2023-02-08 78 浏览
今次朋友仔帶我到位於牛頭角的 ‘’串燒屋‘’ 食串燒放題,食物款式多,除了串燒外,還有冷盤、熟食、炸物、雪糕及飲品😍我們點了👇串燒類🍢🍡雞腎、海蝦、多春魚、黃金魚片頭、台灣一口腸、芝士腸、迷你豆卜、黃金魚蛋、農場雞腿肉、美國穀飼生肋條、美國穀飼牛西冷、蜜汁燒豬柳、花枝丸、蒜蓉烤茄子、蒜蓉烤蠔、熊本一口牛、安格斯牛肩肉、西班牙黑毛豬五花肉、美國牛仔骨、挪威香草羊架、挪威鯖魚、雞翼(原味/麻辣/奥爾良)炸物類🧆脆薯條、吉列蠔、吉列魷魚圈、炸鵪鶉蛋、脆皮香煮、炸雙皮奶、榴槤波波熟食類🥬蠔油生菜、清酒煮蜆

我們點了👇

串燒類🍢🍡

炸物類🧆

熟食類🥬
蠔油生菜、清酒煮蜆

• 炸物
2023-02-07 35 浏览
燒烤放題分時段收費,早鳥當然有優惠啦,平日7點前離座成人只需$198咋。放題嘅食物種類豐富,電話QR code落單,主要分3大類,包括串燒,網燒同炸物。另外自助吧有前菜,牛油粟米,蒜蓉雜菌,棉花糖等,飲品有自家製飲品同汽水,仲有雪糕添。串燒串燒用特別串燒叉串好,放上裝有齒輪燒烤盤上就會自轉,燒烤過程非常方便,手都唔會污糟。其中特別鍾意豆卜串,牛舌同多春魚,燒完嘅豆卜特別脆,牛舌粒厚身但夠稔,多春魚平時自己燒嘅話好易甩皮甩骨,但咁樣自轉燒嘅多春魚不但完整,而且外皮唔會燶,食得好滋味。網燒燒烤爐上同時放左個網,方便同時串燒同網燒。網燒特別鍾意牛肩肉,蒜蓉茄子同蒜蓉蠔。牛肩肉薄薄的,好快燒熟,牛嘅油脂燒左出黎,牛味更香,又唔韌。蒜蓉茄子夠稔夠香,蒜蓉蠔都唔細隻㗎,蒜蓉味十足。炸物肚餓嘅朋友可以叫幾款炸物,邊食邊等串燒燒熟,仲可以試多幾款唔同食物添。炸香蕉軟軟稔稔,好似熟透香蕉嘅香甜椰汁流心球,原來流心係椰汁加西米,有趣嘅甜品。自助吧燒蒜蓉包,又香又脆,一流。燒棉花糖無得輸,軟心拉絲,美味甜點。呢餐bbq大餐真係大滿足呢

串燒

網燒

炸物

炸香蕉軟軟稔稔,好似熟透香蕉嘅香甜

椰汁流心球,原來流心係椰汁加西米,有趣嘅甜品

自助吧
燒蒜蓉包,又香又脆,一流。

燒棉花糖無得輸,軟心拉絲,美味甜點。

呢餐bbq大餐真係大滿足呢

2023-02-04 56 浏览
突然好想好想燒野食🫢🫢😆😆近期疫情放緩,屋企附近啲村屋開始成日飄黎陣陣燒烤味,立刻勾起細個去秋季旅行啲回憶:一人一pack嘅燒烤包,蜜糖腸仔🌭雞翼,搽完一層又一層既蜜糖方包,燒綿花糖……….但一唸起攪BBQ就覺得攰🫢又要約人,又要買野,又要去到山長水遠😂算喇,都係舒舒服服咁燒串燒頂頂癮罷喇😚😚今日就去呢度試下新式自助燒串燒先😋😋呢度係任食放題,可以任飲任食2.5小時雪櫃左邊放左啲冷盤好似螺肉,中華沙律,亦有用錫紙兜載住嘅蒜蓉雜菇同牛油粟米,另外亦有甜品。右邊就放左唔同既飲品,包括可樂,西柚汽水,洛神花茶,涼茶,最重要係啤酒都係任飲😚😚😚😚😚呢度點餐好方便,用QR code掃一掃就可以係手機點野食。野食總共分左三類:有串燒,網燒同炸物。串燒🍗😋網燒:一口牛,美國牛仔骨,安格斯牛肩肉呢度個燒爐好正,佢會幫你自動轉住黎燒啲串燒,令你可以專心咁去網燒。另外個爐夠闊可以喺邊邊位置放盒菇慢慢慶熱(錫紙兜類要放喺爐度燒20分鐘左右)燒緊既同時就食住啲炸物先,個炸籃好豐富,邊食邊燒,個口係完全無停過😂😂😂炸榴蓮波波好好味🤩😍🥰啲串燒燒好喇👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻個厚切牛舌最好食😋個蒜蓉菇不枉我燒左咁耐,熱辣辣

今日就去呢度試下新式自助燒串燒先😋😋

呢度係任食放題,可以任飲任食2.5小時

串燒🍗😋

網燒:一口牛,美國牛仔骨,安格斯牛肩肉

炸榴蓮波波好好味🤩😍🥰

啲串燒燒好喇👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻個厚切牛舌最好食😋

個蒜蓉菇不枉我燒左咁耐,熱辣辣好惹味🌶️🌶️

個蒜蓉咁得,即刻叫左呢一round蒜蓉系列😆😆個茄子雖然係要燒耐啲,但係好值得,真係好入味😋😋

好飽好飽好飽,真係由天光食到天黑👍🏻👍🏻都計唔到究竟食左幾多款,只係知道個肚腩漲晒出嚟😂😂😂睇黎係時候要做做運動😝😝😝

2023-02-03 66 浏览
禽晚同朋友兩個第一次去食後感:1. 好多嘢食都係有得揀,但係唔會有得俾你。2. 食物質量太低級3. 食物味道完全唔知咩味4. 啤酒飲喜力5.5.爐太弱要燒好耐優點:1. 地方大,坐得舒服2. 電話落單3. 服務態度滿意總結:咁嘅價錢食就唔係好食。但坐都舒服,仲有2.5小時。唔多人都唔會趕你走。淨係坐下,飲下,食就叫做填飽肚就算。改善空間:1. 食物可以貴精不貴多2. 唔好飲喜力3. 食物味道要改4. 食物太細件
禽晚同朋友兩個第一次去食後感:
1. 好多嘢食都係有得揀,但係唔會有得俾你。
2. 食物質量太低級
3. 食物味道完全唔知咩味
4. 啤酒飲喜力5.
5.爐太弱要燒好耐

優點:
1. 地方大,坐得舒服
2. 電話落單

2. 唔好飲喜力
3. 食物味道要改
4. 食物太細件
2023-02-01 41 浏览
好耐冇食過放題啊!朋友介紹我嚟觀塘呢間串燒放題,可以任點任食兩個半鐘,價錢仲要唔貴,我哋早段時間入去都只係$198一個人!唔好睇$198一位咁平,食物選擇好多啊,近乎你諗得出嘅肉類都有,有唔少款式嘅牛仲有豬同雞!牛類方面,我推土介熊本一口牛! 豬就推介五花腩雞類有一個一定要試既,就係佢有一個叫雞腿肉嘅燒物,超級好味仲要連埋雞皮一齊俾你!你知啦,係好多人眼中,食燒雞皮係食串燒時一定要叫嘅!炸物亦都好多,好似有炸薯條🍟炸魷魚圈、炸春卷、炸香芋地瓜丸及炸椰汁奶球等等串燒屋亦都放咗一啲食物喺出邊嘅雪櫃,係俾我哋任拎嘅,好似有菇類啊、粟米啊🌽、秋葵、菠蘿🍍、紫薯等等,甜品方面,仲有棉花糖、啫喱,仲有忌廉泡芙添!仲有一啲前菜好似好螺肉同海帶等等,可以自己任取,但係呢一餐,我就留返啲quota轉攻肉類啦!飲品方面嘅選擇亦都唔弱!除咗汽水啤酒仲有涼茶岩哂大家下火!

牛類方面,我推土介熊本一口牛!
豬就推介五花腩
你知啦,係好多人眼中,食燒雞皮係食串燒時一定要叫嘅!

飲品方面嘅選擇亦都唔弱!除咗汽水啤酒仲有涼茶
岩哂大家下火!
2023-01-30
2023-01-30 40 浏览
串燒及網燒放題 $198+1(Mon-Thu 17:00-1900優惠價)******************************帶住全品項稱霸嘅心挑戰奈何小鳥胃食左大概一半品項就飽了😂------------------------------好鐘意餐廳自家製飲品🥤唔會好甜好濃味食串串前飲杯薏米檸檬水開開胃食串串後飲杯洛神花山楂茶解解膩------------------------------以下係我嘅必食清單:::🍢蜜汁叉燒豬柳💯 蜜汁調味冇得輸!! 咬落好juicy 食幾多串都得😍***🍢熊本一口牛💯 睇住一口牛燒到滋滋聲 好療癒嘅油香滿溢🤤***🍢爽口雞腎 個名絕對冇呃人 真係非常爽口🥳***🍢厚燒玉子 甜味玉子燒 雖然冇想像中厚身但係味道不錯***🍢台灣香芋地瓜丸🍢脆皮香蕉 炸物上菜時間比較耐 因為係即叫即炸 熱辣辣超正😋
串燒及網燒放題 $198+1
(Mon-Thu 17:00-1900優惠價)
帶住全品項稱霸嘅心挑戰
奈何小鳥胃食左大概一半品項就飽了😂
好鐘意餐廳自家製飲品🥤
唔會好甜好濃味
食串串前飲杯薏米檸檬水開開胃
食串串後飲杯洛神花山楂茶解解膩
以下係我嘅必食清單:::
🍢蜜汁叉燒豬柳💯
蜜汁調味冇得輸!!
咬落好juicy
因為係即叫即炸
熱辣辣超正😋
2023-01-30
  • 蜜汁叉燒豬柳
觀塘 串燒屋香港少有嘅自助串燒加網燒店仲要係任飲任食㗎喺香港平時出街食串燒好多時都係畫紙仔廚房燒好拎出嚟喺呢度可以自己燒一路燒 一路落自己鍾意嘅調味料正到爆呀佢用嘅係香港好少見嘅自動串燒爐不停轉動 岩晒燒烤唔叻嘅朋友點都唔會燒燶全黑燶皮腸絕對唔會喺呢度發生嘢食方面分咗三大類就係自轉串燒 網燒同炸物而串燒點少得台灣腸仲有厚切牛舌呢款係我最鍾意食嘅因為自己調味而且咬落去勁多汁又唔韌 簡直係Perfect網燒就一定要試燒茄子平時食串燒呢個係必嗌item係呢度就可以食過夠本所有炸物都係即叫即做新鮮滾熱辣炸蝦餅 魚餅 生蠔 雞軟骨 台灣香芋地瓜丸款式超多 梗有一款啱口味本人最愛就係榴槤炸彈一咬入口陣陣嘅榴槤香味傳到成口都係啱晒榴槤控嘅朋友仔食任飲任食 到最尾梗係要整返杯雪糕作結串燒屋都有雪糕提供都係任拎㗎 仲有幾款唔同口味俾你揀真係好滿足
觀塘 串燒屋

串燒屋都有雪糕提供
都係任拎㗎
仲有幾款唔同口味俾你揀

真係好滿足

有段時間沒吃串燒放題了 , 因為都容易比較熱氣 , 都係平時三五知己湊齊人數才吃的適逢呢間觀塘串燒屋就公司附近 , 就放工後試一試下佢我食的是9:30宵夜時段 , 價錢較為相宜雖說是平日宵夜時段 , 但都早已座無虛席店舖不算很大 , 始終也是行平民路線環境乾淨企理 , 坐得尚算寬敞 , 店員也殷勤有禮先睇睇飲品櫃裡,小食,凍食,甜品等均任拎, 除罐裝紙包啤酒外, 更有像甚自家製的涼茶,薏米水等再睇睇menu , 分3part 醬料一應俱全 , 落單後一兩分鐘就到枱 , 抽風方面值得一讚 , 唔會成身燒肉味粟米及牛油什菌 - 無得輸 , 係可能需要D時間燒熟佢,中段先食到日式豆腐 中華沙律 - 發揮正常台灣腸及螺肉 - 作為餐前小吃亦唔差啫喱及泡芙 - 甜品中較為推薦此兩味 , 尤其泡芙有驚喜串燒方面值得一提的有牛西冷及牛肋條 - 肉味香濃 , 脂肪亦頗均勻 , 牛肋條有咬口亦不錯 , 相對本人較為前者豬頸肉 - 爽口彈牙,油脂豐富鯖魚及秋刀魚 - 較為多骨 , 鯖魚燒得微燶 相當可口 , 後者留意較為易燒燶芝士獅狗卷及牛筋丸 - 濃濃釀入芝士卷心 , 牛筋丸彈牙肉味足 , 兩款均為丸類
適逢呢間觀塘串燒屋就公司附近 , 就放工後試一試下佢
我食的是9:30宵夜時段 , 價錢較為相宜
雖說是平日宵夜時段 , 但都早已座無虛席
店舖不算很大 , 始終也是行平民路線
環境乾淨企理 , 坐得尚算寬敞 , 店員也殷勤有禮

再睇睇menu , 分3part
日式豆腐 中華沙律 - 發揮正常
台灣腸及螺肉 - 作為餐前小吃亦唔差
啫喱及泡芙 - 甜品中較為推薦此兩味 , 尤其泡芙有驚喜
串燒方面值得一提的有
豬頸肉 - 爽口彈牙,油脂豐富
芝士獅狗卷及牛筋丸 - 濃濃釀入芝士卷心 , 牛筋丸彈牙肉味足 , 兩款均為丸類必點之選
網燒:
厚燒至子 - 預期之外好食 , 蛋香味重
蠔及青口 - 兩款也是必點之選 , 天然有海水味 , 新鮮唔腥 , 大細適中 , 配搭蒜蓉助功 , 美味之極
一口牛,安格斯牛肩肉 - 網燒之主力 , 牛香濃郁 , 一口咬入滿口脂肪爆發
炸物:全部均即叫即炸熱辣辣 , 唔係翻炸
炸生蠔 , 炸吉烈蝦 , 炸蝦餅 , 魚餅 , 豬肉春卷 -此幾味都相當出色 , 建議必試 , 脆脆香口
榴蓮波波 , 紫薯餅 , 椰汁球等流心類非常好食 , 暖心流出汁液 , 惟小心燙口
我同朋友每人都食左各4粒以上 , 如果街邊單點8-10蚊一粒都唔過份
炸物類可能比一般日式放題店更為出色

埋單連加一接近220 , 都幾抵食 , 朋友們飽到差D嘔sosad
2023-01-06 66 浏览
之前已經吃過轉轉串燒,實在太方便了,適合懶得自己燒的朋友😂觀塘的「串燒屋」就第一次食,是一間串燒及網燒放題,值得推介大家來吃。2.5小時任飲任食,小編17:00入座$198。有數款前菜可在雪櫃取,有中華沙律和螺肉等。轉轉串燒的種類多,有雞、牛、豬、海類和丸類。肉類沒有雪藏味,而且肉的大小適中。把串燒放在「洞」位,就會自動轉起來,的確很方便。除了有轉轉串燒外,還可以放在網板上燒。牛肉質素高,肥瘦均勻。小小的建議,如果想用網燒就不要放串燒。還有海鮮和蔬菜。海鮮滿新鮮的👍🏻洗得乾淨沒有沙。炸物同樣很岀色👍🏻👍🏻即叫即炸,炸粉不多👍🏻棉花糖在雪櫃取的,喜歡吃甜的你一定要吃😋😋記住留肚吃雪糕😋

有數款前菜可在雪櫃取,有中華沙律和螺肉等。

把串燒放在「洞」位,就會自動轉起來,的確很方便。

小小的建議,如果想用網燒就不要放串燒。

還有海鮮和蔬菜。海鮮滿新鮮的👍🏻洗得乾淨沒有沙。

炸物同樣很岀色👍🏻👍🏻即叫即炸,炸粉不多👍🏻

棉花糖在雪櫃取的,喜歡吃甜的你一定要吃😋😋

記住留肚吃雪糕😋
2023-01-04 3464 浏览
近期開放咗郊野公園嘅燒烤場,令到周六日的郊野公園坐滿晒人享受BBQ樂趣,呢樣嘢勾起我又想去BBQ,不過要霸燒烤爐談何容易。我同老友講起,佢就話要食可以去佢住的觀塘區有間叫「串燒屋」一樣食到,咁我就相約咗。雖然呢間餐廳喺條斜路上,但完全唔難搵,一去到已坐滿人,令到我有啲期望咁。原來餐廳是2.5小時放題形式,不同時段收不同價錢,當然黃金時段最貴,同優惠時段相差50元左右。掃QR code落單,類別多,要試勻晒就夠飽。除咗BBQ,仲有網燒同炸物。炸榴槤~香口,好食。這部串燒機會自己轉,唔駛自己郁手反轉夠晒方便。燒下燒下就僕出陣陣香氣,難忍香氣一串一串係咁食。海蝦唔錯,不過唔好燒太乾,否則會「鞋」。網燒生蠔、青口、牛柳粒共冶一爐。網燒菠蘿、秋葵、菇夠 juicy 。必食茄子,滿滿蒜蓉,燒起很香。調味料有醬油同沙爹,夠惹味。清酒蜆,伴酒不錯。第一次飲到罐裝檸檬可樂,檸味唔太突出。不經不覺,一輪品嚐食到飽,最重要唔駛自己「透」爐又唔駛自己串食物,食完將喲串放在筒中,乾手淨腳,呢次BBQ真係最爽。

炸榴槤~香口,好食。

海蝦唔錯,不過唔好燒太乾,否則會「鞋」。

網燒生蠔、青口、牛柳粒共冶一爐。

網燒菠蘿、秋葵、菇夠 juicy 。

必食茄子,滿滿蒜蓉,燒起很香。

調味料有醬油同沙爹,夠惹味。

清酒蜆,伴酒不錯。

第一次飲到罐裝檸檬可樂,檸味唔太突出。

• 串燒
  • 炸物
2023-01-03 66 浏览
在寒冷的冬天時份,當然要吃燒肉來暖暖身子,朋友們介紹我來這間隱世觀塘小店吃串燒。店內空間十分寬躺,方便的供客人使用手機落單,不同的醬汁已經放置在位置上,有喜馬拉雅山粉紅岩鹽,孜然粉,椒鹽粉,沙嗲醬,燒肉汁,辣椒醬,讓客人一嘗廚師的風範製作自家風味的串燒。👩🏻‍🍳店舖是以半自助形式提供食物,食物種類繁多,任君選擇,手機落單的食物包括有串燒、網燒及炸物。自助的區域包括有飲品:自家製薏米檸檬水、珍珠奶茶、涼茶、烏龍茶、洛神花山楂茶、各種罐裝汽水和啤酒等等。還有各式各樣的蔬菜,包括個人最喜歡的菠蘿、菇類、牛油粟米等等。甜品方面,有提子、甜薯、棉花糖及泡芙~我們點了各種肉類串燒,旋轉的燒烤爐非常方便又有趣味性~只需放上串燒便會有齒輪帶動串燒自轉,串燒都均勻地燒得金黃色,香脆可口。

2023-01-02 49 浏览
🎀串燒屋⭐熊本一口牛⭐安格斯牛肩肉⭐西班牙黑毛豬五花肉⭐奧爾良雞翼⭐挪威鯖魚⭐香草羊架⭐海蝦⭐芝士腸⭐黃金魚蛋⭐芝士獅子狗⭐蒜蓉烤蠔⭐蒜蓉烤茄子⭐原條日本秋刀魚 好耐冇食燒烤, 但係又懶得去好遠嘅地方bbq, 決定去啲室內懶人燒烤場滿足我嘅燒烤欲望, 今次就去到觀塘嘅串燒屋。 一睇到個menu我覺得好多選擇, 有成幾十款食物, 而且係任食。除咗menu裏面嘅食物之外, 佢出面亦都有一啲蔬菜、水果、飲品、雪糕任拎 喺串燒食物方面, 我最推薦熊本一口牛同安格斯牛肩肉, 個牛味都好濃, 而且油脂比較多。食落去好有滿足感, 又有肉味又有油香。 另外蒜蓉烤蠔都係必點, 佢本身調味都做得幾好, 所以你只需要將個蠔放喺網上面烤, 等一陣就有得食啦。因為平時一隻烤蠔都要十幾蚊, 喺呢度二百幾蚊就可以任食, 真係好抵呀。 除咗烤蠔, 我推介大家記得要喺出面拎啲水果, 因為始終助燒烤食得多都有啲滯, 所以如果你配埋出面嘅水果食就可以中和下, 食多啲回本呀!Address:觀塘通明街54號地舖G/F, 54 Tung Ming Street, Kwun Tong#food #foodie #foodhk #
🎀串燒屋

⭐蒜蓉烤茄子
⭐原條日本秋刀魚

Address:
觀塘通明街54號地舖

#food #foodie #foodhk #foodiehk #觀塘 #美食 #觀塘美食 # #hkrestaurant #hongkong #foodlover #香港
2023-01-01 33 浏览
串燒屋位於觀塘,喺地鐵站行過去大概8分鐘左右,係少有今時今日仲可以任飲任食2.5小時嘅餐廳😍係大食者嘅恩物,同埋朋友去又可以慢慢食唔使急,同而家大部份任食90分鐘嘅餐廳完全係兩個世界~入面嘅食物款式非常多,除咗常見嘅豬牛雞肉,仲有多春魚、海蝦、清酒煮蜆等,超正!飲品方面都有好多種類,連啤酒都有,仲要係喜力而唔係好似其他餐廳咁選擇普遍價錢比較平嘅藍冰,真係誠意之作!另外要讚一讚餐廳選用嘅燒烤爐,運用好高科技嘅齒輪運作,放上去就識得自己瘋狂轉動,令到食物得到平均嘅熱力,又唔使自己反,唔怕整到啲嘢食燶晒,仲可以輕輕鬆鬆同朋友傾吓計~啲入面仲有隻好可愛嘅店長貓,會好熱情咁同食客互動,加上高質食材,推介大家試吓~
2022-12-30 35 浏览
♧ 串燒屋冬天最岩就係圍爐取暖~我地今日就黎左觀塘既串燒屋到食放題!未開始燒已經感受到個火爐既溫暖,而且呢到仲好熱鬧,我地夜晚9:30先去到但係都幾乎座無虛席,真係好旺場呀!食物方面,佢地既選擇都好多,除左串燒之外,仲有網燒、炸物、甜品等等,應有盡有!我地當然唔輸蝕每樣都叫啲啦串燒:呢度有懶人必備既自動轉爐,放左上去之後連反都唔洗自己做,可以坐低慢慢等食。佢地有好多丸、腸仔等等選擇、每串都係細細條確保可以放上去轉轉,細細粒既一口size可以俾等地輕輕試下好唔好食,過下口癮,如果真係想再食又可以隨便任叫!燒好之後仲可以自行調味,我最鍾意就係加椒鹽,味道超夾!網燒:網燒就可以好似韓燒咁,叫啲唔同既肉類、貝殼類等等,一樣係選擇多多。佢既爐好猛火力,唔洗好耐就燒完。我最鍾意係佢地既玉子燒,自已控制佢燒得幾金黃。燒肉質素不過不失,但勝在性價比夠高。炸物:印象最深刻一定係榴槤炸彈同炸著條~榴槤炸彈既炸皮好薄身,裏面煙煙韌韌,包住既榴槤蓉香味四散。炸著條就好大盤,仲可以自己加啲調味粉去調味。@bbqhousehk 📍觀塘通明街54號地下
♧ 串燒屋

串燒:

網燒:

炸物:

@bbqhousehk
📍觀塘通明街54號地下
2022-12-24 2052 浏览
傍晚時分嚟到牛頭角通明街找來一間串燒屋🍢🍢🍢🍢看到店舖外的介紹後得知是以自動燒烤機仲串埋食物畀客人放在預設的齒輪位置上燒烤!咁好嘅服務一定要入去試一試!門口貼有價錢牌傍晚時分5-7:00人均連加一消費$200左右! 任飲任食仲有炸物及網燒, 我覺得價錢算抵!💵💵💵💵💵店員好有耐性教導用QR Code落單,怎樣使用燒烤爐及所有醬料的配搭,仲示範一次使用,十分貼心!🎉🎊🎉🎊餐廳有卡位及中間方枱位置,不會太油煙,每枱有強力抽煙筒設計,是冬天最好的選擇!🥰😍🥰😍燒烤食物種類繁多包括: 香草羊架、原味雞中翼、西班牙黑毛豬五花肉、美國牛仔骨、蒜蓉茄子、 日本漢堡扒、 安格斯牛肩肉、 美國穀飼牛肋條、 蜜汁叉燒豬柳、 泰式豬頸肉、芝士腸、加拿大多春魚、台灣一口腸等・・・・炸物包括有:炸雙皮奶、芝麻波波、唐揚雞塊、 酥炸魷魚圈、 炸春卷及特別推介炸榴槤波波~ 榴槤愛好者一定要食佢!落單後食物好快上枱,隨即放上烤爐感覺快捷方便及乾淨!飲品存放雪櫃內,睇真啲原來仲有中華沙律、辣味螺肉、麻辣青瓜、一串串的棉花糖、迷你紫薯及蒜蓉包!甜品有啫喱及泡芙! 這個價錢是否不錯呢?食完的鐵籤後餐廳早已預備鐵桶收拾,確係

落單後食物好快上枱,隨即放上烤爐感覺快捷方便及乾淨!

食完的鐵籤後餐廳早已預備鐵桶收拾,確係好整潔!
總括來說:自動轉燒烤爐是很方便及自己可調教食物時間, 喜歡幾熟有幾熟,幾生有幾生,不錯!不錯!🥳🥳🥳✌️✌️✌️
2022-12-22
  • 炸榴槤波波