2021-02-03
好耐冇食過甘高質嘅燒肉啦‼️呢間之前已經想去食,lunch 嘅二人套餐都好正而且冇咩油煙,食完燒肉就唔怕身上有好大陣味啦💖王道套餐 $698配菜有泡菜,芽菜,蘿蔔,海帶,仲有韓味十足嘅粟米芝士,加埋生菜可以包住燒肉食前菜系大醬蘿蔔牛舌,蘿蔔嘅火候控制得剛好,唔會炆到太乾,食落冇渣,牛舌炆得好淋好入味,又唔會韌主食揀左海鮮豆腐湯,材料好豐富,有雞蛋,蝦,蜆,小青口,豆腐同埋翠玉瓜,味道唔會十分辣,啱晒我口味,仲配埋紫菜日本米飯🍚重點嘅燒肉黎啦,呢碟肉已經有落調味料,所以唔需要點任何醬汁,就甘燒完黎食已經好好味🈶韓牛牛肩肉,和牛牛胸腹肉,和牛牛板腱肉,方切和牛每款都牛味十足,油花分布得好靚,口感嫩滑,真系食到停唔到口😋黑毛豬五花肉都好有驚喜,食落唔會太肥,肉質唔會韌海鮮有紅蝦🦐配大墨魚🦑,用炭燒出黎嘅海鮮真系香口好多,蝦肉好鮮味,墨魚分別有辣同唔辣,咬口爽脆同場加配最上等牛肋骨$205真好大塊呀😻😻呢個唔可以燒太耐,如果唔系就會韌,燒到有血水就即刻燒另一面,然後用剪刀剪成一小塊,點上醬汁就更好食👍🏻柚子檸檬梳打 $36有新鮮檸檬加西柚,飲落有好清新嘅柚子味忌廉鮮奶梳打 $36一見到個顏色又即
而且冇咩油煙,食完燒肉就唔怕身上有好大陣味啦💖
王道套餐 $698
🈶韓牛牛肩肉,和牛牛胸腹肉,和牛牛板腱肉,方切和牛
黑毛豬五花肉都好有驚喜,食落唔會太肥,肉質唔會韌
同場加配最上等牛肋骨$205
柚子檸檬梳打 $36
有新鮮檸檬加西柚,飲落有好清新嘅柚子味
忌廉鮮奶梳打 $36
一見到個顏色又即刻心心眼😍粉藍色打卡真系好靚,味道同罐裝忌廉鮮奶一樣好飲