日料放题‼️家人们赶紧冲,这家店好划算😭虽然做不到吃亏店家但我觉得我也吃回本了🉑️我们选的午市放题,💰229+10%服务费,并且超多东西可以吃‼️比起普通的日料放题他们还有限量的寿喜烧、日式烤肉、生蚝海胆、大闸蟹可以吃🤤可以从12:00吃到6:00……太离谱了我岂不是可以吃一顿睡一觉醒来继续吃啊🤣🤣🤣-📌刺身拼盘无敌新鲜,外面一盘这个都得好几百了吧🤔推荐甜虾软糯鲜甜;虎虾有加辣椒酱也超好吃😋;三文鱼不必多说了必点,很是肥美;带子刺身也很鲜甜!都很好吃😌📌寿喜烧先烧肉吃再加寿喜烧汁煮菜!贼爽就是吃多了有一点点🤏腻📌日式烤肉烤肉拼盘有4种肉,其中一款厚切牛肉有被惊艳到‼️本来以为我们自己烤肉烤出来肯定很柴,没想到巨嫩贼好吃📌大闸蟹没想到秋天的第一顿大闸蟹是在日料放题吃到的,很新鲜蟹膏也很多,品质很好!可惜是限量的不然我真能吃6小时😆📌天妇罗天妇罗虾和松叶蟹都很好吃!!一定要点📌还有各种炸物小吃、寿司我都夸不过来了,并且无限量提供饮料、甜品、雪糕等等!应有尽有🐛
📌刺身拼盘

📌寿喜烧
先烧肉吃再加寿喜烧汁煮菜!贼爽就是吃多了有一点点🤏腻

📌日式烤肉

📌大闸蟹

📌天妇罗
天妇罗虾和松叶蟹都很好吃!!一定要点
2022-11-28 447 浏览
因為太大壓力,好想出去食餐飯,老公又可準時放工,就叫老公一齊出去食放題,求其揀間食。睇個名,點指乒乒就上去。點知睇個格局,原來嚟過,當時覺得環境麻麻地,不過既然嚟到就坐企低食。食物唔算多,但都算係咁,炸物即燒,味道咸甜適中,有啲屬於好味。刺身除左有頭既蝦有啲腥,其餘都ok。我最鐘意燒菠蘿,食左6件不過第一次燒得好食,之後再嚟既燒菠蘿就燒唔夠時間。芝士焗蠔、心太軟好食。羊架、蟹粥、火鍋就普普通通。佢地有個加90蚊就有璣燒,但我地冇加,都食唔晒。侍應有禮貌。餐廳試食一次就夠。
2022-11-17
  • 燒菠蘿
2022-11-23 502 浏览
價錢268刺身還可以….熟食需要改進更多,我哋加左99任食生蠔及海膽壽司,海膽第一轉來還可以見人,第二次賣相😖😖見到就想投訴你比左D咩我食~~~生蠔好食😋但你不用拆殼,感覺是蠔殼返用 上面放即食生蠔😂😂🫣雖然我知道99蚊任食唔通會比靚嘢我食咩😒賣相唔該整靚啲啊🤣又一次中伏
2022-11-07 678 浏览
話說本人好耐無食過日本放題啦!好想瘋狂食魚生~當我搵緊餐廳之際就俾我發現依間曾經收到為數不少負皮嘅極上帝王水產日本放題換咗廚房~本住每個人都應該得到第二次機會嘅心態,係威迫利誘之下拉咗一位朋友同我試試膽,因為我都係第一次嚟。依間放題位本於旺角日本放題熱點 - 兆萬中心9樓,一出𨋢就會間到個個裝滿任食雪條嘅冰箱,而今日都唔算好多人,侍應好快就安排入位,而且服務態度好好。依家訂位仲有一個 3選一 優惠送俾我哋,分別係壽喜燒/ 火鍋/ 燒肉,加上升級咗個套餐仲會送一個2人份量嘅剌身拼盤同埋額外送每人一個升級限定食品。先講返啲食物質素,先嚟到嘅係剌身拼盤,主要以蝦類剌身為主,牡丹蝦肉質鮮甜、泰式生蝦、仲有喜靈魚同象拔蚌等等都好新鮮,相信新嘅廚房對於食材嘅要求都提升咗!磯燒甲羅蟹係第一次食,將蟹肉、蟹膏用蟹瞉裏面放係爐上即燒即食,燒熱後放入飯拌勻,食落甜甜地,好好味。再到壽喜燒,需要客人自己燒,放入牛油燒熱牛肉,再加入壽喜燒湯超正,再將豆腐卜同生菜等等食材放入,完美地吸收哂啲湯汁,一咬成口都係!升級另一個好處就係可以任食海膽軍艦同生蠔!紫菜咬落一啲都唔淋而且海膽鮮味保持得好好味道甜美;而生蠔都唔

升級另一個好處就係可以任食海膽軍艦同生蠔!紫菜咬落一啲都唔淋而且海膽鮮味保持得好好味道甜美;而生蠔都唔馬虎,依款生蠔偏淡海水味,另蠔嘅鮮味特別特出。

食到依度我哋都已經飽飽地,再叫咗少少嘢食,完結埋今次嘅晚餐,附上一啲相片俾大家睇下。
2022-10-26
2022-11-04 374 浏览
本身食左幾次樓下今晚都想再食,但前面只有一位客人,我地2人企左5分鐘都冇人想理就算,改試下帝王,估唔到真係塞翁失馬焉知非福,反正有更好食物質素和服務,下次一定直接上來9樓唔會再到下層
,下次一定直接上來9樓唔會再到下層
現金券
  • 各式刺身
  • 香蒜片和牛粒
2022-11-03 308 浏览
也很久沒有大吃一個晚上,餐廳舒適環境,食欲大增,改吃放題這決定沒有錯呢。一上到去,很有日本木屋感覺,店員會細心說好點選食物方法,不錯另外,還有自取區,包括飲品,甜品,韓式雪條。入座前會有兩張手寫紙,一個是點刺身作為頭盤,有甜蝦,非常鮮甜,三文魚肥美,大件厚身,全部都很新鮮。更重要的是氣勢,打卡來說,刺身頭盤感覺棒。踏進店子一刻已經滿足視覺享受,裝修細緻,處處也是打卡位,日本感覺大大。最令人興奮的是,有不同食物供應,食物陣容也很多,十分精彩。所有的食物濃香鮮味,激活味蕾呢!海鮮有大蝦、黃金螺、蟹腳和三文魚,同時炮製出一系列熱葷小菜,海鮮、牛柳、雪條任吃,豐富!湯底濃稠惹味,肉類肥瘦均勻,肉質爽滑,棒。壽司賣相精緻,每款都不錯。泰國特色盛宴,這個通常只會在泰式店吃到,想不到這裡有,很滋補。蠔系列: 分別點了烤廣島蠔及焗廣島蠔。鹽燒海蝦夠大,而且不會燒得很沒口感。不要忘了的是燒菠蘿,甜中帶點酸,感覺開胃。較貴雪糕,每人一杯,是Haagen Dazs 期間限定口味。同時,外面也有雪櫃放了韓國雪條,糯米~這天,沒有漏單之情況,上菜速度快,而且店員勤力收拾,聊天了一晚感覺真的很好。

湯底濃稠惹味,肉類肥瘦均勻,肉質爽滑,棒。
壽司賣相精緻,每款都不錯。
蠔系列: 分別點了烤廣島蠔及焗廣島蠔。
鹽燒海蝦夠大,而且不會燒得很沒口感。
不要忘了的是燒菠蘿,甜中帶點酸,感覺開胃。
2022-11-03 224 浏览
朋友最愛日式放題,有多種食物選,盡情享用美食是最快樂的活動,這店子人不多,跟朋友相聚吃日本菜,最好是吃放題,地點又很方便。不會很嘈雜,感覺跟平時吃壽司店般有日本空運直送活魚,還有多國美吃,一次過滿足了我幾個願望!棒棒上食物速度快,數量跟點的時候相同,食物亦好,味道有質素呢。飲品較多選擇,而且啤酒也能給一些較好的品牌。較深刻的是店員全都很有禮貎。整體感覺棒棒。這裡的刺身很新鮮,來到大大的一盤,還有天婦羅亦不錯,壽司也十分精緻。總括而言這裡什麼也好吃,真的適合一大班朋友相聚吃飯呢。從刺身大盛中有的刺身有大約十款,款款新鮮,十分有氣派喔。店子的熱盤有傳統日式店水準,燒到好吃。主打日式放題也有特別的燒物,秘製醬料做出,棒,即叫即燒,再配搭不同的醬,皮脆肉嫩。餐廳的泰式湯更特別以方式來煮,棒食物質量和種類也是不錯,Wasabi及醬汁選擇多,而且店員很好,坐位舒服手卷有軟殼蟹海膽,選擇特別下次公司活動,慰勞一班同事,也會到這店~食品方面非常多選擇~刺身和壽司,燒蠔,燒羊架,海鮮粥,湯,雪糕,啤酒也是任飲食物質素絕對是高水平,不馬虎的,上菜速度很快,員工服務也是貼心店子的食物多,地方打卡!
刺身大盛中有的刺身有大約十款,款款新鮮,十分有氣派喔。
店子的熱盤有傳統日式店水準,燒到好吃。
手卷有軟殼蟹海膽,選擇特別
下次公司活動,慰勞一班同事,也會到這店~食品方面非常多選擇~刺身壽司,燒蠔,燒羊架,海鮮粥,湯,雪糕,啤酒也是任飲
店子的食物多,地方打卡!
2022-11-02 178 浏览
有朋友生日book左去食「極上帝王水產」,因為訂座有得送" 磯燒/火鍋/燒肉"(三選一),生日4人同行有一位半價,仲送蛋糕送,仲會有全場播歌,聽落幾有氣氛。本身都有點卻步,因為餐廳正評唔多,上去純粹抱住試一試嘅心態,結果佢哋換咗廚房,所以最後覺得食物同服務都幾好噃。三選一嗰度壽星仔揀咗燒肉 ,個拼盤有五,六款牛肉、豬肉、雞肉,牛肉有肉味又有肉汁,加埋汁燒幾正。放題食物都多,有日本刺身、壽司、泰國菜、串燒、天婦羅、和食、小炒、飲品、甜品等等成二百款野食,仲有埋日泰火鍋,真係飽到嘔,好抵食!壽星encore左串燒同天婦羅,都係濃味香口野,成埋汁好惹味。

放題食物都多,有日本刺身壽司、泰國菜、串燒、天婦羅、和食、小炒、飲品、甜品等等成二百款野食,仲有埋日泰火鍋,真係飽到嘔,好抵食!壽星encore左串燒同天婦羅,都係濃味香口野,成埋汁好惹味。
2022-11-02 139 浏览
之前約左收工後同朋友周圍搵野食,咁啱大家好耐冇食放題,所以就決定黎旺角搵間放題食下,決定黎呢間 「極上帝王水產」試試。 呢到有好多食物選擇,日本刺身、壽司、泰國菜、串燒、天婦羅、和食小炒、火鍋飲品等,有成多達二百款美食,仲有埋日泰火鍋!依家訂座可以免費加埋燒肉。本身自己 on diet緊,但見佢既日本壽喜燒幾多野 食,決定自製一日 cheat day。佢地既牛肉採用美 國牛肉烤熟,再配搭起呢到自家製既調味組合,十 分美味。烤肉留低既油脂會再用黎烹調蔬菜組合, 配搭得宜,而且呢到都有提供壽喜燒既專用醬油, 可以話有正宗既壽喜燒體驗。 總結黎講今餐既體驗都唔錯,可以食到唔錯既放題 野食,而且餐廳都有d自己諗法,唔太似之前有d 負面comment,值得一試。
之前約左收工後同朋友周圍搵野食,咁啱大家好耐冇食放題,所以就決定黎旺角搵間放題食下,決定黎呢間 「極上帝王水產」試試。 呢到有好多食物選擇,日本刺身壽司、泰國菜、串燒、天婦羅、和食小炒、火鍋飲品等,有成多達二百款美食,仲有埋日泰火鍋
2022-10-28
2022-10-26 202 浏览
N年再嚟食極上帝王水產放題不過不失,但依加事因訂座免費加埋燒肉,哈哈!加上生日4人同行有一位半價,加送蛋糕正!日本刺身同壽司都多款式,基本有齊三文魚、吞拿魚、蝦等等,今次嚟都相對新鮮有點進步!串燒同婦羅 和食小炒有一口牛都幾香同無炒到好老身,炒雜菜都係必叫既!另外都有少少泰國菜揀,飛天通菜必叫惹味又健康!結果佢哋換咗廚房 最近都幾好食物同服務睇睇埋埋有成二百款到野食咁濟,因我地訂座,所以送左火鍋。其實有磯燒、火鍋同燒肉揀,天氣轉涼就火鍋最岩。日本壽喜燒少少牛肉油脂開始,好香多油脂,正!燒左美國牛肉再用佢極上帝王水產專用的調味組合,醬油一口牛肉香一口!之後加埋新鮮蔬菜同壽喜燒專用的高湯醬油,等啲菜入哂牛肉同甜味!放題嚟講,佢既壽喜燒都算ok正宗款!飲品都係任飲,汽水、茶都啤酒都有得揀。甜品後,生日蛋糕一出,全場播歌,笑左!朋友嚇親,哈哈!

日本刺身壽司都多款式,基本有齊三文魚、吞拿魚、蝦等等,今次嚟都相對新鮮有點進步!

串燒同婦羅

和食小炒有一口牛都幾香同無炒到好老身,炒雜菜都係必叫既!

另外都有少少泰國菜揀,飛天通菜必叫惹味又健康!

結果佢哋換咗廚房 最近都幾好食物同服務

日本壽喜燒

2022-10-25 163 浏览
早排睇YOUTUBE有介紹兆萬既餐廳, 今次就同朋友搵左呢間放題店去食😆因為我地一早訂左枱, 好快就可以安排入座, 原來訂位仲有野送😍分別係磯燒,火鍋同燒肉三款選一款, 我地就揀左燒肉拼盤, 一個拼盤入面有牛肉豬肉同雞肉, 岩晒我, 可以試多幾款唔同既肉, 而佢既肉都相當唔錯, 唔會結晒冰, 一上枱就燒得, 加埋佢既醬汁, 熱辣辣,好好味🥰仲有呢間放題店特別之處係真係有多款唔同既食物: 日本刺身,壽司, 串燒, 天婦羅, 日本一品料理都有, 仲有泰國野食, 連小炒同火鍋都有! 真係好豐富! 🍤🍣🍥🍢🥟🍱其中刺身係我最滿意既食物, 厚切既刺身好肥美, 仲有甜蝦夠晒鮮甜😋榴槤炸彈又係必食之選, 外皮夠脆, 咬落去榴槤香味浸晒出黎, 勁滿足😍最後食埋佢個雪糕! 仲有Haagen Diaz揀添! 呢間餐廳既性價比真係超高, 值得再幫襯❤️

2022-10-24 4622 浏览
出旺角修復電話,一早已經打算吃得好一點,可以盡情任食又選擇,所以去了兆萬9樓的極上帝王水產🍣很久以前已經想試,但因為很多原因都卻步,今日抱著“俾個機會”的心態光顧,竟然意想不到的食物和質素😋。上到去都已經有好多枱客,我們坐下便選擇,服務員都好好,沒有訂枱都給我們訂枱優惠😂。這裡以放題為主有日本刺身,壽司,泰國菜,串燒天婦羅等等。這個天賜的訂座優惠每位客人有一個名額,見到燒A5和牛,想也不想便選:A5和牛粒大推薦。燒香後入口即溶,牛肉味濃郁,美味可口。可能因為油脂多,有幾粒燒過火了還是很易入口。另外訂座即送:鱈場葉蟹海鮮鍋或和牛壽喜燒鍋。因為另一優惠選了燒和牛,所以這個我選了海鮮鍋:滿滿的松葉蟹海鮮鍋,湯底鮮味十足,及後用來火鍋是非常好,不油膩而且暖身。仲有刺身,種類也太多了,帶子粒粒厚身;刀馬貝刺身少見又爽口;三文魚刺身位置很好,很有厚度;大蝦鮮味十足😋😋。不得不推介,磯燒海鮮很出色,燒得恰到好處,這蝦我連殼吃的,很有風味,調味很到位。壽司真心是打卡用😂😂,擺盤也太靚了。灸燒壽司系列做得好好。另外我特別喜歡牛油果軟殼蟹手卷😋。另外特別一提,服務真心很好,很多時也跟我們說:「看看有甚麼食

這裡以放題為主有日本刺身壽司,泰國菜,串燒天婦羅等等。

另外訂座即送:鱈場葉蟹海鮮鍋或和牛壽喜燒鍋。

另外特別一提,服務真心很好,很多時也跟我們說:「看看有甚麼食物未到?我們幫你跟進。」、「不夠可以繼續點。」真係好窩心,也可能因為是午餐時間,但我個人體驗了,大讚。

極上帝王水產(旺角)
網址: https://s.openrice.com/QrbS03Ou800
地址: 旺角西洋菜街1號兆萬中心9樓

2022-10-23
星期六下午和女友出左旺角逛街,由於早上醒來無食早餐,便在兆萬中心找一間合心水的放題飽餐一頓。這間放題入座就送一個特色鍋(2選1,選了海鮮鍋)另外有特別贈送(7選1,選了日本A5和牛)海鮮鍋材料足,有大蝦,青口等海鮮,十分有滿足感,下次想試埋壽喜燒鍋,應該更有驚喜。服務員上了一個爐和調味料比我哋即燒A5和牛,一口牛油脂平均,入口軟滑,一口接一口不停食。刺身拼盤種類非常多,常見的帶子,大蝦非常鮮甜美味,還有少見的馬刀貝,泰式虎蝦,爽口味甘,而且上枱都快。有不少特式壽司卷物,藍鰭拖羅杯,牛油果軟殼蟹卷,炙燒芝士鰻魚卷,都是值得一試。放題都有唔少地方特色小食和特別飲品,當中最出色既有避風塘雞軟骨,特別多肉,咬落好爽;吉列蠔肉大汁多;泰式蝦餅滋味彈牙;飛天通菜鑊氣十足;飲品有人氣飲品OOHA,有氣利賓納,都係食放題必飲的。餐廳入口有兩大個雪糕櫃,多款日式韓式雪糕雪條提供,我最喜歡一款伯爵茶雪糕和oreo cookie夾心雪糕三文治,大愛。
星期六下午和女友出左旺角逛街,
由於早上醒來無食早餐,
便在兆萬中心找一間合心水的放題飽餐一頓。

這間放題入座就送一個特色鍋(2選1,選了海鮮鍋)
另外有特別贈送(7選1,選了日本A5和牛)

2022-10-23 331 浏览
尋晚經過樓下俾派傳單哥哥吸引咗入去環境擠迫,食物質素差, 我一開始嗌咗個海鮮鍋,等咗成個鐘都冇 最後竟然俾咗壽喜燒我 九唔搭八 天婦羅啲粉勁厚 完全唔知自己食緊啲乜刺身完全唔新鮮 係一食落去就好明顯嘅質素差 ,叫咗咁多嘢食有一半都走咗單 ,第一次食放題有想快啲走嘅感覺 價錢仲要唔平 差唔多$270一位 ,大家真係唔好去試,好鬼難食,超級伏‼️‼️‼️‼️成晚我覺得擺得落口嘅,得返最尾嗰個雪糕而且間鋪有好多細字收你錢 本身計嗰條數兩個人四百幾,結果買單550 ,仲要已經係九五折左,呢世人食過最難食嘅嘢🤮🤮🤮
尋晚經過樓下俾派傳單哥哥吸引咗入去
成晚我覺得擺得落口嘅,得返最尾嗰個雪糕
左,呢世人食過最難食嘅嘢🤮🤮🤮
2022-10-22
庆祝纪念
纪念日
2022-10-21 282 浏览
Openrice好介紹,呢個日本放題食足6小時,員工服務非常好,叫我們慢慢食,有提我們幾時師傅落場要點多D,又提我們近門口有雪糕可以拎。每位仲有1客星級食品送,我們選了磯燒A5和牛、鵝肝多士、生蠔。總括來說,食物選擇多、又新鮮、上餐快、服務好,下次會再買劵去食😋

午餐