2019-05-17
脆脆吞拿魚腩卷💰68 8⃣未落order之前都覺得“脆脆“二字只不過名姐,點知一咬落去真係”sok sok“聲,先發覺入眠有滿滿既天婦羅脆粒。上面舖左勁多吞拿魚腩蓉,配埋沙律醬同埋滿蟹籽,幾創意又好味!幾抵死呢道菜!/邪惡包 💰38 Per One 8⃣小編千拜萬託大家一定要order呢道菜,用紫菜包住火炙厚身帶子&超級邪惡既鵝肝。一啖落去鵝肝既油脂泉湧咁款,加埋帶子本身既鮮甜,成個組合小編覺得好surprise同埋好味到癲。但同時間你會覺得幾fresh,因為入面仲有一條沙律菜,必食!/心之蛋卷💰88 7⃣台灣夜市芝士蛋捲小編就食唔少,但佢地依個蛋都幾好。超級重蛋香既雞蛋捲,入內居然有熟三文魚碎,脆卜卜既蟹籽同埋濃濃既芝士。配上沙律醬係幾好食,但小編覺得可以落多少少調味,因為硬係覺得差小小野。/原條鰻魚石頭鍋飯💰118 6⃣佢地既鰻魚相對黎講係比較,有咬口唔係好軟身果隻。一遍咬一遍會食到醬汁同埋鰻魚油既香味。但佢地既飯小編覺得比較失色,如果多d醬油汁會將呢個鰻魚飯推到7⃣至8⃣分!/炸芋圓 & 吉列炸蠔💰38 & 68 7⃣佢地對於炸物火候控制都幾好。首先講下芋圓,炸皮十分之薄身,加埋內裡既微
邪惡包 💰38 Per One 8⃣
心之蛋卷💰88 7⃣
原條鰻魚石頭鍋飯💰118 6⃣
炸芋圓 & 吉列炸蠔💰38 & 68 7⃣
佢地對於炸物火候控制都幾好。首先講下芋圓,炸皮十分之薄身,加埋內裡既微甜芋頭蓉,唔錯既一個小食。炸蠔都有中上既水平,因為蠔清洗方面處理得幾好,食唔到任何沙粒般口感,每一啖都食到蠔本身既甜味。