2022-08-16
二刷呢間刀削麵 第一次冇影到相 第二次一定要推比大家睇 同埋圍爐讚佢地!🤣 好耐之前食高一次已經覺得好味 今晚再食果然一樣 冇退步🤣豬頸肉熱拌 豬頸肉份量十足 有成7-8舊食落岩炸起 表皮好香脆 入面又有肉汁~❤️👍🏻 熱拌意思就係有啲微辣嘅醬汁撈起啲刀削麵 醬汁份量岩岩好 今次食冇上次咁辣~ 但都一樣好惹味肥牛+東坡肉熱拌刀削麵 肥牛份量一樣都係十足 還好 普通肥牛幾片 at least 唔係薄過紙🤣東坡肉值得一試~ 唔怕肥肉嘅大家 東坡肉煮到入哂味 而且好淋 入口即化 肉仍然保持到肉質口感 唔會梅哂刀削麵口感粗幼度岩岩好~ 夠食到有口感 煮嘅時間麵控制得岩岩好 唔會太淋~ 食落弓開始係彈彈地牙~ 之後就煙煙韌韌咁!Overall 雖然唔係最平嘅麵食 但食左唔會令你後悔 得覺得有興趣試刀削麵嘅可以考慮呢間!!環境:☁️☁️抵食指數:🐷🐷🐷🐷
豬頸肉熱拌
豬頸肉份量十足 有成7-8舊