2018-02-05
訂左9點入座,一入座已經話無牛利,海膽,算,咁夜都冇得搵過第二間,更何況諗住放題有大把其他野食,所以照坐照叫。點知啲野食真係勁少,牛肉壽喜燒黎左一鍋就話冇哂,有冇搞錯吖,咁基本嘅野都冇,炸蠔叫左幾件又冇哂,啲野食佢有果啲就黎左勁多,都唔知佢有冇跟單,我叫左6串蝦佢就黎左廿串,好彩人多都食得哂,但啲照完全錯哂咁,沙律bar.去到十點就完,其實我九點幾出到去打算拎啲野飲都已經好多冇哂,啲野冇人refill不突止仲係已經收緊,我真係唔知佢有冇打算俾九點入座嘅人食,如果嘅9點放題係唔俾時間人食,佢大可以唔搞特價,無謂令人黎到乜都食唔到,乜都話賣哂,食到冇哂mood。食物質素不過不失,有啲野好喊,有啲都好食嘅,好似啲炸雞亦,炸芝士年糕,啲野食不過不失,啲蝦都唔算太差。服務亦一般,堆到成枱都係碟都冇人收,仲要成場都唔多人。我唔推薦大家黎呢到食9點,平得少少,但乜都冇得食,食到成肚氣大家有興趣可以試試正常時段,再話我知會唔會都係乜都冇!
服務亦一般,堆到成枱都係碟都冇人收,仲要成場都唔多人。