2022-12-24
2052 浏览
傍晚時分嚟到牛頭角通明街找來一間串燒屋🍢🍢🍢🍢看到店舖外的介紹後得知是以自動燒烤機仲串埋食物畀客人放在預設的齒輪位置上燒烤!咁好嘅服務一定要入去試一試!門口貼有價錢牌傍晚時分5-7:00人均連加一消費$200左右! 任飲任食仲有炸物及網燒, 我覺得價錢算抵!💵💵💵💵💵店員好有耐性教導用QR Code落單,怎樣使用燒烤爐及所有醬料的配搭,仲示範一次使用,十分貼心!🎉🎊🎉🎊餐廳有卡位及中間方枱位置,不會太油煙,每枱有強力抽煙筒設計,是冬天最好的選擇!🥰😍🥰😍燒烤食物種類繁多包括: 香草羊架、原味雞中翼、西班牙黑毛豬五花肉、美國牛仔骨、蒜蓉茄子、 日本漢堡扒、 安格斯牛肩肉、 美國穀飼牛肋條、 蜜汁叉燒豬柳、 泰式豬頸肉、芝士腸、加拿大多春魚、台灣一口腸等・・・・炸物包括有:炸雙皮奶、芝麻波波、唐揚雞塊、 酥炸魷魚圈、 炸春卷及特別推介炸榴槤波波~ 榴槤愛好者一定要食佢!落單後食物好快上枱,隨即放上烤爐感覺快捷方便及乾淨!飲品存放雪櫃內,睇真啲原來仲有中華沙律、辣味螺肉、麻辣青瓜、一串串的棉花糖、迷你紫薯及蒜蓉包!甜品有啫喱及泡芙! 這個價錢是否不錯呢?食完的鐵籤後餐廳早已預備鐵桶收拾,確係
落單後食物好快上枱,隨即放上烤爐感覺快捷方便及乾淨!
食完的鐵籤後餐廳早已預備鐵桶收拾,確係好整潔!
總括來說:自動轉燒烤爐是很方便及自己可調教食物時間, 喜歡幾熟有幾熟,幾生有幾生,不錯!不錯!🥳🥳🥳✌️✌️✌️