2020-11-12
120分鐘任飲任食雞煲+火鍋星期一至四 $168/位星期五六日及公眾假期前 $188/位*無須加一老公話住左屯門咁耐都無食過佳記雞煲係一個好大既錯誤🤣🤣原來咁多年都忽略左一間咁高質既小店!! 今次完全係咁啱落街搵野食,見到店內有唔少人,凍凍地又突然想食雞煲打邊爐,就發現左依既隱世小店🤩聽見$168蚊2個鐘任飲任食雞煲+火鍋,本身都有啲擔心食物質素🙈 因為食過九龍區好多$200內既雞煲/ 火鍋,就深深感受到一分錢一分貨🙃 但佳記雞煲小廚平得黎,質素好高😍 有圖有真相,件件雞都啖啖肉,仲要係雞脾,海量既紫洋蔥索曬啲汁,超級正呀🤩 我地揀微辣,我唔食得太辣都handle到!! 仲有得揀小麻/中麻,見到隔離枱食麻辣食得好過癮🙈 下次我一定會挑戰高一級💪🏻雖然有得無限加雞,但加完第二轉係時候轉戰火鍋💪🏻可能因為客流算多,食物流量快,火鍋食材全部都好新鮮!! 曾經食過一啲火鍋店,無論肉定丸類都有陣雪味...都唔知雪左幾耐😅 真心圖中每一款食物都係值得encore,特別係西班牙黑毛豬、魚皮、墨魚滑、魚片頭👍 menu上面好多野都未試...但實在太飽啦!! 唯有留番下次試💪🏻PS 飲品櫃既選擇都算多,
星期一至四 $168/位
星期五六日及公眾假期前 $188/位
*無須加一
PS 飲品櫃既選擇都算多,2至4人仲可以揀一款涼伴小食,我地揀既手拍青瓜仲好爽口好惹味👍高質小店,一定會再幫襯😻
雞煲