2020-09-20 28 浏览
男朋友一向都係牛魔王 而我對牛無咩特別大既喜好 食唔食都得好耐之前食過一次吉列牛 香港岩岩興起既時候但感覺好一般 啲牛唔太靚 燒一燒都好硬 又大油煙又焗男朋友個fd誠意推介 話呢間真係唔同 真係好好食 於是就俾呢個牛魔王捉左我去食我地叫左 Set 2 再加一個小食咁就可以又食吉列牛又食咖喱忌廉烏冬配雞肉男朋友話係牛柳 所以好軟熟 真係燒一燒就食得 啲粉又唔厚就算唔點醬都好好食 舊牛係有醃製過😋😋啲米都係採用珍珠米 但我覺得啲米散左少少 可能要加多少少水最值得一讚嘅係 啲工具全部好乾淨 唔會有油淋淋嘅感覺咖喱忌廉烏冬配雞肉咖喱同忌廉配合得好好 唔會太辣 又唔會好膩烏冬仲係用雪藏嗰款 呢款最好食👍🏻👍🏻雞軟骨餃子第一次食呢個配搭 餃子皮唔厚 亦都唔會煎到好乾食落仲有好多肉汁😋😋😋男朋友大讚 話好好食仲話要睇吓出面有無得買😂😂Rose Garden + Passion Punch 飲少少有汽既野 perfect 可以消滯仲好靚😍😍😍今次呢餐真係完全令我對吉列牛改觀我估唔到食吉列牛嘅地方都可以冇咩油煙味👍🏻👍🏻
男朋友一向都係牛魔王

我估唔到食吉列牛嘅地方都可以冇咩油煙味👍🏻👍🏻
2020-09-20
  • 雞軟骨餃子
2020-09-20 35 浏览
唔同嘅吉列牛餐廳已經食過好多次,而呢間嘅吉列牛之前試過質素都唔錯,今次就黎見列有個美式牛里脊套餐,一於就試下先🤗◾️美式頂級牛里脊套餐 • $178上枱嘅時候份量雖然比想像中細,不過牛里脊超厚切,只有大概1成熟,可以將牛放到熱石爐上自己控制生熟度,牛里脊肉質鮮嫩有肉汁,肉味幾濃郁,配上芝士大啡菇同洋蔥。◾️鹹蛋薯條 • $38薯條剛剛炸起,每一條薯條都沾上鹹蛋黃,非常惹味香口又邪惡😈份量亦好多◾️香辣忌廉雞肉炒麵 • $78如果想食辣嘅話食呢款就啱,雖然唔係非常辣,忌廉加落炒麵道原來都幾夾,令整體口感更creamy!係另一個層次嘅食法😁

◾️美式頂級牛里脊套餐 • $178

◾️鹹蛋薯條 • $38

◾️香辣忌廉雞肉炒麵 • $78
  • 美式頂級牛里脊套餐
見呢排放寬番,今天同男朋友去鑼灣睇戲行街之後我就搵到呢間銅鑼灣耀華街吉列牛忌廉烏冬專門店食野(事關我好想食肉)我地叫左美式牛里脊套餐錦本身肉呢唔係好熟既 要將牛里脊切開之後放在熱既石爐上煎熟 我爭住黎玩😂😂😂我同男朋友都唔太鍾意太熟既, 所以煎到4成左右 肉質都幾林重點係冇咩肥肉🥰🥰🥰仲有我最愛既Mushroom+Cheese!!!!! JENG!!! 佢仲有配埋黑松露醬和秘製醬汁點牛肉食仲有最值得一提係!!! 咸蛋薯條❤️❤️❤️Out of the world 好味😍😍😍😍 我食得最多就係呢樣👍🏻👍🏻但食到個底有少少油😖咖喱忌廉雞烏冬咖喱忌廉雞烏冬賣相好得意! 白雪雪 一夾起D烏冬 好香既咖哩味 都唔錯啊 但我食左好細碗其他都俾晒男朋友食🙈🙈怕CREAM太肥 同埋有啲膩 不過男朋友好鍾意食😋😋綠茶Latte好飲 不過可能我叫咗走甜所以有少少淡下次會淨係叫少甜試吓孫悟空琥珀啤以前同男朋友兩個係我就晨早流流就飲啤酒所以佢都忍唔住叫😂😂
見呢排放寬番,今天同男朋友去鑼灣睇戲行街
我地叫左美式牛里脊套餐

孫悟空琥珀啤
以前同男朋友兩個係我就晨早流流就飲啤酒
所以佢都忍唔住叫😂😂
2020-09-17 86 浏览
第一次~真係第一次, 無意中見到有朋友食過呢一間吉列牛,吉列豬就食得多~牛真係第一次聽, 炸牛咪會好老囉? 決定上去搵個答案~gf 比較早收, 所以六點幾就上咗去,當時客人唔算多,所以都好快可以安排入座, 靚仔可能見到我一頭都係汗,佢話幫我安排一個比較涼快嘅座位~好貼心呀 。anyway第一次來安全少少叫set~ 吉列牛定食+咖哩烏冬定食, 烏冬可以揀雞同牛, 因為有人唔食牛所以叫雞肉烏冬, 再加個小食應該夠喇啩~ 最先上嘅係兩杯飲品, 顏色就一流啦 睇到個人都開朗, 但…跟住上咗一碗泡泡? 有冇上錯啊? 正所謂撥開雲霧見青天,原來呢個就係~ 烏冬, 完全冇諗過佢嘅忌廉烏冬啲忌廉喺多到咁樣,諗住都係烏冬面有一pat忌廉, 當好開心咁喺度影相嘅時候…就發現啲忌廉開始~下陷, 嗱嗱聲撈好佢~ 跟住靚仔就拎咗兩個碗仔過嚟~ 真係好細心呀; 咖哩味好香微辣加埋忌廉 化解咗個膩嘅感覺,但係又起到silk嘅質感出咗嚟,有啲似湯烏冬…但係汁係杰身嘅, 味道調教得唔錯好食~ 係驚喜,小食咗個雞軟骨餃子皮好爽~ 唔會韌, 餡有質感~ 不過又唔會食到軟骨索索聲嗰種感覺~跟住主角登場吉列牛~ 等靚女擺好之後

跟住主角登場吉列牛~ 等靚女擺好之後…佢就將我隔離嘅石燒爐點著咗,然之後同我講啲牛肉要放上去燒熟佢?明明真係見到佢吉列咗但係望一望…嚿肉係生嘅~ 好過癮喎, 即係將原件牛肉撲咗吉列炸熟個面~中間要幾熟就靠會自己石燒;個爐都需要少少時間去熱… 十分鐘左右, 跟主就自作業~其實好有滿足感, 牛肉好鬆軟 吉列面經過熱烤之後都一樣有好酥脆, 白飯係落咗飯素, 仲有唔同嘅醬汁…有wasabi 、wasabi沙律醬、 仲有一個微酸類似醋嘅汁, 坦白講每樣都好開胃~

今次呢個新嘗試非常之滿意十分滿足﹐其實好多時試新嘢都驚中伏, 但係中伏都係一次過啫~唔試咪miss好嘢囉~
  • 吉列牛
2020-09-14 166 浏览
中午到銅鑼灣搵食去,唔知食甚麼見到呢間喺 Openrice好高 rating, 一心打算去試下佢個signature 忌廉烏冬,點知坐落先知無得食,唯有揀個咖哩牛鍋啦。見到個鍋上來食幾塊牛已經煮熟變淡色已經心知不妙,果然食落口時硬到不得了,好似食紙皮咁樣,唯有將追加嘅烏冬食晒填飽個肚。今次搵食以失敗告終,乘興去試新嘢,結果敗興而歸,草草完成一餐,唯有告誡自己下次睇多幾篇食評,唔好輕易相信 rating隨便幫襯啦。

兩年前黎過,今日再食依然有新鮮感!佢個吉列牛好似我之前喺日本牛カツ京都勝牛食嘅吉列牛,裡面嘅肉都係鮮粉紅色。不過呢個韓國版本得意在佢係再放上鐵板燒嘅,對於一啲鍾意食熟啲嘅牛嘅人黎講係唔錯嘅!燒無幾耐就可以起筷啦,由於佢都算厚切,所以燒完仲鎖到肉汁。佢有豉油同他他醬點,用黎撈飯真係一流!忌廉咖喱烏冬有驚喜喎!上面係白色忌廉,入面係日式咖喱汁,撈埋烏冬又creamy又惹味!最要讚嘅係個烏冬嘅麵質好煙韌,唔會係腍啤啤咁!秘製蛋卷唔錯嘅,但未至於好驚喜。個芝士味唔係好出,反而我食到入面有類似豆腐、軟軟地嘅餡料,同台灣嘅蛋餅又有少少唔同嘅!Overall speaking 呢間韓國過江龍吉列牛係幾好食嘅,最推薦都係個招牌吉列牛!
兩年前黎過,今日再食依然有新鮮感!

蛋卷

2020-09-13
蛋卷
之前Instagram 見到好多friends 食尼間,所以就一直好想試吓,宜家疫情終於有改善,所以就黎食晚餐。我哋點咗蛋卷同吉列牛定食,尼個餐除咗有牛同飯湯,仲有另一個招牌菜忌廉咖哩烏冬,真係好正,一次過食曬最出名嘅嘢食。吉列牛牛扒本身好簡單咁炸咗,但係入面嘅肉仲係生,啱晒自己鍾意嘅熟度同可以keep 住係熱。我覺得個牛嘅質感好好,一黎冇筋,二黎唔算肥但又腍,好好食!而佢外面嗰層吉列就本身軟左少少,但燒過就好好多。本身舊牛冇乜調過味,但係點少少他他醬或者燒汁就夠曬味。而佢除咗牛,仲有一碗珍珠米配送,同埋面豉湯、豆腐咁,好滿足。忌廉咖哩烏冬配雞肉尼間餐廳另一個招牌菜,我本身諗忌廉同咖哩夾唔夾㗎,哈又好夾啵,同唔會好「漏」。我覺得佢尼碗嘅重點係烏冬,因為佢嘅質感好好,似意粉al dante 嘅感覺,好味😋。而我覺得啲汁幾好食,少少creamy,平衡翻咖哩嘅濃烈味道,而啲雞肉都好滑,值得一試。Kobekyu 秘製蛋捲個蛋捲入面有啲芝士,有少少拉絲嘅效果,我朋友係芝士控話覺得好好味。同佢每層都薄薄地,疊埋就有一層層咁,不過不失咁啦!Rose Garden, Passion Punch我哋加咗

忌廉咖哩烏冬配雞肉

Kobekyu 秘製蛋捲

Rose Garden, Passion Punch
我哋加咗錢飲得意啲嘅飲品,個人比較鍾意Rose Garden,啲汽水有少少玫瑰嘅味(少少似英國好好飲嘅Fentimans 嗰隻)。Passion Punch就有粒粒果肉,但比較普通啦。

我覺得銅鑼灣伏嘅餐廳好多,尼間真係好食,我推薦吉列牛餐,又抵食又好食。

2020-09-13
  • 吉列牛
📍吉列牛忌廉烏冬專門店 (銅鑼灣)🔍銅鑼灣耀華街3號百樂中心22樓Happy Friday!終於到星期五🤤,可以放輕鬆一下💕,終於有時間可以講飲講食,唔使再對住個堆煩死人嘅E-mails...🍴吉列牛定食($148):炸得金黃嘅吉列牛🐮,齋望都令人垂涎欲滴,薄薄一層麵包糠, 裹著粉嫩嘅肉層,擺係燒得足夠高溫嘅熱石上加熱,係熱石上停留兩秒,滋滋兩聲,來回翻兩翻,就即刻食得,非常方便。而且同朋友掛住傾偈,搞到凍咗嘅話,仲可以隨時加返熱。入口外脆內軟,牛味不過不失,整體唔錯。🍴咖喱牛肉忌廉烏冬($78)白皚皚的一片,活像一塊雪地,雪地下的卻是熱騰騰的一片黃色咖喱湧泉,每條烏冬一夾起,表面都交織住誘人嘅忌廉同咖喱,視覺滿分💯。而味道亦與貌相相符,入口幼滑,每啖都令人感覺幸福。🍴kobekyu滋味單骨雞翼($65)方便嘅單骨雞翼,令B仔呢啲粗魯人士都可以食得好優雅,💃🏻淑女們想食雞翼都唔使覺得尷尬。表面嘅粉末帶點點辣,但又不會過辣,有啲似韓版嘅椒鹽味,頗香口。👶🏻B仔整體評價:7.7/10個👍🏻👶🏻B仔抵食程度:7.5/10個👍🏻👶🏻B仔環境評分:7.5/10個👍🏻👶🏻B仔味道評分:8/10個👍
📍吉列牛忌廉烏冬專門店 (銅鑼灣)
🔍銅鑼灣耀華街3號百樂中心22樓

#swallowhongkong
☺️快D跟住B仔一齊吞食香港啦!🤤
#swallowcwb
2020-09-13 24 浏览
👩🏻‍💻去Donki血拚之前🛍當然要食飽個肚先啦😋行到時代廣場突然落到勁大雨‼️😱於是即刻搜尋附近有乜嘢食肆,見到呢間「吉列牛忌廉烏冬」喺附近,就決定去呢間喇☺️‼️​​🍱吉列牛定食+ 咖喱忌廉烏冬HKD$246​🌟新鮮嫩滑既牛肉🤤上枱的時候牛肉只是外層有薄薄的脆漿🥩裏面還是鮮紅色,旁邊備有一個小型燒爐,可供食客將牛肉放到爐上自己煎至適合的成數😋口感嫩滑,肉汁鮮味👍🏻💯‼️配以芥末或忌廉汁味道都配搭得宜;麵豉湯亦唔會太鹹🥰👍🏻​​🍜咖喱忌廉烏冬​🌟均勻滿滿的忌廉😍滿足了視覺👍🏻鋪在咖喱烏冬上😋咖喱汁被烏冬照單全收,每一啖均沾有忌廉,口感幼滑味道豐富,日式咖喱味濃而不膩👍🏻😋​​🧆日式木魚秋葵 HKD$38​🌟秋葵新鮮爽口,配以木魚絲、醬汁,味道清甜😋​​🍟鹹蛋薯條 HKD$38​🌟鹹蛋香氣撲鼻,惹味濃郁🤤薯條香脆熱辣,必點小食之一💯😋‼️​​🍹Rose Garden HKD$36​🌟清新的玫瑰花味🌹加入了玫瑰花乾👍🏻入口清新香甜👍🏻☺️每一啖都充滿玫瑰香味,色澤清透特別💕👍🏻​​🍹韓國蜂蜜紅棗茶(熱)HKD$28​🌟清甜養生🥰紅棗味道香濃,蜂蜜味恰到好處☺️入口清潤👍🏻​​✒️小記:店內客人絡繹不絕👍

🍱吉列牛定食+ 咖喱忌廉烏冬HKD$246​

🍜咖喱忌廉烏冬​

🧆日式木魚秋葵 HKD$38​
🌟秋葵新鮮爽口,配以木魚絲、醬汁,味道清甜😋​

🍟鹹蛋薯條 HKD$38​

🍹Rose Garden HKD$36​

🍹韓國蜂蜜紅棗茶(熱)HKD$28​
🌟清甜養生🥰紅棗味道香濃,蜂蜜味恰到好處☺️入口清潤👍🏻​

✒️小記:店內客人絡繹不絕👍🏻即使下大雨的天氣,仍然座無虛席👍🏻‼️環境舒適,食物美味👍🏻‼️
2020-09-12
  • 咸蛋薯條
  • 咖哩忌廉雞肉烏冬
  • 日式木魚秋葵
  • 韓國蜂蜜紅棗茶
  • Rose  Garden
  • 吉列牛定食
2020-09-11 58 浏览
今日銅鑼灣行街,朋友知我鍾意食烏冬帶我去食好西,去到門口都見有報紙介紹,好期待😍❣️美式頂級牛里脊配大啡菇燒熱個爐放D 切好既牛牛🥩上去燒一燒,嫩嫩既靚牛,食落好淋,就算燒完都仲好juicy,好香濃既牛味😋,一食就知塊牛肉唔係平價貨, 鍾意食牛嘅真係唔可以錯過,回味無窮🧀芝士大啡菇好邪惡呀,大大塊非常慷慨,非常juicy,中和左肉肉嘅油膩❣️咸蛋薯條加$38要個咸蛋薯條,份量好多,最讚係每條薯條都沾滿一粒粒既咸蛋黃,並無皮肉分離🤣🤣🤣又香又鹹,食到停唔到口黑松露醬同秘製醬汁都好好味,係食原味嘅另一個美味選擇❣️雞肉咖哩忌廉烏冬呢款烏冬可以揀牛/雞,黎到好似一大碗忌廉咁,慢慢D 忌廉開始溶變泡泡,底下嘅烏冬索曬咖哩汁,每條都充滿忌廉好滑溜呀,忌廉好多,所以唔刻意撈食到一半先會見到咖哩汁,原來忌廉同咖哩係咁夾,同埋原來一D 都唔濟,亦都無奶油羶味,鍾意食烏冬既人一定要黎試下呢個咁特別既口味

❣️美式頂級牛里脊配大啡菇

❣️咸蛋薯條
黑松露醬同秘製醬汁都好好味,係食原味嘅另一個美味選擇

❣️雞肉咖哩忌廉烏冬
2020-09-11 41 浏览
吉列牛忌廉鳥冬專門店來自韩国,在香港有二家分店。店內裝潢企理舒適。首先上的是咸蛋黄薯條,热辣辣的够大份,外脆内軟,濃郁碱蛋黄味,點黑松露醬食,十分香口。美式顶级牛肉里脊配大啡菇,是我每次来必食的,牛肉可以自己在小烧烤爐上烧,按自己的口味,来控制生熟度,牛肉嫩腍,充满牛香,配有芝士大啡菇及洋葱,味道一流。咖喱忌廉鳥冬是招牌菜,真想像不到咖喱和忌廉配合會如此好味,牛肉微辣嫩滑,最好味的是鳥冬,吸收曬咖喱和忌廉的精華,彈牙又惹味,食入口中好滿足。總之不試試吉列牛忌廉鳥冬專門店是你的一大損失!
2020-09-11 50 浏览
#滑溜溜忌廉咖喱烏冬-銅鑼灣耀華街商廈 好多食肆臥虎藏龍當中 朋友想食烏冬 於是帶佢去百樂中心一間忌廉烏冬專門店 包佢滿意-#🐔🍜雞肉咖喱忌廉烏冬 ($78)招牌烏冬 非試不可 面層全部係白雪雪忌廉 寶物在其中 將碗中咖喱烏冬同忌廉撈勻🥢 幾分鐘後忌廉溶化變成泡 呢個時候食啲咖喱雞粒 然後大箸烏冬𠽌𠽌聲咁送入口 感覺好正🤩 忌廉令烏冬更滑溜好食-#🥗日式木魚秋葵 ($38)秋葵加咗木魚絲同醬油 口味更清新更多樣化 -#🍱吉列牛定食 ($148)個便當有味噌湯白飯同前菜兩小碟🍅 韓式吉列牛扒🥩切件上 每片約有三成熟 現場用石燒再煎到心水嘅熟度 小石壚火力🔥十足 煎一陣已經食得 油香滿溢 再點啲燒烤汁或香蒜醬食 各有特色-📍吉列牛忌廉烏冬專門店#銅鑼灣耀華街3號百樂中心22樓
#滑溜溜忌廉咖喱烏冬
#🐔🍜雞肉咖喱忌廉烏冬 ($78)

#🥗日式木魚秋葵 ($38)

秋葵加咗木魚絲同醬油 口味更清新更多樣化
#🍱吉列牛定食 ($148)

📍吉列牛忌廉烏冬專門店
#銅鑼灣耀華街3號百樂中心22樓
2020-09-11 21 浏览
趁下午茶時段人少少🤪當然去啲平時晏晝好多人食嘅吉列牛忌廉烏冬專門店醫下肚😁.吉列牛定食🐂🍱吉列牛係美國牛肩脊🥩表面有層金黃薄脆嘅炸麵包糠🍞上枱嘅時候肉質粉嫩💗每邊燒 15-20 秒就可以啦🔥入口肉味重,肉汁豐盈😋帶有少少脆口😆仲可以蘸點蛋黃芥末醬同醬油芥末🤗定食附有野菜沙律🥗和風豆腐、麻醬蕃茄🍅珍珠米白飯🍚麵豉湯🥣.咖喱忌廉烏冬(雞)🍜表面係白滑嘅忌廉🤍底下係咖喱雞肉烏冬🐔咖喱係甜咖喱帶微辣🍛將忌廉同咖喱烏冬撈勻🥢烏冬充滿香濃咖喱味之外😙仲食到濃滑嘅忌廉,但又唔膩☺️.雞軟骨餃子🥟爽口嘅雞軟骨以炸餃子形式烹調🤤香脆可口😜點少少醋食就啱啱好
  • 咖哩忌廉烏冬
  • 忌廉咖哩烏冬
  • 吉列牛定食
  • 咖喱忌廉雞肉烏冬
  • 咖哩忌廉雞肉烏冬
  • 雞軟骨餃子
2020-09-11 22 浏览
/吉列牛忌廉烏冬專門店🇭🇰/➖➖➖<當吉列牛🐮遇上忌廉烏冬🍜>▪️▪️▪️一直bookmark 左好耐嘅店 終於去食左啦🌟相信好多人都食過啦主要係想試佢嘅忌廉烏冬同朋友去食lunch 揀左個set $246 Set 包一份吉列牛定食同咖喱忌廉烏冬仲有兩罐汽水🥤平時鍾意食肉多嘅我反而會揀烏冬🌟▪️▪️▪️1️⃣咖喱忌廉烏冬 (牛/雞)整體黎講份量係頗多 咖喱唔算好辣所以唔食得太辣嘅都可以食 雞肉粒口感煙韌 不過有少少鞋口🙈本身都覺得忌廉份量好多 會膩/ 蓋過咖哩味而且令烏冬質感更軟滑💖 烏冬口感頗煙韌唔會軟爛但係佢都算快溶 亦會好快吸收曬~所以就唔太食到忌廉咩味 咖哩精華吸收晒 味道再濃啲就好了朋友都覺得洋蔥味道幾好 味道係唔錯嘅~➖➖➖分數: 7.3/10 ➖➖➖2️⃣吉列牛定食 包一碗飯、一碗面豉湯同一份牛仲有豆腐、車厘茄做小菜 飯有飯素 較易入口牛嘅味道頗濃郁 都幾厚切 有嚼口 份量適中但側邊嘅麵包糠口感唔算好突出 有少少鬆散會似就咁食牛肉多啲~➖➖➖分數: 7/10➖➖➖3️⃣枝豆 $32 份量都算食得幾多 不過個殻都幾咸內裏正常 不過不失➖➖➖📍吉列牛
/吉列牛忌廉烏冬專門店🇭🇰/
Set 包一份吉列牛定食同咖喱忌廉烏冬
仲有兩罐汽水🥤
平時鍾意食肉多嘅我反而會揀烏冬🌟

▪️▪️▪️
1️⃣咖喱忌廉烏冬 (牛/雞)
整體黎講份量係頗多 咖喱唔算好辣
所以唔食得太辣嘅都可以食
雞肉粒口感煙韌 不過有少少鞋口🙈
本身都覺得忌廉份量好多 會膩/ 蓋過咖哩味
而且令烏冬質感更軟滑💖
烏冬口感頗煙韌唔會軟爛
但係佢都算快溶 亦會好快吸收曬~
所以就唔太食到忌廉咩味
咖哩精華吸收晒 味道再濃啲就好了
朋友都覺得洋蔥味道幾好 味道係唔錯嘅~

分數: 7.3/10
2️⃣吉列牛定食
包一碗飯、一碗面豉湯同一份牛
仲有豆腐、車厘茄做小菜 飯有飯素 較易入口
牛嘅味道頗濃郁 都幾厚切 有嚼口 份量適中
但側邊嘅麵包糠口感唔算好突出 有少少鬆散
會似就咁食牛肉多啲~

分數: 7/10
3️⃣枝豆 $32
份量都算食得幾多 不過個殻都幾咸
內裏正常 不過不失

📍吉列牛
2020-09-09
  • 咖喱忌廉烏冬
好耐之前嚟過食吉列牛覺得唔錯😝所以今次就約咗個friend喺度食lunch👯‍♀️✨美式頂級牛里脊配大啡菇 $178 🐂🍄店員提供一塊熱石比我哋自己燒🔥可以自行控制熟度🐮牛里脊肉味香濃 唔會話好肥🐽✨咸蛋薯條 $38 🍳🍟薯條炸到金黃色 外脆內軟😋配上咸蛋蛋碎 別有一番風味🤩✨牛肉咖哩忌廉鳥冬 $78 🐓🍜可能因為有忌廉嘅關係 咖哩味道唔算突出 烏冬夠煙韌 咬口十足🤓加埋牛肉粒 簡直係大滿足😝✨
好耐之前嚟過食吉列牛覺得唔錯😝

所以今次就約咗個friend喺度食lunch👯‍♀️