2021-07-31
古今二出名卷物,五花百門十幾款式,相信要幫襯幾次先可以食晒所有口味日本溫室南瓜沙律$58,先食個前菜開胃沙律,南瓜肉結實清甜,而且鋪滿南瓜蓉令香味更加提升蟹柳壽司薄餅$88,菜式好創新,pizza食得多,壽司pizza真係第一次見,餡料係用蟹柳和薯片碎組成,味道都幾夾金龍卷$88,主要餡料係炸蝦和三文魚,脆口加軟綿綿食落有2種不同層次口感,蜘蛛$88,主要餡料係牛油果和軟殼蟹,同樣係一脆一軟綿綿口感,不過我覺得今次軟殼蟹更脆口雞翼串燒$25,廚師已經開左邊再去燒,雞皮有焦香而且脆卜卜,雞肉嫩滑有肉汁網燒牛舌$58,哩個牛舌非常之好食,油份重夠香口,有一定既厚度,食落有咀嚼口感,仲有種彈牙感覺好有咬口