2018-03-23
又到左星期四,就要叉足電迎接happy Friday,所以就同朋友去左食個放題慰勞下自己。我地就去左銅鑼灣既極尚大瀛喜試下😎。入到去一眼就見到有個自助吧可以自己拎野食,甜品同野飲。款式都唔少架,仲有d壽司可以拎tim。例牌一開波叫野食就一定有刺身。我地就叫左甜蝦,帶子,劍魚腩,三文魚。刺身味道整體唔錯😋夠鮮,而且帶子同甜蝦仲好鮮甜。我地仲叫左壽司同埋熟食。依到既壽司唔太大米,唔洗驚一食就飽左,但味道都一樣咁正👍🏻。最令我驚喜既就係依到既熟食有得叫鰻魚,大小適中,個日式醬汁都好正。再黎既沙爹雞串都唔錯,個沙爹汁做得好好,夠哂惹味😋而我最滿意既就係黑松露炒野菌同牛乳海鮮鍋。前者黑松露味好濃,岩哂鐘意食黑松露既我🤩而且仲有牛油去一齊炒,好惹味。後者食落個湯好滑,好重牛奶味而且海鮮都算多😋而其他既熟食水準都不錯,味道幾好👍🏻整體黎講,極尚大瀛喜既野食水準不錯👍🏻物有所值,而且員工既服務態度好好,值得再去😚