2021-10-22
黎到譽發廣場7樓既串Grill 自助燒烤專門店食串燒餐廳係正地鐵附近,好方便。不過除左飲品之外,其實都唔係好自助既。所有串燒都係只需要用QR code 落單,就有店員拎俾你而每枱就有傳說中既自動轉自動燒既烤爐。重有成幾樽調味料同醬汁,「有味」濕紙巾同埋紙巾提供。見過其他食客既食評,所以詢問左店員拎左佢地既燒烤時間表參考。不過冇計時器提供,記得要自己睇實個電話啦!Menu 方面,除左啤酒要再加錢之外,其他所有野都包晒。雞肉,豬肉,牛肉就一定唔少得,海鮮有多春魚,鯖魚,蜆肉等;蔬菜有菇,番茄,毛茄; 甜點就係菠蘿,棉花糖同雞蛋仔。可以叫生菜,好似食韓燒咁,包住肉黎食就冇咁滯!餐廳通風系統ok,食完唔覺得自己好大陣味。同埋自動燒烤爐真係好正,輕鬆好多,好快就食左好多野,感覺回左本lu。推薦食物有:和牛串,雞肉卷串,菠蘿串,冬菇串。飲品有豆漿,凍檸茶,汽水等。冇諗到最新口味既可樂都有。P.S. 最後每人會有一杯haagen dazs 雪糕
餐廳係正地鐵附近,好方便。
可以叫生菜,好似食韓燒咁,包住肉黎食就冇咁滯!
推薦食物有:和牛串,雞肉卷串,菠蘿串,冬菇串。
飲品有豆漿,凍檸茶,汽水等。冇諗到最新口味既可樂都有。
P.S. 最後每人會有一杯haagen dazs 雪糕