2025-03-03
銅鑼灣樓上的和風🎏 榻榻米西日Cafe☕️..尋晚係銅鑼灣睇Show 前,去咗附近既日式Cafe 吃個便飯🥢,地方小小但好骨子~設有榻榻米,感覺係一種家庭式經營既小餐館。食物精緻、地方寧靜舒服,木系裝修,加上柔和燈光感覺暖心。🔸太子八爪魚配北海道刺身帶子 $138Mentalko Octopus With Hokkaido ScallopTAMAGO KAKE GOHAN -夕陽富士山❤️ 菜式造型精緻可愛,配上各種刺身料理、胡麻醬 & tamago, 可以一試。🔸牛肉壽喜燒 $118GyudonHOT DONBURI 丼飯代表,甜甜醬汁既牛肉很好下飯。🔸餃子大阪燒 $58Okonomiyaki Fried Dumplings用上大阪燒汁 & 木魚絲~別有一番風味。+$48 自選飲品+精選甜品Any Drink + Daily Dessert 任何單點都可轉套餐,有小食、飲品、甜品~今晚甜品係tiramisu🖤。..×××××ש銅鑼灣耀華街3號百樂中心13樓1303號舖
銅鑼灣樓上的和風🎏 榻榻米西日Cafe☕️
食物精緻、地方寧靜舒服,木系裝修,加上柔和燈光感覺暖心。
🔸太子八爪魚配北海道刺身帶子 $138
TAMAGO KAKE GOHAN -夕陽富士山❤️
🔸牛肉壽喜燒 $118
Gyudon
HOT DONBURI 丼飯代表,甜甜醬汁既牛肉很好下飯。
🔸餃子大阪燒 $58
Okonomiyaki Fried Dumplings
用上大阪燒汁 & 木魚絲~別有一番風味。
+$48 自選飲品+精選甜品
有小食、飲品、甜品~今晚甜品係tiramisu🖤。
×××[汐 - ]×××