕
海南雞份量都幾多,仲要去哂骨👍
件件雞塊都係肉厚而皮薄
咬落嫩滑又實肉!
配埋油飯,食落零捨香😈
醬汁有經典泰式辣醬同蒜蓉
泰式辣醬係辣中帶酸
同雞塊一齊食,起開胃作用😎
PS. 仲送上冬菇湯架~
青檸梳打係用左泰國枝裝梳打
所以,氣泡強勁持久🥳

🔸春卷拼蝦餅 $45
美味指數:🌕🌕🌕🌗
午市中,有六款小食做緊特價
我當然都叫一份黎食啦😜
春卷同蝦餅都係即叫即炸
食落熱辣辣,好正!
蝦餅食落彈牙又酥脆
而春卷餡好足料
有雲耳,粉絲,肉碎,紅蘿蔔等
食落口感豐富又香脆~

2020-04-08 226 浏览
自從政府對餐廳出咗新規矩之後,對於我呢個為食貓嚟講可以話好壞參半。好嘅就係食飯鬆動咗 ,唔好嘅就係難等位咗。今日就去咗旺角彌敦道728號嘅“泰屋“食泰國菜。 頭盤先嚟個冬陰功湯$88,酸酸辣辣最開胃,湯料有一隻大蝦開邊,蝦肉煲完湯都仲好爽口,加上有大量嘅草菇,有得飲有得食。然之後點咗一個青木瓜沙律 $78。同樣地酸酸甜甜,作為頭盤十分醒神,柚子肉十分飽滿多汁。 之後仲嗌咗個黃咖哩雞肉$82, 個人比較喜歡食黃咖哩,因為相對青,紅咖哩無咁辣, 攞嚟撈飯或者伴其他嘢食都好好味 。當我考慮叫油酥餅好定係蒜蓉包時,朋友決定食蒜蓉包 $36 , 好彩個蒜蓉包都冇令我失望,一客四件熱辣辣脆卜卜,入口充斥住蒜蓉香香,點咖哩無得輸。主菜方面我哋嗌咗個蛋包金邊粉伴蝦 $88, 賣相一流 。好怕有啲地方嘅金邊粉做到好酸,但係呢個酸度啱啱好, 金邊粉炒得相對乾身, 所以口感都幾豐富。我就點咗杯龍眼冰 $33 少甜少冰, 杯底放滿龍眼肉 ,感覺十分滋潤。 值得一讚嘅就係餐廳跟足規矩,枱同枱之間有一定嘅距離 ,咁樣就算傾計都唔怕騷擾到其他食客, 食得安心又放心。

冬陰功

黃咖哩雞
旦包金邊粉伴蝦
  • 干炒泰式蛋包金邊粉
2020-04-02 108 浏览
係旺角食夜晚,真係有好多選擇架🥺有時唔知食咩好都會嚟彌敦道726號呢座大廈到覓食!見到有得食泰國菜,即刻心郁郁,一於試下啦。餐廳環境都得舒服架,仲有一面花花牆,氣氛即刻出晒嚟呀!海南雞(半隻) $138雞肉好滑嫩,配埋酸辣醬真係一流呀,仲有唔少雜菜係底,幾fresh呀😋蛋包金邊粉伴蝦 $98一上台個下就好吸引啦,賣相非常之好。份量十足,蝦又大隻又爽口彈牙。呢個金邊粉一定要嗌!!!芒果糯米飯 $48係雙色嘅糯米飯,配埋暖暖地嘅椰漿,真係呢餐飯嘅完美句號。珍多冰同埋芒果沙冰都好好飲呀,又夠大杯,正呀!

海南雞(半隻) $138

蛋包金邊粉伴蝦 $98

芒果糯米飯 $48
係雙色嘅糯米飯,配埋暖暖地嘅椰漿,真係呢餐飯嘅完美句號。

珍多冰同埋芒果沙冰都好好飲呀,又夠大杯,正呀!
2020-03-20 176 浏览
彌敦道726係其中一座食肆集中地, 幫襯過好幾間餐廳, 都有一定水準。今晚同朋友就到2樓一間食泰菜。早排屋企人食過後評價唔錯, 今晚終於有機會同朋友一試!餐廳環境開揚, 坐得舒服, 一般大眾泰國菜式都有齊, 價錢合理。【泰式奶茶】HK$30奶味偏重, 茶味較淡, 口感幼滑【醃酸辣鳳爪】HK$78冷盤去骨鳳爪微辣酸尾尾好開胃, 特別有軟筋連帶, 幾爽口~【農夫包咖喱焗海鮮】HK$168賣相幾有份量, 甜甜咖喱中加入了蛋絲, 淡淡蛋香, 農夫包軟熟, 沾咖喱食一流, 特別係麵包內層索左甜甜咖喱汁, 美味又飽肚。海鮮有兩大隻青口、蝦球、魷魚, 雖然不可說是有鮮味, 但蝦球口感帶爽。 【海南雞飯 (油飯)】HK$78去骨海南雞皮薄嫩滑, 配上泰式酸甜辣汁同埋薑蓉, 味道更加提升。油飯粒粒分明, 熱辣辣, 帶有油香之餘亦不會過油, 值得推介!

【泰式奶茶】HK$30
奶味偏重, 茶味較淡, 口感幼滑
泰式奶茶

【醃酸辣鳳爪】HK$78
冷盤去骨鳳爪微辣酸尾尾好開胃, 特別有軟筋連帶, 幾爽口~
醃酸辣鳳爪

泰式奶茶
醃酸辣鳳爪
海南雞飯
2020-03-19 91 浏览
晚飯時間又到了,今晚鐵定食泰菜,從記憶中找到旺角《泰屋》,地點方便,價錢公道,質素還不錯。餐廳採用綠色的梳化,很有椰林的氣色,環境光潔亮麗。點了泰式粉絲什菜煲 $78,多款常見蔬菜,粉絲是粗身那種,乾濕適中,軟滑美味。甜咖哩炆金沙骨 $92,份量不少,甜咖哩唔辣,最啱怕辣又想吃咖哩的我 🤭🤭。雖然叫金沙骨,但實情肉比骨多,一碟夠四人享用💖💖原個椰盅海鮮焗飯 $88,椰香跟米飯混成一體,加上多款的海鮮,尤合小妹胃口,因實在喜歡椰子的味道啊!鮮芒果糯米飯 $48,這款甜品真的百吃不厭,今晚芒果夠甜,糯米黏糯,加上帶點咸的的椰漿,十分合小妹胃口 💖💖鮮什果黑珍珠涼粉 $30,芒果如水一徹,夠熟夠甜,涼粉清涼爽滑,老公最愛!最後提提這杯香柔茶 $26,香柔味辛香,不會過甜,熱飲更為暖胃。

餐廳採用綠色的梳化,很有椰林的氣色,環境光潔亮麗。

2020-03-19 82 浏览
泰屋朋友推介這間泰屋,因為旺角好方便。餐廳走泰國風,多尊佛像餐廳裝潢用上綠色為主, 有種園林感覺! 坐位寬闊舒適。泰式豬手飯。豬手肉質非常軟滑,亦唔會好肥膩。佢跟黎果碗泰式醬汁係鋪頭先家調配,超好味!係成碟飯既精粹。菜心炒牛肉飯泰屋既菜心炒牛肉飯比人一個清新既感覺,是一個不錯既選擇。我系個飯未黎之前以為系炒飯類食物,但當我見到個飯既時候原來系菜心炒牛肉加飯。呢個菜心牛肉飯既牛肉唔會好老,味道唔會好咸餸飯一流。😂
泰屋

泰式豬手飯。

菜心炒牛肉飯
2020-03-09 112 浏览
今次難得約咗成班朋友想來就一間泰國嘢度食嘢。泰式蝦炒飯:蝦就得三隻,雞蛋就太少,仲有少少九層塔嘅味道由於本人唔太鍾意食嘅關係🥳咖喱蟹肉麵包呢個泰式咖喱想好甜,而軟殼蟹又炸到好脆。應用麵包配搭就可以吸收晒咖喱嘅精華。食落去都好好味😋泰式燒雞,食落去個雞都相當之嫩,泰式醬調味得啱啱之好,甜甜酸酸,完全冇油既感覺。泰式燒豬頸肉,餐牌話呢個係碳燒,但係我哋食落去完全冇碳燒味,不過好彩佢嗰個泰式醬汁調校得相當之好食,加咗九層塔、青檸汁、仲有沙律醬。泰式酸辣鳳爪,分量相當之少,呢個泰式汁加咗小辣椒佢調味食落去甜甜酸酸。泰式冬陰功湯,呢個湯食落去就有太過濃郁,如果可以淡返一啲咁就好啦🥰泰式炒海鮮河,因為呢一個好多人搶食嘅關係,我就冇食到啦。 由於叫咗好多餸嘅關係,我都唔太清楚食咗d咩,整體來講係推薦嘅。適合一大班人過嚟食泰式肉碎生菜包,最唔鍾意佢嘅泰式
今次難得約咗成班朋友想來就一間泰國嘢度食嘢。
泰式蝦炒飯:

咖喱蟹肉麵包

泰式炒海鮮河,因為呢一個好多人搶食嘅關係,我就冇食到啦。

泰式肉碎生菜包,最唔鍾意佢嘅泰式
2020-03-08 2439 浏览
今晚同男友拍拖行街,心血來潮想食泰菜,就同佢黎試下泰屋因為我地6點半就入座,呢個時段比較少人,坐落好舒服,D燈整到好似泰國天燈節咁,好靚。率先上枱既係馬拉盞通菜,D菜炒到岩岩好,唔會過熟/太生,新鮮嫩綠,鹹香惹味,有少少辣椒絲,但唔太辣,食唔到辣既男友都食到舔舔脷椰盅海鮮焗飯:D椰漿多到瀉出嚟咁,有青口、蝦同埋魷魚鋪響面,焗飯用左椰肉、青豆、提子乾、粟米、腰果作為配料,香甜可口,口感豐富,食落口啖啖伴有椰香味,係我食落最好味既泰式焗飯,下次黎一定要再食黃咖喱牛根腩:雖然影到好細碟,但其實好大兜,牛腩同埋牛根都煮到好淋,夠哂入味,黃咖哩甜甜地唔太辣,入面仲有椰菜花和四季豆,不過冇薯仔令我有少少唔開心,差呢樣就滿分啦食咖哩當然要有蒜蓉包,D包吸滿哂咖哩汁簡直係世界級好食左邊係菠蘿汁:甜甜地,整到似奶昔咁右邊係芒果汁:因為唔當造,味道一般打算執野埋單果陣,見到店員抹枱前會噴消毒水先,非常時期,注意衛生加分,店內收銀處仲附有消毒啫喱俾客人使用
今晚同男友拍拖行街,
心血來潮想食泰菜,
就同佢黎試下泰屋

因為我地6點半就入座,
呢個時段比較少人,坐落好舒服,
D燈整到好似泰國天燈節咁,好靚。

率先上枱既係馬拉盞通菜,
D菜炒到岩岩好,唔會過熟/太生,
新鮮嫩綠,鹹香惹味,
有少少辣椒絲,但唔太辣,
食唔到辣既男友都食到舔舔脷

椰盅海鮮焗飯:D椰漿多到瀉出嚟咁,
有青口、蝦同埋魷魚鋪響面,
焗飯用左椰肉、青豆、
提子乾、粟米、腰果作為配料,
香甜可口,口感豐富,
食落口啖啖伴有椰香味,
係我食落最好味既泰式焗飯,
下次黎一定要再食

黃咖喱牛根腩:雖然影到好細碟,
但其實好大兜,
牛腩同埋牛根都煮到好淋,夠哂入味,
黃咖哩甜甜地唔太辣,
入面仲有椰菜花和四季豆,
不過冇薯仔令我有少少唔開心,
差呢樣就滿分啦

食咖哩當然要有蒜蓉包,
D包吸滿哂咖哩汁簡直係世界級好食

左邊係菠蘿汁:甜甜地,整到似奶昔咁
右邊係芒果汁:因為唔當造,味道一般

打算執野埋單果陣,
見到店員抹枱前會噴消毒水先,
非常時期,注意衛生加分,
店內收銀處仲附有消毒啫喱俾客人使用
  • 馬拉盞炒通菜
  • 原個椰盅海鮮焗飯
  • 黃咖哩牛根腩
2020-03-05 1874 浏览
如果在旺角吃泰國菜,泰屋必定是首選之一一直與朋友也經常光顧未夠七點鐘,人流不算多但到八點左右,幾乎全場滿座,也有些人訂了座的,可留得好位置泰式沙嗲 - $85豬/牛/雞任選兩款共六串選了牛和雞串燒跟沙嗲永遠是絕配串燒那惹味濃郁的沙嗲醬,甜甜的,帶點花生香味,令人回味無窮充滿泰式香料豐富的味道而且牛和雞肉的份量很多,毫不韌馬拉盞炒通菜 - $72可選馬拉盞/飛天/蒜蓉炒馬拉盞有蝦醬及辣椒的成份,香辣惹味,提升蔬菜香味泰式干炒河(海鮮) - $88任選豬/牛/雞,海鮮加$10選了海鮮,有很多海鮮材料如蠔、魷魚、大蝦配菜有芥蘭和紅蘿蔔等泰式炒河粉比一般廣東的粗大香噴噴的鑊氣,散發些泰式甜辣酱的味道,惹味醃肉碎生菜包 - $85肉碎是使用豬肉,帶一點微辣口感清爽又惹味,吃罷更覺降溫清涼泰國椰青 - $42跟泰國喝到的一樣大天然清甜的椰青水非常香甜生津還可用鐵羹吃清甜的果肉香茅茶(熱) - $26清楚看到一條條香茅,極具味道和營養,味道很出味道辛,性溫,又帶有檸檬香氣在東南亞的菜式很常見,有助提升食慾
如果在旺角吃泰國菜,泰屋必定是首選之一
一直與朋友也經常光顧

未夠七點鐘,人流不算多
但到八點左右,幾乎全場滿座,也有些人訂了座的,可留得好位置
泰式沙嗲

泰式沙嗲 - $85
豬/牛/雞任選兩款共六串
選了牛和雞
串燒跟沙嗲永遠是絕配
串燒那惹味濃郁的沙嗲醬,甜甜的,帶點花生香味,令人回味無窮
充滿泰式香料豐富的味道
而且牛和雞肉的份量很多,毫不韌
馬拉盞炒通菜

馬拉盞炒通菜 - $72
可選馬拉盞/飛天/蒜蓉炒
馬拉盞有蝦醬及辣椒的成份,香辣惹味,提升蔬菜香味
泰式干炒河(海鮮)

泰式干炒河(海鮮) - $88
任選豬/牛/雞,海鮮加$10
選了海鮮,有很多海鮮材料如蠔、魷魚、大蝦
配菜有芥蘭和紅蘿蔔等
泰式炒河粉比一般廣東的粗大
香噴噴的鑊氣,散發些泰式甜辣酱的味道,惹味
醃肉碎生菜包

醃肉碎生菜包 - $85
肉碎是使用豬肉,帶一點微辣
口感清爽又惹味,吃罷更覺降溫清涼
泰國椰青

泰國椰青 - $42
跟泰國喝到的一樣大
天然清甜的椰青水非常香甜生津
還可用鐵羹吃清甜的果肉
香茅茶(熱)

香茅茶(熱) - $26
清楚看到一條條香茅,極具味道和營養,味道很出
味道辛,性溫,又帶有檸檬香氣
在東南亞的菜式很常見,有助提升食慾
2020-03-04
泰式沙嗲
馬拉盞炒通菜
泰式干炒河(海鮮)
醃肉碎生菜包
泰國椰青
香茅茶(熱)
2020-03-03 63 浏览
情人節不想食西餐,想食泰國菜!今次就選擇了這間泰屋!座位舒適,座位與座位之間相隔適宜!由於不算太肚餓,點了個咖喱牛肉,另外再選了薄餅配搭進食!這個配搭離奇地不錯!椰青水好清甜!青檸梳打就一般!生菜包味道不錯,不會太辣!但係只能夠選擇豬肉!
情人節不想食西餐,想食泰國菜!今次就選擇了這間泰屋!
座位舒適,座位與座位之間相隔適宜!
椰青水好清甜!青檸梳打就一般!

生菜包味道不錯,不會太辣!但係只能夠選擇豬肉!
2020-03-03 93 浏览
🔎 旺角彌敦道726號2樓*📍 泰屋.冬蔭公湯牛肉河粉($48)平日唔多見越式店有冬蔭公湯選擇,所以見到就想試試.而且假日黎講都算抵食,仲有杯免費阿華田飲,呢個天氣飲返杯阿華田都幾唔錯.假錢公道,只係河粉口感一般,整髒湯底都算唔錯.扎肉米粉越式湯底($48)扎肉一向都幾鍾意食,同埋覺得佢同越式湯底好夾.同樣地都幾大碗,但因為越式湯底所以無菇菌,反而冬蔭公湯就有.但朋友都話我呢碗感覺整體好味D.馬拉盞炒通菜($45)份量都幾多,口感OK.馬拉盞好充足,炒得好惹味.大大碟兩個人都食唔哂.#entrymongkok
🔎 旺角彌敦道726號2樓
📍 泰屋

冬蔭公湯牛肉河粉($48)

扎肉米粉越式湯底($48)
扎肉一向都幾鍾意食,同埋覺得佢同越式湯底好夾.

馬拉盞炒通菜($45)

#entrymongkok
作為女仔其實自己好想食辣野因為怕暗瘡唔好。一般都唔鍾意食辣。嗰日經過旺角同媽咪試一試覺得真係眼界大開原來唔辣嘅都可以係泰國菜。呢間餐廳嘅泰國菜可以要唔辣嘅餸真係唔錯。一生最愛海南雞飯。這個海南雞係用真正海南島嘅雞肉。廚師已經幫你去左雞皮而且肉質嫩滑冇肥膏。最主要係水準不錯雞肉啱啱好而且好煙韌。加埋佢哋特製嘅薑蓉可以做到色香味俱全是啊。加上佢哋特製嘅凍奶茶我覺得非常之有奶香而且有椰油味。環境裝修唔錯最主要非常衛生講究。

一生最愛海南雞飯。
這個海南雞係用真正海南島嘅雞肉。
🎈泰屋 (旺角)旺角彌敦道726號2樓-----香港人去日本🇯🇵去泰國🇹🇭就好似返鄉下咁密~但最近無得四圍去 唯有係香港食下相應嘅他國菜式 黎安撫下一顆無得去旅行嘅心💔呢間泰國菜嘅環境寬敞 份量頗大 我間唔中都會同屋企人去食下😊-#香芒蟹肉炒飯($88)B仔一向都鍾意食芒果蟹肉炒飯 奈何自己係屋企整 又要買蟹 蒸蟹 又要拆蟹肉 過程過於繁複 所以次次去泰式餐廳都會想叫返碟黎食下呢度嘅蟹肉炒飯擺到成個蛋糕咁 貌相吸引食落飯粒乾爽唔油膩 蛋香濃濃 啖啖都充斥住絲絲蟹肉🦀同香甜無根嘅芒果粒🥭-#黃咖喱牛筋腩($92)半透嘅牛筋沾上椰味香濃嘅黃咖喱 咬落柔韌有致 而腩位則索曬咖喱汁嘅味道 食落軟腍入味🐮另外除咗食肉之外留返少少黃咖喱汁黎撈飯 亦正到不得了😋-#蝦醬炒鮮魷($88)🦐蝦醬並唔係港式蝦醬嘅味道呢款泰式蝦醬相比起港式蝦醬 腥味較不明顯 有少少似馬拉盞嘅味道 而鮮魷就比較似冰鮮魷魚 好在有廚師功力搭救 食落爽彈且併帶少許鑊氣😆-----👶🏻B仔整體評價:7.8/10個👍🏻👶🏻B仔抵食程度:7.5/10個👍🏻👶🏻B仔環境評分:7.5/10個👍🏻👶🏻B仔味道評分:8/10個👍🏻👶🏻B仔回頭
🎈泰屋 (旺角)
旺角彌敦道726號2樓

👶🏻B仔整體評價:7.8/10個👍🏻
👶🏻B仔抵食程度:7.5/10個👍🏻
👶🏻B仔環境評分:7.5/10個👍🏻
👶🏻B仔味道評分:8/10個👍🏻
👶🏻B仔回頭機會:8/10個👍🏻
2020-03-01 58 浏览
食物水準高 環境亦舒適~~~餐廳名稱:泰屋 (旺角)餐廳地址:旺角彌敦道726號2樓~~~最近好耐冇食泰國菜,所以週末就同左朋友黎旺角搵泰菜食,旺角本來就係一個美食眾多嘅地方,淨係泰國菜旺角都有好多間,而之所以我哋會揀呢一間,係因為朋友話佢環境比較闊落,好坐,好適合傾計,嘢食水準亦好唔錯,所以我哋就揀咗呢一間來做我哋個晚餐~😊~~~我哋首先order左一個酸辣鳳爪 然後再叫個泰式鮮魚爐(烏頭 ),鮮蝦炒金邊粉同蒜蓉炒通菜,最後再黎個芒果糯米飯!有前菜,有主食,有魚有菜,有甜品,營養非常均衡😆😆哈哈哈(食到身上嘅肥肉都均勻)!~~~酸辣鳳爪:酸酸甜甜中又帶點辣 好開胃 食泰國菜 我最鍾意就係叫佢作前菜~~~泰式鮮魚爐(烏頭 ):裏面材料好豐富 有椰菜 紅蘿蔔絲 肉碎 粉絲 粟米芯 秀珍菇芹菜等等另外配一碗湯 同類似海南雞醬嘅酸辣醬料 食落魚味鮮 餸又多 一大班朋友食 非常happy~~~泰式蛋包金邊粉拌蝦 : 裡面有鮮蝦 蛋 豆腐乾 泰式蝦米 花生碎同蛋皮 食落有口感 味道又調得到位 唔會太濃太淡 而且分量超多啊 我哋四個朋友一齊食都完全夠食😊~~~蒜蓉炒通菜:炒得一啲都唔油膩 淡淡的蒜
食物水準高 環境亦舒適
~~~
餐廳名稱:泰屋 (旺角)
餐廳地址:旺角彌敦道726號2樓
~~~
蒜蓉炒通菜:炒得一啲都唔油膩 淡淡的蒜蓉味 配埋翠綠嘅通菜 簡簡單單但又非常滋味🥰
~~~
芒果糯米飯 :芒果好香甜 而糯米飯亦都好有心思 上面係白色嘅糯米飯 下面係黑糯米 煙煙韌韌好好味 同泰國食到嘅差唔多水準
~~~
推薦度:🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥(10🔥最高)