兆萬中心向來美食雲集🍽被亮眼招牌所吸引🎏選擇了9樓的極上帝王水產全層掛滿日系旗幟及燈籠🏮超有氣氛壁畫畫滿大阪特色地標蟹道樂🦀大阪王將🥟瞬間回憶滿滿店內主推日式放題🇯🇵刺身由日本築地直送☀️午市任飲任食放題 $189入座優惠即送🎊兩款火鍋二選一鱈場松葉蟹海鮮鍋或和牛壽喜燒鍋今次選擇了新推出的壽喜燒🐂店員耐心介紹壽喜燒三步曲1️⃣放入牛油融化2️⃣逐片放入和牛再鋪滿蔬菜3️⃣最後倒滿壽喜燒汁即可每樣配料吸滿湯汁😋超入味手機下單其他菜式📲點選刺身拼盤 火炙壽司 天婦羅日式 西式 泰式風味小食應有盡有更設飲品 甜點 雪糕自助區🍨多元化選擇令人目不暇給🤩亦可upgrade享用磯燒等升級美食整體上菜速度好快🧑🏻‍🍳刺身新鮮 炸物香脆任食價錢經濟實惠✨性價比高的旺角聚腳點🎖環境: 💗💗💗💗💗美味度:💗💗💗💗💗推薦度: 💗💗💗💗💗
兆萬中心向來美食雲集🍽

環境: 💗💗💗💗💗
美味度:💗💗💗💗💗
推薦度: 💗💗💗💗💗

2022-08-29 403 浏览
☀︎ 𝗦𝘂𝗺𝗺𝗮𝗿𝘆:位於旺角兆萬中心的「極上帝王水產」放題過百款既中西日泰式任你揀晚市放題最平$²²⁹就有交易,任食²小時加多少少錢就可以ᴜᴘɢʀᴀᴅᴇ歎埋最新推出的壽喜燒,磯燒等升級美食!.☀︎ 𝗗𝗲𝘁𝗮𝗶𝗹𝘀:⁶:³⁰ᴘᴍ-⁹:⁰⁰ᴘᴍ時段,$²⁶⁹/位(未加一)有刺身,壽司,熟食,串燒,海鮮,火鍋,磯燒及燒肉.◈ 鱈場松葉蟹海鮮鍋。磯燒甲羅燒訂座送每人送一客星級美食(七選一)包括甲羅燒,ᴀ⁵和牛,日本直送生蠔,海膽日本清酒,鵝肝多士,星級雪糕入座每枱即送海鮮鍋或壽喜燒(二選一).推薦:磯燒甲羅燒蟹殼內有大量蟹膏,燒到咁上下放上蟹籽及蔥粒,再拌上醋飯味道綿密鮮香,醋飯又能平衝膩感,超正.推薦:鱈場松葉蟹海鮮鍋有白菜,粉絲,粟米,日本魚蛋,海蝦,青口,蜆肉等鍋料實在係好豐富呢.◈ 刺身,壽司款式超過50種,有挪威三文魚,赤蝦,珍寶蝦黑松露車海老壽司,藍鰭吞拿魚,築地油甘魚等.推薦:➜ 火炙岩鹽三文魚腩壽司:入口綿密又帶微微焦香➜ 日本赤蝦刺身:嫩滑鮮甜➜ 火炙帝王蟹棒壽司:蟹肉勁厚,入口焦香柔軟又彈牙.◈ 炸物。串燒。沙律。湯。熟食食完刺身,緊係要食下其他野有冰鎮菠蘿,天婦羅蝦,泰式炒

☀︎ 𝗦𝘂𝗺𝗺𝗮𝗿𝘆:
位於旺角兆萬中心的「極上帝王水產」放題
過百款既中西日泰式任你揀
晚市放題最平$²²⁹就有交易,任食²小時
加多少少錢就可以ᴜᴘɢʀᴀᴅᴇ
歎埋最新推出的壽喜燒,磯燒等升級美食!
☀︎ 𝗗𝗲𝘁𝗮𝗶𝗹𝘀:
⁶:³⁰ᴘᴍ-⁹:⁰⁰ᴘᴍ時段,$²⁶⁹/位(未加一)
刺身壽司,熟食,串燒,海鮮,火鍋,磯燒及燒肉

◈ 鱈場松葉蟹海鮮鍋。磯燒甲羅燒
訂座送每人送一客星級美食(七選一)
包括甲羅燒,ᴀ⁵和牛,日本直送生蠔,海膽
日本清酒,鵝肝多士,星級雪糕
入座每枱即送海鮮鍋或壽喜燒(二選一)
推薦:磯燒甲羅燒
蟹殼內有大量蟹膏,燒到咁上下
放上蟹籽及蔥粒,再拌上醋飯
味道綿密鮮香,醋飯又能平衝膩感,超正

推薦:鱈場松葉蟹海鮮鍋
有白菜,粉絲,粟米,日本魚蛋,海蝦,青口,蜆肉等
鍋料實在係好豐富呢

刺身壽司
款式超過50種,有挪威三文魚,赤蝦,珍寶蝦
黑松露車海老壽司,藍鰭吞拿魚,築地油甘魚等
推薦:
➜ 火炙岩鹽三文魚腩壽司:入口綿密又帶微微焦香
➜ 日本赤蝦刺身:嫩滑鮮甜
➜ 火炙帝王蟹棒壽司:蟹肉勁厚,入口焦香柔軟又彈牙

◈ 炸物。串燒。沙律。湯。熟食
食完刺身,緊係要食下其他野
有冰鎮菠蘿,天婦羅蝦,泰式炒蝦,炸廣島蠔,炸牛奶等
推薦:
➜ 日本可樂餅:外脆內軟,無得彈
➜ 炸奧良雞翼:外層焦香,內裡嫩滑
➜ 榴槤炸彈:勁爆流心榴槤蓉

◈ 飲品。雪糕。甜品
飲品有兩個雪櫃,旁邊有ᴅ迷你蛋糕杯,鮮果撻,豆腐花
雪糕櫃係門口位,款式超過¹⁰款
絕對滿足到甜品

2022-08-25 246 浏览
極上帝王水產 (旺角)📍旺角西洋菜街1號兆萬中心9樓🤍服務態度超級好的餐廳,超級推介你地!!食物質素亦都超級高,所以小編一定會再encore的一間餐廳😍🤍建議大家要在六點左右的時間到場,而且都需要預先訂座,因為預先訂座嘅人士都會享有刺身船,刺身船上面都有很多唔同類型的刺身🤍食物方面都應有盡有,除咗有刺身食之外仲會有壽司、串燒、主食、打邊爐等等的類型選擇。喺呢度真係可以識到唔同類型嘅食物,小編覺得好滿足!🤍強烈推薦大家食以下食物:👍🏻刺身船👍🏻左口魚壽司👍🏻 磯燒甲羅燒🤍一大班朋友都可以嚟呢度食,座位好足夠! 絕對係系一個聚會好地方!
極上帝王水產 (旺角)
📍旺角西洋菜街1號兆萬中心9樓

🤍強烈推薦大家食以下食物:
👍🏻刺身
👍🏻左口魚壽司
👍🏻 磯燒甲羅燒

2022-08-25 191 浏览
極上帝王水產 (旺角)📍旺角西洋菜街1號兆萬中心9樓🤍當日小編收工就去左旺角個邊放題,經朋友介紹,當中刺身、燒肉、磯燒、唰唰鍋放題3小時任食,飲品任飲5:30-6:30入場都只係$239👍🏻刺身船一入場已經為大家預備好一船刺身船;三文魚、吞拿魚、帶子、象拔蚌、希靈魚、八爪魚、泰式生蝦、北寄貝,超過十款刺身,有埋乾冰做煙霧效果👍🏻壽司/ 手握壽司左口魚壽司、帶子壽司、油甘魚壽司、吞拿魚壽司;大約叫左最鍾意食個幾款過下口癮;用左個木板旋轉盤都幾具特色👍🏻即炸天婦羅 巨海老天婦羅、松葉蟹棒天婦羅;少食多滋味,點埋天婦羅汁一流 👍🏻涮涮鍋鱈場松葉蟹海鮮鍋,點左一碟牛肉,其他都無點叫因為有點飽🤣有蟹肉、蔬菜、冬菇、其他雜菜伴碟👍🏻磯燒👍🏻羊架、雞翼、牛舌、燒菠蘿;真係應有盡有,下次黎試下先仲有新推出有壽喜燒、磯燒等升級美食,加少少錢就可以upgrade啦,不過今次小編飽得制無upgrade 🤣👍🏻飲品汽水、果汁、茶要咩有咩,當中有小編最愛既啤酒同黑啤👍🏻Häagen-Dazs雪糕一人一杯免費唔同味既雪糕,正! 🤍座位空間感都好夠,兩個人 都有4個人既座位感,記得預早入座或booking ,小編8
極上帝王水產 (旺角)
📍旺角西洋菜街1號兆萬中心9樓

👍🏻刺身

👍🏻壽司/ 手握壽司

👍🏻即炸天婦羅
巨海老天婦羅、松葉蟹棒天婦羅;少食多滋味,點埋天婦羅汁一流

👍🏻涮涮鍋

👍🏻磯燒

👍🏻羊架、雞翼、牛舌、燒菠蘿;真係應有盡有,下次黎試下先

👍🏻飲品
汽水、果汁、茶要咩有咩,當中有小編最愛既啤酒同黑啤

👍🏻Häagen-Dazs雪糕
一人一杯免費唔同味既雪糕,正!

🤍座位空間感都好夠,兩個人 都有4個人既座位感,記得預早入座或booking ,小編8點幾走已經全場爆滿

🤍訂座優惠
都會有野送返,有生蠔、海膽、和牛、清酒、雪糕俾大家揀,推介俾人兩位小編就點左個甲羅燒,有埋壽司飯撈黎食!超好味,多汁、多蟹膏
2022-08-25 167 浏览
嗰日睇YouTube介紹兆萬商場,入邊有間日式放題,有好多款唔同嘅嘢食,人均消費都唔高,趁放假約咗朋友去食原來佢哋仲有壽喜燒同理磯燒選擇,如果鍾意就可以加錢揀,估唔到而家放題都咁多選擇落咗單冇耐刺身就嚟,三文魚刺身肥美新鮮,喜靈魚同埋刺身蝦都好好食,有驚喜,重點係你寫幾多佢真係俾幾多你除咗刺身,我都鍾意食佢嘅火炙壽司,細細舊飯又唔會太多,都叫咗兩三次燒羊架都好好味,鍾意佢夠so食完日本嘢仲可以打埋個邊爐,真係正食晒啲嘢再食埋甜品雪糕,埋單每人都唔貴,下次會再嚟食
燒羊架都好好味,鍾意佢夠so
食完日本嘢仲可以打埋個邊爐,真係正
食晒啲嘢再食埋甜品雪糕,埋單每人都唔貴,下次會再嚟食
2022-08-24 4712 浏览
極上帝王水產【Overall 評分】食物質素:★★★★★環境感覺:★★★★服務質素:★★★★☆衛生指數:★★★★☆抵食指數:★★★★☆打卡指數:★★★☆回頭指數:★★★★☆🔜 想食下特別D嘅放題?可以試下黎旺角兆萬既「極上帝王水產放題」,有主打嘅刺身,壽司,炸物,燒物等,款式選擇性多,到加少少錢,仲有磯燒甲羅燒,壽喜燒,燒日本和牛,鵝肝多士,海鮮鍋等星級食品,相對其他一般放題,價錢親民之餘更比到驚喜我呢!────────────────────🔜 【120分鐘無限Encore任飲任食】。晚市放題有四種價位,由$229-$269不等。黃金時段,18:00-21:00都只係$269/位,好抵食!.🔜 【濃濃和日風】。一出𨋢門,便見到搶眼嘅日風壁紙同燈籠。店內容納人數頗多,但不算擠迫.🔜 【入座贈送】。一入座,每枱即送一鍋物及每人一份星級食品。鍋物二選一。星級食品七選一.🔜 【鱈場松葉蟹海鮮鍋】。邊放題邊食海鮮鍋,原來真係好忙😂。海鮮鍋材料好豐富。湯底係豬骨湯。仲有其他湯底可以係QR code正揀.🔜 【超強刺身盤】。一入座即送上刺身盤,先填下個肚。有三文魚,北寄貝,八爪魚,泰式生蝦刺身,大
極上帝王水產

衛生指數:★★★★☆
抵食指數:★★★★☆
打卡指數:★★★☆
回頭指數:★★★★☆

🔜 想食下特別D嘅放題?可以試下黎旺角兆萬既「極上帝王水產放題」,有主打嘅刺身壽司,炸物,燒物等,款式選擇性多,到加少少錢,仲有磯燒甲羅燒,壽喜燒,燒日本和牛,鵝肝多士,海鮮鍋等星級食品,相對其他一般放題,價錢親民之餘更比到驚喜我呢!

────────────────────
🔜 【120分鐘無限Encore任飲任食】
。晚市放題有四種價位,由$229-$269不等

🔜 【濃濃和日風】
。一出𨋢門,便見到搶眼嘅日風壁紙同燈籠
。店內容納人數頗多,但不算擠迫

🔜 【入座贈送】
。一入座,每枱即送一鍋物及每人一份星級食品
。鍋物二選一
。星級食品七選一

🔜 【鱈場松葉蟹海鮮鍋】
。邊放題邊食海鮮鍋,原來真係好忙😂
。海鮮鍋材料好豐富
。湯底係豬骨湯
。仲有其他湯底可以係QR code正揀

🔜 【超強刺身盤】
。一入座即送上刺身盤,先填下個肚
。有三文魚,北寄貝,八爪魚,泰式生蝦刺身,大赤貝,北海道帶子,珍寶赤蝦,甜蝦等等
。新鮮度不錯,encore 幾轉好快回本
。最中意三文魚,入口甘甜,魚油香滿滿
。除左刺身,仲有壽司,軍艦,卷物,魚生飯,火炙壽司

🔜 【款式多多,樣樣食勻】
。除左主打嘅刺身壽司,仲有炸物,串燒,意粉,炒飯,冬陰功湯,泰式生菜包等,種類多樣化
。黑松露雜菇炒飯:米飯粒粒分明,啖啖充滿黑松露香
。焦糖燒菠蘿:香甜多汁
。榴槤炸彈:榴槤控必食推介
。芝士年糕:煙煙韌韌,又脆又軟

🔜 【星級食品】
。每人一份的星級食品,我就揀左雪糕
。星級雪糕有Haagen Diaz,Move-pick ,Dryers等
。另外,任食嘅雪糕都蠻驚喜
。有一般嘅韓式雪條,雪糕糯米糍,仲有梳打雪條,雪糕鯛魚,大阪雪糕杯,味道都有幾種添!
2022-08-20 436 浏览
今日放假,約埋三五知己到旺角聚聚吹下水,我哋揀哩間日式放題,其中一個原因係可以任食6小時。言歸正傳,食物及環境質素真的好一般,食品種類都不太多,上菜慢,好彩是任食6小時,我們邊吹水邊等食物。
2022-08-17
午餐
同朋友即席想食晚餐search 到呢間啲相好吸引所以揀左,一開始黎係刺身,非常有驚喜!鮮甜!新鮮!當中帶子、三文魚同赤貝都非常出色,仲每人一份海膽/生蠔送好食個炒蜆超好食,我一個人食左兩大碟,然後最值一讚侍應態度親切友善,會關心我地有冇漏單,收碟換碟,比濕紙巾,個個都好helpful。飲品方面非常多選擇,仲有象啤!唯一問題,係座位有小小迫,不過其實同極x差不多都係咁迫,但呢個價錢黎講,性價比非常高,非常抵食!
同朋友即席想食晚餐
好食
2022-08-18
  • 飲品
  • 刺身
  • 海膽
2022-08-18 269 浏览
I’ve heard lots of good comments about this all you can eat japanese restaurant so I went to try it today. All you can eat is the best because there are lots of things to choose from. Today, I can even choose either a crab hotpot or sukiyaki to start with and of course I would choose the crab hotpot. It smell so good when it arrived so once it was all heated up, I started eating it. The crab was so meaty and soft to eat. There were also mussels which I love as well. When the sashimi and sushi ar

When the sashimi and sushi arrived, I was amazed with the presentation. It was presented on a woodenly platform 😍. Everything was fresh and tasty. I basically just kept ordering sushi and sashimi because they were just so good.
2022-08-16
2022-08-18 382 浏览
今日和兩個同事專登約埋一齊放假去食tea.原本諗住去食tea buffet, 後來朋友介紹話呢間可以食6個鐘,就試下啦諗住可以慢慢食,吹水耐啲😏。點知有啲失望☹,環境麻麻,較夾窄,服務態度唔合格(只有其中一位員工比較好),食物尚算可以,但要等好耐,未必再有下次。

今日和兩個同事專登約埋一齊放假去食tea.

2022-08-17
2022-08-18 192 浏览
想食放題,去到旺角兆萬中心就岩哂,因為夠多選擇😆係云云放題店入面,見到個店名好架勢,我地決定試下「極上帝王水產」。放題食物款式選擇都幾多,刺身,壽司,炸物,沙律,小食應有盡有刺身有挪威厚切三文魚,手切象拔蚌刺身,珍寶赤蝦刺身,松葉蟹棒刺身等等,刺身夠新鮮👍前菜小食最喜歡胡麻凍豆腐,滑滑嘅豆腐上淋上胡麻醬,簡單但非常美味,好開胃🙌🏻炸天婦羅香脆可口,最鍾意一口薯天婦羅,一啖一件,食完又食😙炸物點少得芝士年糕同埋炸香芋丸,炸得金黃色岩岩好,又香又脆😙上菜速度正常,朋友都食得幾滿意。我地見到原來重可以加錢升級做壽喜燒或磯燒,下次試下先。
想食放題,去到旺角兆萬中心就岩哂,因為夠多選擇😆
放題食物款式選擇都幾多,刺身壽司,炸物,沙律,小食應有盡有
炸天婦羅香脆可口,最鍾意一口薯天婦羅,一啖一件,食完又食😙
上菜速度正常,朋友都食得幾滿意。
我地見到原來重可以加錢升級做壽喜燒或磯燒,下次試下先。
2022-08-17 432 浏览
放假約埋同事一行三人去旺角極上帝王水產,之前見openrice 有餐飲卷買,$179一位任食6小時12:00-6:00,呢個價錢都幾吸引,但原來冇睇清楚入邊嘅細字😖,星期一至星期四每位再另加$59服務費🙄⋯⋯其實加埋$238任食6小時。餐廳比我感覺有啲侷促迫夾,枱面放左個爐頭供食火鍋用,放埋飲品、調味料之後張枱就更加迫夾,第一round例牌叫盤刺身,原先諗住張枱都冇嘜位啦,食完刺身先再order其他,但都等左幾耐下🙄,改變策略叫左啲熟食,諗住邊食邊等,食食下刺身終於出場,刺身水準總都算正常;之後用QR code再落單,壽司、熟食選擇唔算好多,質素一般,最後order火鍋配料開爐再食,肥牛果真同個名好貼切,近乎一半肥一半瘦🙄⋯⋯。每次落左order其實都要等好耐下,好彩有6小時,所以唔洗食到急急腳咁。呢度$238食足6小時真係賣點,不過呢個價錢如果食120分鐘放題相信有更好選擇🤔。

上個禮拜五同朋友嚟食放題唔知揀邊間樓下買傳單嘅哥哥叫我試吓上嚟食😂 仲要做返個九五折俾我地 咁聽到梗係即刻去試吓睇吓好唔好食 😍 上到去之後原來個場都幾多人 樓上啲同事好好 !!見到我哋一出lift門就即刻同我哋打招呼 禮貌來講我比滿分 💯💯一坐到低之後有張紙仔俾你寫刺身🍣同埋要咩火鍋 🥘仲有啲優惠送返俾我哋 一個價錢包晒咁多嘢其實真係好抵 不過要試吓先知好唔好食 落單冇10分鐘個枱面已經滿到擺唔到嘢 🤣首先嚟咗個生蠔🦪同埋海膽 生蠔來講真係好新鮮 好肥美多汁 然後個海膽令我出乎意料 因為喺其他餐廳我會食到浸苦澀味 😋😋但呢度嘅海膽真係好鮮甜 而令我令我出乎意料嘅食物竟然係平平無奇嘅烏冬 佢個湯底係豬骨湯底第一啖飲個湯真係好暖胃 真係熬出嚟二唔係味精湯 🫣而個烏冬唔會過軟或者過硬 估唔到黎食放題最給精就係嗰碗烏冬 🍜其他熟食都好好食尤其是係呢個廣島蠔同埋天婦羅炸得啱啱好燒得啱啱好 炒通菜真係好有鑊氣 🥬刺身都十分新鮮 🍣一個價錢包晒咁多嘢食真係好抵 食飽之後甜品佢都好多甜品俾我哋選擇雪糕都好多種類 🍰🧁🍦不過真係太飽啦我哋最後都係食唔落 唯一美中不足嘅係烏龍茶冇凍嘅烏龍茶 🍵希望茶類嗰方面會有番凍飲 同朋友食過返尋味下次一定會繼續黎食❤️❤️
海膽生蠔
  • 各式刺身
  • 和牛壽喜燒
  • 甲羅燒
2022-08-15 139 浏览
難得約朋友出去食飯,知道朋友鍾意食日本嘢,所以特登揀咗日式放題刺身大大嚿都幾新鮮,款式都啱晒我哋嘅選擇,最鍾意就係三文魚夠肥美熟食炸物都有好多選擇,個人最鍾意就係燒物,羊架同埋串燒蝦我覺得最好食 ,口味新鮮又有咸香,都encore左幾次原來仲可以叫打邊爐,真係一間餐廳入面都可以食到唔同款式食完之後當然要食埋個甜品啦,雪糕就可以喺出邊自己拎,之後我哋再要埋豆腐花同埋布甸,真係食到勁飽依家仲有壽喜燒牛肉鍋/磯燒和牛嘅升級美食,見到隔離枱都有叫到,賣相都唔錯,下次可以再搵多啲朋友一齊試
原來仲可以叫打邊爐,真係一間餐廳入面都可以食到唔同款式

2022-08-14 167 浏览
呢日同屋企人買左openrice 57折晚市放題coupon黎擦餐勁嘅,抵到爆!屋企人平時都好鍾意食刺身,呢度嘅直送刺身款式多,質素高,由其係海膽、赤蝦、厚切三文魚同北海道帶子,全部都超鮮甜我地round round都加單!另外有款刺身以往好少食,就係手切象拔蚌,黎到先發現原來口感同味道都咁正,一試愛上!除左刺身超水準,我地仲食左好多款串燒同炸物,覺得熟食都夠熱同埋啲炸物都好香口唔會炸粉過厚。我嘅至愛係芝士蝦黃金沙律船、鹽燒牛舌、芝麻雞翼同有個好特別嘅日本炸牛奶!野食款式好多真心加晒分,黎一次完全試唔晒呀😫順帶一提,見到menu有寫可以加錢升級壽喜燒、磯燒等等,睇落幾抵架!本身有諗過嗌,不過我地呢晚飽到傻,真係要留待下次黎encore! 超滿足呢晚帶到屋企人食到咁正咁平嘅日本放題!!!!

2022-08-14