2008-09-05
去過呢間好幾次,水準之高無須重覆,已經知佢旺,所以一向都係午飯時間尾段佢地臨落場先去。不過早幾個禮拜,為左同人慶生,局住星期五晚去,就靚野。間店得10-20檯,仲要因為地方太靚又收得唔平,同拉麵唔同,客人食完都好少即刻走,結果等足三個幾鐘,六點半等到九點半!咁等呢樣野,你情我願,要食好野,無得講,客人流轉率低間野自己都好睇唔好賺。點知等不特只,食品水平跌到得人驚。食開塊吉列豬扒大大塊,厚切,呢到既朋友上載既相片好清楚,可以覆蓋個不銹鋼架,小弟食果日,哈,大小只有一半多丁多,厚度亦係,大縮水!!!如果一客,我會出聲,兩客都係咁,講多無謂,加上果幾位侍應都做到謝晒,何況有人生日唔通澀氣咩!我重傻到比多次機會佢地,唔叫定食,散叫多客吉列豬扒,點知都係一樣,唉!不過,大塊細塊厚定薄,都要好食得架,唔好食,大塊都無用啦!咁味道點?災難!係,塊豬扒係唔韌,不過係鬆到麵粉堆咁,而且極乾,完全無任何肉味。據聞話佢地選料上剩,一向食開都覺得與別不同,不過果刻既真心直覺係佢地唔夠貨求其用第d頂上,蹋到佢鬆就算。肉差之外,上炸粉亦差,一向係好平均既麵包糠吉列,好靚,果日呢,同大家樂大快活無兩樣,好似臨尾用晒
不過早幾個禮拜,為左同人慶生,局住星期五晚去,就靚野。
點知等不特只,食品水平跌到得人驚。
不過,大塊細塊厚定薄,都要好食得架,唔好食,大塊都無用啦!
咁味道點?
災難!
肉差之外,上炸粉亦差,一向係好平均既麵包糠吉列,好靚,果日呢,同大家樂大快活無兩樣,好似臨尾用晒炸粉同麵包糠咁。
果次食得相當失望,食咁既豬扒,不如去食新景園果d仲好味。
其實收得唔平,保持水準係應該!
有好一排唔會去。