之前食过铜锣湾嘅古今分店,觉得啲卷物真系好正好好食。今次去开观塘,知道观塘都有古今二分店,就毫不犹豫咁买佢嘅外卖返屋企dinner啦。龙卷风沙律 $68呢个之前喺铜锣湾都试过架啦,嗰阵觉得啲菜、蟹子、蟹柳、中华沙律同脆片捞埋嘅combination好正,食完都念念不忘,所以今次就再食啦。蜘蛛 $85呢个都系上次有试过,又系觉得好好食嘅。佢有五件卷物,咬落去有炸软壳蟹、青瓜、牛油果、蟹子同蟹柳,真系觉得呢个组合对我黎讲最吸引,所以食完又食。金龙卷 $88呢个之前都想试,但嗰阵太饱无试到。今次终於有机会食啦。呢个金龙卷系寿司饭包住炸虾同埋芝士,饭上面就铺上三文鱼。其实我真系好锺意食中间有芝士嘅卷吗,可能因为我好锺意食芝士挂。呢个卷物嘅三文鱼、白饭、炸虾同芝士配合得相当好,好食。烟花 $95呢个卷物系寿司饭包住辣味三文鱼,上面铺上辣味吞拿鱼茸同埋脆片。望落真系好有睇烟花嘅感觉,所以呢个名真系改得几好。呢个有八件㗎,都够食。炸明太子鸡翼 $38有两只鸡翼连埋鸡翼尖嘅。鸡翼已经去埋骨架啦,食落好方便。有啲明太子喺鸡翼入面,少少辣辣地,又好香,好食。炸芝士年糕 $20有两粒,咬落烟韧好食。之前喺铜

蜘蛛 $85

金龙卷 $88

烟花 $95

炸明太子鸡翼 $38

炸芝士年糕 $20
有两粒,咬落烟韧好食。

之前喺铜锣湾系堂食,今次系外卖自取,但外卖嘅质素都毫不失色,好食。如果短期内有机会都会想再食。
5天前
  • 金龙卷
2021-01-08 2 浏览
古今二呢到啲寿司卷出名有创意,除咗个靓靓外表之外个名都好正,有机会想试下叫午夜牛郎。最近成日食日本嘢,但系我仲未变日本妹。今次系外卖,我又叫店员俾我系铺头影相,脸皮厚少少就可以。富士山 Fuji Mountain $88有牛油果、蟹柳丝、鳗鱼、脆片,有好多蟹柳丝好似一座山咁。老母:味道非常合拍,鳗鱼味道香溢四射,好突出。金龙卷 Golden Dragon Roll $88有芝士、炸虾、三文鱼。老母:鲜味嘅三文鱼配上浓浓嘅芝士,更加突显到三文鱼嘅鲜味,别有一番风味。啲虾放咗一阵都仲脆。蜘蛛 Spider Roll $85有炸软壳蟹、青瓜、牛油果。老豆:牛油果加埋啲青瓜好爽口、甘脆,令到味道冇咁单调,啲软壳蟹炸得好脆。龙卷风沙律 Crazy Salad $68有蟹子、蔬菜、中华沙律、蟹柳、脆片。细佬:好红好绿。(串)老母:新鲜爽口,仲有我最锺意嘅中华海草。日式章鱼小丸子 Takoyaki $40系有章鱼嘅小丸子,食落有少少日式。妹:圆辘辘好得意,味道比较粉但章鱼好索。配上经典嘅木鱼丝同紫菜,好有日本风。网烧牛舌 Beef Tongue $48有牛舌,啲牛舌有啲网纹。佢哋嘅酱汁酸酸地, 几

富士山 Fuji Mountain $88
有牛油果、蟹柳丝、鳗鱼、脆片,有好多蟹柳丝好似一座山咁。
老母:味道非常合拍,鳗鱼味道香溢四射,好突出。

金龙卷 Golden Dragon Roll $88
有芝士、炸虾、三文鱼。

蜘蛛 Spider Roll $85
有炸软壳蟹、青瓜、牛油果。

龙卷风沙律 Crazy Salad $68
有蟹子、蔬菜、中华沙律、蟹柳、脆片。
细佬:好红好绿。(串)
老母:新鲜爽口,仲有我最锺意嘅中华海草。

日式章鱼小丸子 Takoyaki $40
系有章鱼嘅小丸子,食落有少少日式。

网烧牛舌 Beef Tongue $48
有牛舌,啲牛舌有啲网纹。佢哋嘅酱汁酸酸地, 几夹个牛舌,同埋十分开胃。
老豆:好爽滑同烟韧,有好甘香嘅牛肉味。

原来观塘除咗塞车之外仲有好多嘢食,但因为太塞车所以我行路返屋企,好攰但健康,同埋好热。
2020-12-21 967 浏览
原先约左屋企人6:00pm用膳,但由於疫情,只好买外卖回家享用啦!😋😋古今二位於观塘工业大厦,喺港铁站隔离,好方便架,系约朋友食饭不二之选呀😃同一般日式餐厅唔同之处,呢间居酒屋卷物种类超多,个名都同舖头「古今二」一样好鬼特别,好有创意😛😛食物卖相特别,令食客目不暇给🤩🤩我地叫左6款食物:绿野仙踪 $98一睇餐牌,就被呢个卷物名字吸印。果然无令我失望,上层布满新鲜嘅水蜜桃,𥚃面系咪牛油果、飞鱼子、八爪鱼、蟹柳。桃🍑新鲜清甜,牛油果都唔错呀,诚意推介俾水果发烧友。原先觉得价钱有d偏贵,但试左之後觉得物超所值,值得推介。👍🏻👍🏻龙卷风沙律 $68卖相果然同佢个名好贴切,造型直情好似龙卷风💨💨,好得意呀😚😚。伴料丰富,有海藻、蟹柳,配以新鲜蔬菜,海藻+蟹柳一齐食,口感一流,沙律酱味道配搭唔错呀😋😋午夜牛郞$85三文鱼🍣、芝士🧀、牛油果🥝crossover,芝士香浓,啱晒我呢个芝士🧀控🤣虽然个名同卖相唔知有咩关系,但系好味道就得啦,haha🙃🙃。唯一美中不足系,本来脆卜卜嘅外皮攞到返屋企食嘅时侯变得有d硬😅。下次要堂食试下先得喇😁火山$88造型成座火山⛰️咁,份量十足,好有趣。上层系火炙寿蟹柳,好

食物卖相特别,令食客目不暇给🤩🤩我地叫左6款食物:

绿野仙踪 $98

午夜牛郞$85

火山$88

造型成座火山⛰️咁,份量十足,好有趣。上层系火炙寿蟹柳,好似火焰🔥咁。下面系牛油果🥑、带子、青瓜。家人都好锺意。🥰

秋葵虾肉天妇罗 $48

虾肉清甜,秋葵新鲜,两者配合得宜😗

日式炒乌冬 $78

乌冬烟韧,有菇类、椰菜等。份量颇多,抵食夹大件呀😆😆
2020-12-11 828 浏览
Tucked away in an industrial building in Kwun Tong, Kokon2 is a casual Japanese eatery serves an impressive range of Japanese food at a fairly affordable prices. Alongside with a series of classic izakaya food, Kokon2 offers an array of spectacular “Maki Rolls” in a creative way. Special rolls include the Dragon Rolls (Golden Dragon, Black Dragon, Green Dragon, Red Dragon), crazy rolls, sushi pizza ... these are some of the most popular items.日本温室南瓜沙律(HK$55)👍👍👍👍If Japanese pumpkin is what you

日本温室南瓜沙律(HK$55)
日本温室南瓜沙律

If Japanese pumpkin is what you love then you are going to love this salad. The pumpkin was sweet and creamy, making it a great healthy side dish.

蟹膏寿司(HK$40)
蟹膏寿司

The crab paste gave the sushi a really distinct flavour, added a dash of sesame seed for the nutty flavour.

绿野仙踪/烟花/超级龙卷风(HK$98/$95/$88)
绿野仙踪/烟花/超级龙卷风

This platter of sushi included 3 flavours of dragons rolls:

1. 绿野仙踪 - it’s basically a maki roll with octopus, apple, crab stick, avocado, Tobiko and topped with peach. If you like the sweet and fruity flavours, this is definitely something that you’d like to try.

绿野仙踪

2. 烟花 - this maki roll consisted of two main ingredients, spicy salmon and spicy tuna, top it off with some crispy chips.
烟花

3. 超级龙卷风 - the “Super Crazy Roll” went with cream cheese, cucumber, tempura shrimp, eel and chips. It’s not just super crazy, but also super filling.

超级龙卷风

炭烤孜然羊架(HK$78)
炭烤孜然羊架

An earthy spice mixture with cumin can definitely enhance the strong flavour of lamb, and the meat was tender and juicy.

Interior

Menu

2020-12-09
日本温室南瓜沙律
蟹膏寿司
绿野仙踪/烟花/超级龙卷风
炭烤孜然羊架
一般日本餐厅未必有咁多唔同种类卷物。古今二主打唔同种类卷物,选择多达45种!所有卷物皆为即点即做!净系睇餐牌都睇到花多眼乱!食物名好特别,十分有创意!价钱中等,食物质素唔错,卖相唔差!*-。-。-。-。-。-。-。-。-。-*🔸彩虹卷$98卷物上层铺满三文鱼、吞拿鱼、牛油果,颜色鲜艳似彩虹咁,中层卷着青瓜,非常爽口。🔸烟花 $95卷物上层系辣味吞拿鱼,加上脆片好香口。中间系辣味三文鱼,微辣唔会盖过鱼的鲜味。🔸绿野仙踪 $98满满的水蜜桃粒同飞鱼子铺满卷物上层,中层包裹着牛油果、八爪鱼、苹果粒同蟹柳,除咗食到有果香味,口感亦非常丰富。🔸龙卷风沙律 $68沙律新鲜,份量多。蟹柳丝同飞鱼子堆砌成一座小山丘。中下层系中华沙律,带微辣,开胃一流。🔸黑豚荔枝卷串烧 $38将荔枝肉卷在黑豚肉入面烧,配搭新颖,不会太乾。荔枝味道清甜,肉质带爽脆,与黑豚肉味道好夹。串烧上加了少量芝麻,香气洋溢。🔸日式炒乌冬 $78如果食完卷物都未够饱,可以叫一份炒乌冬填饱个胃。乌冬弹度适中,加入三色椒、杂菇、木鱼碎,热辣辣炒起好够镬气!*-。-。-。-。-。-。-。-。-。-*
一般日本餐厅未必有咁多唔同种类卷物。
古今二主打唔同种类卷物,选择多达45种!
所有卷物皆为即点即做!净系睇餐牌都睇到花多眼乱!
食物名好特别,十分有创意!
价钱中等,食物质素唔错,卖相唔差!

*-。-。-。-。-。-。-。-。-。-*

彩虹卷/烟花/绿野仙踪

🔸彩虹卷$98
卷物上层铺满三文鱼、吞拿鱼、牛油果,
颜色鲜艳似彩虹咁,中层卷着青瓜,非常爽口。

🔸烟花 $95
卷物上层系辣味吞拿鱼,加上脆片好香口。
中间系辣味三文鱼,微辣唔会盖过鱼的鲜味。

🔸绿野仙踪 $98
满满的水蜜桃粒同飞鱼子铺满卷物上层,
中层包裹着牛油果、八爪鱼、苹果粒同蟹柳,
除咗食到有果香味,口感亦非常丰富。

🔸龙卷风沙律 $68
沙律新鲜,份量多。
蟹柳丝同飞鱼子堆砌成一座小山丘。
中下层系中华沙律,带微辣,开胃一流。

黑豚荔枝卷串烧

🔸黑豚荔枝卷串烧 $38
将荔枝肉卷在黑豚肉入面烧,配搭新颖,不会太乾。
荔枝味道清甜,肉质带爽脆,与黑豚肉味道好夹。
串烧上加了少量芝麻,香气洋溢。

🔸日式炒乌冬 $78
如果食完卷物都未够饱,可以叫一份炒乌冬填饱个胃。
乌冬弹度适中,加入三色椒、杂菇、木鱼碎,
热辣辣炒起好够镬气!

*-。-。-。-。-。-。-。-。-。-*
2020-12-05
彩虹卷/烟花/绿野仙踪
黑豚荔枝卷串烧
  • 彩虹卷
今日同屋企人嚟咗观塘睇家俬,行经官塘工业中心,见到呢间日本菜,有唔同种类嘅特色寿司同卷物,任君选择,於是决定系到叫外卖😊龙卷风沙律($68)- 沙律搭配出色,有沙律菜、生菜、中华沙律仲有画龙点睛嘅系满满嘅蟹柳丝,夹埋一齐食,口感层次超丰富- 生菜爽口、蟹柳软身甜香,连埋沙律酱,荣登我最近食过嘅沙律top3之一😋辣妹 ($95)- 吞拿鱼入口解甜,口感香浓软身,连埋炸虾卷,口感好正,有少少冰火交融嘅感觉,炸虾脆身有咬口,饭同吞拿鱼带点软绵浓郁,味道一流👍🏻富士山 ($88)- 一望到就已经好有睇头,劲量嘅蟹柳丝满布系卷物之上,香香甜甜,卷物嘅内馅系鳗鱼,鳗鱼味道好突出,酱汁香浓惹味,两者嘅味道完美融合,屋企人都好锺意,一件接一件🤤蜘蛛 ($85)- 蜘蛛果然系如其名,有脚系伸展出嚟,就系炸软壳蟹😋配料都好多元化,有埋青瓜同牛油果,中和埋炸软壳蟹的油香味,食落一啲都唔会腻,食到舔舔脷葱牛卷 ($55)- 葱牛卷超大件,一口都食唔晒,而且系荤素配搭,牛肉片薄身,但牛味浓郁,包裹埋大量嘅葱,啱晒爱葱之人😆日式炒乌冬 ($78)- 作为乌冬迷嘅我,炒乌冬就必叫,食落果然冇有错,香甜嘅酱汁满布成个

龙卷风沙律($68)
龙卷风沙律

辣妹 ($95)

富士山 ($88)

蜘蛛 ($85)

葱牛卷 ($55)
葱牛卷

日式炒乌冬 ($78)
- 作为乌冬迷嘅我,炒乌冬就必叫,食落果然冇有错,香甜嘅酱汁满布成个乌冬,质感软绵,但唔会过软,配料好丰富,有娃娃菜、菇、鸣门卷、红椒、黄椒,各式各样都有,成道炒乌冬风味倍增,好好味😋
日式炒乌冬

整体料理都好有质素,摆盘又靓,色香味俱全,睇得出餐厅嘅用心,成家人都食得好开心💛
3天前
7 分钟 (外卖自取)
  • 辣妹
  • 富士山
成日食寿司连锁店,不如试下呢间!最有名系寿司卷物,非常创新,会配搭吾同材料,更用上日本直送新鲜食材,价格亲民☺️☺️☺️龙卷风沙律🥗 ($68)啲蟹柳丝打造到好似台风咁,改名改得好。仲有生菜、蟹籽,加上特别酱汁(吾会又系麻酱🥲),又比平时喺日本餐厅食到嘅前菜份量大好多!金龙卷🐲($88)必叫之选!好喜欢淡淡的芝士,加上炸虾肉质都好爽口,外皮仲保持脆卜卜。薄薄嘅三文鱼🍣提升鲜味,更铺到好似一条龙一样!烟花🎆($95)至爱呢款!辣味三文鱼X吞拿鱼蓉!不会太辣,好惹味。幼细香滑,软绵绵的口感加上脂香😜富士山🗻($88)食到多重口感!除咗牛油果🥑吾太食得出,蟹柳、鳗鱼都鲜甜。佢用大量嘅蟹柳同埋脆片堆积如山,非常壮观!卷物寿司全部整到细细件,但又砌到好宏伟,方便进食,又可以影相𠱓like,诚意推介🥰👍🏻除咗寿司,我都试咗啲小食。网烧牛舌($48)用薄切形式,口感爽脆,清除晒舌苔,食得放心!酱汁似柚子盐,好香,同牛舌好夹👍🏻黑豚荔枝卷串烧($38)如果荔枝肉再大粒啲就更好☺️黑豚不会有猪臊味,烧得香口,1分钟已经清晒🤣😂🤣😂
成日食寿司连锁店,不如试下呢间!

龙卷风沙律🥗 ($68)

金龙卷🐲($88)

烟花🎆($95)

富士山🗻($88)

除咗寿司,我都试咗啲小食。

网烧牛舌($48)

黑豚荔枝卷串烧($38)

5天前 0 浏览
蟹柳沙律💲48份量超多,比出面既量起码多足一倍,绝对超值之选,作前菜一流!芝麻鸡翼💲20炸得香脆,鸡油香保留到喺皮内,新鲜滚热辣,小心第一啖鸡油烫亲😂日式章鱼小丸子💲40非常出色,外脆内软,酱汁岩岩好富士山💲88底既饭卷系鳗鱼小卷,上面铺满大量蛋黄酱蟹柳,铺成一座山,十足十富士山外表❤️金龙卷💲98三文鱼面包住吉列炸虾小卷,开头惊炸虾会抢左三文鱼油香,食落原来非常夹蜘蛛💲85大大件软壳蟹新鲜炸出,仲保留到少少软壳蟹汁,配翻青瓜一咸一鲜,食到想叫多条😂
蟹柳沙律💲48

芝麻鸡翼💲20

日式章鱼小丸子💲40

非常出色,外脆内软,酱汁岩岩好

富士山💲88

金龙卷💲98

蜘蛛💲85

2021-01-11
6天前 0 浏览
Menu好丰富,点左日式烧牛肉定食,牛肉稍稍过熟,但风味浓郁,味道方面唔错,个饭有𡁻口,系我锺意嘅口感,沙律泡芙不过不失。重点左富士山、火山、青龙卷同烟花,外表已经劲吸引,系打卡之选,味道亦相当唔错,富士山有蟹柳、牛油果、鳗鱼同脆脆,咬落去层次好丰富饭亦片爽口酱汁非常足够,浓郁得来有牛油果中和,食多几件都唔会太跩,火山大致上同富士山差唔多只系食材上面呢有唔同,一样有爽口嘅感觉,来自青瓜嘅爽脆,而上面嘅蟹柳亦夹杂左带子,所以口感上面会有啲啲唔同,二烟花上面嘅吞拿鱼呢啲酱嘅量啱啱好,唔会冚左吞拿鱼嘅味,口感亦都相当顺滑,而当中青龙卷最得我心,因为佢嘅外层系牛油果,一入口已经比牛油果嘅清新笼罩着,饭包住嘅系鳗鱼,软腍而且有鳗鱼嘅香气,有双重顺滑嘅口感,而且非常之清新。整体来讲短袜嘅表现都非常出色,餐厅环境亦都唔错,地方虽然唔大,但座位都几阔落,啱晒一班人食饭!
  • 青龙卷
  • 火炙左口鱼裙边寿司
  • 火山
2021-01-08 12 浏览
观塘工厦有间几出名嘅日本餐厅,见之前电视同media都有报道过,虽然晚市禁堂食,但都无阻我今日专程黎买外卖。日式麻酱豆腐沙律,豆腐豆味浓,沙律份量唔少。网烧牛舌同黑豚荔枝卷串烧,好香口,牛舌厚身,juicy。豚肉包住荔枝卷,甜甜地可以解下油腻感。超级龙卷风,用上芝士、青瓜、炸虾、鳗鱼同脆片,食材都几丰富,包埋一齐食芝士同炸虾味道好出。烟花,用上辣味三文鱼、辣味吞拿鱼同脆片,吞拿鱼蓉新鲜惹味。午夜牛郎,有牛油果、芝士、三文鱼,配搭几新颖,食落又几夹!

日式麻酱豆腐沙律,豆腐豆味浓,沙律份量唔少。

烟花,用上辣味三文鱼、辣味吞拿鱼同脆片,吞拿鱼蓉新鲜惹味。

午夜牛郎,有牛油果、芝士、三文鱼,配搭几新颖,食落又几夹!

2021-01-05 28 浏览
今日同同事去完观塘做嘢 於事黎到工业中心入面嘅呢间日本餐厅 古今二 度食午餐餐厅入面嘅装饰好有日本嘅感觉 枱櫈阔落坐得几舒服日本温室南瓜沙律 日本温室南瓜香甜 质感软糯 入口即溶叫咗几款唔同嘅卷物 都系餐厅嘅招牌菜 相扑力士 新鲜芒果加上几款唔同嘅酱汁 包住吉列炸虾 口感清新 食多几件都唔会觉得漏忘不了你 上面有三款唔同嘅刺身 入面包住蟹柳同埋忌廉芝士 口感丰富 蜘蛛 炸软壳蟹牛油果同青瓜 鲜味浓郁葱牛卷 浓浓嘅日式酱油包裹住肥牛同香葱 成个感觉一啲都唔油腻 香口惹味日式炒乌冬 份量超大两个人都食唔晒 入面仲有 杂菜 杂菌 同鸣门卷

餐厅入面嘅装饰好有日本嘅感觉 枱櫈阔落坐得几舒服

日本温室南瓜沙律 日本温室南瓜香甜 质感软糯 入口即溶

叫咗几款唔同嘅卷物 都系餐厅嘅招牌菜

蜘蛛 炸软壳蟹牛油果同青瓜 鲜味浓郁

2021-01-04 27 浏览
观塘工业区都有日本美食!由於六点後冇得堂食,最近都系食外卖自取!一放工就好想食日本嘢!openrice 落单好方便!就买返去同屋企人一齐食!卷物盛E$328玉子寿司,鳗鱼寿司,火炙左口鱼寿司!有三个卷物!火山(蟹柳,带子 牛油果,青瓜)青龙卷(鳗鱼,蟹柳,牛油果)蜘蛛(炸软壳蟹,青瓜,牛油果)件件寿司都好有份量,又新鲜!其实够4-5个人食!蟹柳沙律$20蟹柳沙律入边仲有啲带子碎!淡淡都食到鲜甜爽口!日式猪肉串$48肥瘦均匀系日本高级猪肉味!鸡翼串烧$48串烧鸡翼唔会烧得太乾,啖啖肉!性价比非常高嘅餐厅外卖自取仲有九折!抵食!#观塘美食#日本菜#性价比高#抵食#卷物
观塘工业区都有日本美食!

卷物盛E$328
玉子寿司,鳗鱼寿司,火炙左口鱼寿司!有三个卷物!
火山(蟹柳,带子 牛油果,青瓜)
青龙卷(鳗鱼,蟹柳,牛油果)
蜘蛛(炸软壳蟹,青瓜,牛油果)
件件寿司都好有份量,又新鲜!其实够4-5个人食!

蟹柳沙律$20
蟹柳沙律入边仲有啲带子碎!淡淡都食到鲜甜爽口!

日式猪肉串$48
肥瘦均匀系日本高级猪肉味!

鸡翼串烧$48
串烧鸡翼唔会烧得太乾,啖啖肉!

性价比非常高嘅餐厅外卖自取仲有九折!抵食!

#观塘美食#日本菜#性价比高#抵食#卷物
  • 火山
  • 青龙卷
2020-12-28 40 浏览
好耐以前食过呢间喺观塘颇有名气嘅「古今二 」,疫情底下想食多次,唯有要外卖。.先点咗几款招牌嘅卷物 —— 金龙卷、东京爆趣、彩虹卷 。.醋饭酸甜好开胃,配上鱼生、蟹柳、青瓜、牛油果,各款配搭有创意又好味。.当中以内藏香脆炸虾嘅金龙卷最美味。彩虹卷色彩缤纷,好吸引食慾。.再点两款热食,包括芝麻鸡翼、黑豚荔枝卷串烧。芝麻鸡翼香脆又唔燶,调味仲好好。.佢哋嘅日本温室南瓜沙律都唔错,清新得来又温和,口感又香滑,锺意食蛋黄酱嘅人一定会encore。.餐厅名称:古今二 观塘观塘道436-446号官塘工业中心4期1楼B室

先点咗几款招牌嘅卷物 —— 金龙卷、东京爆趣、彩虹卷 。

餐厅名称:古今二
观塘观塘道436-446号官塘工业中心4期1楼B室
2020-12-28
15 分钟 (外卖自取)
  • 黑豚荔枝卷串烧
  • 日本温室南瓜沙律
  • 彩虹卷
2020-12-26 37 浏览
古今二🍽-创意卷物🍣系古今二既主打美食大家都不妨试下😋仲要佢一盘咁拼到好靓😍食都食得开心D🤣1️⃣金龙卷(芝士/炸虾/三文鱼) $88虽然系外卖但佢入面个炸虾🍤仲系脆既加左唔小分🤣配埋三文鱼其实冇得输👍2️⃣富士山(牛油果/蟹柳/鳗鱼/脆片) $88钟意食牛油果🥑既朋友就要试喇👏🏽一开头以为鳗鱼配牛油果会怪但其实原来都夹🤣加埋脆片口感又昇华左😌3️⃣烟花(辣味三文鱼/辣味呑拿鱼/脆片) $95小编对辣味三文鱼情有独锺平时成日叫辣味三文鱼军舰🤣-龙卷风沙律 $68沙律有大量蟹柳😍平时食个d蟹籽沙律通常青瓜系主角既10倍😂呢度个沙律系好足料食完都饱左一半😂-日式章鱼小丸子 $40/6粒小丸子都唔错唔系平时系街边食个d咁普通🤣佢系跟足大阪个款去整搞到小编好挂住大阪既小丸子☹️-芝麻鸡翼$35鸡翼都系正常放题个D亦系新鲜炸起所以一定好食🤣-🌟评分:🏅🏅🏅🏅
古今二🍽
1️⃣金龙卷(芝士/炸虾/三文鱼) $88