2008-08-11 18 浏览
去到巳經下午兩時+五分, 距離落塲時間只餘下四+五鐘, 怎料職員說兩點半要叫 last order, 當時還有五至六張枱要等, 若等不到位便不能食, 好彩兩點半終於入到去, 眼看我們之後很多人都不能入, 不禁感慨我們算lucky!因為巳經沒有時間, 所以沒看清Menu 便随便叫了一個滑蛋吉列雞扒反& 咖哩吉列豬扒反, 平時的 Salad 可以Refill, 但可能由為差不多Close, 已經沒有人幫我們Refill. 因為我喜歡"滑蛋 & 雞扒", 但咁貴的一碗反, 滑蛋巳把吉列雞扒整"林", so 千祈唔好試, 男友食的咖哩吉列豬扒反不錯, 日式咖喱好味, 豬扒亦好脆而不太油, 但後來再看餐牌發現有ニ人餐$400-500 (有豬,蝦,生蚝), 又抵D 又多D款!下次有朋友想去應該會再去, 但自巳&男友就未必! ^_^

下次有朋友想去應該會再去, 但自巳&男友就未必! ^_^