2020-10-09
呢間經常排隊嘅東京過江龍係咪真係咁好食呢,答案係”yes”🎖連我呢個唔鍾意食炸物嘅人都覺得很可以🤣話說本身嗰日大約17:45經過,見冇乜人又太早就再行陣先💨點知18:20返返去已經要等成五六張枱,仲要係平日黎🥺受歡迎嘅程度唔使我多講,不過好彩嘅係都唔使等太耐🙏🏻入到去係勁鍾意個環境,好空曠,每個位都隔得幾開下,坐得好舒服,食完會想繼續坐下傾計咁☺️因為係即叫即炸,所等候嘅時間都會比較耐,不過佢地會提供兩款小食比你而且每個飯都跟個沙律,有野食下吾使齋坐咁悶🙈.🍤天幕御膳基本上所有款式嘅炸物佢都有齊,勁就勁在層炸衣真係好薄好脆,比小編嘅感覺就係炸得黎好健康好清淡🤣我知呢個比喻好難明,但食過嘅人應該明我講乜🥶最好食係炸軟殼蟹🦀呢個餐最吸引嘅地方就係白飯任裝,而且可以叫店員提供高湯俾你做湯飯🤪想講個湯真係好好飲,小編足足食咗兩大碗飯🤭其實佢仲教咗你好多種食法,不過我淨係試咗一樣🐙.🍤All Star 丼呢個丼飯最吸引嘅地方係有隻溫泉蛋,撈飯超好食🤤不過因為炸物同啲飯冇分開,飯嘅濕氣令到層炸衣淋曬,所以擺得越耐你就會越覺得唔好食🥺下次同朋友去食嘅話可以揀個分開裝嘅set然後將所有炸物放喺其中一個碟
🍤天幕御膳
🍤All Star 丼
呢個丼飯最吸引嘅地方係有隻溫泉蛋,撈飯超好食🤤不過因為炸物同啲飯冇分開,飯嘅濕氣令到層炸衣淋曬,所以擺得越耐你就會越覺得唔好食🥺下次同朋友去食嘅話可以揀個分開裝嘅set然後將所有炸物放喺其中一個碟度先💨
🍽味道: 4/5
🏙環境: 4/5