2019-09-08
今晚約左好朋友食飯👭🏻, 👧🏻話之前食過丸和食堂覺得唔錯, 所以今次就帶我嚟試下😊😊餐廳地方唔算大, 簡約嘅和式怖置,光線充足, 乾淨企理, 感覺舒服😊 一坐底職員就送上兩杯熱茶🍵 每人一個茶包👍🏻 我地兩個女仔叫左兩個小食, 兩個主食🍜🍱, 一個手卷, 一個飯團🍙同一碟卷物🍣木魚燒茄子🍆 燒茄子幾大件, 燒得唔乾, 加埋少少木魚碎, 咸咸地幾好味😊唐揚魷魚鬚🐙, 炸魷魚熱辣辣, 非常香脆, 惹味可口! 日式沙拉醬有少少辣椒🌶, 甜甜辣辣, 味道即時升級😋即使凍左都仲係好脆, 幾開胃嘅餐前小食😊忌廉芝士蒲燒鰻魚反卷🧀🍣, 忌廉芝士香滑, 芝士味濃但無蓋住左鰻魚嘅味道, 兩者味道非常融合, 入面仲有青瓜絲同蟹籽令卷物無咁膩同有清新嘅感覺👍🏻鱈場蟹棒湯拉麵🦀🍜, 蟹棒味道唔錯, 拉麵彈牙, 配菜亦幾多, 整體不過不失😊日式汁燒牛肉飯🐂🍛, 牛肉燒得幾香,而且嫩滑唔乾身, 每塊牛肉都比濃厚嘅醬汁包住, 洋蔥香甜爽口, 醬汁份量都幾多, 唔會食到最後無哂汁得白飯👍🏻 推介!!芥末八爪魚刺身漬配紫菜飯團🐙🍙, E個有得玩有得食🤣 八爪魚刺身幾爽口, 芥末味較重, 小妹覺得幾攻鼻😂 但如果係好中
芥末八爪魚刺身漬配紫菜飯團🐙🍙, E個有得玩有得食🤣 八爪魚刺身幾爽口, 芥末味較重, 小妹覺得幾攻鼻😂 但如果係好中意食芥末, 覺得攻鼻嘅感覺好爽嘅朋友仔應該會幾中意食😊
鱈場蟹棒蟹籽手卷, 食到尾差少少未夠飽就叫多個手卷, 蟹籽同蟹棒份量算多, 味道唔錯😊
總括而言, 味道唔錯, 選擇亦算多, 環境同服務質素幾好, 職員亦成日主動加茶, 每樣單品都唔貴, 兩個人食左7樣野都係300蚊賣單, 價格非常親民嘅小店💵😊👍🏻👍🏻