2018-06-08 270 浏览
入座時間晚上7:30,時間尚早仲未坐滿,時間到左8點左右就開始多人,大家要去記得book定位,鋪頭裝飾得有啲泰國feel,但無泰國既野食^^ ,今次個坐位好闊仲,好貼心地放多張椅比客人放袋,加分湯底方面都有好多選擇,有中式既同雞煲,而我今次選擇左麻辣湯底,個湯底夠晒麻,好岩中意食麻辣既朋友,好紅😍野食方面,海鮮船真係一流,有鮑魚,生蠔,帶子,龍蝦等等,鮮鮑魚上到枱仲識郁,龍蝦好多羔,絕對值回票價,我次次都會叫仼食款式都算好多,有好多平時火鍋無既,佢都有例如:牛脷,九肚魚,札肉等 本人其實最喜歡係佢個豉油碟,因為有三格,岩晒我衣啲又想食麻醬又想要沙茶醬又想要普通豉油既人,可以一次過有齊,唔洗左一碟右一碟。甜品方面款式都多元化,有雪米糍,紫薯雪條,連榴連雪條都有,滿足好多人既口味,我就揀基本款雪米糍嘅🤣🤣

2018-06-08 219 浏览
一直以來都喜歡來壹火鍋打邊爐,因為這裏位置好,價錢實惠 ,食物新鮮。今天就約咗老友一齊嚟打邊爐。壹火鍋是半自助形式,鋪子裏供應了不同口味的醬科,供客人自己調配。飲品也是任飲,包括了汽水、啤酒及果汁,其中我最喜歡的是冬瓜茶。海鮮拼盤,兩個人的份量,有龍蝦半隻、帶子、象拔蚌、鮑魚及鮮蝦等,所有的海鮮都非常新鮮,鮮甜味美。但這個拼盤不是任叫。芝士雞煲,芝士香滑,雞件不算太多,因為要留肚食火鍋。肥牛,打邊爐怎可能缺少,肉質嫩滑,完全沒有渣,我們叫了3碟。手打墨魚膠,一定要叫,彈牙兼爽口,好味!豬腩肉切片,沒有臭腥味的豬肉,正👍🏻你看,唐山菜多麼的新鮮

芝士雞煲,芝士香滑,雞件不算太多,因為要留肚食火鍋

手打墨魚膠,一定要叫,彈牙兼爽口,好味!

豬腩肉切片,沒有臭腥味的豬肉,正👍🏻

你看,唐山菜多麼的新鮮

2018-05-26 237 浏览
約好朋友在一火鍋相聚,先來一客SASHIMI 醒一醒神。雖說單子上的種類別家也有,可是這裡的確新鮮,絕對不含糊。並且溫馨提示:每次不要選太多的食物,以免放的太久,不新鮮。黑毛豬五花肉,一定要試一試,你看它肥瘦相宜,咬在嘴裡,不乾又不肥,剛剛好。很有沖繩的Agu豬的感覺。看著這盤大大大滿足的海鮮拼盤,無論是鮮蠔、鮑魚、龍蝦還是帶子,全部都亮晶晶,非常吸引人呀!響鈴是我的火鍋必選,脆卜卜,沒有油浸泡的膩,只覺豆香。沾一沾高湯,更是外軟內脆,十分滿足。蝦滑,蝦味濃郁,彈性充足。脆鯇魚片,仍然是許多食客的心頭好。沒有泥腥草腥,肉質緊湊,沒有讓人失望。牛肉片,口感有嚼頭,也很有牛肉味道。對於不好牛的我,也吃了幾片呢。飲料的選擇很多,有冰凍的,有常溫的,任君選擇。好胃口的,還有雪糕等著你呢⋯⋯看著旁邊的老少客人,每一位都滿足盡興的樣子。我們,也是十分滿意呀!
蝦滑,蝦味濃郁,彈性充足。
2018-05-22 333 浏览
好彩有訂位,依度打邊爐勁多人,全場爆。坐底即點湯底,爭取之後食野既時間🤣我地點左好懷念既沖繩...昆布湯底。之後去拎調味料,勁多選擇,佢特登設計既調味碗,岩晒我依d貪心既人食唔同既調味😁唔好以為加$30既刺身就低質,依度既刺身勁新建、肉質嫩滑、又爽口。我地點左甜蝦、三文魚、八爪魚、鮑魚片、希靈魚、鯛魚......差不多全部款色都俾我地叫晒,全部都好鮮甜👍🏻仲有隻海鮮船:龍蝦- 肉質彈牙蜆 - 蜆肉大粒又有海水味帶子 - 超大粒,又肥美聖子- 好新鮮鮑魚-超大隻又爽蠔-充滿海水味,又肥美珊瑚「螃」-爽脆脆肉鯇 - 就當然脆啦~肥牛雪花紋靚,肉嫩,又林。五花腩,超香,肉又林又嫩。今次都係大多選擇,我個人推介以下幾款:- - 墨魚春卷- 章魚燒丸- 魷魚鬚- 墨魚滑- 豬大腸甜品方面係港韓大比拼,有港產雪糕糯米滋同雪糕之外,仲有韓式冰條和啫啫冰👍🏻
好彩有訂位,依度打邊爐勁多人,全場爆。

坐底即點湯底,爭取之後食野既時間🤣
我地點左好懷念既沖繩...昆布湯底。

仲有隻海鮮船:
龍蝦- 肉質彈牙

蜆 - 蜆肉大粒又有海水味
帶子 - 超大粒,又肥美
聖子- 好新鮮
鮑魚-超大隻又爽
蠔-充滿海水味,又肥美
珊瑚「螃」-爽脆
脆肉鯇 - 就當然脆啦~

肥牛雪花紋靚,肉嫩,又林。

五花腩,超香,肉又林又嫩。

今次都係大多選擇,我個人推介以下幾款:- - 墨魚春卷

- 章魚燒丸
- 魷魚鬚
- 墨魚滑

- 豬大腸

2018-05-21
  • 龍蝦
2018-05-20 358 浏览
今日係好友生日,梗係要好好慶祝吓啦,一於食餐好嘅。 行完街後, 我哋去咗「壹火鍋」食晚飯, 因為見到「壹火鍋」嘅廣告牌, 好抵食! 火鍋放題只係每位$168,仲可以加$30升級有剌身放題,再加$59就有龍蝦鮑魚海鮮船,價錢都算好合理呀! 自助醬油, 火鍋醬料可以自由配搭!坐低冇耐, 就嚟咗個靚靚嘅海鮮船,船上發出紫光,漂亮到極!船上有多種海鮮, 包括有龍蝦、大蝦、鮑魚、帶子同生蠔等等。 波士頓龍蝦,啖啖肉, 好滋味! 新鮮度爆,好鮮甜!之後緊係叫刺身啦,任食刺身款式都唔少㗎, 有十多款刺身任君選擇! 個人特別鍾意食三文魚同甜蝦,三文魚肥美可口, 甜蝦鮮甜無比,當然其他刺身都好好味! 回本之作,緊係大大隻嘅海中蝦啦, 仲要蝦肉爽口彈牙, 味道鮮甜可口。 朋友最鍾意食肥牛, 一見鍾情,可見油花分佈平均, 入口肉質嫩滑, 牛味亦相當濃郁。仲有薄薄嘅豚肉片, 滾一滾就食得, 肉質鮮嫩, 肥瘦適中, 十分美味! 蟹子墨魚滑都好好味, 超級彈口, 味道好啱我! 除咗海鮮、刺身同肉類, 仲有其餘火鍋配料, 例如各種丸、 蔬菜、菇類、 餃類同瓜類等等。 另外仲有不同飲品同甜品,甜品種類亦唔少, 有糯米

自助醬油, 火鍋醬料可以自由配搭!

坐低冇耐, 就嚟咗個靚靚嘅海鮮船,船上發出紫光,漂亮到極!
船上有多種海鮮, 包括有龍蝦、大蝦、鮑魚、帶子同生蠔等等。

波士頓龍蝦,啖啖肉, 好滋味!
新鮮度爆,好鮮甜!

蟹子墨魚滑都好好味, 超級彈口, 味道好啱我!

另外仲有不同飲品同甜品甜品種類亦唔少, 有糯米糍、 雪條同雪糕。

今晚我哋食得好盡興, 肚滿腸肥, 二佰幾蚊一位, 咁多嘢食, 真係抵啦!

2018-05-17 184 浏览
踏進一火鍋的一刻,除了桌椅檯凳挺有心思之外,還有些什麼讓我有異樣的感覺⋯⋯ 好吧,一會兒再說。這盤刺身,有甜蝦、鮑魚片、章紅、馬刀貝、鯛魚、還有榮螺片。新鮮不在話下,每一種都鮮甜可口。不能不讚的是:為確保食物新鮮,每一次的單子只可選8件食品,行之有效。黑毛豬五花肉,涮涮就熟了,入口有油香卻沒有油膩。像我這樣不好豬肉的人,也吃了兩份呢。份量十足的海鮮船,品質上乘,只是看著,已經是賞心悅目!我想要告訴你,若是你自己去街市購買,必定不會比這裡的更新鮮。響鈴卷,炸的酥脆,沾一沾上湯,一口氣能吃的下兩件。鮮蝦滑,蝦肉的味道很濃,咬起來很有彈性,肉和粉的比例恰當。脆鯇魚片,沒有草腥味,肉質結實,好出品。牛肉片,經過詢問,得知是牛肋骨附近的。頗有牛肉味道,口感有嚼頭。自助水吧,有許多的飲料供應,有些並不常見呢。我的這支蜂蜜柚子,酸甜適中,非常提神。想起來了,看著佈滿整個餐廳的裝飾和擺設,除了藝術氣息,還有家的感覺吧。
響鈴卷,炸的酥脆,沾一沾上湯,一口氣能吃的下兩件。
鮮蝦滑,蝦肉的味道很濃,咬起來很有彈性,肉和粉的比例恰當。
脆鯇魚片,沒有草腥味,肉質結實,好出品。
2018-05-17 190 浏览
我約了好友去食火鍋放題, 所以去咗兆萬中心覓食, 人人都知兆萬中心係美食天堂,最後我揀咗「壹火鍋」, 因為見佢食評正面, 所以一試! 其實收費唔貴都好抵食, 火鍋只係每位$168, 食品種類起多, 啤酒汽水任飲, 兩大個凍櫃放滿晒不同種類嘅飲品, 仲有雪糕雪條任食, 真係抵!抵!抵! 加$30 仲可以升級有刺身放題,「加! 加! 加」, 刺身種類好多㗎,12款俾你慢慢揀, 我哋每款叫小小, 怕食唔晒, 費事做大晒鬼啦!我自己比較推薦三文魚、 鮮甜肥美, 又幾新鮮,好好味呢!加$59 升級有龍蝦鮑魚海鮮船, 梗係加啦! 其實隻船好大隻, 大到有點誇張, 有龍蝦、生蠔、花枝蚌、帶子同蟶子等等。龍蝦最正, 大大隻, 啖啖肉, 十分新鮮! 生蠔超甜, 肥大肉厚!一見到就知啦, 鮮蝦大大隻, 長過隻手掌, 肉質當然爽脆彈牙啦! 肥牛肉質嫩滑、 油花分佈平均, 牛味又香又濃, 正! 好飽都要食甜品, 今日好開心, 大吃一餐!其實仲有好多野食, 但真係太飽,唔可以試太多野, 但平均每人二佰幾蚊,有火鍋、刺身、 海鮮、 飲品同雪糕等等。 絕對值回票價啦!

我自己比較推薦三文魚、 鮮甜肥美, 又幾新鮮,好好味呢!

加$59 升級有龍蝦鮑魚海鮮船, 梗係加啦!

龍蝦最正, 大大隻, 啖啖肉, 十分新鮮!

生蠔超甜, 肥大肉厚!

肥牛肉質嫩滑、 油花分佈平均, 牛味又香又濃, 正!

好飽都要食甜品, 今日好開心, 大吃一餐!

其實仲有好多野食, 但真係太飽,唔可以試太多野, 但平均每人二佰幾蚊,有火鍋刺身、 海鮮、 飲品同雪糕等等。 絕對值回票價啦!

2018-05-12 224 浏览
今日戚起條根想打邊爐 一如既往當然去食任食火鍋!而家到到都有又飲食火鍋,當然要揀有特色㗎啦,佢呢度嘅海鮮拼盤最特別係有大大隻即劏龍蝦嘅。一坐低我哋就 點左個番茄芫荽鴛鴦火鍋!然後立即叫咗個 推介既 海鮮拼盤同埋刺身!要知道一間任食火鍋食材嘅新鮮度,一食佢嘅刺身同埋海鮮就知道佢哋嘅新鮮程度。 刺身好快就整好,魚生非常大塊顏色鮮艷 味道非常新鮮 螺肉超級甜美!生蝦味道同日本食刺身一樣味道!海鮮拼盤唔使講啦,佢哋嘅推介完全係為佢而來!大大隻嘅新鮮龍蝦,鮑魚,扇貝 非常新鮮野味。 龍蝦非常多膏,鮑魚掌心咁大,扇貝海蝦亦都超肥 同鮮甜。除咗海鮮拼盤之外,佢呢度嘅其餘火鍋配料,都同出邊唔一樣 例如佢粒芝士丸,唔係一般鋪頭買到白色一粒個類 超級好食!淡淡芝士!值得一提,蔬菜類食材 都非常爽口新鮮!食到停唔到口。另外呢度飲品種類都非常之多!甜品仲有唔同口味嘅糯米糍,雪條任君品嚐!下次會再捉埋男朋友去再食!

生蝦味道同日本食刺身一樣味道!

海鮮拼盤唔使講啦,佢哋嘅推介完全係為佢而來!

下次會再捉埋男朋友去再食!
2018-04-24 376 浏览
同事生日,搞手話去呢到食。聽到嘅時候都有啲猶豫架....自從某次晌兆萬食完個伏味濃放題加上兆萬嘅餐廳都有伏伏地嘅污名....但係呢間野今次打破左 伏!同事book左1930,我1945先到,所以我都唔知幾錢又唔知食咩架。環境都有少少迫...調味料、飲品同甜品都幾多款嘅...比較驚喜係個牛,都幾好食...個鰹魚清湯 唔似其他店咁 ...都叫有啲味...個麻辣就辣度適中,但又唔算太麻。我知同事加左30蚊叫刺身,請埋生日嗰個 埋單先255一位,算係咁啦...
同事生日,搞手話去呢到食。
聽到嘅時候都有啲猶豫架....
自從某次晌兆萬食完個伏味濃放題
加上兆萬嘅餐廳都有伏伏地嘅污名....
但係呢間野今次打破左 伏!
同事book左1930,
我1945先到,所以我都唔知幾錢又唔知食咩架。
環境都有少少迫...
調味料、飲品同甜品都幾多款嘅...
比較驚喜係個牛,都幾好食...
個鰹魚清湯 唔似其他店咁 ...都叫有啲味...
個麻辣就辣度適中,但又唔算太麻。
我知同事加左30蚊叫刺身
請埋生日嗰個 埋單先255一位,算係咁啦...
2018-04-22 14274 浏览
兆萬原來隱藏了這間很抵食的火鍋放題 !餐廳環境看得出是經過佈置給設計,感覺舒適客人只需加 $59 (每位計)就可以享有龍蝦鮑魚海鮮船,單單只是價錢,就已經夠吸引了值得一讚的是,飲品有多款選擇,其中更有樽裝水供應,確實比較少見自助調味醬料方面亦有多款選擇,客人不用額外加錢就可以自行拿取除火鍋本身外,客人更可以加 $30 (每位計)以享用日式刺身任食 ! 食物款式真的非常多元化 ! 雖然這些刺身絕對不能與日式放題餐廳的質素比較,不過以性價比而言,確是非常的高 !不過,今晚的重點仍是火鍋,湯底就選了麻辣及皮蛋莞茜湯,一濃一淡,適合各款火鍋配料這個就是加$59 升級的龍蝦鮑魚海鮮船,可見當中的海鮮還包括超大隻的生蠔,象拔蚌及蜆等等,所有海鮮都很新鮮,絕對抵食 !這個是海鮮船當中的魚,魚夠新鮮,滾起後肉質仍嫩滑且無骨,啖啖肉這是海鮮船按每人分配的半隻龍蝦,可見龍蝦相當大隻,夠新鮮且色澤分明,除龍蝦肉夠爽口彈牙,甚至有膏 ! 所以真的再一次引證加每位 $59,這個性價比是很高的而其他火鍋配料同樣地亦有很多選擇,並且質素亦不錯這個肥牛更是出色,大大塊,上碟擺盤有夠氣勢外,它的脂肪分佈平均,顏色亦夠鮮
兆萬原來隱藏了這間很抵食的火鍋放題 !

餐廳環境看得出是經過佈置給設計,感覺舒適

而其他火鍋配料同樣地亦有很多選擇,並且質素亦不錯

這個肥牛更是出色,大大塊,上碟擺盤有夠氣勢外,它的脂肪分佈平均,顏色亦夠鮮艷,故肉質都是不錯,是必食的火鍋配料 !
2018-04-19 8865 浏览
朋友Book定枱去呢度放題火鍋,話呢間野出名多海鮮食,價錢又合理,一於去試一試佢。D枱都夠闊落好坐。Order 完湯底之後就行個圈巡吓有乜好野,竟然俾我發現有熱飲。好少放題會提供熱飲,真係好正。雖然係罐裝但飲左喉嚨即刻潤曬。而一般放題會有的啤酒汽水果汁任飲外,竟然仲有冷門菠蘿汁,好有誠意呀!刺身紙有呢張,加 $30 可以任食,我地當然係咁tick ,去果D壽司店食一碟都唔止呢個數。另加$59 仲可以有個龍蝦鮑魚海鮮船,朋友話必食。海鮮船上枱,果然勁呀!呢隻船係兩位的份量,有龍蝦、蟶子、鮑魚、生蠔、大蜆、珊瑚蚌同魚片,陣容頂盛。波士頓龍蝦啖啖肉仲好有鮮味。龍蝦頭加埋入去變成龍蝦底,正呀!鮑魚夠大隻又唔韌,口感一流。除左海鮮船之外,佢任點任食果D配料都好掂。你睇D牛肉幾靚仔!任食既大蝦都真心大隻,好滿意。我地仲點左好多火鍋配料,水餃、牛柏葉、墨魚滑、木耳、白蟮、粟米同菜等等,仲有炸魚皮都係不錯的選擇,食完一碟又一碟。掃完一輪火鍋之後佢既刺身拼盤都出場,加 $30 就有,真係食一轉都回本,而我地當然encore 再encore 賺到盡。甜品都有幾款選擇,除左一般的雪糕杯同雪米糍之外,竟然仲有

D枱都夠闊落好坐。

另加$59 仲可以有個龍蝦鮑魚海鮮船,朋友話必食。

海鮮船上枱,果然勁呀!

鮑魚夠大隻又唔韌,口感一流。

除左海鮮船之外,佢任點任食果D配料都好掂。
你睇D牛肉幾靚仔!

任食既大蝦都真心大隻,好滿意。

甜品都有幾款選擇,除左一般的雪糕杯同雪米糍之外,竟然仲有幾款生面口雪條可以揀喎 ,梗係即試啦!

呢餐海鮮大餐食足兩個鐘,用料新鮮選擇又多,每人都係二百幾,難怪咁多人去食。邊食邊感動,一定會再來。
2018-04-17 2768 浏览
某日同事無端端 send 左張圖俾我,原來係一張火鍋order 紙,佢話任食兩小時,叫我估吓幾多銀。Order 紙一大張,分三類。橙色係鮮肉或海鮮類,有牛、羊、豬、雞、蝦、鱔、脆肉鯇、魚頭、田雞、豬潤、墨魚鬚、青口及雞子等。綠色類係丸類、腸類、水餃、蝦滑同埋豆腐類。而最後紅色係蔬菜類,各式各樣都有。只係睇佢既 order 紙都已經有曬全部我想食嘅野了。原來餐廳位於旺角兆萬,每人任食 2 小時都係 $169 咋。同事推介下我決定會一會佢。首先選擇湯底,我地選左鴛鴦鍋係鏗魚 + 昆布鍋。兩個湯都幾鮮味。混醬區有多款選擇,點玩都得。飲品有幾個雪櫃揀,啤酒、汽水、綠茶,果汁任飲,選擇都幾多元化。有 hite 任飮,不過上次飲過味道偏淡,今日都係飲果汁算數。佢上湯底時會先上一碟雪花肥牛肉,質素唔錯喎!放湯一陣就食得,一D都唔韌但牛味唔夠,可能因為牛唔夠肥。我地仲 order 左海蝦同脆肉鯇,兩款都很新鮮。D蝦真係大大隻好正㗎!此外仲有蝦滑,好味又彈牙,明顯食到蝦味,推介!蔬菜盤,一盤裏面有齊六七種菜,每樣少少啱晒我。牛柏葉、墨魚鬚、雲吞,其中墨魚鬚有驚喜,有D似潮州紅色嗰啲滷水墨魚,好爽脆。朋友

綠色類係丸類、腸類、水餃、蝦滑同埋豆腐類。

而最後紅色係蔬菜類,各式各樣都有。

只係睇佢既 order 紙都已經有曬全部我想食嘅野了。

混醬區有多款選擇,點玩都得。

此外仲有蝦滑,好味又彈牙,明顯食到蝦味,推介!
蔬菜盤,一盤裏面有齊六七種菜,每樣少少啱晒我。

朋友仲叫咗田雞,佢話已經N年冇食,難得呢到有,點都要食番隻。

最後仲食咗一條雪條添,唔知乜嘢牌子嘅芋頭味,都幾得意呀!真係未試過。

任食 $169真係抵到爛,D牛肉又唔差,兩小時可以慢慢吃,我覺得性價比高過果D個半鐘日式牛火鍋
2018-04-09 414 浏览
今日收工約咗朋友出旺角一齊買波鞋,揀左心頭好之後,見天氣凍凍地,咁當然要搵個地方醫醫肚,上Openrice 找下附近睇吓邊間火鍋好食,搵到壹火鍋超級多人讚同埋相當抵食,近近地一於想去試吓,我哋六點鐘上到去應該都係第一批,但係坐到半個鐘到就已經差唔多爆場,一坐低就帶咗個魚頭酸菜湯底,再加左$30刺身任食,同埋加多一個超值嘅海鮮船,海鮮超級新鮮,鮑魚扎扎跳,簡直係物超所值,自己買都唔止呢個價錢,仲有汽水啤酒任飲,雪糕甜品任食,火鍋配料齊全,醬汁調味料都非常多選擇,路經旺角又想食火鍋嘅朋友,值得一試!
2018-04-07 6720 浏览
朋友知我中意食打邊爐,就約我地都未試過嘅壹火鍋!晚上嘅7點半,唔算好多客人。入面環境比我想像的寧靜,裝潢風格有d 東南亞feel!自助醬料區都算幾多選擇!比較特別嘅有鎮江排骨醬、柚子醋、辣嘅芝麻醬等等。每人位置都有一個分晒幾格嘅調味兜兜,方便混醬!任食配料選擇都幾多,我地都特意點d 特別嘅黎試下。湯底可選兩種湯底:麻辣+芫茜皮蛋想食埋刺身放題每位加多$30刺身選擇都可以比得上日式放題。比較少有嘅有油甘魚、鯛魚、馬刀貝。加錢嘅生猛海鮮盤!有半隻龍蝦ga!火鍋料好快就黎齊喇!每樣少少唔夠食先再叫!打邊爐比較特別嘅就係小籠包、咖哩魚蛋、白鱔、田雞等以任食質素黎計碟雪花肥牛簡直驚為天人。肉質牛味濃、唔鞋口!是日海鮮同蝦都係任食,都幾大隻!加錢嘅海鮮拼盤就係呢度喇!蜆肉算大無沙、龍蝦肉爽口彈牙、蟶子肉質鮮甜、鮑魚都幾稔!特別推介:龍躉片魚皮位煙韌肉質彈牙。田雞脾超嫰滑。咖喱魚蛋咬開係濃郁嘅咖喱汁。小籠包意外地皮好薄,放落麻辣湯吸收晒精華,味道幾惹味!雪糕就係呢4款喇!推介食雪條!飲品方面:都滿滿兩個大雪櫃!啤酒連黑啤有4款供應!無糖茶類有兩款!貼心位:近醬料區仲有個暖櫃放住無糖茶類,姥姥級都實岩
朋友知我中意食打邊爐,就約我地都未試過嘅壹火鍋

晚上嘅7點半,唔算好多客人。

入面環境比我想像的寧靜,裝潢風格有d 東南亞feel!

每人位置都有一個分晒幾格嘅調味兜兜,方便混醬!

任食配料選擇都幾多,我地都特意點d 特別嘅黎試下。

湯底可選兩種湯底:麻辣+芫茜皮蛋

想食埋刺身放題每位加多$30
刺身選擇都可以比得上日式放題
比較少有嘅有油甘魚、鯛魚、馬刀貝。

加錢嘅生猛海鮮盤!有半隻龍蝦ga!

以任食質素黎計碟雪花肥牛簡直驚為天人。
肉質牛味濃、唔鞋口!

是日海鮮同蝦都係任食,都幾大隻!

加錢嘅海鮮拼盤就係呢度喇!
蜆肉算大無沙、龍蝦肉爽口彈牙、蟶子肉質鮮甜、鮑魚都幾稔!

特別推介:
龍躉片魚皮位煙韌肉質彈牙。
田雞脾超嫰滑。
咖喱魚蛋咬開係濃郁嘅咖喱汁。
小籠包意外地皮好薄,放落麻辣湯吸收晒精華,味道幾惹味!

雪糕就係呢4款喇!推介食雪條!
貼心位:近醬料區仲有個暖櫃放住無糖茶類,姥姥級都實岩飲。
2018-04-03
  • 田雞
  • 小籠包
  • 咖哩魚蛋
2018-04-05 331 浏览
my friend brings me to aPeople mountain people sea hot pot the sour vegetables and fish soup pot And a big plate of fresh seafood Very delicious and watering No wonder why the restaurant is so fulllsashimi can be refilled all the two hours dinner time the soup including Vegetables Purple Onions Garlic Green onions 🌽 and oil fish fins and head parts beef fillets and eel fish head piece and fish 🐟 nice black beer beef on Wan cheng Under -the Korean grape fruit vinegar Good mixed with beef tenderlo
my friend brings me to a
beef fillets and eel
fish head piece and fish 🐟
nice black beer
beef on Wan cheng
Good mixed with beef tenderloin
at the front bar
for two