2023-12-18 4912 浏览
📌 極上帝王水產 - 旺角西洋菜南街1N號兆萬中心9樓🗓(18/12) 星期一 ⏰ 晚上7點左右 💈特式:今日又出左旺角,想搵下日式放題食,去左出名多放題餐廳嘅兆萬中心,見到呢間係「兆萬」相對比較多正評嘅「極上帝王水產」,就親自去試一下佢地嘅食物質素。🥩🍔🌭🌮🥗🥯🥘🍲🍝🍣🥟🍤🍱食物:同大部份放題餐廳一樣,佢地都係會分開唔同價位,由最平$2️⃣8️⃣9️⃣ - 最貴$5️⃣6️⃣9️⃣不等,當然越貴就會越多食物種類,質素亦會越高,我今次就試左佢中價位個「極上套餐」set,而家等我同大家講下🎌味道先。極上套餐會比最平個set貴$100左右,但就會多左9款食物任食同清酒/梅酒任飲,9款食物包括新鮮日本生蠔/海膽軍艦/迷你榴槤流心筒/芝士榴槤多士/紅酒藍莓鵝肝/厚切鰻魚串/原隻甜蝦/巨型赤蝦/磯煮鮑魚。每款我都有試,真係意想不到地出色,尤其是d日本生蠔,新鮮程度拍得住大酒店級數,海膽都好新鮮,而且無明礬味。此外,每位入座會即送🦀鱈場松葉海鮮鍋或🐮日式和牛壽喜燒鍋一份,我咁鐘意食壽喜燒就梗係揀食壽喜燒啦。佢地個壽喜燒一d都唔馬虎,係會上一個薄身鑄鐵鍋比你自己烹調,跟住餐廳提供嘅教學,先放牛油起鑊,再自行放入牛肉
📌 極上帝王水產 - 旺角西洋菜南街1N號兆萬中心9樓
🗓(18/12) 星期一 ⏰ 晚上7點左右

🥩🍔🌭🌮🥗🥯🥘🍲🍝🍣🥟🍤🍱

日本生蠔/原隻甜蝦/巨型赤蝦/磯煮鮑魚

海膽軍艦
芝士榴槤多士/厚切鰻魚串
迷你榴槤流心筒

佢地個壽喜燒一d都唔馬虎,係會上一個薄身鑄鐵鍋比你自己烹調,跟住餐廳提供嘅教學,先放牛油起鑊,再自行放入牛肉或其他想食嘅配料,再加入壽喜燒汁煮一陣就食得,味道都拍得住出面d日式料理餐廳,牛肉同配料仲可以無限追加。
日式和牛壽喜燒鍋

仲有,如果提早訂位仲會有每人一款特式食物送,我地就揀左油甘魚厚切2片同松葉蟹膏蓋燒,油甘魚肥美,松葉蟹膏蓋就會有專人幫手處理。
松葉蟹膏蓋燒

最後,其他任食食物種類真係多不勝數,包括刺身/前菜/沙律/天婦羅/和風小食/炸物/爐端燒/壽司/手卷/軍艦/特式壽司/熟食/多國菜/火鍋配料,種類超過130款。

🐟刺身中我最推介係厚切三文魚/北寄貝/榮螺/帶子/甜蝦/赤背/馬刀貝。

其他推介嘅有以下各款:

天婦羅 - 巨海老/松葉蟹;
和風 - 蒜片和牛粒/避風塘雞軟骨粒;
炸物 - 芝麻雞翼/吉列廣島蠔;
爐端燒 - 燒羊肉串/燒海蝦/燒牛舌/焦糖燒菠蘿
多國菜 - 大蝦冬陰功湯
炸物

因為款式真係太多,而我肚腩位置有限,如果有興趣嘅朋友就自己再探索下其他好食嘅野。

☕️🍵🥤🧋🍺🍷🥃🍹🧉🍾🍶🥛
飲品 : 飲品都係自助形式,自行出去雪櫃度攞,包括左多款罐裝汽水,梳打水,啤酒及大量紙包果汁/飲品,粗略估計超過30款,選擇真心多。

🍽環境:餐廳地方都幾大,差唔多全部都係梳化卡位設計,佈置亦有不少日式風格,因為餐廳都開左唔短日子,所以唔會話好新淨,但整體都乾淨整潔,光猛四正。

🤵🏻🤵🏻‍♀️🤵🏻‍♂️服務:店員服務都幾好,上菜速度快,又無扣單或者扣份量情況出現,仲會成日派濕紙巾比我🤣,落單係用QR Code落單,介面都簡單清晰易明。

💰💸價錢:我今日係平日晚市去,平時係旺角區要食個咁多食物種類嘅日式放題,仲要有日本生蠔任食,價錢都同呢度差唔多,大約係$4️⃣0️⃣0️⃣多d,所以呢度價錢都算係合理範圍。

🐲💬總結:我覺得呢間日式放題無論食物種類同質素都唔錯,而且餐廳話會不定時推出期間限定食物,等食客唔會好快食到悶。

推薦指數:❤️❤️❤️❤️🤍
  • 刺身拼盤
  • 生蠔
  • 焦糖燒菠蘿
  • 築地刺身直送
放工後一個人來一頓豐富晚餐,店員好貼心咁帶位並介紹入場即送鱈場松葉海鮮鍋或日式和牛壽喜燒鍋,這裡用手機落單,每個檯面都會有一個六格的醬油碟,一個桶, 紙巾和濕紙巾,第一次的刺身由廚師拍板,有牡丹蝦、三文魚腩、北寄貝、泰式生蝦、蛋甜、大蝦、蟹棒、帶子、蚌、八爪魚, 全都好新鮮又肥美。再來香脆可口的海老天婦羅、松葉蟹棒天婦羅、炸蠔、芝麻雞翼,特別是燒菠蘿,上面舖上一層薄脆焦糖更能特顯菠蘿香味,鹽燒活海蝦也很惹味,香滑的胡麻冷豆腐有櫻花蝦點綴,帝王三文魚子杯很精緻,海膽手卷有鮮甜濃郁的鮮味,牛油果軟殼蟹卷口感豐富,日本蟹粥綿滑又鮮甜。最後來一杯香濃幼滑的Movenpick雲呢拿雪糕,絶對是舌尖上的滿足。#極上帝王水產 #兆萬放題 #旺角美食 #香港放題
放工後一個人來一頓豐富晚餐,店員好貼心咁帶位並介紹入場即送鱈場松葉海鮮鍋或日式和牛壽喜燒鍋,這裡用手機落單,每個檯面都會有一個六格的醬油碟,一個桶, 紙巾和濕紙巾,第一次的刺身廚師拍板,有牡丹蝦、三文魚腩、北寄貝、泰式生蝦、蛋甜、大蝦、蟹棒、帶子、蚌、八爪魚, 全都好新鮮又肥美。再來香脆可口的海老天婦羅、松葉蟹棒天婦羅、炸蠔、芝麻雞翼,特別是燒菠蘿,上面舖上一層薄脆焦糖更能特顯菠蘿香味,鹽燒活海蝦也很惹味,香滑的胡麻冷豆腐有櫻花蝦點綴,帝王三文魚子杯很精緻,海膽手卷有鮮甜濃郁的鮮味,牛油果軟殼蟹卷口感豐富,日本蟹粥綿滑又鮮甜。最後來一杯香濃幼滑的Movenpick雲呢拿雪糕,絶對是舌尖上的滿足。

#極上帝王水產 #兆萬放題 #旺角美食 #香港放題
6天前
  • 帝王三文魚子杯
  • 芝麻雞翼
  • 燒菠蘿
  • 三文魚腩
  • 牛油果軟殼蟹卷
  • 海膽手卷
呢度講咗10+年,就好似去酒樓食點心,講嚟講去都係蝦餃燒賣。呢就係刺身串燒壽司炸物… 乜都有啲,唔多講。有行李寄存服務、無限時任食、攞埋枕頭上去都得。好似NGO咁。老友記,唔好懷疑你嘅味蕾。what u eat , what it taste。呢度好適合放工嚟解壓 可以帶返你去童年無憂無慮嘅時光,散發住90年代輝煌嘅時光。嚟得呢度嘅就係食佢嘅氣氛、食佢嘅環境、食佢嘅….. 氣場!唯一講嘅:牛油砂糖燒粟米。呢個將會係推動到再嚟嘅原因。簡直係兆萬嘅鎮山之寶啊,感動到眼淚都出埋。新鮮大大粒咬落卜出汁嘅粟米coated with 甘香嘅牛油、微微caramel咗嘅砂糖。簡直係ADHD 嘅催化劑啊。其他如 大蝦,三文魚、生蠔(火鍋食) 水準都幾好,可以不停order 。記得留肚食雪糕,除咗Häagen-Dazs ,佢哋門口有雪糕櫃,好多平時冇機會食嘅口味。呢度嘅 夥計 好型。人不可以貌 相佢哋個個都好Nice 服務態度好好、做嘢爽手。令我聯想到 中華樓 。印象比較深刻嘅一個女生令我聯想到 女版 「余不為」。全香港嘅家長都應該帶佢哋仔女嚟一次佢仲保留住 「意見書」。今時今日邊度仲可以暢所欲言俾意見

全香港嘅家長都應該帶佢哋仔女嚟一次

佢仲保留住 「意見書」。今時今日邊度仲可以暢所欲言俾意見?就係呢度啦。
2024-04-24
用餐时段
  • 夥計嘅熱情
極上帝王水產🐡位於旺角兆萬,黎開旺角都知依棟樓充滿食肆,仲充滿放題,要脱頴而出係靠咩呢!今日試試🧐入場環境都幾和風,唔錯,任食飲品選擇多夠特色,連日本啤酒都有🤞🏻🌟刺身時間🌟個擺盤靚到呢,嚇親,飄住煙食,三文魚肥美,油脂好夠好好味,赤貝幾爽幾甜,北海道帶子好新鮮,好正👍🏻蝦最吸引,必食三蝦🦐甜蝦又鮮又好味,泰式生蝦又有另一個風味,加埋珍寶赤蝦🤤蝦味好濃,好好味既刺身🙌🏻🥘煮物上場🥘點估到有黑松露炒蛋😎而又點估到會咁好食🫣上枱超香黑松露,睇得出既滑🫠口感正到,味又濃,勁正🤞🏻香蒜片和牛粒,牛粒幾大粒,牛味濃既,鐵板鮮蝦滑,又⼀驚喜😍非常好味,焦香加埋好濃既蝦味,⼀定要食💟🇯🇵和食之選🇯🇵鹽燒牛舌,超厚身爆肉汁,好濃味😗孜然鹽燒雞脾菇好大舊,又爆汁,燒得幾好,七味三文魚骨腩,好多肉,七味粉幾夾到,吉列炸廣島蠔+熔岩芝士蝦球,正常發揮,味道唔錯😌芝士和牛手打漢堡扒,肉質驚人地好,溶左既芝心,正🥳學日本人最後食個雜炊但食唔落飯,就留個鱈埸松葉海鮮鍋做結美,豐富海鮮,飲住個雪白湯底食蝦同青口,又好味又舒服😘完整好味既⼀餐,相當高質既放題❣️唔怪得咁多人排隊!

珍寶赤蝦

鹽燒牛舌
芝士和牛手打漢堡
鱈場松葉海鮮鍋
2024-04-25 123 浏览
有親友從英國來港旅遊,當然要請佢哋食飯,我就帶咗佢哋去旺角兆萬中心嘅極上帝王水產,餐廳地方不大,但用餐環境和氣氛都唔錯。除咗本身放題,我哋還升級極上生蠔任食套餐,一於食豐富啲。入座有鱈場松葉海鮮鍋或日式和牛壽喜燒鍋送,其後火鍋配料任食。升級可以任食生蠔、磯煮飽魚、海膽軍艦、藍莓鵝肝、燒鰻魚串、有頭大甜蝦刺身、迷你榴連筒、榴連多士、清酒。生蠔即叫即開,side 都唔細,口感creamy。磯煮鮑魚爽口鮮甜。燒鰻魚串,鳗魚混合咸香酱汁,口感彈牙且鮮味濃郁。刺身新鮮肥美:挪威厚切三文魚的味道鮮美而溫和,帶有油脂香氣。希靈魚口感爽脆,魚籽帶出的味道極為鮮甜。北海道帶子肉質彈牙, 豐厚, 味道鮮甜。松葉蟹棒肉質嫩滑,味道鮮甜。有頭大甜蝦好大隻,肉質細綿、味道甜美。馬刀貝、赤貝非常爽脆。火炙左口魚裙邊壽司食落魚油濃郁甘香,入口即溶。沙律蟹籽軍艦口感清脆,帶有一絲甜味。日本芝蔴雞翼、吉列炸廣島蠔,即叫即做,外層香脆,雞翼肉質嫩滑,廣島蠔蠔肉飽滿,味道甘香。鹽燒活海蝦鮮味彈牙。海老天婦羅金色外衣口感酥脆,蝦肉爽口。日本榴連炸彈,外層脆口,榴連餡料香甜美味。鹽燒鯖魚肉質鮮嫩大魚油香。唔好忘記食甜品,除咗任

生蠔即叫即開,side 都唔細,口感creamy。

磯煮鮑魚爽口鮮甜。
燒鰻魚串,鳗魚混合咸香酱汁,口感彈牙且鮮味濃郁。

火炙左口魚裙邊壽司食落魚油濃郁甘香,入口即溶。

沙律蟹籽軍艦口感清脆,帶有一絲甜味。

鹽燒活海蝦鮮味彈牙。
海老天婦羅金色外衣口感酥脆,蝦肉爽口。
日本榴連炸彈,外層脆口,榴連餡料香甜美味。

鹽燒鯖魚肉質鮮嫩大魚油香。

唔好忘記食甜品,除咗任食雪糕雪條,升級仲可以有一杯名牌雪糕。
2024-04-25 0 浏览
今次一行兩人黎到位於旺角兆萬中心嘅極上帝王水產試一試佢地嘅放題套餐一坐低首先就可以品嘗一盆新鮮嘅刺身包括三文魚、北寄貝、帆立貝、希靈魚同螺肉。成盆刺身最出色嘅應該係佢地嘅希靈魚🐟雖然希靈魚嘅肉質口感未必人人喜歡,但依次食到嘅希靈魚不但爽口彈牙,而且肉汁鮮嫩。跟住就試試壽喜燒鍋平時食日本野最怕壽喜燒鍋底湯較得太咸蓋過食材鮮味,但依次湯底醬汁咸度剛剛好,令牛肉抑或其他蔬菜食味豐富左之餘又唔會失卻佢本身嘅味道。平時食放題一般好少會叫壽司熱食,但今次放題嘅壽司選擇好多,總有一兩款啱你口味令你忍唔住添食。另外嘅拉麵烏冬煮得爽口彈牙,同一般即食麵式嘅麵食不一樣。今次雖然星期一去食飯,但係都全場滿晒人呢間嘢 性價比 好高店員好有禮 主動問 我地食物到齊未 幫我地跟👍🏻👍🏻👍🏻

今次一行兩人黎到
位於旺角兆萬中心嘅極上帝王水產
試一試佢地嘅放題套餐
一坐低首先就可以品嘗一盆新鮮嘅刺身
包括三文魚、北寄貝、帆立貝、希靈魚同螺肉。
成盆刺身最出色嘅應該係佢地嘅希靈魚🐟
雖然希靈魚嘅肉質口感未必人人喜歡,
但依次食到嘅希靈魚不但爽口彈牙,
而且肉汁鮮嫩。

跟住就試試壽喜燒鍋
平時食日本野最怕壽喜燒鍋底湯較得太咸蓋過食材鮮味,
但依次湯底醬汁咸度剛剛好,
令牛肉抑或其他蔬菜食味豐富左之餘
又唔會失卻佢本身嘅味道。

平時食放題一般好少會叫壽司熱食,
但今次放題壽司選擇好多,
總有一兩款啱你口味令你忍唔住添食。
另外嘅拉麵烏冬煮得爽口彈牙,
同一般即食麵式嘅麵食不一樣。

今次雖然星期一去食飯,
但係都全場滿晒人
呢間嘢 性價比 好高
店員好有禮
主動問 我地食物到齊未 幫我地跟
👍🏻👍🏻👍🏻
2024-04-22 211 浏览
星期六晚已經訂好咗7:30,上到去,同店員溝通,說等等好快入座,期間不斷入客,不斷接受新客,等候位置超多人,等候期間,巳再三問了幾次,店員只回覆好快有枱,清潔中,只好信任繼續等,等到8:10分,再詢問多次,竟然店員聲稱再要等多20分鐘,期間不斷有枱比客入,甘樣究竟對訂枱既客人嚟講,有咩意思?等了40分鐘,都未有得入座,仲係不斷要等,離哂譜😠,第一次同朋友去試,就已經不愉快經歷,以後都不幫襯,甘樣做生意,任你幾(好)食,廣告,抖音,IG吹剄天花龍鳳都冇用,👎👎👎不了😠
2024-04-21 153 浏览
今日口痕想去食放題 去到兆萬樓下見到呢間個名特別吸引 食物款式又多 抵食到爆 刺身壽司🍣單單係蝦嘅類別都有4款👍🏻壽司上面舊魚仲大過d飯 好滿足 佢嘅黑松露系列都好特別✨日式和牛壽喜燒🥘呢個大家真係要食👍🏻首先落左牛油燒左d牛黎食先 燒落去嗰下真係勁香 然後再落佢地嘅秘制牛湯加埋d菜 簡直無得頂 娃娃菜同金菇索晒佢地嘅精華 真係超正👍🏻仲要好夠牛味🤤最後仲有movenpick雪糕送

刺身壽司🍣

日式和牛壽喜燒🥘

最後仲有movenpick雪糕送

2024-04-21 118 浏览
最近返工返學很忙,一於食餐好獎勵吓自己。雖然旺角放題選擇很多,但朋友極力推介這間~我們就來試吓😆先點一客刺身船~勁豐富又新鮮!我們自選了厚切三文魚、迷你北寄貝、八爪魚刺身、泰式生蝦刺身、螺片、大赤貝、北海道帶子、去頭甜蝦、希靈魚。特別推薦泰式生蝦刺身,酸酸辣辣勁好食。厚切三文魚都值得食多幾件。用隻龍船裝住幾好睇~我們也點了很多炸物,特別推薦炸牛奶,比起在酒樓吃的更好味。炸蠔、炸天婦羅蝦都抵食。特別點了一客泰式炒通菜,放題很少有炒通菜吃,雖然有點辣,但又炒得同泰國餐廳一樣好味道!我最欣賞這間放題的上菜速度,一張單也沒有漏,而且上菜速度適中。飲品和甜品櫃都超級多選擇,有超過30款,勁正。見到隔籬枱打邊爐,但我們已經吃得太飽飽到打唔到😂

先點一客刺身船~勁豐富又新鮮!

見到隔籬枱打邊爐,但我們已經吃得太飽飽到打唔到😂

2024-04-14
2024-04-21 83 浏览
在Instagram上看到有人好評這家餐廳,我們四個人滿懷期待地前去試試。每人支付約330港幣,不包括服務費。然而,我們的期待很快就變成了失望。食物完全沒有味道,感覺就像是為了填飽肚子而吃,而不是為了享受。此外,餐廳的環境也,我們首次抱怨後,整體的服務明顯下滑。最初服務人員確實會來詢問我們的食物是否送達,但當我們表達不滿後,後續的處理卻相當敷衍。最糟糕的是,我們等了整整一個小時的刺身最終還是沒有上桌。即使是熟食和炸物也毫無味道,十分難吃。儘管廚房明顯已經有準備好的菜肴,但服務速度很慢,我們的抱怨最終只換來了寂寞。這次訪問從頭到尾都是一場失望,我肯定不會再來,也不會推薦這個地方給任何人。

2024-04-21 80 浏览
在Instagram的廣告中看到一名店員推薦這家餐廳,說這裡的食物很好吃,於是我同成班朋友決定嚟試。每人330蚊左右唔包括加1。餐廳的環境極差,起初他們甚至把我們安排在一個雜物房的地方,聲稱係VIP房。後來我們向店員反映了這一點,店員的態度還算不錯,叫做盡力幫我哋安排了一張四人桌,雖然坐得很擠,但店員的服務態度還是可以的。他們會主動來清理餐桌,也會詢問是否已經送上菜品,但問過之後就沒有後續了。我們點了刺身,等了整整一個小時都沒有上來。熟食和炸物很難吃,黑椒牛柳像是炒出了一堆肥膏泥糊。你比錢我,我都唔會再來這裡吃。這裡食物真係比9食,上菜速度慢,明明看到廚房裡有很多食物,但就是不出菜。非常失望,我不會再來這裡,一點也不推薦。
2024-04-20 104 浏览
食物質素欠奉, 咁的價錢收費比這樣的食材,刺身吃下不太新鮮, 爐端燒的蔬菜煲極都吾淋, 壽司的紫菜變林,不是爽脆, 海鮮不新鮮, 未曾吃過那麼差的放題.飲品選擇少, 有點伏
2024-04-19
2024-04-20 83 浏览
大伏!簡直係貼錢買難受!唔明點解呢間餐廳仲有咁多正評 ?唔明點解仲有人可以喺度搞生日?玩_個壽星公/女?定係我同我啲朋友個味覺有問題?😂首先,入到去,比個場面震撼左,逼到⋯座位太逼,座得好唔舒服 。食物方面係好多選擇呀,但我可以講,呢餐係我人生食過最難食既放題🥴 又貴又難食!炸物同刺身還好(雖然返到屋企都有痾過一次),但壽司同熟食味道同溫度都有待改善⋯完全唔明白點解最普通既牛油粟米同金菇都可以搞成咁⋯貼錢買難受,絕不推介!無下次!🥴🥴

首先,入到去,比個場面震撼左,逼到⋯
座位太逼,座得好唔舒服 。

2024-04-19
旺角樓上 好方便 既 日底任飲任食😋😋起兆萬中心 9/F全層 既 極上帝王水產意想不到既 多款式、好味🤤只需要$229 就可以7點食到9點 慢慢食Staff有禮貌 熱情款待、賓至如歸感覺一入門口 已經好welcoomeee又借提點 要叫左D 炸物要耐D時間製作一來是 壽喜燒 配料好多 好似 打邊爐🍲Buffet咁好肥牛、牛丸、金菇、娃娃菜、蟹棒⋯熱辣辣 好暖胃 再來又有 刺身拼盤三文魚🍣、希靈魚、 帶子、調左味既泰式生蝦、蟹棒、北寄貝⋯多類型 又係 新鮮 、 好食既燒炸物 方面有鹽燒活海蝦 、避風塘雞軟骨粒、松葉蟹棒天婦羅、巨海老天婦羅🍤、香蒜片和牛粒、汁燒雞肉串、鹽燒牛舌、鐵板鮮蝦滑、黄金蝦多士、南蠻炸雞應有盡有想食下甜野 又有日本炸牛奶又唔只得日式野 仲有D 泰式 如大蝦冬陰功湯 入面有蝦、蠔🦪有D人食番D澱粉先叫 食左飯放心 有齊晒拉麵🍜、烏冬、炒飯!
旺角樓上 好方便 既 日底任飲任食😋😋
起兆萬中心 9/F全層 既 極上帝王水產
意想不到既 多款式、好味🤤
只需要$229 就可以7點食到9點 慢慢食
Staff有禮貌 熱情款待、賓至如歸感覺
一入門口 已經好welcoomeee
又借提點 要叫左D 炸物
要耐D時間製作

一來是 壽喜燒
配料好多 好似 打邊爐🍲Buffet咁
好肥牛、牛丸、金菇、娃娃菜、蟹棒⋯
熱辣辣 好暖胃

再來又有 刺身拼盤
三文魚🍣、希靈魚、 帶子、調左味既泰式生蝦、蟹棒、北寄貝⋯
多類型 又係 新鮮 、 好食既

燒炸物 方面
應有盡有
想食下甜野 又有日本炸牛奶

又唔只得日式野
仲有D 泰式 如大蝦冬陰功湯
入面有蝦、蠔🦪

有D人食番D澱粉
先叫 食左飯
放心 有齊晒拉麵🍜、烏冬、炒飯!
2024-04-14 210 浏览
真係好耐無去食放題啦, 有個姊妹派帖約咗去食,地點搵就腳旺角兆萬,方便大家食完回家。遲咗少少到,她們已經叫定嘢食,用QR code自己落單,方便之餘食物準確送上。刺身真係多選擇,肥美三文魚,爽彈榮螺,鮮甜蝦,大大粒帶子口感豐富,赤貝脆口帶鮮,還有多款選擇。 當然壽司都讓我覺得唔錯。另外入座即送有兩款選,她們揀咗松葉蟹腳海鮮鍋,大大隻青口,幾條蟹棒,大蝦魚片豆腐同埋黃牙白,湯底濃濃豬骨,另外可以加火鍋料,肥牛,牛丸,疏菜等,夠晒豐富。下次試另一款和牛壽喜燒,見隔離枱都好吸引。還有好多款熱食,泰式美食,天婦羅,燒物,炸物,較出色係泰式豬頸肉,蝦餅,燒牛舌,泰式肉碎包,冬蔭功。。。我發覺冇可能叫到咁多。她們還升級冇限加生蠔,燒鰻魚,籃莓鵝肝同磯煮鮑魚及海膽軍艦等,榴槤控更加開心榴槤多士同榴槤筒。 個人最愛鮑魚夠入味又彈。甜品飲品種類亦都比其他放題店多,甜品櫃靠咗lift 口位,韓國品種極多囉,試咗幾款超滿足。

當然壽司都讓我覺得唔錯。

2024-04-09
  • 刺身