2023-04-04
今日尼既呢間火鍋店環境好舒適 好乾淨整齊既感覺 座位都好闊落 唔經唔覺烚下烚下 傾下傾下就坐左成晚🤣🤣🤣 啲野食仲好高水準👍🏻火焰🔥三椰雞鍋 有驚喜 比起平時落椰青水之餘 仲有椰皇水🥥 個湯鮮甜無比💃💃💃黑松露蟹肉餃令我印象好深刻 餃裡面都係🍄 夾雜住一絲絲既蟹肉 好香黑松露味 食落似意大利餃 但個皮又比意大利餃煙韌啲黑松露墨魚丸同手打鹹蛋黃蝦丸都非常彈牙足料 食蝦丸最好攤凍些少先食 中間鹹蛋黃汁好辣嘴👅響鈴炸得好脆 比較輕薄 唔會食完就濟住同膩左 食多幾條都唔怕😌另外啲菜都好新鮮 第一次食冰菜 口感好特別 菜框好爽口 葉既位置有啲厚度但又軟林林😲值得一提既係呢到服務好好呀 開始滾個湯個陣捌左次油 食到中間個陣又再幫我地捌多次油👍🏻 又提醒我地冰菜唔好淥咁耐 又不停幫我地加湯☺️☺️☺️