2020-10-27
吃貨日常❤️ 天氣漸漸有涼意🍂唔經唔覺秋天原來又黎啦😎天氣涼咗就開始好想食打邊爐今次去食嘅就係位於係屯門嘅一間任飲任食雞煲火鍋🐥🍲價錢方面⬇️⬇️⬇️任飲任食🕐 120分鐘🌟星期一至四成人$168 &小童長者$128🌟星期五六日及公眾假期前夕成人$188 & 小童長者$128免加一😍 免加一😍 免加一😍好重要所以要講三次‼️🤪講完價錢就講吓食物方面啦😋唔好以為$200有找冇咩野食好選擇喎‼️其實都有好野食選擇架‼️💖湯底👉🏻佳記招牌雞煲(微辣🌶+中麻)湯底入面已經有切好咗嘅雞🐥每舊雞都啖啖肉😌而且湯底少少辣,仲有真係好麻,就算你唔食得辣嘅朋友🥳🥳我覺得都可以一試‼️重點推介火鍋配料⬇️⬇️⬇️💖火鍋配料👉🏻美國雪花肥牛🐮油花分佈平均如雪花咁細緻,肉質好有彈性,鮮甜味美!用黎打邊爐係一好選擇😍😍😍所以忍唔住order再order💖火鍋配料👉🏻手打墨魚滑墨魚食法多元化,做成墨魚丸最爽口彈牙😍😍以呢個墨魚滑我深深愛上😍😍唔單止滑不溜口,仲兼具爽口彈牙、鮮香味濃😍😍真心,好食過自己去買😂仲送左一樣小食🤪🤪我哋就揀咗手拍青瓜🥒呢個價錢有得任飲任食,仲有小食送‼️唔去食就真係走寶喇‼️食物味道👍👍👍👍👍用心製作👍👍👍👍上
吃貨日常❤️
🌟星期五六日及公眾假期前夕
成人$188 & 小童長者$128
免加一😍 免加一😍 免加一😍
好重要所以要講三次‼️🤪
💖湯底👉🏻佳記招牌雞煲(微辣🌶+中麻)
重點推介火鍋配料⬇️⬇️⬇️
💖火鍋配料👉🏻美國雪花肥牛🐮
💖火鍋配料👉🏻手打墨魚滑
仲送左一樣小食🤪🤪
我哋就揀咗手拍青瓜🥒
呢個價錢有得任飲任食,仲有小食送‼️唔去食就真係走寶喇‼️
食物味道👍👍👍👍👍
用心製作👍👍👍👍